kakavdanakneiskustvu wrote:zer je pljuvanje po avazu nabrajanje činjenica kao što su avazovi tekstovi u kojima ljude nazivaju vazelinkom,makaronkom,sinom lopovke i slično,ja mislim da nije,nego puko nabrajanje činjenica,zar je pljuvanje po avazu reći da je avaz pljuvačka novina jer avaz to i jeste,zar je pljuvanje po avazu reći da je to miškovićev bilten.
Pljuvanje po Avazu jeste sve što si napisao na ovoj temi. I kako ti je netko napisao, upravo si pisao sve onako za šta optužuješ Avaz, iako cilj mog posta nije polemisanje sa tobom, i nije ništa lično, nego moj otpor prema nerealnosti, extremizmu i subjektivnosti koja, ponavljam, prelazi u histeriju. Nitko ko je napisao o Avazu da je "nepismen", na ovom forumu nije pokazao naročitu pismenost. A vrhunac je naravno teza da Oslobođenje griješi radi brzine i siromaštva, a Avaz iz nepismenosti

. (Pogledaj Nelixov post, da ga sad ne citiram). E, pa to se u mojoj mahali uvijek zvalo pljuvanje i jednostranost, a ti ga stavi u sto celofana "činjenica".
I ovim se moja diskusija sa tobom završava sa opaskom da ste me ti i Better približili Avazu više nego ikad
Sasvim ozbilno. Takav nivo diskusije u meni uvijek probudi simpatije prema objektu mržnje, što je u konkretnom slučaju Avaz sa vaše strane.