Kako znaš?MedenoSrce wrote:@clo a je l ti ono otvoris Klaica pa prva rijec koja ti se svide ide u post - po principu svaka igra, svaka dobiva
"Veza bez obaveza"
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- cLo
#701 Re: "Veza bez obaveza"
- WildRedRose
#702 Re: "Veza bez obaveza"
@cLo, haj' ziva bila ukratko mi napisi za sta se zalazes, da ne citam sve. hvala 
- MedenoSrce
#703 Re: "Veza bez obaveza"
TO sam ja izmastala, a inace se cini da je gore od toga. Nego ja imam sklonost uljepsavati stvarnost.
- sheilak
#704 Re: "Veza bez obaveza"
kako sam razumjela, ti onda nikad u vezi nisi bila?cLo wrote:
Naravno, jer ne postoje dva ista bića i svaka veza je kompromis, a kompromis se postiže prilagođavanjem. To prilagođavanje ide teže, ako jedna od osoba nije po prirodi flexibilna. To "promijeniti" znači naći tačku gdje možemo bolje da se razumijemo.
pa zato se i ulazi u takve veze.cLo wrote: Ono što bi meni možda i najviše smetalo u ovakvoj vezi je odsustvo prava da se posvađaš s nekim, kažeš mu "idiote", prijetnja da ćeš ga ostaviti ako se ne promijeni, i sve te sitnice koje vezu čine vezom, generalno bliskost, a posebno žene imaju tendenciju da se zbliže, kako sa materijalnim stvarima
tako i sa ljudima.
-
registrovana onako
#705 Re: "Veza bez obaveza"
da je meni da sam takva i da imam ovonatascha wrote:Mrsko mi čitati sve postove, da vidim šta ovaj ostali narod reče, ali moram zaista prokomentarisati jer sam vidjela da ih ima i ZA i PROTIV veze bez obaveza. Nezahvalno je govoriti da se može ili ne može podnijeti veza bez obaveza, konkretno u slučaju ženskog roda. Zavisi od osobe do osobe. Ja sam naprimjer totalno nezaljubljive prirode, jako sam hladna kad su u pitanju osjećaji. Trenutno sam u "vezi bez obaveza" koja traje ravno dvije godine. U međuvremenu mi se desila jedna "veza s obavezom" od par mjeseci, kada sam ovu prvu batalila, ali nakon prekida vratila sam se ovoj bez obaveza, jer sviđa mi se tako. I to je zaista samo sedmično viđanje zbog zna se već čega, nema kafa, nema izlazaka, na cesti se ne ignorišemo, stanemo-đe si, šta ima, ovo, ono..... Kad se viđamo nije to ono pet minuta i gotovo, bez ikakve priče, ima razgovora, slažemo se u puno stvari i funkcionišemo sto posto. Ali zaista, opet kažem nezahvalno je komentarisati i sto posto tvrditi da je nemoguće. Istina, uvijek se može desiti da se jedna strana zaljubi, ali evo konkretno u mom slučaju, do toga nije došlo a super nam je kad smo zajedno. Ali isto tako, ako se sutra desi da se on naprimjer oženi, znam sto posto da ne bih bila tužna i ne bih se osjećala ostavljeno...............
- cLo
#706 Re: "Veza bez obaveza"
Problem je što se ne zalažem, ja sam samo mišljenja da mora postojati emocija, pa pitam žene koje su bile u vezi bez obaveza da mi objasne kako je moguće da ista ne postoji, eto samo to.WildRedRose wrote:@cLo, haj' ziva bila ukratko mi napisi za sta se zalazes, da ne citam sve. hvala
-
registrovana onako
#707 Re: "Veza bez obaveza"
Big Ang wrote:Ne da mi se matere mi s tobom komunicirati, a crkla bih da ne zakolutamcLo wrote:Što ti kolutaš? Ti samo upadaš sa besmislom, napiši nešto konstruktivno brate, nešto oko čega možemo da pišemo. Bezveze su ti ti upadi, nešto ti kao degradiraš i minimaliziraš. Za mene to nije komunikacija, nego gluhi telefoni.
-
registrovana onako
#708 Re: "Veza bez obaveza"
ako nema emocije sex je defektan po osobucLo wrote:Problem je što se ne zalažem, ja sam samo mišljenja da mora postojati emocija, pa pitam žene koje su bile u vezi bez obaveza da mi objasne kako je moguće da ista ne postoji, eto samo to.WildRedRose wrote:@cLo, haj' ziva bila ukratko mi napisi za sta se zalazes, da ne citam sve. hvala
- cLo
#709 Re: "Veza bez obaveza"
uf što sam ja vama interesantna. 
- cLo
#710 Re: "Veza bez obaveza"
isto u onom filmu 7 godina na Tibetu, kada se skupe oko Breda 
-
registrovana onako
#711 Re: "Veza bez obaveza"
kako ne bi bilacLo wrote:uf što sam ja vama interesantna.
- Big Ang
#712 Re: "Veza bez obaveza"
Ja baregistrovana onako wrote:kako ne bi bilacLo wrote:uf što sam ja vama interesantna.
- MedenoSrce
#713 Re: "Veza bez obaveza"
ti si nama rijetka kao jednorog ... zena koja ne moze imati odnose bez emocije, bas rijetko.
- sheilak
#714 Re: "Veza bez obaveza"
pa vidimo sta ti volis. zato ti poklanjamo paznju.cLo wrote:uf što sam ja vama interesantna.
ako izgledas kao brad pitt, daj da se upoznamo.cLo wrote:isto u onom filmu 7 godina na Tibetu, kada se skupe oko Breda
- cLo
#715 Re: "Veza bez obaveza"
A meni je interesantno da se vi konstantno borite za dominaciju, da li je u pitanju problem sa egom ili nešto drugo, ne znam. Bukvališete, izvlačite iz konteksta, sve u cilju degradiranja mog mišljenja, a to ne pomaže postavljenoj temi, nego narušava i ravodnjava diskusiju. Zašto vas žulja moja interpretacija, to valjda vi znate. Jedino vas molim da više ne bacate žaoke, jer me ne gađaju, niti doprinose temi, i zbog toga na takve stvari dalje neću gubiti vrijeme. Naravno, svaka zdrava i konstruktivna diskusija je dobrodošla.MedenoSrce wrote:ti si nama rijetka kao jednorog ... zena koja ne moze imati odnose bez emocije, bas rijetko.
- MedenoSrce
#716 Re: "Veza bez obaveza"
andzo de ti, meni su sitne oke
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#717 Re: "Veza bez obaveza"
ne trollajnatascha wrote:Mrsko mi čitati sve postove, da vidim šta ovaj ostali narod reče, ali moram zaista prokomentarisati jer sam vidjela da ih ima i ZA i PROTIV veze bez obaveza. Nezahvalno je govoriti da se može ili ne može podnijeti veza bez obaveza, konkretno u slučaju ženskog roda. Zavisi od osobe do osobe. Ja sam naprimjer totalno nezaljubljive prirode, jako sam hladna kad su u pitanju osjećaji. Trenutno sam u "vezi bez obaveza" koja traje ravno dvije godine. U međuvremenu mi se desila jedna "veza s obavezom" od par mjeseci, kada sam ovu prvu batalila, ali nakon prekida vratila sam se ovoj bez obaveza, jer sviđa mi se tako. I to je zaista samo sedmično viđanje zbog zna se već čega, nema kafa, nema izlazaka, na cesti se ne ignorišemo, stanemo-đe si, šta ima, ovo, ono..... Kad se viđamo nije to ono pet minuta i gotovo, bez ikakve priče, ima razgovora, slažemo se u puno stvari i funkcionišemo sto posto. Ali zaista, opet kažem nezahvalno je komentarisati i sto posto tvrditi da je nemoguće. Istina, uvijek se može desiti da se jedna strana zaljubi, ali evo konkretno u mom slučaju, do toga nije došlo a super nam je kad smo zajedno. Ali isto tako, ako se sutra desi da se on naprimjer oženi, znam sto posto da ne bih bila tužna i ne bih se osjećala ostavljeno...............
- kritichar
#718 Re: "Veza bez obaveza"
ove veze me podsjećaju na životinjsko carstvo
odabere ženka mužijaka, hopa cupa, i s obzirom da oplodnja nije uspjela, dođe ponovo
i tako u krug dok ne naleti neki bolji ili dok neko ne skonta da od toga nema ništa
odabere ženka mužijaka, hopa cupa, i s obzirom da oplodnja nije uspjela, dođe ponovo
i tako u krug dok ne naleti neki bolji ili dok neko ne skonta da od toga nema ništa
- Zatamnjena stakla
#719 Re: "Veza bez obaveza"
el o el
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
- Capajebo
#721 Re: "Veza bez obaveza"
Aha, a bil' mu ti sama rekla da si imala vezu bez obaveza sa nekim 2 godine?natascha wrote:Capajebo
Smatram da me takav nije ni vrijedan, ako bi me zbog toga ostavio. Ni meni to ne bi bio razlog da nekoga ostavim, odnosno da vezu osudim unaprijed na propast jer je druga strana imala vezu bez obaveza
-
registrovana onako
#722 Re: "Veza bez obaveza"
ona je bila 2 godine sa nekim s kime se slagala i za koga nije imala emocija. takvih veza ima koliko hoces a zovu se ozbiljnaCapajebo wrote:Aha, a bil' mu ti sama rekla da si imala vezu bez obaveza sa nekim 2 godine?natascha wrote:Capajebo
Smatram da me takav nije ni vrijedan, ako bi me zbog toga ostavio. Ni meni to ne bi bio razlog da nekoga ostavim, odnosno da vezu osudim unaprijed na propast jer je druga strana imala vezu bez obaveza
- Capajebo
#723 Re: "Veza bez obaveza"
Ovo je bilo konkretno pitanje, na koje nisam vala trazio filozofski odgovorregistrovana onako wrote:ona je bila 2 godine sa nekim s kime se slagala i za koga nije imala emocija. takvih veza ima koliko hoces a zovu se ozbiljnaCapajebo wrote:Aha, a bil' mu ti sama rekla da si imala vezu bez obaveza sa nekim 2 godine?natascha wrote:Capajebo
Da - ne pitanje
Mozes i ti odgovoriti u svoje ime, bas me interesuje sta cete odgovoriti
-
registrovana onako
#724 Re: "Veza bez obaveza"
ne mogu ti ja odgovoriti sa da-ne kada pitas natasuCapajebo wrote: Ovo je bilo konkretno pitanje, na koje nisam vala trazio filozofski odgovor![]()
Da - ne pitanje
-
registrovana onako
#725 Re: "Veza bez obaveza"
ne mogu jer nisam imala takvo nestoCapajebo wrote: Mozes i ti odgovoriti u svoje ime, bas me interesuje sta cete odgovoriti