K.... pravda a ne bozja.Boga ionako ima samo u narodnim psovkama.To je ogledalo SDA drzave.Ogledalo primitivizma,nerada,javasluka i nesposobnosti svih onih koji nemaju ljudskih osobina sposobnosti pa se kriju iza boga,dzamije,rodzaka,oca i slicno.zoka08 wrote:To ti je Bozija pravda zato sto ti smetaju oni koji vjeruju u Boga.U toj 'bajnoj' opcini sam jednu potvrdu koja se ceka 7 dana cekao 16 dana.Prvi put su jednostavno zaboravili a drugi put su moju potvrdu greskom dali drugoj osobi. To je bilo prije nekih mjesec dana.A kao sto kazes za 20-ak dana ce biti jos gore.
Za koga ste glasali?
-
kijameta
#701 Re: Za koga ste glasali?
- BarbaDue
#702 Re: Za koga ste glasali?
zoka08 wrote:Hahaha. Moje pravo ime je Zoran od majke Vesne i oca Dragana. Nedzad sigurno nije dobio moj glas zbog vjerskih strasti. Ovdje nisu u pitanju vjerske vec antivjerske strasti. Nitko nije napisao da mu ne smeta sto neko ne vjeruje u Boga, vec naprotiv. Jasno je napisano da mu smeta sto neko vjeruje u Boga.A vjerskih strasti?
bravo kralju...bez obzira sto si srbin ja te vise cijenim nego neke iz moje vjerske skupine...
samo na ovaj nacin ova zemlja moze napredovati.
zoka, jos jednom BRAVO
- Faruk
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan kokuz drugi mu se ruga
#703 Re: Za koga ste glasali?
pazi ove fintezoka08 wrote:A i moderator bi mogao smiriti ove antivjerske ispade, ili je to sve demokratija???
ja Faruk kao musliman ne mogu biti protiv vehabija
a on Zoran (po svemu napisanom mama tata) nisi sigurno musliman, braniš vehabije
zovite Jasmilu da snimi film
Oscar je naš
- Faruk
#704 Re: Za koga ste glasali?
tebe će njihovi naći po I.P. adresi i odvesti na nepoznatu lokacijukijameta wrote:K.... pravda a ne bozja.Boga ionako ima samo u narodnim psovkama.To je ogledalo SDA drzave.Ogledalo primitivizma,nerada,javasluka i nesposobnosti svih onih koji nemaju ljudskih osobina sposobnosti pa se kriju iza boga,dzamije,rodzaka,oca i slicno.zoka08 wrote:To ti je Bozija pravda zato sto ti smetaju oni koji vjeruju u Boga.U toj 'bajnoj' opcini sam jednu potvrdu koja se ceka 7 dana cekao 16 dana.Prvi put su jednostavno zaboravili a drugi put su moju potvrdu greskom dali drugoj osobi. To je bilo prije nekih mjesec dana.A kao sto kazes za 20-ak dana ce biti jos gore.
da se mi poselamimo prije nego što te odvedu
- Control panel
#705 Re: Za koga ste glasali?
lynk:
bez polemike sa tobom to su cinjenice. preko 90% ljudi koji nisu glasali ni u ludilu nebi glasali za sda ili nesto slicno,
a ove ostale normalnije stranke im nisu neka alternativa. pa ti saberi glas manje za normalnije je glas vise za sda, s bih, sds, snsd, hdz..
da izadju i daju glas normalnijim strankama kakva bi situacija bila.
ovih nebi bilo ni na mapi.
bez polemike sa tobom to su cinjenice. preko 90% ljudi koji nisu glasali ni u ludilu nebi glasali za sda ili nesto slicno,
a ove ostale normalnije stranke im nisu neka alternativa. pa ti saberi glas manje za normalnije je glas vise za sda, s bih, sds, snsd, hdz..
Last edited by Control panel on 06/10/2008 12:18, edited 1 time in total.
-
bos
#706 Re: Za koga ste glasali?
Cuj Faruk??
Da si stvarno Faruk i musliman glasao bi za SDA, sto lazes da se tako zoves??
- karanana
#707 Re: Za koga ste glasali?
bravo zoka. ovdje je nekima cudno sto se ljudi biraju ne po imenu i stranci nego po onome sto rade. i dok god imamo takvih razmisljanja necemo mi daleko. sta sad? zoka srbin u sarajevu i jedina opcija mu sdp i njegovi nacelnici? koja logika majko moja....a upravo ovi koji tako misle se ovdje kunu u multikulturalnost i nezavisnost vjere od politike.
- Control panel
#708 Re: Za koga ste glasali?
lynk:
Last edited by Control panel on 06/10/2008 12:19, edited 1 time in total.
- BarbaDue
#709 Re: Za koga ste glasali?
haloooo, otkud ti to da zoka brani vehabije...mislim da covjeku samo smeta ako je neko protiv vjernika...Faruk wrote:pazi ove fintezoka08 wrote:A i moderator bi mogao smiriti ove antivjerske ispade, ili je to sve demokratija???
a on Zoran (po svemu napisanom mama tata) nisi sigurno musliman, braniš vehabije
Oscar je naš![]()
a ti ako od svakog islamskog vjernika vidis vehabiju, ti si onda bolestan.
- piupiu
#710 Re: Za koga ste glasali?
BarbaDue wrote:zoka08 wrote:Hahaha. Moje pravo ime je Zoran od majke Vesne i oca Dragana. Nedzad sigurno nije dobio moj glas zbog vjerskih strasti. Ovdje nisu u pitanju vjerske vec antivjerske strasti. Nitko nije napisao da mu ne smeta sto neko ne vjeruje u Boga, vec naprotiv. Jasno je napisano da mu smeta sto neko vjeruje u Boga.A vjerskih strasti?
bravo kralju...bez obzira sto si srbin ja te vise cijenim nego neke iz moje vjerske skupine...![]()
![]()
![]()
samo na ovaj nacin ova zemlja moze napredovati.![]()
zoka, jos jednom BRAVO
-
The__Doctor
#711 Re: Za koga ste glasali?
bravo kralju...bez obzira sto si srbin ja te vise cijenim nego neke iz moje vjerske skupine...
samo na ovaj nacin ova zemlja moze napredovati.
zoka, jos jednom BRAVO
Ali samo na taj nacin BiH moze napredovati
- BarbaDue
#712 Re: Za koga ste glasali?
The__Doctor wrote:bravo kralju...bez obzira sto si srbin ja te vise cijenim nego neke iz moje vjerske skupine...![]()
![]()
![]()
samo na ovaj nacin ova zemlja moze napredovati.![]()
zoka, jos jednom BRAVO
Ali samo na taj nacin BiH moze napredovati
Što, ti se sa ovim ne slažeš?
Moža ce BiH napredovati bez vjernika
- Faruk
#713 Re: Za koga ste glasali?
I am Faruk, I am sickBarbaDue wrote:haloooo, otkud ti to da zoka brani vehabije...mislim da covjeku samo smeta ako je neko protiv vjernika...Faruk wrote:pazi ove fintezoka08 wrote:A i moderator bi mogao smiriti ove antivjerske ispade, ili je to sve demokratija???
Oscar je naš![]()
![]()
nego pobjedili ste, ko gubi ima pravo da se ljuti
čestitam evo ruka
sad juriš u pljačku i otimačinu još 4 godine
Joe Cole forever
- vjesticanametli
#714 Re: Za koga ste glasali?
faruĆE suti nece ti dati da odes doktoru 
- karanana
#715 Re: Za koga ste glasali?
navedite mi primjer pljacke i otimacine joe-a cola!
Za njegovog prethodnika ja znam dva primjera: novi robot i zgrada kumrovec.
joe cole ili ne pljacka ili se barem trudi da pljacku malo bolje zamaskira.
- seln
#716 Re: Za koga ste glasali?
Pa zasto nisi izasao na izbore i glasao za njega?karanana wrote:navedite mi primjer pljacke i otimacine joe-a cola!
-
Umjetnik a
#717 Re: Za koga ste glasali?
The 51st State wrote:tih 9 opstina imaju haman vise stanovnika nego sve sda opstine tugeder.Umjetnik a wrote:SDP samo 9 (devet) načelinka od 139 opština i oni se nazivaju ozbiljno partijom, propali daBogda
kako da ne
-
luciferino
#718 Re: Za koga ste glasali?
ovdje su izgleda mnogi bolesni... zoran, vesna i dragan po automatizmu srbi.BarbaDue wrote:haloooo, otkud ti to da zoka brani vehabije...mislim da covjeku samo smeta ako je neko protiv vjernika...Faruk wrote:pazi ove fintezoka08 wrote:A i moderator bi mogao smiriti ove antivjerske ispade, ili je to sve demokratija???
Oscar je naš![]()
![]()
- karanana
#719 Re: Za koga ste glasali?
zato sto ni on nije bio po mom ukusu, ali nije nista gori od ostalih i da sam bio prijavljen u opstini novo sarajevo mozda bi i glaso za njega. mislim da su on i onaj sa ilidze najvise uradili, a to da li su mogli vise i bolje, vjerovatno jesu.seln wrote:Pa zasto nisi izasao na izbore i glasao za njega?karanana wrote:navedite mi primjer pljacke i otimacine joe-a cola!
-
Umjetnik a
#720 Re: Za koga ste glasali?
a šta to fali koldžiThe__Doctor wrote:[hajde malo se zajebavam krivo mi sto mi Koldzo pobjedi u opstini, zna li ko ima li bar SDP vecinu u broju vjecnika u Novom Sarajevu??
-
Umjetnik a
#721 Re: Za koga ste glasali?
to izjavi damir mašić diplomirani žurnačista koji je slučajno upisao postdiplomski na ekonomiji da ga zlaja proguraNIDLE wrote:Ti "Super Gradjaninu" naravno da slavimo, iako nisam iz ovih "vukojebina" !?The__Doctor wrote:Slavite li ruralci pobjede u Trnovu, Doboj jug, DonjiVakuf, Gornji Vakuf, Kurcev Vakuf i ostalim vukojebinama?Umjetnik a wrote:SDP samo 9 (devet) načelinka od 139 opština i oni se nazivaju ozbiljno partijom, propali daBogda
SDP: "Mi smo ozbiljna politicka stranka..."![]()
![]()
najveća ulizica koja se pjavila u politici poslije rata
-
Umjetnik a
#722 Re: Za koga ste glasali?
karanana wrote:Sve herojski gradovi i mjesta, gdje se najvise krvi lilo za Bosnu i za Sarajevo a vi te gradove i mjesta nazivate vukojebinama. Brzo zaboravljate rat i izvjestaje o lomu cetnika u Buzimu, Teocaku i Sapni, zaboravljate najezdu i neuspjeh ustasa u Gornjem Vakufu, zaboravljate Mehmeda Alagica i krajisnike koji su oslobodili Donji Vakuf, zaboravljate Trnovo i Treskavicu, Doboj...
Da se ove vukojebine nisu branile i odbranile, vi Sarajevci bi danas imali izbor na glasanju Tadic ili Nikolic. SRS Dr. Seselj ili DS ili DSS....
Sramota.
karanana legendo najbolji si
javi se na pp ako ti išta treba
-
Umjetnik a
#723 Re: Za koga ste glasali?
zoka08 wrote:Hahaha. Moje pravo ime je Zoran od majke Vesne i oca Dragana. Nedzad sigurno nije dobio moj glas zbog vjerskih strasti. Ovdje nisu u pitanju vjerske vec antivjerske strasti. Nitko nije napisao da mu ne smeta sto neko ne vjeruje u Boga, vec naprotiv. Jasno je napisano da mu smeta sto neko vjeruje u Boga.A vjerskih strasti?
svaka čast zoka08
-
Umjetnik a
#724 Re: Za koga ste glasali?
ej jest ti fazon tako momku govoritiFaruk wrote:samo ti glasaj za SDA pa kad ti bradonje promjene ime u Sabahudin, mama Vasvija, a babo Dževadzoka08 wrote:Hahaha. Moje pravo ime je Zoran od majke Vesne i oca Dragana. Nedzad sigurno nije dobio moj glas zbog vjerskih strasti. Ovdje nisu u pitanju vjerske vec antivjerske strasti. Nitko nije napisao da mu ne smeta sto neko ne vjeruje u Boga, vec naprotiv. Jasno je napisano da mu smeta sto neko vjeruje u Boga.A vjerskih strasti?
ti i babo ćete po stare dane kod Skake na sunet
- madner
#725 Re: Za koga ste glasali?
Pa imaju preko 20% stanovnika FBIH u 8 opstina. Fali mi 9. opstina.Umjetnik a wrote:The 51st State wrote:tih 9 opstina imaju haman vise stanovnika nego sve sda opstine tugeder.Umjetnik a wrote:SDP samo 9 (devet) načelinka od 139 opština i oni se nazivaju ozbiljno partijom, propali daBogda
kako da ne![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()