a ako nije nista od toga onda su pare u pitanjud2 wrote:ako nije politika onda je religija, ako nije ni religija onda je lokalna netrpeljivost
nego jedno pametno pitanje: može li se kuglati u bazenu?
a ako nije nista od toga onda su pare u pitanjud2 wrote:ako nije politika onda je religija, ako nije ni religija onda je lokalna netrpeljivost
hahahahahahahahahaha kakva glupost, najgori su ovi mahalci, da si ikad bio znao bi kolko je toplo unutra, i po prvi put čujem da voda ledi na +30c ne mogu da vjerujemVan Halen wrote:Jel istina da je zaledila voda u bazenu jutros
Van Halen wrote:Jel istina da je zaledila voda u bazenu jutros
Kažu... žele biti konkurencija Zetrito sam ja wrote:Van Halen wrote:Jel istina da je zaledila voda u bazenu jutros
Jeste...ja se klizala jutros
Kako volim kad se pojedini upale, mogli bi hokej igrat na njemu, slabi smo još s vaterpolomshiz wrote:Kažu... žele biti konkurencija Zetrito sam ja wrote:Van Halen wrote:Jel istina da je zaledila voda u bazenu jutros
Jeste...ja se klizala jutros
Bazen radi najnormalnije... Nemaju plina ali imaju nafte!Van Halen wrote:Rekoh ja lijepo da će se zaledit voda na bazenu. Dobio sam pravovremene informacije od daidže iz Dniepropetrovska o ukidanju dotoka plina. Lagano nabavio
dva šlepera grijalica, pa kome treba po 200km, cijena sitnica
Ma ko ti to rece? Ja plivam za 2 km po satu (sa indexom), tako da sve ostalo sto pise ne priznajemDaphna wrote:1h 4 km
2h 7km
dnevna 10km
sedmična negdje oko 25-30
mjesečna pih... puno nešto![]()
Studenti 10% popusta. U cijenu uračunato korištenje bazena, teretane i fitnesa...
Sorry, moja greška. Umjesto 50% napisah 10%. Priznajem... I sama sam student i plivam cijeli dan za 5 kmdast wrote:Ma ko ti to rece? Ja plivam za 2 km po satu (sa indexom), tako da sve ostalo sto pise ne priznajemDaphna wrote:1h 4 km
2h 7km
dnevna 10km
Studenti 10% popusta. U cijenu uračunato korištenje bazena, teretane i fitnesa...
kako li izdrzis. ja padnem nakon 50 metaraDaphna wrote:Sorry, moja greška. Umjesto 50% napisah 10%. Priznajem... I sama sam student i plivam cijeli dan za 5 kmdast wrote:Ma ko ti to rece? Ja plivam za 2 km po satu (sa indexom), tako da sve ostalo sto pise ne priznajemDaphna wrote:1h 4 km
2h 7km
dnevna 10km
Studenti 10% popusta. U cijenu uračunato korištenje bazena, teretane i fitnesa...Lapsus
Pa trudim se da idem redovno i da održavam formu! I ne forsiram... Lagano. Red plivanja, red odmora u onom malom, pa opet red plivanjaBejtic wrote: kako li izdrzis. ja padnem nakon 50 metara
Eh, pa to nam reciDaphna wrote:
i obavezno jedna čokoladica![]()
Zna se koja: http://www.imeem.com/people/v7P9EGq/mus ... _mmh_to_m/Secer_033 wrote:Eh, pa to nam reciDaphna wrote:
Naravno! Još je slađa kada imaš nekoga s kim ćeš podijelitishiz wrote:Zna se koja: http://www.imeem.com/people/v7P9EGq/mus ... _mmh_to_m/Secer_033 wrote:Eh, pa to nam reciDaphna wrote:
Reci vrijeme, mjesto već znamodast wrote:Nista, moracemo plivati zajedno i onda cu ti oprostiti