N-GODISNJI PAKETI ZA DJECU KOJA NEMAJU... vol.2

Forum za humanitarne akcije.
Post Reply
Tesssa

Post by Tesssa »

jolia wrote:Ej ljudi, stigla sam, skupila sam 76 DJECJIH KNJIGA u vidu slikovnica bojanki i slicno, tako sam zadovoljna odzivom s obzirom da sam tamo stigla oko 4, i da sam bila sama pa nisam uspjela sviju ispeglat :D da kupe knjigu ili doniraju. Sto se tiče novca, skupljeno je 35,40 KM, ZAHVALJUJEM SE OVIM PUTEM SVIMA KOJI SU POMOGLI, posebno Jasku, momku koji radi na ulazu, koji mi je puno pomogao i predlozio da sutra ko dođe ponese dosta plakata da on podijeli po standovima, momku iz Sahinpasica koji mi je pomogao da "instaliram" stand i djevojci Azri koja ce angazirati kolege sa standova da doniraju tako da cemo sutra znati koliko toga još ima i SVIMA koji su se angazovali i učinili nešto. Također su me zaintrigirale 2 djevojke i momak koji osim sto su pokupovali pola sajma ( hvala im na tome ), uzeli su kontakte da bi i oni volontirali. Moram pohvaliti mlade koji su najviše odreagovali, ali i onom malom postotku starijih koji nisu samo odmahivali glavom i prolazili.
HVALA SVIMA KOLIKO GOD DA VAS IMA!
:thumbup:
jolia

Post by jolia »

i još... dosta ljudi mi je reklo da je već čulo za ovu akciju, najčešće preko radija, iliti preko našeg cijenjenog nam foruma :D ,to mi je bilo super, a ja uzimam sutra još plakata od Pearl, mislim da nam je to dosta jako oružje, ima da oblijepim čitav grad bre! Nadam se da u obzir dolaze i domaći kolači koje bih mogla napravit ako nam bude falilo torti, ja ću sutra vidjet s djevojkom koja radi u novootvorenom kafiću preko puta Mamčeta da dogovorim s gazdom
jolia

Post by jolia »

Hvala, a ja to mogu reći za sve ostale, sjajni ste ljudi fakat, sve bih vas voljela upoznat, kad se budem udavala da se angazujete oko svadbe! :D :D :D
Tesssa

Post by Tesssa »

jolia wrote:Hvala, a ja to mogu reći za sve ostale, sjajni ste ljudi fakat, sve bih vas voljela upoznat, kad se budem udavala da se angazujete oko svadbe! :D :D :D
:lol: :lol: :lol:
pravabubica

Post by pravabubica »

Ja sam tako neskromno ponosna na sve ove divne, mlade ljude koje sam upoznala, naravno i na one koje nisam jer ovo je nesto stvarno sjajno.
Bravo svim SAX forumasima koji učestvuju na bilo koji način u ovoj akciji
:thumbup: :thumbup: :thumbup: :sax:
jolia

Post by jolia »

Da, i jos, Azra iz Sahinpašića je rekla da su oni već svoju donaciju isporučili u Lalunu, a uskoro će biti još jedna extra tura koju će dostavit :D
zastava101

Post by zastava101 »

Zdravo svima :)

Na ekonomiji je danas bilo SUPER!
Ljudi su napunili dva paketa i jos 2 extra kese slatkisima, igrackama, odjecom... Donirali su i pare u jednu kutiju, ali to jos nismo brojali, jer skupljamo i sutra ;-)
Jedna djevojka iz PR-a je napravila i prekrasno upakovala 9 paketica!!!! Cak je oznacila dob i spol :thumbup:
Ljudi su bili poprilicno zainteresovani i mnogi su rekli donijeti stvari sutra :)
Sutra opet skupljamo od 9 do 17!
Ova akcija svakoga dana u svakom pogledu sve vise napreduje :)

HVALA SVIMA!!!
jolia

Post by jolia »

Svaka čast :-D
jasminasab

Post by jasminasab »

Rasplakaste me majke mi! :D Najradije bih zagrlila sve vas divne ljude!
Ivy

Post by Ivy »

jasminasab wrote:Rasplakaste me majke mi! :D Najradije bih zagrlila sve vas divne ljude!
nemoj bona plakat, osim ako nisu velKe krokodilske suze radosnice!

:-D
jolia

Post by jolia »

jel onda ja čekam subotu da predam lovu il da je ranije dam? Da li da li da dam il da ne dam? :D
daduli_sa

Post by daduli_sa »

jolia wrote:jel onda ja čekam subotu da predam lovu il da je ranije dam? Da li da li da dam il da ne dam? :D
... tesko pitanje... 8-) :D
jolia

Post by jolia »

daj ne zezaj, fakat sam ozbiljna :)
Pearl

Post by Pearl »

ljudi, extra ste :D:D svaka cast, ja se zamal' rasplakah :D

jolia, mozes predati meni sutra ako ti je zgodno, pa cu uplatiti u banku sto prije.. plakate sam ti pripremila :)
daduli_sa

Post by daduli_sa »

Imam problem - nemam plakata a trebao bi ih sutra za zabaviste.
Solucije?
suncica24

Post by suncica24 »

Daduli, imam ja dav velika i jedan mali plakat, pa... Javi ako treba.
Pearl

Post by Pearl »

daduli_sa wrote:Imam problem - nemam plakata a trebao bi ih sutra za zabaviste.
Solucije?
imam ja, ali znas da ti ne mogu dobaciti :/
vidi sa pravabubica da ti isprinta koji.. skoro ste u poslonom komsiluku :d
Lejla_v

Post by Lejla_v »

Pearl wrote:
Solucije?
imam ja, ali znas da ti ne mogu dobaciti :/
vidi sa pravabubica da ti isprinta koji.. skoro ste u poslonom komsiluku :d
ja sam ujutro u centru i st.gradu
mogu kako pomoci :roll:
daduli_sa

Post by daduli_sa »

hajd ovako.
Ja cu sutra na poslu da napravim CB plakat na A4 a ako neko ima da moze doci negdje u grad da mi dobaci koji plakat da imam - super. ja sam inace na Obali pa.. eto, neka se javne.
Lejla_v

Post by Lejla_v »

Pearl
jel postoji mogucnost da mi ti das koji plakat ujutro( ja sam u tvom komsiluku oko pola 9 )tako da mogu to daduli_sa dobaciti izmedju dva vozarenja :D
Pearl

Post by Pearl »

Lejla_v wrote:Pearl
jel postoji mogucnost da mi ti das koji plakat ujutro( ja sam u tvom komsiluku oko pola 9 )tako da mogu to daduli_sa dobaciti izmedju dva vozarenja :D
naraFno :D:D
spremila :) valjda necu kasniti na posao :D
Lejla_v

Post by Lejla_v »

Pearl wrote:
Lejla_v wrote:Pearl
naraFno :D:D
spremila :) valjda necu kasniti na posao :D
cujemo se ujutro

moze u pola 9
cnermina

Post by cnermina »

molim vas da se raspitate ako neko zna profesionalnog snimatelja koji bi to sve snimio(podjelu paketica) pa da imamo fino na CD-u i da mozemo poslati svim donatorima i prijateljima u znak zahvalnosti, i kako bi znali gdje su i kako ucestvovali.

Ivy je dosla na tu idejiu, kao i na ideju da bi bilo fino kada bi imali one Polaroid aparate, pa da se djeca slikaju na licu mjesta da im ostane uspomena... pa eto... ako skontate nesto javljajte...

Dobili smo od Generation Europe na poklon 6-7 USB stikova (128 MB) to cemo ubaciti u ''paketice'' za srednjoskolce :kiss: :kiss: :kiss:
daduli_sa

Post by daduli_sa »

cnermina wrote:molim vas da se raspitate ako neko zna profesionalnog snimatelja koji bi to sve snimio(podjelu paketica) pa da imamo fino na CD-u i da mozemo poslati svim donatorima i prijateljima u znak zahvalnosti, i kako bi znali gdje su i kako ucestvovali.

Ivy je dosla na tu idejiu, kao i na ideju da bi bilo fino kada bi imali one Polaroid aparate, pa da se djeca slikaju na licu mjesta da im ostane uspomena... pa eto... ako skontate nesto javljajte...

Dobili smo od Generation Europe na poklon 6-7 USB stikova (128 MB) to cemo ubaciti u ''paketice'' za srednjoskolce :kiss: :kiss: :kiss:
Jucer sam vec pitao kod 3 fotogafa ali nisu bas bili spremni da zrtvuju svoj dan.... Odem jos do mog fotografa na C.Vili, njega bi nekako mogao mozda da ubijedim... lihvarsi kako kaze Baby Blue.
pravabubica

Post by pravabubica »

Pearl wrote:
Solucije?

Svi kojima trebaju plakati nek mi se jave na PP, juce sam djevojkama sa Ekonomije odnijela, pa ako treba jos samo javnite :)
Post Reply