to be or not to be (ljubavnica) bacallmethebreeeze wrote:koje ono bi pitanje?karabaja-x wrote:samo pitate, šta gdje kako kad, lako je pitat, hajd odgovori
tesko se pamti nakon 30 stranica
zaljubljena a on ozenjen
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
callmethebreeeze
a, to.anais_nin wrote:to be or not to be (ljubavnica) bacallmethebreeeze wrote:koje ono bi pitanje?karabaja-x wrote:samo pitate, šta gdje kako kad, lako je pitat, hajd odgovori
tesko se pamti nakon 30 stranica![]()
ma, jok ba.
bolje biti standardni igrac u malo losijem timu, nego rezerva u boljem timu.
p.s eto, sad zakljucaj temu
- mrs. zurbrigen
znaci nista...
i za to je trebalo 30 stranica...
i za to je trebalo 30 stranica...
- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
ne mora značit, ili bolje rečeno kako kad kome ili gdje, jer biti i rezerva (još pri tom u boljem timu) more bit primamljivo, nekad čak i poželjnocallmethebreeeze wrote: bolje biti standardni igrac u malo losijem timu, nego rezerva u boljem timu.
![]()
![]()
![]()
p.s eto, sad zakljucaj temu
-
callmethebreeeze
moramo uvesti pravilo da se pise kratki size teme, ko ce pamtiti sta je ko rekao, napisao, uradio.anais_nin wrote:neko ili nesto ce "svrsiti"dinchy84 wrote:evo mog doprinosaimam osjecaj da ce doci do katarze na 30. strani, ne znam zasto
![]()
![]()
-
callmethebreeeze
sad ce pesak uletiti sa nekim novim zapletom 
-
Leonid Breznjev
znaci i ti mislis da se nece svrsavati jos?

-
callmethebreeeze
ma jok, ovo do sada je pettingArslan wrote:znaci i ti mislis da se nece svrsavati jos?![]()
- anais_nin
garant ce se prijateljica i supruga doticnog "spandjati"callmethebreeeze wrote:sad ce pesak uletiti sa nekim novim zapletom
-
callmethebreeeze
oho, film, pa u troje, mljacanais_nin wrote:garant ce se prijateljica i supruga doticnog "spandjati"callmethebreeeze wrote:sad ce pesak uletiti sa nekim novim zapletoma on ce to sve da ovjekovjeci na filmu, na opste zadovoljstvo sve troje
i zivjeli su sretno i zadovoljno do kraja zivota
chicha micha gotova prica
- anais_nin
sigurna sam da ce karanana ili karabaja da zbave kopiju i onda uz veliku naknadu dijeliti link putem PPacallmethebreeeze wrote:oho, film, pa u troje, mljacanais_nin wrote:garant ce se prijateljica i supruga doticnog "spandjati"callmethebreeeze wrote:sad ce pesak uletiti sa nekim novim zapletoma on ce to sve da ovjekovjeci na filmu, na opste zadovoljstvo sve troje
ali ti ces nam se usrati u cejf i izbrisati link i banirati pesak, a ona ce povrijedjena zauvijek napustiti forum i niko nece vidjeti taj film.
-
callmethebreeeze
ja znam par stranicaanais_nin wrote:sigurna sam da ce karanana ili karabaja da zbave kopiju i onda uz veliku naknadu dijeliti link putem PPacallmethebreeeze wrote:oho, film, pa u troje, mljacanais_nin wrote: garant ce se prijateljica i supruga doticnog "spandjati"a on ce to sve da ovjekovjeci na filmu, na opste zadovoljstvo sve troje
ali ti ces nam se usrati u cejf i izbrisati link i banirati pesak, a ona ce povrijedjena zauvijek napustiti forum i niko nece vidjeti taj film.
- anais_nin
mislis fasovao si ban, a ne nickcallmethebreeeze wrote: ja znam par stranicadje to moze da se okaci
ali jednom sam zbog bluda fasovao nick, pa rekoh da ne izazivam
zaplet bi mogao da izgleda nesto ovako
moguci sporedni likovi: upad prve zene od koje je razveden posred kadra tokom snimanja filma
moguci zapleti i komplikacije: muz postaje ovisan o snimanju filmova, mora da ide na lijecenje, a zatim sve troje idu na grupnu terapiju za alternativne (ne)parove
- van Basten
nemojte ljudi sad prekidati, šta vam je... dajte novih zapleta... u nedostatku kvalitetnih sapunica na TV ekranu trenutno, nanu sam navukao na ovu temu... uredno prati sve i željno iščekuje kad ću se nakačiti na net da vidi ima li šta novo... ako ovo zakatančimo, kako ću joj onda ubijati sate? 
-
pesak
e, stvarno cu da nateram drugaricu da ga smuva...pa da vam pustim prenos UZIVO ..ili makar da izvestavam..
dobar dan, gosn pericu, evo, ovi na forumu sarajevo-x , vrlo su zainteresovani sta ce biti i da li e biti, pa bih vas molila da im utolimo radoznalost...da im kazemo...