Ja se uvijek veselim kad istina izadje na vidjelo. U psihologiji jedini nacin da se ophodis sa psiholoskom bolescu je da je prvo iskazes i prihvatis kao takvu. Od supresije nema ozdravljenja.terapija wrote:Nije mi samo jasno cemu se veselite??Radoje B. wrote:Jel nasa ova ovdi, il ona dolezoom66 wrote:zapaljena je i strazarska kucica ispred nashe ambasade u beogradu......upravo javio rts...
Kad nestane neprijateljskih ambasada , mogla bi najebat i grcka, a bogami i ruska.
Ovo sto se desava nece sigurno dobro da se zavrsi.
Dešavanja u Srbiji
-
Dado dijasporitus
- Grijem se na: Trčanje oko zgrade
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
ma ovo nam je sad grupna terapijaterapija wrote:Nije mi samo jasno cemu se veselite??Radoje B. wrote:Jel nasa ova ovdi, il ona dolezoom66 wrote:zapaljena je i strazarska kucica ispred nashe ambasade u beogradu......upravo javio rts...
Kad nestane neprijateljskih ambasada , mogla bi najebat i grcka, a bogami i ruska.
sad DODO govorio što Bošnjaci i Hrvati šute,sutra kad njima zatreba mi cemo šutiti 
-
kv99
Potrosilo se igleda ono sto se napljackalo po Hrvatskoj, BiH i Kosovu pa je "junacima" ostalo jos samo da pljackaju po Beogradu.
"Pljačke u centru Beograda
Grupa huligana na Terazijama razbija izloge i upada u prodavnice odakle odnose robu. Na početku Terazija razbijeni su izlozi Benetona, Levisa, Ofisa i Bate, odakle huligani iznose cipele i patike i drugu robu.
Nešto ranije, grupa od stotinak mladih izgrednika provalila je u 18.45 časova u prodavnicu "Beko" u Knez Mihailovoj ulici nakon čega su u manjim grupicama sa plenom krenuli ulicama prema Zelenom vencu.
Petnaetak minuta ranije oni su se izdvojili iz mase okupljene na mitingu "Kosovo je Srbija" i uputili Knez Mihailovom na čijem kraju kordon policije brani prilaz ambasadi Slovenije.
Mladići, među kojima je bilo i nekoliko veoma mladih devojaka, usput su lupali trafike i pokazivali noževe.
Policija nije intervenisala. "
Grupa huligana na Terazijama razbija izloge i upada u prodavnice odakle odnose robu. Na početku Terazija razbijeni su izlozi Benetona, Levisa, Ofisa i Bate, odakle huligani iznose cipele i patike i drugu robu.
Nešto ranije, grupa od stotinak mladih izgrednika provalila je u 18.45 časova u prodavnicu "Beko" u Knez Mihailovoj ulici nakon čega su u manjim grupicama sa plenom krenuli ulicama prema Zelenom vencu.
Petnaetak minuta ranije oni su se izdvojili iz mase okupljene na mitingu "Kosovo je Srbija" i uputili Knez Mihailovom na čijem kraju kordon policije brani prilaz ambasadi Slovenije.
Mladići, među kojima je bilo i nekoliko veoma mladih devojaka, usput su lupali trafike i pokazivali noževe.
-
pesak
kako je policija blaga prema ovim razbojnicima...a kako je nas tabala divljacki...koji smo bili mirni gradjani...
stvarno.
vidi se da imaju posebne instrukcije...a vidim i kako su huligani prijateljski raspolozeni prema pandurima.
evo, kaze neki analiticar kako su ameri lose procenili srbe i kako mogu ocekivati sad ozbiljne probleme s obzirom na uzasan jezik kostunicin.
kaze ista pozicija milosevica kao i kostunice...
bice ovde novo bombardovanje.
stvarno.
vidi se da imaju posebne instrukcije...a vidim i kako su huligani prijateljski raspolozeni prema pandurima.
evo, kaze neki analiticar kako su ameri lose procenili srbe i kako mogu ocekivati sad ozbiljne probleme s obzirom na uzasan jezik kostunicin.
kaze ista pozicija milosevica kao i kostunice...
bice ovde novo bombardovanje.
-
Umjetnik a
srbi se opet brukaju pred svijetom
kako će oni tražiti od nekih zemalja da ne priznaju kosovo, a tamo im pale ambasade
nema logike
što uopšte sada protestuje
šta su radili do sada
u nedelju je kosovo proglasilo nezavisnot
a oni tek sada prostestuju
pa šta ste radili dok su pregovarali
p.s.
ako je neko vidio uvodni govor onog glumca na protestiam u beogradu
vidi se da su četnici (ili neki srbi
) prave životinje
kako će oni tražiti od nekih zemalja da ne priznaju kosovo, a tamo im pale ambasade
nema logike
što uopšte sada protestuje
šta su radili do sada
u nedelju je kosovo proglasilo nezavisnot
a oni tek sada prostestuju
pa šta ste radili dok su pregovarali
p.s.
ako je neko vidio uvodni govor onog glumca na protestiam u beogradu
vidi se da su četnici (ili neki srbi
- bijelo_dugme
Ili ArgentininuHantraga wrote:PA sto i nasa, pa mi ne podrzavamo nezavisnost Kosova...
To je najveca ironije svega, jel garantujem da je ambasador BiH u Srbiji, bas srbin...
Sto ne zapale Portugalsku ambasadu, oni su ih izbacili iz kvalifikacija za EP...
-
harka
govorim u svoje ime JA SE NICEMU NEVESELIM,narocito ovakvim slucajevimaterapija wrote:Nije mi samo jasno cemu se veselite??Radoje B. wrote:Jel nasa ova ovdi, il ona dolezoom66 wrote:zapaljena je i strazarska kucica ispred nashe ambasade u beogradu......upravo javio rts...
i nije mi drago da se to desava,ali(e da nije ovog ali) nek svijet vidi s kim mi
godinama deveramo
- fantom slobode
Rekoh ja lijepo , sada ce mrak i pocece shopingkv99 wrote:Potrosilo se igleda ono sto se napljackalo po Hrvatskoj, BiH i Kosovu pa je "junacima" ostalo jos samo da pljackaju po Beogradu.
Cekamo 5 dan Nikolica:)
- bijelo_dugme
Voze i oni americkoSuicidal Siberian wrote:Gleda li ko ove specialce u Hummerima sto su izasli na ulice BG-a? ja sam prebrojao jedno 10 vozila...
- pitt
ne dajite im idejebijelo_dugme wrote:Ili ArgentininuHantraga wrote:PA sto i nasa, pa mi ne podrzavamo nezavisnost Kosova...
To je najveca ironije svega, jel garantujem da je ambasador BiH u Srbiji, bas srbin...
Sto ne zapale Portugalsku ambasadu, oni su ih izbacili iz kvalifikacija za EP...
ne veselim se ni ja jer ovo nikome ne sluzi.....a ponajmanje srbima.
- bijelo_dugme
Ma daj ba i ono na CNN ljudi snimali Bagdad i sada kazu da je to u Beogradu.Hantraga wrote:Zanimljivo je da Srpski mediji ignorisu desavanja u gradu, vec samo porenose molitvu...
Antisrpska propaganda, nista drugo. Srbija je miroljubna drzava.
- Hantraga
Upravo to i jeste pravo stanje, jel ti huligani samo koriste guzvu da pljackaju i ruse...kv99 wrote:Potrosilo se igleda ono sto se napljackalo po Hrvatskoj, BiH i Kosovu pa je "junacima" ostalo jos samo da pljackaju po Beogradu.
Sto bi se kod nas u Bosni to zvalo "ratni profiter"
Dakle niko normalan ne pali ambasadu i tuce se sa policijom...
Ja mislim da je ovo sve politika Kostunice, da dodje do medijske paznje svijeta...
Pa onda kao izaziva Amerikance, nebili onda izazvali varnicu izmedju Amera i Rusa...
Ja neznam kad ce srpbijanski politicari skontati da im od Rusije nema hajra, da im je htjela pomoci pomogla bi 1999...
- Suicidal Siberian
Ovaj Eaglesumthin je najrealnije govorio o situaciji.
-
Agic Nurija
Još nije totalno, ali je na dobrom putu da beskrajno ludilo postane srbijanska svakidašnjica, najmanje još 50 godina!pesak wrote:Ne znam ima li smisla uopste razmisljati o svemu ovom. Govoriti budali se uopste ne isplati. Sve go Rus u srpskoj skupstini.![]()
Radikali nas nazivaju izdajicama...mislim, pa oni su izdajnici- Toma Nikolic zazele da Srbija bude ruska gubernija. Nije Ceda zazeleo da Srbija bude jedna od drzava USA.
Ovo je totalno ludilo.
Nismo, mi Dobri Bošnjani, još stigli da u analitičkom miru nabrojimo, hronološki ispišemo i objavimo uporedo sa onom drugom, do jučer zabranjivanom historijom Bosne, sve krstaške i kršćanske krvave prljavštine koje su se na našim, bosanskim državnim i etničkim prostorima odigravale od 1804 godine i Prvog Karavlaškog ustanka na ovamo! Dvije stotina godina najnesposobniji na Balkanu, sa Istoka i sa Zpada bosanskog, sa toljagom u ruci izigravaju najsposobnije državotvorce na vlasti u beskonačnim smjenama voždova i diktatora i dvije stotine godina pišu i šire lažnu historiju o junaštvu, o čojstvu, kulturi, redu i poretku...
Dvije stotine godina su imali vremena...da postanu obični ljudi, a samo su i dalje amebofilni Srbi i njihova lošija kopija na drugoj strani, ljigavi Hrvati!
- Hantraga
More biti da je video montaza martovskih demonstarcija iz osamdesetih...bijelo_dugme wrote:Ma daj ba i ono na CNN ljudi snimali Bagdad i sada kazu da je to u Beogradu.Hantraga wrote:Zanimljivo je da Srpski mediji ignorisu desavanja u gradu, vec samo porenose molitvu...
Antisrpska propaganda, nista drugo. Srbija je miroljubna drzava.
-
teco
#719 Desavanja u Srbiji
savjetujem srpskim politicarima da iznajme moniku levinski
kao savjetnika nek im pokaze kako treba da se odnose prema americkom predsjednikom 
-
basta sljezove boje
ako ne provale u zgradupesak wrote:imate na http://www.b92.net
- stranac2
Lijepo vidjeti Dodika kako onako srčano i mudro zbori .... srceparajuća ljubav prema majci Srbiji ....
.
Kao što netko reče ne treba se radovsati ničijoj nesreći ..
.
Sjetih se one teme na forumu o demiliraizaciji BH ..
..
.
pored ovako ratobornih komšija ne bih se osjećao sigurno ni sa atomskom .
.
Ovo nam ga dodje kao lijepa napomena s kim i pored koga živimo i kako "ideja VelikeSrbije" ne jenjava vijekovima .. i smiješno izgleda vremensko razdoblje od 15 godina u odnosu na to ..
.
.
Kao što netko reče ne treba se radovsati ničijoj nesreći ..
.
Sjetih se one teme na forumu o demiliraizaciji BH ..
.
pored ovako ratobornih komšija ne bih se osjećao sigurno ni sa atomskom .
.
Ovo nam ga dodje kao lijepa napomena s kim i pored koga živimo i kako "ideja VelikeSrbije" ne jenjava vijekovima .. i smiješno izgleda vremensko razdoblje od 15 godina u odnosu na to ..
.
-
doktor78
Mirni protesti- my ass!
Ko je uopste ocekivao da okupi 300.000 ljudi, da ih zatim nahajca patriotskom kuknjavom od strane Kostunice, Nikolica i onog smrada sa Gorice, i da sve prodje "mirno i dostojanstveno"?
Najzesce mi je bilo kad je neko od govornika, ne sjecam se ko, poceo da kuka: mi nikog nismo ugrozavali, mi smo svima pruzali ruku prijateljstva i.t.d.
Lobotomija zesca...
Ko je uopste ocekivao da okupi 300.000 ljudi, da ih zatim nahajca patriotskom kuknjavom od strane Kostunice, Nikolica i onog smrada sa Gorice, i da sve prodje "mirno i dostojanstveno"?
Najzesce mi je bilo kad je neko od govornika, ne sjecam se ko, poceo da kuka: mi nikog nismo ugrozavali, mi smo svima pruzali ruku prijateljstva i.t.d.
Lobotomija zesca...
- bijelo_dugme
Al ce im Condelleeza Rice ga zavalitHantraga wrote:MA ovo je zalosno...
To je samo grupa huligana koja iskoristava situaciju da pravi nerede po gradu...
Ovo su oni isti koji na utakmicama prave nerede...
Evo sad skidaju trenerke i pokazuju guzice na CNN-u...![]()