Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
tjah... evo njih troje opet . .. veca_sa, zhaba, mima.... normalno da nema takarenja kad se vas troje svako malo nadjete i pricate k'o da ste na kafi... imate kakav IM da se ispricate? ... u znak protesta ja odoh sa ove teme a pozivam i druge koji su ozbiljni u namjeri takarenja da se povuku ... mozda da nam bosmen otvori kakvu temu sa pravim takarenjem , a da ovu temu ostavimo veci, zhabi i mimi da cavrljaju....
obuca ne budi tuzna bit ce takarenja vec negdje drugo
laka wrote:tjah... evo njih troje opet . .. veca_sa, zhaba, mima.... normalno da nema takarenja kad se vas troje svako malo nadjete i pricate k'o da ste na kafi... imate kakav IM da se ispricate? ... u znak protesta ja odoh sa ove teme a pozivam i druge koji su ozbiljni u namjeri takarenja da se povuku ... mozda da nam bosmen otvori kakvu temu sa pravim takarenjem , a da ovu temu ostavimo veci, zhabi i mimi da cavrljaju....
obuca ne budi tuzna bit ce takarenja vec negdje drugo
obuca wrote:neće cipIla nikud ići s ove teme samo sam danas nekako........
ne znam ni ja koji mi je vrag
more bit da sam zagorila
a takarenja nema, samo prica
obuca wrote:neće cipIla nikud ići s ove teme samo sam danas nekako........
ne znam ni ja koji mi je vrag
more bit da sam zagorila
a takarenja nema, samo prica