N.K. Čelik Zenica

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Omerovim_Koracima

#701 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Omerovim_Koracima »

ultima_palabra wrote:
Omerovim_Koracima wrote:
ultima_palabra wrote:Jest ako se budete branili... ako budete normalno igrali, imate jaču ekipu od Sarajeva 100%.
hahahahahahahaha uljepsa mi jutro. hvala ti mnogo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .bash mi sjede,malo Mr.Bean humora na sabahu. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:roll: Koliko je tebi godina?
Dovoljno da oplachem. volim nastrani humor :lol: :lol: :lol: :lol:
Manijakus

#702 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Manijakus »

Otidjes na temu fk sarajeva i pises tamo sta zelis mani se ovdje gluposti i provociranja bogati
Manijakus

#703 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Manijakus »

dinty2

#704 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by dinty2 »

Manijakus wrote:
ovaj mi ibrakovic izgleda ozbiljan i nalozen

ipak
3-1 za sarajevo
iako sam iz zenice i navijam za likce
Manijakus

#705 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Manijakus »

Nije nam se dalo ..Ako su 4 minute 4 minute su nije 6 al et ajd valjda nam se vrati negdje drugo .. fudbal je nije balet :D Evidentno je da imamo dobru ekipu samo treba im jos vremena i mislim da je nakon Koseva jasno da mozemo u Europu i mozda uzet kup u kojem smo godinama losi i gubili od kantonalnih klubova nekakvih malte ne :D
leo karan

#706 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by leo karan »

ekipa vam je OK
ali spic vam veze s fudbalom nema.
nisam nikad gledao goreg napadaca.
onako izgleda sportski, momcina prava :D
al brate sto ne zna, to je cudo jedno
glade

#707 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by glade »

zenicani... iskreno bilo je par sumnjivih odluka... ali je bilo u korist obje strane... start dure je bio za crveni (s ledja na igraca bez lopte), penal koji nije dosudjen za nas... pa onaj jedan aut koji je ocigledno trebao da bude sviran vama... pa suljic u ofsajdu...

ali gol nije pao u 96... sudija je utakmicu produzio 4 minute... tacno sam gledao na sat, 4 i po minute su prosle kada smo zabili (od toga je arsenijevic imao loptu u svojim nogama barem 10 sekundi unutar vaseg sesnaesterca)... s obzirom da se u posljednje dvije minute lopta nije odvajala dalje od 20 metara ispred vaseg gola, a bila je konstantno u nogama nasih igraca gol je sasvim regularan... poslije gola se igralo jos minutu i po - dvije...
iceman2010

#708 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by iceman2010 »

Poziva se covjek na semafor koji nije stao najmanje 2 minute prilikom prekida poslije cega je zaustavljen. Trebalo je vremena da covjek koji radi na tome skonta da je utakmica prekinuta i da treba da zaustavi sat. Sudija je svoj naravno zaustavio. Njegov je mjerodavan. Kada je susret nastavljen pomocni sudija je digao 4 minute kada je na semaforu bila 90, a u stvari je bila 87-88 minuta. Eto sta se tacno desilo.
mistek

#709 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by mistek »

Lijepa fudbalska utakmica.
Čelik nikad bolji.
Odbrana nenormalno požrtvovana i dobra. U napadu isto opasni. Najrealniji remi, ali i da su tri boda uzeli, ne bi me puno čudilo.

Sudija se u par navrata gubio. Nije nama svirao čist penal (ruka), kao ni neke startove Čelikovih igrača koji su bili žuti/crveni karton, ali isto tako 2x ofsajd diže vama gdje nije vidjelo ofsajda.
Za gol bezveze tražiti neke razloge da je neregularan. U suštini, ona rezerva Čelika je imala 100% šansu akciju prije našeg gola.
Manijakus

#710 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Manijakus »

leo karan wrote:ekipa vam je OK
Koji .. koji je poceo Adilovic ili koji je uso Isakovic ..ili Dzafic ?
1946
Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada

#711 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by 1946 »

Manijakus wrote:Koji .. koji je poceo Adilovic ili koji je uso Isakovic ..ili Dzafic ?
Meni se čini da su od početka igrali i Adilović i Džafić koji je izašao nekad prije suzavca ako se dobro sjećam. Ne znam ko ga je zamijenio.
Manijakus

#712 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Manijakus »

a znam da su igrali Adilovic i Dzafic .. al mislim da ovaj ne misli na Dzafica pa sam zato njega stavio zadnjeg :D A Isakovic je usao vjerovatno umjesto Dzafica
Obuca9

#713 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Obuca9 »

Taj Isaković je najgori bio od sve trojice. U zadnjim minutama, kad je Čelik pokušavao na kontre, svaku kontru je uništio, bolje bi bilo Adiloviću da nije ni pokušavoa razigravati s njim :D
Manijakus

#714 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Manijakus »

Taj Isakovic je stoper i ja fakat ne kontam sto se on gura u napad ..i prosle sezone je isto bilo ..ajd da se ubaci u napad kao treci napadac kada gubimo da skace..al on mjenja napadaca sto nikad skontat necu ..a imamo jos napadaca tako da nije razlog nedostatak igraca ..
Obuca9

#715 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Obuca9 »

Je li to Aldin Isaković iz Žepča? Ako jeste, nije on štoper, pa i tamo je igrao u napadu, skupa sa Vahidinom Imamovićem.

Ili sam ga ja s nekim pomiješ'o :-)
Manijakus

#716 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Manijakus »

Aladin Isakovic .. Mislim da je iz Zepca doso al nisam siguran...On je u Celik dosao kao stoper..i na prijateljskim prije pocetka sezone sve utakmice je igrao na mjestu stopera u "drugom" timu ..odnosno drugo poluvijeme kada je igrala "slabija" postavka
kone

#717 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by kone »

hz__semir wrote:Je li to Aldin Isaković iz Žepča? Ako jeste, nije on štoper, pa i tamo je igrao u napadu, skupa sa Vahidinom Imamovićem.

Ili sam ga ja s nekim pomiješ'o :-)
Jeste,to je taj...Samo sto on moze igrati na vise pozicija u ekipi...Tekmu nisam gledao niti me zanima kako su igrali.Rezultat sve govori,kao i primanje gola u posljednjoj minuti..Taraci ostaju taraci..
Obuca9

#718 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Obuca9 »

Manijakus wrote:Aladin Isakovic .. Mislim da je iz Zepca doso al nisam siguran...On je u Celik dosao kao stoper..i na prijateljskim prije pocetka sezone sve utakmice je igrao na mjestu stopera u "drugom" timu ..odnosno drugo poluvijeme kada je igrala "slabija" postavka
Pa to kod vas igro stopera, ali ja koliko se sjecam onje skupa s Vahom igro u napadu u Žepču i znali su biti dobar tandem. Samo kad se igra u Žepču naravno, nešto slično kao i Dudić u Travniku :D
karanana

#719 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by karanana »

da se ibrakovic nije usro pola sata pred kraj utakmice i da nije izvadio dzafica i onu vasu 10ku i pojacao odbranu u nadi da ce sacuvati 0-0, i da nije pogrijesio jer se za kontre pouzdavao u onih par vasih sporih kloceva, sinoc bi se celik vratio sa 3 boda u dzepu.

igrac sa brojem 8 vam je veoma dobar. trci decko ko lud po desnoj strani, dobro dodaje, ali opet zaseru njegova dodavanja i akcije onih par kloceva koji su ostali u napadu do kraja utakmice.
Manijakus

#720 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Manijakus »

Mislim da je Puric osmica..on je stvarno dobar i prosle sezone kad su svi losi bili on je bio dobar .. bas je pravi igrac ..10.ka ne znam ko je nisam jos ni jednu utakmicu zvanicnu gledo ove sezone (poso :evil: )
Obuca9

#721 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Obuca9 »

Jeste Purić je osmica, ali treba biti realan pa reci da se u prvom poluvremenu nije vidio. Lede dok je imao snage, odlično ga je zatvarao, ali kako je Lede već od 50. minute počeo padati snagom, tako je i on dolazio do izražaja. Definitvno najbolji igrač u redovima Čelika u drugom poluvremenu.
veliki_ah

#722 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by veliki_ah »

Desetka je Jamak.
Isakovic je dosao iz Zepca kao napadac, ali prosle sezone u nedostatku stopera je on igrao stopera. Ove sezone niti jednu pripremnu nije odigrao, ali se nasao u sastavu u sva tri kola. Protiv zrinjskog poceo, a u banovicima i na kosevu ulazio. Po meni najveci kloc u ekipi. Imao je na klupi malog babalu, juniora koji bi odlicno sinoc razvijao kontre zajedno sa puricem i adilovicem. Adilovic se trudio, ali djaba kad ne zna. Zadnja linija na nivou, s tim sto je bilobrk kasio sa istrcavanjem u par situacija. Steta sto mi nismo mogli iskoristiti nesigurnost malog Hamzica.
Ibrakovic je pogrijesio sinoc sa izmjenama, al sta je tu je. Primiti go u 95. minuti je nesreca i nista vise, jer isto tako smo ga mogli i dati, pa bi bila sreca. Sto se tice sudjenja, slazem se da se sudija gubio. Bilo je pregrubih startova sa obje strane. Par puta kad su nasi kretali u kontru bilo je krsenja sa dvije noge, bez sankcija. Onda oni glupi auti, i jos gluplji ofsajdi. Uglavnom, debil nikome nije pomogao, nego je odmogao i jednima i drugima.
Sto se tice tribina, solidna posjeta, jako puno policije, i bez velikih tenzija. Mi navijali svoje, pitari svoje. Uglavnom standardno. Prekid nepotreban, ali moram priznati da sam iznenadjen da se sve poslije prekida zavrsilo bez vecih nereda.
Do iduceg susreta dovidjenja i prijatno ;)
leo karan

#723 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by leo karan »

Manijakus wrote:
leo karan wrote:ekipa vam je OK
Koji .. koji je poceo Adilovic ili koji je uso Isakovic ..ili Dzafic ?
adilovic devetka
isto daska frajer
Gandalf

#724 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Gandalf »

šteta, malo je falilo da dignemo makar bod - bitna stvar je da igrači više na gostovanjima ne igraju ko p..... pa ne gube nakon 15 minuta 3:0 kako je bilo proteklih godina - možda Ibraković konačno dovede igrače u red.
sadmire

#725 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by sadmire »

meni je drago da s eponovo stvorila navijacka atmosfera, da ljudi pozitivno govore o klubu i igrama i da rado idu na stadion. Prosle godine nas je 80% odustalo od odlaska na stadion nakon poraza od Zelje i Borca, a sad imam osjecaj i da kiksaju kuci da se to ne bi desilo. Borac je duznik od prosle godine, nadam se da ce Celik pobijediti i da ce utakmici prisustvovati puno gledalaca.
Jedino mi nisu jasne ove nove cijene ulaznica, ne vidim sta opravdava razliku od 4 KM izmedju zapada i istoka, al valjda oni znaju zasto su to tako odredili.
A valjda ce i prodaja ulaznica veceras biti bolje organizirana, protiv Zrinjskog mnogi nisu ni vidjeli prvi go jer su cekali u redu napolju. Ne smijem ni da mislim sta bi bilo da je susret htjelo gledati par hiljada vise, to bi bio haos, neki ne bi ni do poluvremena mogli uci.
Post Reply