picka izdajnickahladovina wrote:
Sula!
inace, hvala vam strumfovi ipak kec na travnika se nije smio propustiti.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
picka izdajnickahladovina wrote:
Sula!
odvijac wrote:sutra po pobjedu aBd,i gledati ove mladje i manje komsije,sa visine,kako nas skakiljaju po stopalima,ko izeta u fojnici!
Delegat, mi smo ovaj travnik uzeli 1-2 na njihovom terenu, zato KAPAK!hladovina wrote:Torpedash moj, dugo vas nije bilo... danas se nama ovo desilo, sutra ce sigurno vama...
Svaki bod kladioničarski odrađena tekma?veljaca wrote:Dobro odradjene kladionice. Kvota za "iz 2 u 1" je bila suvise dobra. Ko ne vidi da je ovo KLADIONICARSKI odradjena utakmica - treba doktora .....
Jbg, klasičan primjer kako se stumfete naloze protiv velikog Sarajeva. Otkinu bod i Velezu, isto takoelSaik wrote:Da, nažlost ostade Sarajevo jedini tim kojem uzesmo bod u gostima...
Bilo ih je jako malo, onaj dan kad je odgodjena utakmica je bila masa Manijaka.Cape wrote:Je li bilo Manijaka u Travniku?
Da su babi mudaforzaitalia wrote:Da je Zeljo iskoristio pola 100%-tnih sasni bilo bi to najmanje 5 golova u mrezi Travnika...
lol, cak si i ti osto bez inspiracije.nikad_izvini wrote:Njanjo tema nema komentara od 26.11![]()
Navijači za svaku pohvalu
Vidi drug.Jebe mi se živo za Sarajevo.Kad sjednem sa kumom, malo se raspravljamo, al nako.Ne komentarišem vaše neuspjehe.Ne zanima me Mućo & co. Da se tačkamo za titulu, u redu.Ovako, niđe veze.The 51st State wrote:lol, cak si i ti osto bez inspiracije.nikad_izvini wrote:Njanjo tema nema komentara od 26.11![]()
Navijači za svaku pohvalu
Mozda kod vas na proslavi 20 godina, zajedno sa Hankom i Sarr A Romećiro wrote:Ne znam kod koga su gostovali Seke, Ljube i sl.?Šibicar wrote: Sula legenda,mi je malo uljepšao ovo današnje sranje,svaka čast.pitari nemojte se ljutiti,možda i vama Seka uskoro napravi himnu...
![]()
![]()
![]()
Znaci zeljka ipak nije uspjela pobjediti fenjerasa lige i preskociti FKSforzaitalia wrote:Da je Zeljo iskoristio pola 100%-tnih sasni bilo bi to najmanje 5 golova u mrezi Travnika...