Kako ce se zvati drugi ? Bosfor ?
U svakom slucaju ako je tacno da ce otvoriti liniju za Rome i Amst, ja im puno toga mogu halaliti.
Meni se cini da ipak nase kritike ce aBd doprinjeti nekakvom pomaku.
Koliko sam uspio pohvatati, sljedeci avion bi u flotu trebao stici najkasnije do pocetka iduce godine, s tim da je uslov da BH Airlines dovoljno razvije postojeće linije.jefferson wrote:I sta je rekao Recica? Nema jos videa na Hayatu pa nisam gledao!FaceOff wrote:Prvi put da se neko iz BH Airlines-a zvanično obratio povodom dobivanja novog aviona (NTV Hayat, CD sa Senadom).
Kako reče Rečica još jedan avion stiže najdalje do početka 2010. S novim avionom otvaraju se i nove destinacije, naveo je Italiju (pretpostavljam Rim ili Milano), Amsterdam i Brisel.
Sto me fino nasmija. Svaka ti dala.Kenan-sa wrote:Ovo je najbolji potez Vlade Federacije od Dejtona pa do danas! Ovo treba biti primjer uspjesne dokapitalizacije,i slicno treba uraditi sa svim neuspjensim firmama u BIH! Cestitke!
Kako otkazani kad sam ja danas saznao da se za Bec leti tek od 18.05?zurich wrote:zanimljiv je stav medija u BiH. Evo Bec i par drugih destinacija stoje vec sedam dana otkazani (zbog cega nije niti bitno) ali su zato bili prvi u vijesti da je prvi let iz Tuzle za FRA bio otkazan zbog nedostatka punika.
Po hiljaditi put. Na website aerodroma je ubačeno da su startali letovi za Beč, a pošto još nisu, onda konstantno stoji da su otkazani, iako nisu ni uplanirani.rika wrote:Kako otkazani kad sam ja danas saznao da se za Bec leti tek od 18.05?zurich wrote:zanimljiv je stav medija u BiH. Evo Bec i par drugih destinacija stoje vec sedam dana otkazani (zbog cega nije niti bitno) ali su zato bili prvi u vijesti da je prvi let iz Tuzle za FRA bio otkazan zbog nedostatka punika.
kolko rapa i koliko cesto?FaceOff wrote:Po hiljaditi put. Na website aerodroma je ubačeno da su startali letovi za Beč, a pošto još nisu, onda konstantno stoji da su otkazani, iako nisu ni uplanirani.rika wrote:Kako otkazani kad sam ja danas saznao da se za Bec leti tek od 18.05?zurich wrote:zanimljiv je stav medija u BiH. Evo Bec i par drugih destinacija stoje vec sedam dana otkazani (zbog cega nije niti bitno) ali su zato bili prvi u vijesti da je prvi let iz Tuzle za FRA bio otkazan zbog nedostatka punika.
Od ponedjeljka 18.5. kreće Beč.

"Lep je nema sta !jefferson wrote:Super izgleda nema sta!
Nastavak u drugom poluvremenu
Reklamna kampanja je mogla biti puno bolja. Veliki broj ljudi jos uvijek nema pojma o direktnim letovima, BHRT i Hayat su jako gledani, moglo se to malo bolje odraditi. Iako vidim po rastu cijenaKoshpa wrote:Popunjenost je bila oko 25% aviona, stim da je prvi let bio i ocekivalo se da ce biti tako mala popunjenost dok je vec sljedeci tj sutra popunjen sa 40% i treba jos uzeti u obzir da je tek mjesec maj, interesovanja su velika za Skandinaviju i uveliko se rezervisu karte za istu.
ed0 wrote:Koshpa kolika popunjenost mora biti na letovima za Skandinaviju, da bi se troskovi isplatili?
Rezervisao kartu SJJ-GOT za 8.7 - 13.8 sa iznenadjujuce povoljnom cijenom od 470KM za povratni letKoshpa wrote:Popunjenost je bila oko 25% aviona, stim da je prvi let bio i ocekivalo se da ce biti tako mala popunjenost dok je vec sljedeci tj sutra popunjen sa 40% i treba jos uzeti u obzir da je tek mjesec maj, interesovanja su velika za Skandinaviju i uveliko se rezervisu karte za istu.
"Fazon" je u tome da vjerovatno za 7 dana poslije nema vise te tarife od 470 KM a ni one od 510 KM sto xe reci da su vec ili rasprodate ili rezervisane ranije.Chata87 wrote:Rezervisao kartu SJJ-GOT za 8.7 - 13.8 sa iznenadjujuce povoljnom cijenom od 470KM za povratni letKoshpa wrote:Popunjenost je bila oko 25% aviona, stim da je prvi let bio i ocekivalo se da ce biti tako mala popunjenost dok je vec sljedeci tj sutra popunjen sa 40% i treba jos uzeti u obzir da je tek mjesec maj, interesovanja su velika za Skandinaviju i uveliko se rezervisu karte za istu.
Nisam razumio kakav je fazon sa skupljim kartama u kasnijem periodu, npr za 7 dana kasnije, ista karta, cijena je iznosila 590KM...