to je tokaranana wrote: tema zamre jedno 5-6 dana pa je onda neko probudi i onda se isto prica 5-6 dana pa onda opet zamre i sve tako.....
McDonald's u Sarajevu???
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#701 Re: McDonald's u Sarajevu???
- karanana
#702 Re: McDonald's u Sarajevu???
a to si bila ti? jeste sjecam se. sta ces kada veliki umovi misle slicno.ladyblue18 wrote:to je tokaranana wrote: tema zamre jedno 5-6 dana pa je onda neko probudi i onda se isto prica 5-6 dana pa onda opet zamre i sve tako.....![]()
meni se cini da sam vec jednom rekla slicno nesto
- chuchumbamayumbe
#703 Re: McDonald's u Sarajevu???
Započelo se sa planovima u vezi dovođenja BK-a.Mendoza wrote:chuchumbamayumbe wrote:Ako ne bude McD, biće BK.Kenan-sa wrote:MCD ce biti u ALTI,to je javna tajna! Pozdravljam njegovo otvaranje,ustvari svako normalan ce to podrzati!
cuj ako ne bude mcd bice bk...sumnjam fakat...
Kazem ti iz povjerljivih izvora.
- ja_cura_
#704 Re: McDonald's u Sarajevu???
ne razumijem ovoliku euforiju oko evt. dolaska MCD! njihovi burgeri su ionako mali, a preskupi. svaki nas hamburger je isto tako ukusan, a jeftiniji jedno 3x!
mislim, da me nece bas puno vidjeti MCD iliti BK!
ko zeli, ipak bujrum!
ko zeli, ipak bujrum!
- karanana
#705 Re: McDonald's u Sarajevu???
pa i ja bih volio mozda i vise BK. njihovi burgeri su mi nekako bolji ono kao sa rostilja, mada su pommesi bolji u mcd-ju. a i ima ovo smisla, postoji BK u butmiru koliko sam cuo i sad ce oni vjerovatno brzo seliti i zatvarati pa onda mogu svu opremu prebaciti u altu i tu ce ustediti.
- Johnny68
#706 Re: McDonald's u Sarajevu???
Ma daj ti nama McDonald's ili Burger King ili oboje, pa nek se truje ko hoće, a sigurno ima nekoga ko hoće. Bolje da se trujemo ovdje, nego negdje zapadnije. 
- ladyblue18
#707 Re: McDonald's u Sarajevu???
karanana wrote: a to si bila ti? jeste sjecam se. sta ces kada veliki umovi misle slicno.
aminJohnny68 wrote:Ma daj ti nama McDonald's ili Burger King ili oboje, pa nek se truje ko hoće, a sigurno ima nekoga ko hoće. Bolje da se trujemo ovdje, nego negdje zapadnije.
Hajd' vidjet cemo te povjerljive izvore
-
latinalover
#708 Re: McDonald's u Sarajevu???
ja_cura_ wrote:ne razumijem ovoliku euforiju oko evt. dolaska MCD! njihovi burgeri su ionako mali, a preskupi. svaki nas hamburger je isto tako ukusan, a jeftiniji jedno 3x!
ko zeli, ipak bujrum!
njihov hambureger je najukusniji ...ona aroma slatka...bas mu daje specifican okus...da je naci recept za jnihov hamburger pa makar nesto slicno napraviti
- chuchumbamayumbe
#709 Re: McDonald's u Sarajevu???
Jesi li ti probala Whopper, sto bi se moglo svrstati pod nas "hamburger"?ja_cura_ wrote:ne razumijem ovoliku euforiju oko evt. dolaska MCD! njihovi burgeri su ionako mali, a preskupi. svaki nas hamburger je isto tako ukusan, a jeftiniji jedno 3x!
ko zeli, ipak bujrum!
Inace, americki hamburger je samo bun, meso, kecap, senf i pickles (kiseli krastavci).
Dakle, ovo sto nasi prodaju pod "hamburgere" zaista i nisu originalni hamburgeri nego nekakvi derivati.
Inace, u Mrkvi na Dobrinji je jedan takav "Pasha hamburger" oko 5 km, a u gradu ne znam koje su tacno cijene (mislim da ga nema ispod 2.5km).
Znas li posto je jedan Whopper i koji je njegov sastav, da li si ga probala, pa da nastavimo pricu?!
- corolla02
- Location: Light travels faster than sound; that is why some people appear bright, until you hear them speak!
- Horoskop: Gemini
#710 Re: McDonald's u Sarajevu???
Whopper shi....chuchumbamayumbe wrote:Jesi li ti probala Whopper, sto bi se moglo svrstati pod nas "hamburger"?ja_cura_ wrote:ne razumijem ovoliku euforiju oko evt. dolaska MCD! njihovi burgeri su ionako mali, a preskupi. svaki nas hamburger je isto tako ukusan, a jeftiniji jedno 3x!
ko zeli, ipak bujrum!
Inace, americki hamburger je samo bun, meso, kecap, senf i pickles (kiseli krastavci).
Dakle, ovo sto nasi prodaju pod "hamburgere" zaista i nisu originalni hamburgeri nego nekakvi derivati.
Inace, u Mrkvi na Dobrinji je jedan takav "Pasha hamburger" oko 5 km, a u gradu ne znam koje su tacno cijene (mislim da ga nema ispod 2.5km).
Znas li posto je jedan Whopper i koji je njegov sastav, da li si ga probala, pa da nastavimo pricu?!
http://www.whopperfreakout.com/index.html
- karanana
#711 Re: McDonald's u Sarajevu???
meni je smijesno kad u nase burgere stave kupus i ajvar.
navikne se covjek i nije lose ali ovo je bosna burger.
navikne se covjek i nije lose ali ovo je bosna burger.
- Michun
#712 Re: McDonald's u Sarajevu???
Bolje ti je da ne znas sta stavljaju u njih - ne bi pojeo NIKAD vise.latinalover wrote:ja_cura_ wrote:ne razumijem ovoliku euforiju oko evt. dolaska MCD! njihovi burgeri su ionako mali, a preskupi. svaki nas hamburger je isto tako ukusan, a jeftiniji jedno 3x!
ko zeli, ipak bujrum!
njihov hambureger je najukusniji ...ona aroma slatka...bas mu daje specifican okus...da je naci recept za jnihov hamburger pa makar nesto slicno napraviti
BTW-film supersize me je must za sve ljubitelje McD.
I jos nesto - ja kad pojedem nesto tamo, ogladnim za par sati (2-3 h). Izgleda od tih umjetnih secera, masti i cega sve ne, sto ti izaziva glad.
- Cipelguz
#713 Re: McDonald's u Sarajevu???
Hoce l bit filovanih paprika u tom Mekdolandu da znam da se predbiljezim kao redovna musterija?
Mislim ne smije me apsolutno nikako mašit dolazak velicanstva Mekdolanda u BIH.
Nikako ne smije. A obavezno cu potegnut do Sarajeva na Mekburger da veceram ultramasne sendvicice koji u oko stanu.
I svima cu se po Jevropi falit kako jedem redovno u Mekburgeru.

Mislim ne smije me apsolutno nikako mašit dolazak velicanstva Mekdolanda u BIH.
Nikako ne smije. A obavezno cu potegnut do Sarajeva na Mekburger da veceram ultramasne sendvicice koji u oko stanu.
I svima cu se po Jevropi falit kako jedem redovno u Mekburgeru.
- JThomas
#714 Re: McDonald's u Sarajevu???
kažu specijalno za sarajevo uvode mcpaprike i mcsarme
a umjesto sladoleda mctufahija, 30% veća a s 30% manje masnoća
a umjesto sladoleda mctufahija, 30% veća a s 30% manje masnoća
- chuchumbamayumbe
#715 Re: McDonald's u Sarajevu???
Mozes uraditi refill-a koliko god zelis, dok si u restoranu.babyline wrote:tech10 wrote:Bas me zanima kako bi kod nas funkcionisao "free refill".![]()
Jednom kada izadjes preko vrata, gubis pravo na refill.
As simple as that.
Jedini je problem sto niko kod nas (niti Coca-Cola niti Sarajevska pivara) ne radi koncentrate Cole/Pepsija namjenjene za "fountain drinks". Ali, doci ce i to na svoje.
-
paral0c0
#716 Re: McDonald's u Sarajevu???
Mozda bude i KFC, MCD, BK, SUBWAY, Pizzahut, investitor je iz USA tako da je sve moguce.
Jos samo da Zara dodje, ali ce to biti u Importanne
Jos samo da Zara dodje, ali ce to biti u Importanne
-
jOFLA
#717 Re: McDonald's u Sarajevu???
.
Last edited by jOFLA on 14/07/2010 16:30, edited 1 time in total.
- ladyblue18
#718 Re: McDonald's u Sarajevu???
jOFLA wrote:To je nečija dezinformacija kojoj je cilj zastrašivanje i unošenje nemira u stanovništvo BiH.ladyblue18 wrote:nekidan otvoreno ljudi rekli da nece dolaziti na BiH trziste, nisu zainteresovani i cao
- chuchumbamayumbe
#719 Re: McDonald's u Sarajevu???
Zato će doći BK, kao što već rekoh...jOFLA wrote:To je nečija dezinformacija kojoj je cilj zastrašivanje i unošenje nemira u stanovništvo BiH.ladyblue18 wrote:nekidan otvoreno ljudi rekli da nece dolaziti na BiH trziste, nisu zainteresovani i cao
- Daisy
#720 Re: McDonald's u Sarajevu???
karanana wrote:pa i ja bih volio mozda i vise BK. njihovi burgeri su mi nekako bolji ono kao sa rostilja, mada su pommesi bolji u mcd-ju. a i ima ovo smisla, postoji BK u butmiru koliko sam cuo i sad ce oni vjerovatno brzo seliti i zatvarati pa onda mogu svu opremu prebaciti u altu i tu ce ustediti.
Slazem se da je BK deset puta bolji od Mac-a , podsjeca na meso
ali je i skuplji.
MIlim da je otvaranje MaCa u Sarajevu i BH neminovno, zavisi samo kada.... ja nema nista protiv, nek se svi slobodno takmice, sto vise izbora to bolje na kraju krajeva.
- vox-populi
#721 Re: McDonald's u Sarajevu???
Ne znam za druge krajeve svijeta, ali u Njemackoj nije skuplji. Cak je za par centi jeftiniji.Daisy wrote: Slazem se da je BK deset puta bolji od Mac-a , podsjeca na meso![]()
ali je i skuplji.
-
A-ZO
#722 Re: McDonald's u Sarajevu???
strpimo se jos malo, makar cemo biti sigurni da nam nece podvaljivati nestrucno napravljene, gorke i otpadne salate
ovo je salata carsijo:

ovo je salata carsijo:

-
A-ZO
#723 Re: McDonald's u Sarajevu???
haj' sad pisni

- hakazvaka
#724 Re: McDonald's u Sarajevu???
A-ZO wrote:haj' sad pisni![]()
- karanana
#725 Re: McDonald's u Sarajevu???
tripple whopper, flame broiled. pogledajte one rostiljske linije kako dolaze do izrazaja. pogledajte onu kiflu, ono povrce.......more li me struja strefit zbog ove pljuvacke koja mi kapa iz usta po tastaturi? ja bih ovdje nadodao 2-3 snite sira i ugodjaj je upotpunjen.