Phia wrote:Pa zauzeti sviaminchev2 wrote:rekla si da ih ima par...Phia wrote: Eh aminche: ZAUZETO.![]()
![]()
A svoje ne dam!![]()
Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
aminchev2
sumnjam da cu utikach naciPhia wrote:Ma u pitanju su ljudi koje poznajem aminche.Hajde ne tuguj.Polako.Biće.aminchev2 wrote:ocigledno da ima svakoga
jer ja nit jednog upoznala nisam
a nece da djeli
![]()
Što bi rekli forumaši 'nađe svaki utikač utičnicu'.
nesta me ovo zadnje dobro, da izvines, "sje*alo"
- Phia
Ma polako samo.I ja sam tako tugovala što nemam nikoga i onda upoznam bivšeg momka i budemo zajedno jedno vrijeme.On ko lutka lijep.Pametan.A ja ters ostavim ga onako iz hira.aminchev2 wrote:sumnjam da cu utikach naciPhia wrote:Ma u pitanju su ljudi koje poznajem aminche.Hajde ne tuguj.Polako.Biće.aminchev2 wrote:ocigledno da ima svakoga
a nece da djeli
![]()
-
aminchev2
fino je toPhia wrote:Ma polako samo.I ja sam tako tugovala što nemam nikoga i onda upoznam bivšeg momka i budemo zajedno jedno vrijeme.On ko lutka lijep.Pametan.A ja ters ostavim ga onako iz hira.aminchev2 wrote:sumnjam da cu utikach naciPhia wrote: Ma u pitanju su ljudi koje poznajem aminche.Hajde ne tuguj.Polako.Biće.![]()
nesta me ovo zadnje dobro, da izvines, "sje*alo"Onda nakon toga opet da mi je neko..šta ćeš nije lako biti sama..ali džaba kad mi niko nije bio da valja..i ja tako svakom manu nalazila..i u neka doba se pomirim s tim da ću ostat sama.Odlučim da živim s mačkama i da mi to bude neka vrsta kompenzacije ako ništa..I taman kad sam se pomirila s tim naiđe ON.
Uzalud sam se opirala.Samo me 'ščepo'.
![]()
a sta se desi sa mackama?
- Phia
Eh ja sad imam dvije a planiram i treću.On se s tim slaže i voli mačkeaminchev2 wrote:fino je toPhia wrote:Ma polako samo.I ja sam tako tugovala što nemam nikoga i onda upoznam bivšeg momka i budemo zajedno jedno vrijeme.On ko lutka lijep.Pametan.A ja ters ostavim ga onako iz hira.aminchev2 wrote: sumnjam da cu utikach naci
nesta me ovo zadnje dobro, da izvines, "sje*alo"Onda nakon toga opet da mi je neko..šta ćeš nije lako biti sama..ali džaba kad mi niko nije bio da valja..i ja tako svakom manu nalazila..i u neka doba se pomirim s tim da ću ostat sama.Odlučim da živim s mačkama i da mi to bude neka vrsta kompenzacije ako ništa..I taman kad sam se pomirila s tim naiđe ON.
Uzalud sam se opirala.Samo me 'ščepo'.
![]()
a sta se desi sa mackama?
- anais_nin
pa cim tako serijski srca lome znaci da nisu kvalitetniaminchev2 wrote:svaki koji je bio kvalitetan kojeg ja znam samo igraju srceparajuce igricePhia wrote:Nije istina.aminchev2 wrote:muski vole igre
ziva istina
svaki kojeg sam upoznala koji su bili kvalitetni muskarci samo znaju srca lomiti
...
![]()
Doduše vole igre ali ne uvijek srceparajuće.![]()
vjeruj me
-
BlueAngel
ja se zaljubih prije 10 god,,, ostavi me radi druge zene,,, haj prodje i to rekose mi nije vrijedan suza , poslusah, nakon 3 godine jopet se ja zaljubih, ostavi me radi bivse , ka´e nemoRe da je preboli
, i haj recite da nisam peh nad pehovima. odlucila sam, od sad pa na dalje i ubuduce zivim u celibatu
( a sve mi se cini da necu moci da izdrzim , vec me panika fata
)
- anais_nin
aminchev2 wrote:sumnjam da cu utikach naciPhia wrote:Ma u pitanju su ljudi koje poznajem aminche.Hajde ne tuguj.Polako.Biće.aminchev2 wrote:ocigledno da ima svakoga
a nece da djeli
![]()
- anais_nin
neko mi jednom rece da sami privlacimo ono sto nam je u biti najveci najdublji strahBlueAngel wrote:ja se zaljubih prije 10 god,,, ostavi me radi druge zene,,, haj prodje i to rekose mi nije vrijedan suza , poslusah, nakon 3 godine jopet se ja zaljubih, ostavi me radi bivse , ka´e nemoRe da je preboli, i haj recite da nisam peh nad pehovima. odlucila sam, od sad pa na dalje i ubuduce zivim u celibatu
)
- Bea_Trix
- Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'
poDApisujemanais_nin wrote:neko mi jednom rece da sami privlacimo ono sto nam je u biti najveci najdublji strahBlueAngel wrote:ja se zaljubih prije 10 god,,, ostavi me radi druge zene,,, haj prodje i to rekose mi nije vrijedan suza , poslusah, nakon 3 godine jopet se ja zaljubih, ostavi me radi bivse , ka´e nemoRe da je preboli, i haj recite da nisam peh nad pehovima. odlucila sam, od sad pa na dalje i ubuduce zivim u celibatu
)
![]()
ne znam je li to istina, ali znam da od negativnog razmisljanja nema nikave fajde
prvo volit sebe, ali fakat ono prihvatiti i zavoliti, kao sto zavolis nekog momka....onda ti svakakve vrste ljubavi same pocnu u zivot ulaziti
onakve kakve zapravo zasluzujes....
@BlueAngel, ako si ti peh, i ja sam
- Saian
mozda su to testeri kvaliteteanais_nin wrote:pa cim tako serijski srca lome znaci da nisu kvalitetniaminchev2 wrote:svaki koji je bio kvalitetan kojeg ja znam samo igraju srceparajuce igricePhia wrote: Nije istina.![]()
Doduše vole igre ali ne uvijek srceparajuće.![]()
vjeruj meili nam se mozda definicija kvalitete razlikuje
srca
-
neshto
mah, naći će "pravog" al ga neće voljeti, isto kao što ćemo mi naći "pravu"...Emx wrote:Nijedna od vas nije naišla na pravoganais_nin wrote:pa cim tako serijski srca lome znaci da nisu kvalitetniaminchev2 wrote: svaki koji je bio kvalitetan kojeg ja znam samo igraju srceparajuce igrice
vjeruj meili nam se mozda definicija kvalitete razlikuje
ili niste dovoljno tražili
sve više mislim da "prave ljubavi" jednostavno ne mogu uspjeti. pa samo se raspitajte, 90% brakova je zasnovano na razumjevanju, interesu i šta ja znam ali velika manjina je nastala iz ljubavi, na žalost...
vjerovatno svi mi na kraju upoznamo nekoga ko nam super odgovara, ima stan, voli djecu i to bude to, a ona strast, neprespavane noći, romantika poezija i sve ostalo ostaje iza nas...
- anais_nin
pa nije cudo sto tako puno brakova onda zavrsava razvodom, ako se u njih stupa primarno iz interesaneshto wrote: mah, naći će "pravog" al ga neće voljeti, isto kao što ćemo mi naći "pravu"...
sve više mislim da "prave ljubavi" jednostavno ne mogu uspjeti. pa samo se raspitajte, 90% brakova je zasnovano na razumjevanju, interesu i šta ja znam ali velika manjina je nastala iz ljubavi, na žalost...
vjerovatno svi mi na kraju upoznamo nekoga ko nam super odgovara, ima stan, voli djecu i to bude to, a ona strast, neprespavane noći, romantika poezija i sve ostalo ostaje iza nas...
i ja uvijek ponavljam...sve je pitanje izbora....neko je spreman na vece kompromise, neko samo na manje...neki su spremni malo vise rizikovati i malo duze cekati da im se desi to sto ocekuju da im se desi da bi stupili u brak ili u dugorocniju vezu
-
Ivanche
Iskreno mislim da je ona mozda malo duze vremena razmisljala od raskidu samo cekala pravo vrjeme... i sad lafo zbunjena i sve, mislim da je to zato sto ne zna kako drugacije da ti kaze...ono na "fin"nachin...
Ebiga, kroz ovo izgleda svi moraju proci...moj bivshi se sa drugom curom muvao dok meni nije rekao da je zbunjen da ne zna sta zeli, a onda veli da sam ja toliko divna i super da je on morao sa drugom curom se naci i kriti mi nesto - STA!?!? IDIOTIZAM!!!!...ja naravno pokupim stvari i odem, pocnem iz pocetka svoj zivot da zivim, a on sada me zeli nazad...sad zna sta zeli i da me voli, veli nikad mu ljepse nije bilo ko samnom - TEK SAD TO KONJ VIDI?!?!...iskreno, ne vjerujem mu vishe...tako od povratka nista!
evo sad ja opet ljuta...
Ebiga, kroz ovo izgleda svi moraju proci...moj bivshi se sa drugom curom muvao dok meni nije rekao da je zbunjen da ne zna sta zeli, a onda veli da sam ja toliko divna i super da je on morao sa drugom curom se naci i kriti mi nesto - STA!?!? IDIOTIZAM!!!!...ja naravno pokupim stvari i odem, pocnem iz pocetka svoj zivot da zivim, a on sada me zeli nazad...sad zna sta zeli i da me voli, veli nikad mu ljepse nije bilo ko samnom - TEK SAD TO KONJ VIDI?!?!...iskreno, ne vjerujem mu vishe...tako od povratka nista!