Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
aminchev2

Post by aminchev2 »

Phia wrote:
aminchev2 wrote:
Phia wrote: Eh aminche: ZAUZETO. :D :-)
rekla si da ih ima par...

:(
Pa zauzeti svi :roll:
A svoje ne dam! :D :oops:

:sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad:
aminchev2

Post by aminchev2 »

tech10 wrote:
Phia wrote: Pa zauzeti svi :roll:
Koliko ih to imas? :D
ocigledno da ima svakoga
jer ja nit jednog upoznala nisam
a nece da djeli
Phia

Post by Phia »

tech10 wrote:
Phia wrote: Pa zauzeti svi :roll:
Koliko ih to imas? :D
Pa nisu svi moji al eto ko moji su. :P :)
Phia

Post by Phia »

aminchev2 wrote:ocigledno da ima svakoga
a nece da djeli
Ma u pitanju su ljudi koje poznajem aminche.Hajde ne tuguj.Polako.Biće. :kiss:
Što bi rekli forumaši 'nađe svaki utikač utičnicu'. :-)
aminchev2

Post by aminchev2 »

Phia wrote:
a nece da djeli
sumnjam da cu utikach naci
nesta me ovo zadnje dobro, da izvines, "sje*alo"
Phia

Post by Phia »

aminchev2 wrote:
Phia wrote:
a nece da djeli
Ma polako samo.I ja sam tako tugovala što nemam nikoga i onda upoznam bivšeg momka i budemo zajedno jedno vrijeme.On ko lutka lijep.Pametan.A ja ters ostavim ga onako iz hira. :roll: Onda nakon toga opet da mi je neko..šta ćeš nije lako biti sama..ali džaba kad mi niko nije bio da valja..i ja tako svakom manu nalazila..i u neka doba se pomirim s tim da ću ostat sama.Odlučim da živim s mačkama i da mi to bude neka vrsta kompenzacije ako ništa..I taman kad sam se pomirila s tim naiđe ON. :-) Uzalud sam se opirala.Samo me 'ščepo'. :D :-)
aminchev2

Post by aminchev2 »

Phia wrote:
aminchev2 wrote:
Phia wrote: Ma u pitanju su ljudi koje poznajem aminche.Hajde ne tuguj.Polako.Biće. :kiss:
Ma polako samo.I ja sam tako tugovala što nemam nikoga i onda upoznam bivšeg momka i budemo zajedno jedno vrijeme.On ko lutka lijep.Pametan.A ja ters ostavim ga onako iz hira. :roll: Onda nakon toga opet da mi je neko..šta ćeš nije lako biti sama..ali džaba kad mi niko nije bio da valja..i ja tako svakom manu nalazila..i u neka doba se pomirim s tim da ću ostat sama.Odlučim da živim s mačkama i da mi to bude neka vrsta kompenzacije ako ništa..I taman kad sam se pomirila s tim naiđe ON. :-) Uzalud sam se opirala.Samo me 'ščepo'. :D :-)
fino je to
a sta se desi sa mackama?
tech10

Post by tech10 »

Phia wrote:A ja ters ostavim ga onako iz hira.
A-ha! :D
Phia

Post by Phia »

aminchev2 wrote:
Phia wrote:
aminchev2 wrote: sumnjam da cu utikach naci
fino je to
a sta se desi sa mackama?
Eh ja sad imam dvije a planiram i treću.On se s tim slaže i voli mačke :D :-)
aminchev2

Post by aminchev2 »

e TO je prava ljubav...

:sad:
Phia

Post by Phia »

aminchev2 wrote:e TO je prava ljubav...

Ih nije ni to bajka uvijek ali eto na kraju se uvijek završi zagrljajem. :) :-)
tech10

Post by tech10 »

Phia wrote: Eh ja sad imam dvije a planiram i treću.On se s tim slaže i voli mačke :D :-)
Ja bih pristao samo na onog malog kaFenog. :-D
aminchev2

Post by aminchev2 »

Phia wrote:
aminchev2 wrote:e TO je prava ljubav...

Ih nije ni to bajka uvijek ali eto na kraju se uvijek završi zagrljajem. :) :-)
bolje zagrljajem nego SMS porukom

fakat starim ljudi....
Phia

Post by Phia »

tech10 wrote:
Phia wrote: Eh ja sad imam dvije a planiram i treću.On se s tim slaže i voli mačke :D :-)
Ja bih pristao samo na onog malog kaFenog. :-D
E baš na tog će pristati. :-)
anais_nin

Post by anais_nin »

aminchev2 wrote:
Phia wrote:
aminchev2 wrote:muski vole igre
ziva istina
svaki kojeg sam upoznala koji su bili kvalitetni muskarci samo znaju srca lomiti

...

Nije istina. :D
Doduše vole igre ali ne uvijek srceparajuće. :oops: :D
svaki koji je bio kvalitetan kojeg ja znam samo igraju srceparajuce igrice
vjeruj me
pa cim tako serijski srca lome znaci da nisu kvalitetni :D ili nam se mozda definicija kvalitete razlikuje :D
BlueAngel

Post by BlueAngel »

ja se zaljubih prije 10 god,,, ostavi me radi druge zene,,, haj prodje i to rekose mi nije vrijedan suza , poslusah, nakon 3 godine jopet se ja zaljubih, ostavi me radi bivse , ka´e nemoRe da je preboli :cry: , i haj recite da nisam peh nad pehovima. odlucila sam, od sad pa na dalje i ubuduce zivim u celibatu :-) ( a sve mi se cini da necu moci da izdrzim , vec me panika fata :D )
anais_nin

Post by anais_nin »

aminchev2 wrote:
Phia wrote:
a nece da djeli
:D za kanadere moras razviti posebno debelu kozu :D ali da se i s njima izaci na kraj :D i sve se preboli....ako sam dobro shvatila situaciju tebi je trenutno vise povrijedjen ego nego srce, a to se vrlo brzo preboli...cim se nadje kakav dobar partner za flert :D ja ti predlazem da malo prosiris vidike van okvira ontarija :D vec u montrealu je muskadija puno normalnija :D
anais_nin

Post by anais_nin »

BlueAngel wrote:ja se zaljubih prije 10 god,,, ostavi me radi druge zene,,, haj prodje i to rekose mi nije vrijedan suza , poslusah, nakon 3 godine jopet se ja zaljubih, ostavi me radi bivse , ka´e nemoRe da je preboli :cry: , i haj recite da nisam peh nad pehovima. odlucila sam, od sad pa na dalje i ubuduce zivim u celibatu :-) ( a sve mi se cini da necu moci da izdrzim , vec me panika fata :D )
neko mi jednom rece da sami privlacimo ono sto nam je u biti najveci najdublji strah :roll: :oops: ne znam je li to istina, ali znam da od negativnog razmisljanja nema nikave fajde :D prvo volit sebe, ali fakat ono prihvatiti i zavoliti, kao sto zavolis nekog momka....onda ti svakakve vrste ljubavi same pocnu u zivot ulaziti :D onakve kakve zapravo zasluzujes....
crnkica

Post by crnkica »

nedostaje mi jedan mali bosancero :(
Bea_Trix
Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'

Post by Bea_Trix »

anais_nin wrote:
BlueAngel wrote:ja se zaljubih prije 10 god,,, ostavi me radi druge zene,,, haj prodje i to rekose mi nije vrijedan suza , poslusah, nakon 3 godine jopet se ja zaljubih, ostavi me radi bivse , ka´e nemoRe da je preboli :cry: , i haj recite da nisam peh nad pehovima. odlucila sam, od sad pa na dalje i ubuduce zivim u celibatu :-) ( a sve mi se cini da necu moci da izdrzim , vec me panika fata :D )
neko mi jednom rece da sami privlacimo ono sto nam je u biti najveci najdublji strah :roll: :oops: ne znam je li to istina, ali znam da od negativnog razmisljanja nema nikave fajde :D prvo volit sebe, ali fakat ono prihvatiti i zavoliti, kao sto zavolis nekog momka....onda ti svakakve vrste ljubavi same pocnu u zivot ulaziti :D onakve kakve zapravo zasluzujes....
poDApisujem :thumbup:

@BlueAngel, ako si ti peh, i ja sam :D pa sam i svojevremeno izjavila da sam u celibati :lol: i normalno da uhvati panika :shock: polako, sve ce doci na svoje, tezak je i mucan put da se otkrije koliko imamo zapravo snage, ali se isplati :) hebi ga, zbog neceg su sve dobre stvari u zivotu hard to get. :kiss:
Saian

Post by Saian »

anais_nin wrote:
aminchev2 wrote:
Phia wrote: Nije istina. :D
Doduše vole igre ali ne uvijek srceparajuće. :oops: :D
svaki koji je bio kvalitetan kojeg ja znam samo igraju srceparajuce igrice
vjeruj me
pa cim tako serijski srca lome znaci da nisu kvalitetni :D ili nam se mozda definicija kvalitete razlikuje :D
mozda su to testeri kvalitete

srca :D :D :D
neshto

Post by neshto »

Emx wrote:
anais_nin wrote:
aminchev2 wrote: svaki koji je bio kvalitetan kojeg ja znam samo igraju srceparajuce igrice
vjeruj me
Nijedna od vas nije naišla na pravog ;) ili niste dovoljno tražili ;)
mah, naći će "pravog" al ga neće voljeti, isto kao što ćemo mi naći "pravu"...
sve više mislim da "prave ljubavi" jednostavno ne mogu uspjeti. pa samo se raspitajte, 90% brakova je zasnovano na razumjevanju, interesu i šta ja znam ali velika manjina je nastala iz ljubavi, na žalost...
vjerovatno svi mi na kraju upoznamo nekoga ko nam super odgovara, ima stan, voli djecu i to bude to, a ona strast, neprespavane noći, romantika poezija i sve ostalo ostaje iza nas...
anais_nin

Post by anais_nin »

neshto wrote: mah, naći će "pravog" al ga neće voljeti, isto kao što ćemo mi naći "pravu"...
sve više mislim da "prave ljubavi" jednostavno ne mogu uspjeti. pa samo se raspitajte, 90% brakova je zasnovano na razumjevanju, interesu i šta ja znam ali velika manjina je nastala iz ljubavi, na žalost...
vjerovatno svi mi na kraju upoznamo nekoga ko nam super odgovara, ima stan, voli djecu i to bude to, a ona strast, neprespavane noći, romantika poezija i sve ostalo ostaje iza nas...
pa nije cudo sto tako puno brakova onda zavrsava razvodom, ako se u njih stupa primarno iz interesa :oops: ljubav budi zelju da usrecimo drugu osobu, vise nego sto bilo kakav interes moze...a takve stvari drze ljude skupa...medjusobna zelja da ona druga osoba bude sretna...a u onim malo mracnijim momentima opet ima strasti (ili bi trebalo da je bude)....ali ljubav sama po sebi nije dovoljna, ako ne ide u paketu sa razumijevanjem, postovanjem i voljom da se radi na vezi, izlapi jadna kad tad :D

i ja uvijek ponavljam...sve je pitanje izbora....neko je spreman na vece kompromise, neko samo na manje...neki su spremni malo vise rizikovati i malo duze cekati da im se desi to sto ocekuju da im se desi da bi stupili u brak ili u dugorocniju vezu :D nekim ljudima se taj rizik ne isplati pa uzmu sto im se pruza :D sve stvar izbora :D
La_Forge

Post by La_Forge »

-----edit
Last edited by La_Forge on 07/10/2007 02:31, edited 1 time in total.
Ivanche

Post by Ivanche »

Iskreno mislim da je ona mozda malo duze vremena razmisljala od raskidu samo cekala pravo vrjeme... i sad lafo zbunjena i sve, mislim da je to zato sto ne zna kako drugacije da ti kaze...ono na "fin"nachin...
Ebiga, kroz ovo izgleda svi moraju proci...moj bivshi se sa drugom curom muvao dok meni nije rekao da je zbunjen da ne zna sta zeli, a onda veli da sam ja toliko divna i super da je on morao sa drugom curom se naci i kriti mi nesto - STA!?!? IDIOTIZAM!!!!...ja naravno pokupim stvari i odem, pocnem iz pocetka svoj zivot da zivim, a on sada me zeli nazad...sad zna sta zeli i da me voli, veli nikad mu ljepse nije bilo ko samnom - TEK SAD TO KONJ VIDI?!?!...iskreno, ne vjerujem mu vishe...tako od povratka nista! :x evo sad ja opet ljuta...
Post Reply