BHtelecom po uzoru na MAXtv
Moderator: anex
-
arminem
#701 Re: BHtelecom po uzoru na MAXtv
Ako ima neko voljan ko bi strimao sa moja tv HNL ILI BH PREMIER LIGU NEK SE JAVI NA PP.
- shlauf
- shlauf
- _Reds_
- shlauf
- _Reds_
#707 Re: BHtelecom po uzoru na MAXtv
Aleeeeeee, aleeeeee
a da nazoves podrsku BH Telecoma, i ne sumnjam da ce ti to napraviti. Nije da nesto volim ovaj BHT, ali oni ono sto nude po papirima i najvise daju od toga, tj. konkecija im je daleko najstabilnija.
Drugo pises lijepo po HS temi takodje, pa kad si to otisao od njih.
- shlauf
#708 Re: BHtelecom po uzoru na MAXtv
Čekam oko 2 mjeseca da promjene samonosivi kabal koji ide od kutije do moje kuće. Zvao i prijavljivao kvar u više navrata ali efekta nema._Reds_ wrote:Aleeeeeee, aleeeeee
a da nazoves podrsku BH Telecoma, i ne sumnjam da ce ti to napraviti. Nije da nesto volim ovaj BHT, ali oni ono sto nude po papirima i najvise daju od toga, tj. konkecija im je daleko najstabilnija.
Drugo pises lijepo po HS temi takodje, pa kad si to otisao od njih.
HS (internet) sam napustio jer je dolazilo do veoma čestih pucanja konekcije. U ulici su drvene bandere i štiklani su kablovi a HS kablovsku koristim jer BHTelecom tj. moja parica ne može da podržava MojaTV.
Aleeeeee aleeeeeeeeeeeeeeeee
- shlauf
- shlauf
- shlauf
- Halcyon
#712 Re: BHtelecom po uzoru na MAXtv
Pa jesi li im prijavio probleme? Nemoj me pogrešno shvatiti ali postavljanje rezultata Speedtesta na forumu ti neće pomoći. Radije u jedan e-mail upakuj rezultat Speedtesta, rezultat download-a sa BIHnet FTP servera i ping prema BIHnet-ovim DNS-ovima, i to sve pošalji Supportu nego što se nerviraš ovdje.
- shlauf
#713 Re: BHtelecom po uzoru na MAXtv
Zovem više od 2 mjeseca 1444 i prijavljujem smetnje. Tehničar je juče dolazio i to prvi put nakon toliko vremena. Kaže da prekid može biti samo u samonosivom kablu. U pošti kad ih je zvao je sve u redu. Danas išao u sjedište tehničke službe na Baščaršiju i zatekao samo portira. Nema ni šefa ni šefice ni montera. Portir zapisao podatke ko ih je tražio na ceduljici i ostavio pored drugih koji su bili prije mene. Niko niti zove niti dolazi. E jebiga. Usluga NULA BODOVA barem što se mog statusa tiče.Halcyon wrote:Pa jesi li im prijavio probleme? Nemoj me pogrešno shvatiti ali postavljanje rezultata Speedtesta na forumu ti neće pomoći. Radije u jedan e-mail upakuj rezultat Speedtesta, rezultat download-a sa BIHnet FTP servera i ping prema BIHnet-ovim DNS-ovima, i to sve pošalji Supportu nego što se nerviraš ovdje.
@Helcion: Šta bi ti uradio/uradila na mom mjestu ?????? Dali preći na HS za upola manje para ili da jedem sam sebe i u narednom periodu ???
- Halcyon
#714 Re: BHtelecom po uzoru na MAXtv
Uradio.
Ako je situacija takva kakva jeste odjavio bih uslugu, pogotovo ako postoji konkurent. Probaj uraditi ovo što sam ti rekao u prethodnom postu (napravi test na Speedtestu, napravi screenshot downloada sa njihovog FTP servera koji je recimo zvanični za test brzine - ovdje - i to sve pošalji na support (at) bih.net.ba. Iz ličnog iskustva mogu reći da odgovore u roku od dva, tri dana, a nisam s njima do sada imao problema (mada postoji i druga strana priče, ljudi su pisali o tome kako nikad ne odgovaraju na mail).
Probaj, ne košta te ništa.
Ako je situacija takva kakva jeste odjavio bih uslugu, pogotovo ako postoji konkurent. Probaj uraditi ovo što sam ti rekao u prethodnom postu (napravi test na Speedtestu, napravi screenshot downloada sa njihovog FTP servera koji je recimo zvanični za test brzine - ovdje - i to sve pošalji na support (at) bih.net.ba. Iz ličnog iskustva mogu reći da odgovore u roku od dva, tri dana, a nisam s njima do sada imao problema (mada postoji i druga strana priče, ljudi su pisali o tome kako nikad ne odgovaraju na mail).
- Halcyon
#715 Re: BHtelecom po uzoru na MAXtv
Ma to ja kažem kao zvanični jer su oni te datoteke sa FTP servera postavili na portal za test brzine ADSL korisnicima.Lud i ponosan wrote:Kako mislis zvanicni za test brzine?Halcyon wrote:Uradio.![]()
Mislis brzine u lokalu?
- shlauf
-
mickey2012
#717 Re: BHtelecom po uzoru na MAXtv
Infrastuktura stara 40 i vise godina, nikakvo odrzavanje, mnogo improvizacija, neskolovani kadrovi su rezultirali ovim:
http://teve.ba/article/8205/problem-sa-uslugom-moja-tv
- zateznistub
#718 Re: BHtelecom po uzoru na MAXtv
Ne skolovan novinaski kadar Hajvaza, tuzan urednik iste novine i njegov gazda ne sretan sto je izubio zlatnu koku sad pise ovakve clanke.mickey2012 wrote:Infrastuktura stara 40 i vise godina, nikakvo odrzavanje, mnogo improvizacija, neskolovani kadrovi su rezultirali ovim:
sto se tice odrzavanj i sluzbe za podrsku, ja prezadovoljan.
-
slatka_sa
#719 Re: BHtelecom po uzoru na MAXtv
Ne laprdaj. Mozda si ti zadovoljen ali 90% nije.
- _Reds_
#720 Re: BHtelecom po uzoru na MAXtv
Ja imma određene zamjerene na cijene, na usluge ne, usluge BH Telecoma su realno najstabilnije.
- zateznistub
#721 Re: BHtelecom po uzoru na MAXtv
Statistika?slatka_sa wrote:Ne laprdaj. Mozda si ti zadovoljen ali 90% nije.
I okreni se oko sebe i pogledaj ko ti laprda!
- Quaresma
#722 Re: BHtelecom po uzoru na MAXtv
Zar ti mislis da je bas tacan rezultat sa speedtest.a ?
prije kad sam imao problema s netom, nazovem ih fino i kazem u cemu je problem, ako mi tamo mogu popravit onda poprave, ako ne kazu da ce izdati nalog i da ce doci neko da vidi u cemu je problem
Nema potrebe neke stvari preuvelicavati, svi imaju neke probleme, nisi jedini
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk
- Halcyon
#723 Re: BHtelecom po uzoru na MAXtv
Gledala u escajg garant, pa zna...zateznistub wrote:Statistika?slatka_sa wrote:Ne laprdaj. Mozda si ti zadovoljen ali 90% nije.
- zateznistub
#724 Re: BHtelecom po uzoru na MAXtv
Azira gleda u kasikeHalcyon wrote:Gledala u escajg garant, pa zna...zateznistub wrote:Statistika?slatka_sa wrote:Ne laprdaj. Mozda si ti zadovoljen ali 90% nije.
-
elmirelm
#725 Re: BHtelecom po uzoru na MAXtv
Zna li neko jel moguce gledati filmove sa filmovizije ,na obicnom tv-u , meni pise da mi fali adobe flash player, moze li se to nekako instalirati