jolia wrote:Ej ljudi, stigla sam, skupila sam 76 DJECJIH KNJIGA u vidu slikovnica bojanki i slicno, tako sam zadovoljna odzivom s obzirom da sam tamo stigla oko 4, i da sam bila sama pa nisam uspjela sviju ispeglatda kupe knjigu ili doniraju. Sto se tiče novca, skupljeno je 35,40 KM, ZAHVALJUJEM SE OVIM PUTEM SVIMA KOJI SU POMOGLI, posebno Jasku, momku koji radi na ulazu, koji mi je puno pomogao i predlozio da sutra ko dođe ponese dosta plakata da on podijeli po standovima, momku iz Sahinpasica koji mi je pomogao da "instaliram" stand i djevojci Azri koja ce angazirati kolege sa standova da doniraju tako da cemo sutra znati koliko toga još ima i SVIMA koji su se angazovali i učinili nešto. Također su me zaintrigirale 2 djevojke i momak koji osim sto su pokupovali pola sajma ( hvala im na tome ), uzeli su kontakte da bi i oni volontirali. Moram pohvaliti mlade koji su najviše odreagovali, ali i onom malom postotku starijih koji nisu samo odmahivali glavom i prolazili.
HVALA SVIMA KOLIKO GOD DA VAS IMA!
N-GODISNJI PAKETI ZA DJECU KOJA NEMAJU... vol.2
- Tesssa
-
jolia
i još... dosta ljudi mi je reklo da je već čulo za ovu akciju, najčešće preko radija, iliti preko našeg cijenjenog nam foruma
,to mi je bilo super, a ja uzimam sutra još plakata od Pearl, mislim da nam je to dosta jako oružje, ima da oblijepim čitav grad bre! Nadam se da u obzir dolaze i domaći kolači koje bih mogla napravit ako nam bude falilo torti, ja ću sutra vidjet s djevojkom koja radi u novootvorenom kafiću preko puta Mamčeta da dogovorim s gazdom
-
pravabubica
Ja sam tako neskromno ponosna na sve ove divne, mlade ljude koje sam upoznala, naravno i na one koje nisam jer ovo je nesto stvarno sjajno.
Bravo svim SAX forumasima koji učestvuju na bilo koji način u ovoj akciji

Bravo svim SAX forumasima koji učestvuju na bilo koji način u ovoj akciji
-
zastava101
Zdravo svima 
Na ekonomiji je danas bilo SUPER!
Ljudi su napunili dva paketa i jos 2 extra kese slatkisima, igrackama, odjecom... Donirali su i pare u jednu kutiju, ali to jos nismo brojali, jer skupljamo i sutra
Jedna djevojka iz PR-a je napravila i prekrasno upakovala 9 paketica!!!! Cak je oznacila dob i spol
Ljudi su bili poprilicno zainteresovani i mnogi su rekli donijeti stvari sutra
Sutra opet skupljamo od 9 do 17!
Ova akcija svakoga dana u svakom pogledu sve vise napreduje
HVALA SVIMA!!!
Na ekonomiji je danas bilo SUPER!
Ljudi su napunili dva paketa i jos 2 extra kese slatkisima, igrackama, odjecom... Donirali su i pare u jednu kutiju, ali to jos nismo brojali, jer skupljamo i sutra
Jedna djevojka iz PR-a je napravila i prekrasno upakovala 9 paketica!!!! Cak je oznacila dob i spol
Ljudi su bili poprilicno zainteresovani i mnogi su rekli donijeti stvari sutra
Sutra opet skupljamo od 9 do 17!
Ova akcija svakoga dana u svakom pogledu sve vise napreduje
HVALA SVIMA!!!
-
jasminasab
Rasplakaste me majke mi!
Najradije bih zagrlila sve vas divne ljude!
-
Pearl
ljudi, extra ste
:D svaka cast, ja se zamal' rasplakah 
jolia, mozes predati meni sutra ako ti je zgodno, pa cu uplatiti u banku sto prije.. plakate sam ti pripremila
jolia, mozes predati meni sutra ako ti je zgodno, pa cu uplatiti u banku sto prije.. plakate sam ti pripremila
-
Pearl
imam ja, ali znas da ti ne mogu dobaciti :/daduli_sa wrote:Imam problem - nemam plakata a trebao bi ih sutra za zabaviste.
Solucije?
vidi sa pravabubica da ti isprinta koji.. skoro ste u poslonom komsiluku :d
-
Lejla_v
ja sam ujutro u centru i st.graduPearl wrote:imam ja, ali znas da ti ne mogu dobaciti :/daduli_sa wrote:Imam problem - nemam plakata a trebao bi ih sutra za zabaviste.
Solucije?
vidi sa pravabubica da ti isprinta koji.. skoro ste u poslonom komsiluku :d
mogu kako pomoci
-
Pearl
naraFnoLejla_v wrote:Pearl
jel postoji mogucnost da mi ti das koji plakat ujutro( ja sam u tvom komsiluku oko pola 9 )tako da mogu to daduli_sa dobaciti izmedju dva vozarenja
spremila
-
Lejla_v
cujemo se ujutroPearl wrote:naraFnoLejla_v wrote:Pearl
jel postoji mogucnost da mi ti das koji plakat ujutro( ja sam u tvom komsiluku oko pola 9 )tako da mogu to daduli_sa dobaciti izmedju dva vozarenja:D
spremilavaljda necu kasniti na posao
moze u pola 9
-
cnermina
molim vas da se raspitate ako neko zna profesionalnog snimatelja koji bi to sve snimio(podjelu paketica) pa da imamo fino na CD-u i da mozemo poslati svim donatorima i prijateljima u znak zahvalnosti, i kako bi znali gdje su i kako ucestvovali.
Ivy je dosla na tu idejiu, kao i na ideju da bi bilo fino kada bi imali one Polaroid aparate, pa da se djeca slikaju na licu mjesta da im ostane uspomena... pa eto... ako skontate nesto javljajte...
Dobili smo od Generation Europe na poklon 6-7 USB stikova (128 MB) to cemo ubaciti u ''paketice'' za srednjoskolce

Ivy je dosla na tu idejiu, kao i na ideju da bi bilo fino kada bi imali one Polaroid aparate, pa da se djeca slikaju na licu mjesta da im ostane uspomena... pa eto... ako skontate nesto javljajte...
Dobili smo od Generation Europe na poklon 6-7 USB stikova (128 MB) to cemo ubaciti u ''paketice'' za srednjoskolce
- daduli_sa
Jucer sam vec pitao kod 3 fotogafa ali nisu bas bili spremni da zrtvuju svoj dan.... Odem jos do mog fotografa na C.Vili, njega bi nekako mogao mozda da ubijedim... lihvarsi kako kaze Baby Blue.cnermina wrote:molim vas da se raspitate ako neko zna profesionalnog snimatelja koji bi to sve snimio(podjelu paketica) pa da imamo fino na CD-u i da mozemo poslati svim donatorima i prijateljima u znak zahvalnosti, i kako bi znali gdje su i kako ucestvovali.
Dobili smo od Generation Europe na poklon 6-7 USB stikova (128 MB) to cemo ubaciti u ''paketice'' za srednjoskolce![]()
![]()
-
pravabubica
Pearl wrote:daduli_sa wrote:Imam problem - nemam plakata a trebao bi ih sutra za zabaviste.
Solucije?
Svi kojima trebaju plakati nek mi se jave na PP, juce sam djevojkama sa Ekonomije odnijela, pa ako treba jos samo javnite