Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Haj ba, smanjite ribu.
Posjeta je odlicna, kakvo je stanje.
Vi hocete da je ko u doba ABA lige.
Malo sutra. Treba raditi na tome.
Nije dovoljno dici se na noge jednu utakmicu.
Svi su rekli svoje, sta sad? Dokle se, radi li se ista na rijesavanju prve prepreke?
Nema buducnosti u bh ligi.
Treba se dici na nivo ABA lige.
Treba se zaletit još ove sezone, dići milion maraka kredita, dovesti koga treba i osvojit to pišljivo prvenstvo, a onda se kroz ABA ligu boriti za Euroligu
A kao prvak bi odmah sljedeće sezone igrali tzv. Champions League
avetinja wrote:Vidiš li ti onaj smajli što sam postavio?
I to su pare, dakle, mogu se ukrasti.
Nisam mislio na tebe, na ove prije.
Naravno da mogu.
I btw, mnogi su ovdje tvrdili da će se Bosna ugasiti i da joj ne može pomoći ona utakmica protiv Slobode, taman puna Skenderija bila. Pa se ipak ne ugasi, produžiše se rokovi, dođoše ljudi zainteresovani da pomognu. Znači mogu se neke stvari promijeniti, samo nije dovoljno doći protiv Slobode i to je to
avetinja wrote:Vidiš li ti onaj smajli što sam postavio?
I to su pare, dakle, mogu se ukrasti.
Nisam mislio na tebe, na ove prije.
Naravno da mogu.
I btw, mnogi su ovdje tvrdili da će se Bosna ugasiti i da joj ne može pomoći ona utakmica protiv Slobode, taman puna Skenderija bila. Pa se ipak ne ugasi, produžiše se rokovi, dođoše ljudi zainteresovani da pomognu. Znači mogu se neke stvari promijeniti, samo nije dovoljno doći protiv Slobode i to je to
Aha, u redu.
I ja sam se iznenadio, kada je protiv Slobode bila haman puna dvorana. Zadnaj rečenica stoji, to i ja kažem, ali teško je to održati. Mada, ni konstantno dobro ispunjena dvorana neće Bosni riješiti problem. Naravno da će sponzori i institucije vidjeti da je ljudima stalo, pa možda nešto i urade da pomognu. Ali kad smo mi u pitanju (mislim na narod), ne bi me čudila apsolutna flegmatičnost na sve život.
Usput, radi li se išta da se nađe rješenje?
Last edited by avetinja on 06/12/2016 21:38, edited 1 time in total.