OPERACIJA TRIJUMF

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Locked
bosss

#701 Re: OPERACIJA TRIJUMF

Post by bosss »

Svaka čast nama jer je pobjedio našim glasovima ali ruku na srce onakav predstavnik je sramota za BiH.
mostarac

#702 Re: OPERACIJA TRIJUMF

Post by mostarac »

bierkof wrote:
Sto bi reko dr. Arsla: "Mi smo bolan prinudjeni ovo da gledamo"...

najbolji komentar :D

Dvije su stvari u svemu ovome dobre:

1. KONACNOOOOOOO je zavrsilo
2. Obicni bosanski momak ce okrenut finu lovu i pobjeci od siromastva i to mi je jako drago

Ja sam inace izmedju svih njih navijao za Anu Mihajlovski :D
Baltazar_khan

#703 Re: OPERACIJA TRIJUMF

Post by Baltazar_khan »

U ovom tzv. showu samo je valjala Nikolina Pišek. Zašto?

Zato što je avion-beton :dance:
mostarac

#704 Re: OPERACIJA TRIJUMF

Post by mostarac »

Baltazar_khan wrote:U ovom tzv. showu samo je valjala Nikolina Pišek. Zašto?

umjesto betona bolje bi bilo reci plastika :D
Plasticnu lutku izgledom ista kao ona mozes kupiti za lovu sto bi sa Nikolinom potrosio za jedno vece :D
Znaci ekonomski je Nikolina totalno neisplativa, jer robe iste kvalitete ima na trzistu po mnogo nizoj cijeni :D
Baltazar_khan

#705 Re: OPERACIJA TRIJUMF

Post by Baltazar_khan »

mostarac wrote:
Baltazar_khan wrote:U ovom tzv. showu samo je valjala Nikolina Pišek. Zašto?

umjesto betona bolje bi bilo reci plastika :D
Plasticnu lutku izgledom ista kao ona mozes kupiti za lovu sto bi sa Nikolinom potrosio za jedno vece :D
Znaci ekonomski je Nikolina totalno neisplativa, jer robe iste kvalitete ima na trzistu po mnogo nizoj cijeni :D
Onaj... Slažem se s tobom.

Al yebi ga, valjda se ja ložim na onakve kurvanjske tipove žena, šta ću, takve su vazda bile u mom životu :oops:

I još nešto..

Jest da je od plastike, ali ja sam uvjeren da je ti ne bi... Odbio :razz: :lol:
MUNAFIK

#706 Re: OPERACIJA TRIJUMF

Post by MUNAFIK »

Šibicar wrote:
Travnički Noćni Šetač wrote:
Šibicar wrote:Joj sreća pa nisam gledao,a pobjedio je kloc bez imalo mozga,koji ne zna riječ engleskog :shock: ,seljačina i papak prvog reda...da se ne ponavljam dalje,jer sam ga opisao u jednom prijašnjem postu...
Ne kaže se "pobjedio" nego pobijedio... Možda bolje znaš engleski doduše...
...
Ali me samo zanima ako nisi gledao kako znaš kakav je... Gledaš u kašike? ...
Znaš šta klocu,zalibo te jesam li pratio svaku emisiju ili sam bio povremeni posmatrač ili sam samo načuo priče.Dao sam svoje mišljenje,na koje imam pravo,a ako je tebi Adnan oličenje kulturnog ponašanja i idol,to me apsolutno ne zanima.Ono što sam ja vidio je bilo dno dna,i onakvo ponašanje treba da bude uzor našoj djeci jel???Molim te ne obraćaj mi se više,ne želim uopšte komunicirati sa tobom i tebi sličnima.U kvalitet pjevanja ne bih ulazio jer za to nisam stručan,ali znam samo da dok priča proizvodi medvjedje zvukove...vozdra
Idol nasoj djeci trebaju da budu turbo turbo pjevaljke i pjevaci... alkoholizirani moralisti, fina gradska raja, borci za pederluk i ostale nastranosti... Ko treba da bude uzor nasoj djeci ko?

Svakoga popljujemo maksimalno, neka uradi 100000 NAJBOLJIH stvari i nekad nek je uradio mozda 1 gresku SVI se mi nakacimo na nju i onda svakog covjeka POPLJUJEMO!!! ko da bude uzor nasoj djeci?

Daleko od toga da branim adnana, njemu cestitam na pobjedi, njegovo ponasanje ako je papansko i primitivno nikada ne treba braniti, kao i kod svakoga drugog... Ali mi je vise muka od konstantnog pljuvanja po svakome, bez obzira na to kakav je on ZAISTA.... pljuj pljuj pljuj pa kad je god neko uradio nesto dobro ili postigao nesto ovdje je bio popljuvan....
Babsy

#707 Re: OPERACIJA TRIJUMF

Post by Babsy »

Jbte, braindead.
mostarac

#708 Re: OPERACIJA TRIJUMF

Post by mostarac »

Travnički Noćni Šetač wrote:
Šibicar wrote:Joj sreća pa nisam gledao,a pobjedio je kloc bez imalo mozga,koji ne zna riječ engleskog :shock: ,seljačina i papak prvog reda...da se ne ponavljam dalje,jer sam ga opisao u jednom prijašnjem postu...
Ne kaže se "pobjedio" nego pobijedio... Možda bolje znaš engleski doduše...
...
Ali me samo zanima ako nisi gledao kako znaš kakav je... Gledaš u kašike? ...
znam da je off-topic al moram :D

Znam sigurno da se kaze POBJEDA, a ne pobijeda. E sad bez nakane da ulazim u vasu demokratsku raspravu :D ja bi zamolio nekoga ko se razumije u jezik, a da nije ucio gramatiku bosanskog nego S-H ( obzirom da je u ovoj gramatici bosanskog ispravno reci CETVERICA (smajli koji povraca) pa mi sama sebe iskljucuje ) kako se kaze ispravno

rjesavati ili rijesavati obzirom da je rjesenje
pobjediti ili pobijediti
smješiti ili smiješiti

Hvala :D
Topla voda

#709 Re: OPERACIJA TRIJUMF

Post by Topla voda »

pa ne mogu da vjerujem da je babaja pobijedio

to babajicu..koalo..legendo ..svaka cast...samo se pobjede broje :bih:

kako ide ona....neko sa stitom ,neko na stitu ..il tako nekako :bih:
KIA

#710 Re: OPERACIJA TRIJUMF

Post by KIA »

Nije lepo da o temi koju sam postavila ne napisem nesto na kraju . Iz showa su do sada ispali jako dobri pevachi i talenti koji su mogli nesto vise da naprave : Nikola P, Nikola S, Danijel , Vukasin , Sonja . Mika i Jasmina ( koja mi je na pocetku bila gavorit no.2 ) su takodje jako talentovane , ali imaju nedovoljno sivih celija , jbg , nisu one krive .

Ne znam stvarno kako je Babajic uspeo da pobedi ( i ne zanima me ) , ali jedno je sigurno , Emotion ce doci do bankrota jer ugovorom sa Universalom moize komotno zadnjicu da obrishe :D . I nije mi zao .

Ovaj momak ce uvek biti tek solidan kafanski pevac , ali nista vise od toga , a svima koji su u Adnanu prepoznali buducu " svetsku " zvezdu saljem jedan plez :P i tri zelena smajlija :D :D :D
KIA

#711 Re: OPERACIJA TRIJUMF

Post by KIA »

p.s. i da ,
za sve one maloumne komentare - nije pobedila Bosna , niti je bilo ko Srbiji zaboo 1:0 u sred Beograda . To se radi na drugim mestima , a ne na takmicenjima za muzicke talente ...

Ja sam na jednoj drugoj temi pisala pohvalne postove o jednom momku koji se zove Amel , koji i pored toga sto je sladak i lepo gradjen ima fantastican glas . Momak za kog nisam ni cula dok nisam prvi put ukljucila OBN i Big Mamma house . Da je jedan takav momak dosao i pobedio , em bih glasala za njega , em bi mi bilo drago .

Ali ova bukva ... iskreno , bas zalim svakoga ko se poistovecuje sa njim i njegovom pobedom , na licnoj ili nacionalnoj osnovi .... whatever .... :|
kaubojstina

#712 Re: OPERACIJA TRIJUMF

Post by kaubojstina »

Image

"Dude!This thread is pointless!"
bierkof

#713 Re: OPERACIJA TRIJUMF

Post by bierkof »

Dude... :lol: :lol: :lol:
Fantasticna slika... Da se i ja pridruzim... :D

Image
sjever76

#714 Re: OPERACIJA TRIJUMF

Post by sjever76 »

stvarno, pa dokle vise pljuvati po bilo kome ko se malo izdigne iz naseg sivila na bilo koji nacin.mi smo govna kakvih nema.
narocito se prave pametni ovi koji nisu gledali show pa sad palamude naprazno samo da bi nesto srali i pojavljivali se na svakoj jebenoj temi.sve isti pametnjakovici.jebali vas svi kriminilaci ove drzave kad su vam oni idoli a momak iz malog bosanskog grada koji je ispunio svoj san krkan,papan itd itd.
pratio sam show od pocetka i adnan nije bio moj favorit ali momku svakako treba cestitati.kao sto neko rece nije sjedio kuci uz PS i zicao od starog 10 km za trave vec se pronasao u necemu sto mu predstavlja zadovoljstvo i u cemu misli da je dobar.
u odnosu na njega vukasin mi je bio puno bolji iz nekoliko razloga. prvo, bolje pjeva. drugo, vukasin kad za novu godinu nazove kuci prvo pita oca i majku za zdravlje pa mladju sestru za stanje u skoli a babaja pita oca jel mu sredio limunzinu i crveni tepih te kako se najeo mesa i mlatnuo dvije pive. ipak, to su neki drugi ljudski kvaliteti koji za ono cime se oni misle baviti i nije toliko bitno.
ja mu zelim svu srecu da uspije u tom poslu i da maksimalno iskoristi sansu koju je dobio.
sarajovasi

#715 Re: OPERACIJA TRIJUMF

Post by sarajovasi »

bierkof wrote:Dude... :lol: :lol: :lol:
Fantasticna slika... Da se i ja pridruzim... :D

Image
TAKODE!!
Qler

#716 Re: OPERACIJA TRIJUMF

Post by Qler »

:bih: :bih: :thumbup: :thumbup:

Nek je i bosanac negdje pobijedio :) pa makar Babaja :D
nigdje.nikog

#717 Re: OPERACIJA TRIJUMF

Post by nigdje.nikog »

Ova reality sranja su postala prava epidemija.

ALI...

Ovaj Projekt je zapravo nesto sto u nasim okolnostima predstavlja NESTO POSEBNO.

Ova omladina iz skore cijele bivse nam domovine, koju dio njih nije niti zapamtio, su nam poslali PORUKU koja je nesto najvece sto se na ovim prostorima desilo u poslednje dvije decenije.
Maxwell2008

#718 Re: OPERACIJA TRIJUMF

Post by Maxwell2008 »

Bilo koji show pocev od big brothera, folk show talenti,grand show, hayat trazi zvijezdu, operacija ova ili ona nikada nije pobijedio najbolji zato jer glasaju obicni ljudi koje ne zanima sam talenat, nego uvijek dobiju glasove oni obicni ljudi, bliski i simpaticni obicnim ljudima. Recimo moj favorit u hayat trazi zvijezdu je bio Enis a pobijedio je Adnan Jakupovic koji takodje jako dobro pjeva i drago mi je zbog Adnana Jakupovica. Isto tako Adnan Babajic nije bio najbolji ali je imao podrsku publike (ne pjeva lose) i drago mi je zbog Adnana Babajica. :bih:
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#719 Re: OPERACIJA TRIJUMF

Post by mIRCerka »

KIA wrote:p.s. i da ,
za sve one maloumne komentare - nije pobedila Bosna , niti je bilo ko Srbiji zaboo 1:0 u sred Beograda . To se radi na drugim mestima , a ne na takmicenjima za muzicke talente ...

Ja sam na jednoj drugoj temi pisala pohvalne postove o jednom momku koji se zove Amel , koji i pored toga sto je sladak i lepo gradjen ima fantastican glas . Momak za kog nisam ni cula dok nisam prvi put ukljucila OBN i Big Mamma house . Da je jedan takav momak dosao i pobedio , em bih glasala za njega , em bi mi bilo drago .

Ali ova bukva ... iskreno , bas zalim svakoga ko se poistovecuje sa njim i njegovom pobedom , na licnoj ili nacionalnoj osnovi .... whatever .... :|
Toliko o svemu tome, jer je Amel pobjednik prvog OBN SUPERNOVA MUSIC TALENT takmicenja koji bjese 2003.godine....i tad se desilo slicno, Kice koji je imao mnogo bolji vokal je bio drugi, dok je za "sha je ba raja" Amela bilo vise glasova...

Babajic je pobijedio samo zahvaljujuci teleglasanju...

Od svih studenata, samo Jasmina nije bila prisutna...

Al nejse...upoznali smo par pravo dobrih vokala...

Mene je sinoc Milan oborio s nogu...sa onim performansom za ziri :D
Babayaro

#720 Re: OPERACIJA TRIJUMF

Post by Babayaro »

Ponekad sam znao pogledati ovaj "spektakl" i ono sto sam uspio vidjeti i shvatiti je da je ovo ustvari napravljeno da samo uzme PARE od glupog naroda koji glasa za svoje favorite koji kao nesto otpjevaju a ustvari niko ni negleda ko sta pjeva jer je vec to shvaceno od pocetka kao turnir bivsih republika i hajmo glasaj za svoje...sta reci kad u zadnjih 7-8 kandidata ostanu svi predstavnici iz svih drzava...nakraju je turnir osvojila BIH ne zato sto je najbolja nego zato sto je narod NAJGLUPLJI (to smo dokazali i na mnogim drugim poljima), najvise glasali, najvise para donijeli a najsiromasniji...mnogi se poistovjecuju sa babajom, :-) :-) al stvarno kako se mogu postovjetiti sa momkom koji nezna sta je koala :shock: ili koji psuje boga stalno ili koji je najmanje dao tacnih odgovora na testu inteligencije (kaze maca sifra "opasan po okolinu")...na kraju najvece zvijezde su bili voditelji...maca posebno
hajd zivjeli :run: nek je zavrsilo
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#721 Re: OPERACIJA TRIJUMF

Post by ladyblue18 »

Ja ne znam gdje vi vidite da se ovdje neko poistovjecuje sa Adnanom :-)
ja sam prva rekla da nisam navijala za njega nego za Danijela i Vukasina, a sticajem okolnosti i nacinom glasanja Danijel nije mogao pobjediti, a bilo bi mi drago da je pobjedio Vukasin isto kao sto mi je drago i za Adnana.
Njegove ljudske kvalitete na jednu stranu (one se bas nece gledati u poslu kojim ce se baviti), ali mora se reci da je za 3 mjeseca momak mozda i najvise od svih napredovao na akademiji. I opet kazem nije mi jasno cemu toliko glumljenje kosmopolita i gospode i zgrazavanje kako Adnan psuje, a svi to radite, kako on ovo i ono, a nista niste bolji od njega.
I nadam se od srca da ce zacepiti usta svima i napraviti strasnu karijeru, pa ce se onda svi ovi realisti prognozeri pokunjiti.

Dzaba kod nas se nase mora pljuvati pa makar. Tako se na pocetku pljuvao Vedad Ibisevic, a onda odjednom joojjjj Vedo care. Sto kaze Vedad "Sada odjednom svi govore da su znali da ce ovo biti, da su vjerovali u mene, a gdje su bili prije nekoliko mjeseci?Ali nema veze ja ne zamjeram nikom" Pa je bilo jos milion slucajeva ovakvih, gdje se maximalno popljuje nase, a onda ga se dize u zvijezde. Ovo samo u BiH ima. Ali sta ces nama je pljuvanje u genima, narocito prema nasem, ne kaze se dzaba Bosanac ce ti sve oprostiti osim uspjeha.

Zasto vam jednostavno ne moze biti drago sto je dijete iz BiH pobjedilo, iz jednog malog gradica, ostvaruje svoje snove, radi nesto za sebe u zivotu, ne ispija kafe po cijeli dan. Zasto u svemu morate gledati lose strane.
Bas smo mi jadan narod :cry:
Skyfox

#722 Re: OPERACIJA TRIJUMF

Post by Skyfox »

a sto se raspisaste...
Vukasin ako ostane u ovome moze napraviti finu muzicku karijeru, steta bi bilo da to ne iskoristi... a Babaja,... pa nek je pobijedio Bosanac... trebalo nam je to.... :)
DYD666

#723 Re: OPERACIJA TRIJUMF

Post by DYD666 »

sjever76 wrote:stvarno, pa dokle vise pljuvati po bilo kome ko se malo izdigne iz naseg sivila na bilo koji nacin.
Sve dok bilo kome emisije poput ove budu olicenje izdignutosti. To samo pokazuje koliko smo zapravo nisko.
bosanska rijec

#724 Re: OPERACIJA TRIJUMF

Post by bosanska rijec »

Cuj vecini krivo, mani ba lafine, kad znas da su svi zvali i svima drago sto je pobijedio. Osim par vas ovdje hahaha...

Kad vec Bebicka ko naj najbolji kandidat nije pobijedila, onda nek je Adnan, bolji je od svih ostalih. Malo poraditi na kulturi izrazavanja :). Malo su i oni, namjerno na TV forsirali i snimali to njegovo psovanje. Kad je mogao sve ovo postici, moze i to popraviti.
U posljednje dvije gale iznenadio je i mene sa glasovnim mogucnostima. Super, cestistam i sretno u daljem radu. :thumbup: Joj jesmo navijali, a jesmo i glasali HAHAHA :lol:
elSaik

#725 Re: OPERACIJA TRIJUMF

Post by elSaik »

Da je seljak - jeste.
Da se trudio - jeste.
Da pjeva dobro - pjeva.
Da je najbolji - nije.
Da je pobijedio - jeste.
Da je zaslužio - jeste.

Svaka čast! :thumbup:
Locked