Dešavanja u Srbiji

Post Reply
Dado dijasporitus
Grijem se na: Trčanje oko zgrade

Post by Dado dijasporitus »

terapija wrote:
Radoje B. wrote:
zoom66 wrote:zapaljena je i strazarska kucica ispred nashe ambasade u beogradu...:-)...upravo javio rts...:-)
Jel nasa ova ovdi, il ona dole :D

Kad nestane neprijateljskih ambasada , mogla bi najebat i grcka, a bogami i ruska. :D
Nije mi samo jasno cemu se veselite??

Ovo sto se desava nece sigurno dobro da se zavrsi.
Ja se uvijek veselim kad istina izadje na vidjelo. U psihologiji jedini nacin da se ophodis sa psiholoskom bolescu je da je prvo iskazes i prihvatis kao takvu. Od supresije nema ozdravljenja.
Hantraga

Post by Hantraga »

Shit, prekinuse onaj video na CNN-u, koji je uzivo prikazivao kako se policija mlati sa huliganima...
d2

Post by d2 »

sto im se nagovori Dan Serwer
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

Post by pici »

terapija wrote:
Radoje B. wrote:
zoom66 wrote:zapaljena je i strazarska kucica ispred nashe ambasade u beogradu...:-)...upravo javio rts...:-)

Kad nestane neprijateljskih ambasada , mogla bi najebat i grcka, a bogami i ruska. :D

ma ovo nam je sad grupna terapija :D Imagesad DODO govorio što Bošnjaci i Hrvati šute,sutra kad njima zatreba mi cemo šutiti :D jaoooo on je definitivno kralj politicaraImage
kv99

Post by kv99 »

Potrosilo se igleda ono sto se napljackalo po Hrvatskoj, BiH i Kosovu pa je "junacima" ostalo jos samo da pljackaju po Beogradu.

"Pljačke u centru Beograda

Grupa huligana na Terazijama razbija izloge i upada u prodavnice odakle odnose robu. Na početku Terazija razbijeni su izlozi Benetona, Levisa, Ofisa i Bate, odakle huligani iznose cipele i patike i drugu robu.

Nešto ranije, grupa od stotinak mladih izgrednika provalila je u 18.45 časova u prodavnicu "Beko" u Knez Mihailovoj ulici nakon čega su u manjim grupicama sa plenom krenuli ulicama prema Zelenom vencu.

Petnaetak minuta ranije oni su se izdvojili iz mase okupljene na mitingu "Kosovo je Srbija" i uputili Knez Mihailovom na čijem kraju kordon policije brani prilaz ambasadi Slovenije.

Mladići, među kojima je bilo i nekoliko veoma mladih devojaka, usput su lupali trafike i pokazivali noževe.

Policija nije intervenisala. "
pesak

Post by pesak »

kako je policija blaga prema ovim razbojnicima...a kako je nas tabala divljacki...koji smo bili mirni gradjani...
stvarno.
vidi se da imaju posebne instrukcije...a vidim i kako su huligani prijateljski raspolozeni prema pandurima.

evo, kaze neki analiticar kako su ameri lose procenili srbe i kako mogu ocekivati sad ozbiljne probleme s obzirom na uzasan jezik kostunicin. :-)
kaze ista pozicija milosevica kao i kostunice...
bice ovde novo bombardovanje.
Umjetnik a

Post by Umjetnik a »

srbi se opet brukaju pred svijetom

kako će oni tražiti od nekih zemalja da ne priznaju kosovo, a tamo im pale ambasade
nema logike

što uopšte sada protestuje
šta su radili do sada
u nedelju je kosovo proglasilo nezavisnot
a oni tek sada prostestuju
pa šta ste radili dok su pregovarali

p.s.
ako je neko vidio uvodni govor onog glumca na protestiam u beogradu
vidi se da su četnici (ili neki srbi :roll: ) prave životinje
bijelo_dugme

Post by bijelo_dugme »

Hantraga wrote:PA sto i nasa, pa mi ne podrzavamo nezavisnost Kosova...

To je najveca ironije svega, jel garantujem da je ambasador BiH u Srbiji, bas srbin...

Sto ne zapale Portugalsku ambasadu, oni su ih izbacili iz kvalifikacija za EP... :D
Ili Argentininu :lol:
harka

Post by harka »

terapija wrote:
Radoje B. wrote:

govorim u svoje ime JA SE NICEMU NEVESELIM,narocito ovakvim slucajevima
i nije mi drago da se to desava,ali(e da nije ovog ali) nek svijet vidi s kim mi
godinama deveramo
fantom slobode

Post by fantom slobode »

kv99 wrote:Potrosilo se igleda ono sto se napljackalo po Hrvatskoj, BiH i Kosovu pa je "junacima" ostalo jos samo da pljackaju po Beogradu.

Grupa huligana na Terazijama razbija izloge i upada u prodavnice odakle odnose robu. Na početku Terazija razbijeni su izlozi Benetona, Levisa, Ofisa i Bate, odakle huligani iznose cipele i patike i drugu robu.

Nešto ranije, grupa od stotinak mladih izgrednika provalila je u 18.45 časova u prodavnicu "Beko" u Knez Mihailovoj ulici nakon čega su u manjim grupicama sa plenom krenuli ulicama prema Zelenom vencu.

Petnaetak minuta ranije oni su se izdvojili iz mase okupljene na mitingu "Kosovo je Srbija" i uputili Knez Mihailovom na čijem kraju kordon policije brani prilaz ambasadi Slovenije.

Mladići, među kojima je bilo i nekoliko veoma mladih devojaka, usput su lupali trafike i pokazivali noževe.

Rekoh ja lijepo , sada ce mrak i pocece shoping :-) :-) :-) :-) :-)
Cekamo 5 dan Nikolica:)
jefferson

Post by jefferson »

Sad mi prijatelj, srbijanac kaze: "ma treba nas ponovo bombardovat, i to po civilima, kao u II sv ratu" :D
bijelo_dugme

Post by bijelo_dugme »

Suicidal Siberian wrote:Gleda li ko ove specialce u Hummerima sto su izasli na ulice BG-a? ja sam prebrojao jedno 10 vozila... :-)
Voze i oni americko :lol:
pitt

Post by pitt »

bijelo_dugme wrote:
Hantraga wrote:PA sto i nasa, pa mi ne podrzavamo nezavisnost Kosova...

To je najveca ironije svega, jel garantujem da je ambasador BiH u Srbiji, bas srbin...

Sto ne zapale Portugalsku ambasadu, oni su ih izbacili iz kvalifikacija za EP... :D
Ili Argentininu :lol:
ne dajite im ideje :D:D:D:D

ne veselim se ni ja jer ovo nikome ne sluzi.....a ponajmanje srbima.
bijelo_dugme

Post by bijelo_dugme »

Hantraga wrote:Zanimljivo je da Srpski mediji ignorisu desavanja u gradu, vec samo porenose molitvu... :D
Ma daj ba i ono na CNN ljudi snimali Bagdad i sada kazu da je to u Beogradu.
Antisrpska propaganda, nista drugo. Srbija je miroljubna drzava.
Hantraga

Post by Hantraga »

kv99 wrote:Potrosilo se igleda ono sto se napljackalo po Hrvatskoj, BiH i Kosovu pa je "junacima" ostalo jos samo da pljackaju po Beogradu.

Upravo to i jeste pravo stanje, jel ti huligani samo koriste guzvu da pljackaju i ruse...

Sto bi se kod nas u Bosni to zvalo "ratni profiter"

Dakle niko normalan ne pali ambasadu i tuce se sa policijom...

Ja mislim da je ovo sve politika Kostunice, da dodje do medijske paznje svijeta...

Pa onda kao izaziva Amerikance, nebili onda izazvali varnicu izmedju Amera i Rusa...

Ja neznam kad ce srpbijanski politicari skontati da im od Rusije nema hajra, da im je htjela pomoci pomogla bi 1999...
Suicidal Siberian

Post by Suicidal Siberian »

Ovaj Eaglesumthin je najrealnije govorio o situaciji.
Agic Nurija

Post by Agic Nurija »

pesak wrote:Ne znam ima li smisla uopste razmisljati o svemu ovom. Govoriti budali se uopste ne isplati. Sve go Rus u srpskoj skupstini. :-)
Radikali nas nazivaju izdajicama...mislim, pa oni su izdajnici- Toma Nikolic zazele da Srbija bude ruska gubernija. Nije Ceda zazeleo da Srbija bude jedna od drzava USA.
Ovo je totalno ludilo.
Još nije totalno, ali je na dobrom putu da beskrajno ludilo postane srbijanska svakidašnjica, najmanje još 50 godina!

Nismo, mi Dobri Bošnjani, još stigli da u analitičkom miru nabrojimo, hronološki ispišemo i objavimo uporedo sa onom drugom, do jučer zabranjivanom historijom Bosne, sve krstaške i kršćanske krvave prljavštine koje su se na našim, bosanskim državnim i etničkim prostorima odigravale od 1804 godine i Prvog Karavlaškog ustanka na ovamo! Dvije stotina godina najnesposobniji na Balkanu, sa Istoka i sa Zpada bosanskog, sa toljagom u ruci izigravaju najsposobnije državotvorce na vlasti u beskonačnim smjenama voždova i diktatora i dvije stotine godina pišu i šire lažnu historiju o junaštvu, o čojstvu, kulturi, redu i poretku...

Dvije stotine godina su imali vremena...da postanu obični ljudi, a samo su i dalje amebofilni Srbi i njihova lošija kopija na drugoj strani, ljigavi Hrvati!
Hantraga

Post by Hantraga »

bijelo_dugme wrote:
Hantraga wrote:Zanimljivo je da Srpski mediji ignorisu desavanja u gradu, vec samo porenose molitvu... :D
Ma daj ba i ono na CNN ljudi snimali Bagdad i sada kazu da je to u Beogradu.
Antisrpska propaganda, nista drugo. Srbija je miroljubna drzava.
More biti da je video montaza martovskih demonstarcija iz osamdesetih... :D
teco

#719 Desavanja u Srbiji

Post by teco »

savjetujem srpskim politicarima da iznajme moniku levinski :D kao savjetnika nek im pokaze kako treba da se odnose prema americkom predsjednikom :D
pesak

Post by pesak »

basta sljezove boje

Post by basta sljezove boje »

pesak wrote:imate na http://www.b92.net
ako ne provale u zgradu :(
stranac2

Post by stranac2 »

Lijepo vidjeti Dodika kako onako srčano i mudro zbori .... srceparajuća ljubav prema majci Srbiji ....
.
Kao što netko reče ne treba se radovsati ničijoj nesreći ..
.
Sjetih se one teme na forumu o demiliraizaciji BH .. :-) ..
.
pored ovako ratobornih komšija ne bih se osjećao sigurno ni sa atomskom .
.
Ovo nam ga dodje kao lijepa napomena s kim i pored koga živimo i kako "ideja VelikeSrbije" ne jenjava vijekovima .. i smiješno izgleda vremensko razdoblje od 15 godina u odnosu na to ..
.
doktor78

Post by doktor78 »

Mirni protesti- my ass!
Ko je uopste ocekivao da okupi 300.000 ljudi, da ih zatim nahajca patriotskom kuknjavom od strane Kostunice, Nikolica i onog smrada sa Gorice, i da sve prodje "mirno i dostojanstveno"?
Najzesce mi je bilo kad je neko od govornika, ne sjecam se ko, poceo da kuka: mi nikog nismo ugrozavali, mi smo svima pruzali ruku prijateljstva i.t.d. :D
Lobotomija zesca...
bijelo_dugme

Post by bijelo_dugme »

Hantraga wrote:MA ovo je zalosno...

To je samo grupa huligana koja iskoristava situaciju da pravi nerede po gradu...

Ovo su oni isti koji na utakmicama prave nerede...

Evo sad skidaju trenerke i pokazuju guzice na CNN-u... :lol: :lol:
Al ce im Condelleeza Rice ga zavalit :lol:
pesak

Post by pesak »

84 ljudi povredjeno
b92 cuva policija
a sad pricaju sa aleksandrom vucicem... cije su bande i ucestvovale u svemu vom /seseljevac/
laze kako zine.
Post Reply