F.K. Olimpik Sarajevo

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Baltazar_khan

#701 Re: F.K. Olimpik

Post by Baltazar_khan »

Prema statutu nogometnog saveza, tim koji od početka sezone prijavi stadion na kojem će igrati, ne može da mijenja više stadion.

Dakle, prijavili su grbavicu, i tamo će se igrat!
krokodil

#702 Re: F.K. Olimpik

Post by krokodil »

Zoran Rajović dogovorio saradnju sa F.K. "Olimpik"

http://www.olimpik.ba/cms/index.php?id=0,619,0,0,1,0

Pozdrav
Eborg

#703 Re: F.K. Olimpik

Post by Eborg »

Dobar potez! :thumbup:
EUROBIH

#704 Re: F.K. Olimpik

Post by EUROBIH »

krokodil wrote:Zoran Rajović dogovorio saradnju sa F.K. "Olimpik"

http://www.olimpik.ba/cms/index.php?id=0,619,0,0,1,0

Pozdrav
ima li još šta NIJAZ da probere u ovoj PREMIER ligi!! :-)
NAPRED NIJAZE!!!!! :D
USPJEĆEŠ SIGURNO!!!! :bih: :lol:
rado_vidjen

#705 Re: F.K. Olimpik

Post by rado_vidjen »

svaka cast, gracicu

bijeda i lopovi iz Zelje ga nisu mogla dovest, pa sada Amar reve kako nemaju "lucidnog igraca"

ko mu je kriv sto samo smece dovlaci
PriNc_ba

#706 Re: F.K. Olimpik

Post by PriNc_ba »

fkt sve sami hadalji i u selji i u sarajevu :S

ok nijaz pare ovo ono hoce celzi da napravi al majka mu stara pa et ne mora se rajovic dovesti al ima jos tih igraca a ni mi ni plavi ne dovodimo nish da valja xD fkt smijesno :D i onda klub bez navijaca ode u evropu tako a mi ga glabamo tj plavi ga glabaju jer je njima vec prpa :D sedma godina im se smjeska kak nisu evrope vidjeli :D

potez za respekt od strane olimpika jos pogotovo sto se pricalo da ide u borac. ovak cemo da sjedimo ko popisani garant ove sezone iako ima jos dugo do kraja i rano je za neke dublje price i kalkulacije.

da je bod uzet olimpiku :lol: :-) :roll: :)
Charuga
Globalni moderator

#707 Re: F.K. Olimpik

Post by Charuga »

A j.bote, pa nikad kraja dolascima! Oderace nas Olimpik na Grbavici .. :sad: :sad:
Baltazar_khan

#708 Re: F.K. Olimpik

Post by Baltazar_khan »

PriNc_ba wrote: da je bod uzet olimpiku :lol: :-) :roll: :)
Da je Gracića postaviti umjesto Šumana...
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#709 Re: F.K. Olimpik

Post by -LIBERO- »

Znaci nema nista od Bilinog Polja za utakmicu protiv Sarajeva.

Rajevic je dobar igrac,bio,pitanje je u kakvoj je formi i koliko je uopste u igrackoj formi.

Kako god uzimamo Olimpiku sva tri boda,i dolazimo na trece mjesto na tabeli. :thumbup:
herbion

#710 Re: F.K. Olimpik

Post by herbion »

-LIBERO- wrote:Znaci nema nista od Bilinog Polja za utakmicu protiv Sarajeva.

Rajevic je dobar igrac,bio,pitanje je u kakvoj je formi i koliko je uopste u igrackoj formi.

Kako god uzimamo Olimpiku sva tri boda,i dolazimo na trece mjesto na tabeli. :thumbup:
Ne zovu vas djaba tramvaj ekipa,veselite se sto jedino uz podrsku navijaca mozete dobiti do jucer jednog nizeligasa,toliko o vasoj snazi i velicini i evropskoj ekipi.
PriNc_ba

#711 Re: F.K. Olimpik

Post by PriNc_ba »

Baltazar_khan wrote:
PriNc_ba wrote: da je bod uzet olimpiku :lol: :-) :roll: :)
Da je Gracića postaviti umjesto Šumana...
da nije lopova gracic ne bi ni otisao nikad a olimpik ne bi usao u premier ligu :D
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#712 Re: F.K. Olimpik

Post by -LIBERO- »

herbion wrote:
-LIBERO- wrote:Znaci nema nista od Bilinog Polja za utakmicu protiv Sarajeva.

Ne zovu vas djaba tramvaj ekipa,veselite se sto jedino uz podrsku navijaca mozete dobiti do jucer jednog nizeligasa,toliko o vasoj snazi i velicini i evropskoj ekipi.
Tramvaj ekipa koja je bila prvak i yugoslavije,dva puta, ai ove nase domovine :D
Uz podrsku navijaca,apsolutno...uvijek i svugdje :D ,podrsku na kojoj vi samo zavisni mozete biti,jer sutra da se kvalifikujete u grupnu fazu LP nikada navijace necete imati :D
DelPiero

#713 Re: F.K. Olimpik

Post by DelPiero »

herbion wrote: Ne zovu vas djaba tramvaj ekipa,veselite se sto jedino uz podrsku navijaca mozete dobiti do jucer jednog nizeligasa,toliko o vasoj snazi i velicini i evropskoj ekipi.

Kako ovako čovjek može jednom rečenicom otkriti da mu je koeficijent inteligencije na razini sobne temperature, a fudbalska stručnost na nivou trogodišnjaka.
experiment

#714 Re: F.K. Olimpik

Post by experiment »

znal' ko kako igra Olimpik?

Olimpik - Široki.. mislim da je vec 80 minuta...? :-)
mostarac

#715 Re: F.K. Olimpik

Post by mostarac »

jao Olimpika slape. Primise ga u 88. minutu
experiment

#716 Re: F.K. Olimpik

Post by experiment »

rezultat? :?
mostarac

#717 Re: F.K. Olimpik

Post by mostarac »

0:1, al jos valjda nije gotovo
veljaca

#718 Re: F.K. Olimpik

Post by veljaca »

Izgubi Olimpik 1:0 i nisu gol ptimili u 88 nego jos u prvom poluvremenu - negdje ok 20-te minute ...
mostarac

#719 Re: F.K. Olimpik

Post by mostarac »

ja pratio na ttx na kladionici i tamo upisali 88' minut.
babuka zgembo

#720 Re: F.K. Olimpik

Post by babuka zgembo »

olimpik - sarajevo 1:1
Utakmica ne bas lijepa za oko. Vremenski (ne)uslovi više nisu ni dopuštali. Olimpik je imao svoje šanse, isto kao i Sarajevo te je na kraju nerješen rezultat realan ishod ovog meča, sreća da se niko nije povrijedio. Olimpik je pokazao da se na ovu ekipu mora računati u nastavku prvenstva. Ješe i Rajović su se pokazali kao prava pojačanja.
U nedjelju na Grbavicu dolazi Zrinjski i bit će ovo prilika Glavaševoj ekipi da pokaže da igraju dobar fudbal te da sa pravom jurišaju na sami vrh tabele. Samo da ne bude više snijega i da teren bude bolji nego je to bio jučer. Siguran sam da će tekmi biti dobra i da će na kraju Olimpik uspjetzi da osvoji tri boda.
krokodil

#721 Re: F.K. Olimpik

Post by krokodil »

Pročitajte intervju sa igračem utakmice Olimpik - Sarajevo 1:1

Vedran Ješe: Imamo tim za vrh tabele

http://olimpik.ba/cms/index.php?intervju-vedran-jee
babuka zgembo

#722 Re: F.K. Olimpik

Post by babuka zgembo »

Iz NK Zrinjski su danas klubu sa Otoke najavili dolazak oko 200 navijača na meč protiv Olimpika. Ovo je prvi put nakon tragičnog događaja, odnosno pogibije Vedrana Puljića, da će gostovanje jednog kluba sa hrvatskim predznakom u Sarajevu pratiti i njihovi navijači. Istini za volju ovo je i prvi takav meč nakon svega što se dešavalo u Širokom Brijegu. Hajde da im pokažemo koliko su ljudi u Sarajevu u stvri normalni, odnosno koliko volimo fudbal, a mrzimo nacionalizam svake vrste. Pokažimo im da se može normalno navijati i da nije važno ko se kako zove ili preziva, važno je da je čovjek. Problema ne bi trebalo biti, u Sarajevu ih u stvari, takve vrste, nikad nije ni bilo. Zato pozivam, sve normalne ljude, bilo da su navijači Olimpika, Sarajeva li Želje da dođu u 15 sati u nedjelju na Grbavicu i da pokažu da ovdje žive normalni ljudi koje vole fudbal. Jasno je meni da navijača Olimpika nema baš puno i da bi pravi odgovor ovim navijačima Zrinjskog u stvari mogli dati samo Horde i Manijaci, zato Vas i pozivam na ovaj meč kako bi pokazali da se u ovom gradu normalno navija i kako se ovdje normalno navija.
karanana

#723 Re: F.K. Olimpik

Post by karanana »

....i da se u isto vrijeme malo vise karata kupi jer se dosta izgubilo na nedolasku hordi u utorak.
babuka zgembo

#724 Re: F.K. Olimpik

Post by babuka zgembo »

karanana wrote:....i da se u isto vrijeme malo vise karata kupi jer se dosta izgubilo na nedolasku hordi u utorak.

A zašto se sve gleda kroz prizmu novca???
Jel misliš da neće biti dobra utakmica i jel misliš da ova utakmica ne zaslužuje pažnju nekoga ko voli fudbal?
Jednostavno, mislim da je ovo dobra prilika da se stvarno pokaže da se ovdje normalno može navijati, a ako ti ne djelis moje mišljenje iznesi neki drugi argument, a ne novac. Ne znam to je samo moje neko skromno mišljenje, a ako misliš da nisam u pravu iznesi argumente pa ćemo diskutovati.
babuka zgembo

#725 Re: F.K. Olimpik

Post by babuka zgembo »

.
Last edited by babuka zgembo on 16/10/2009 09:54, edited 1 time in total.
Post Reply