FC Barcelona

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Art-Vandaley

#701 Re: FC Barcelona

Post by Art-Vandaley »

Bušman wrote:Izgleda da je vecini navijaca Chelsea na forumu najdrazi sport - ragbi. Ok, igrati defanzivno je jedno, ali ubijati igrace protivnickog tima je sasvim drugi par cipela. Ja opet ponavljam da je na S.B - u Essien tri puta djonom isao na Iniestinu stajnu nogu. To nije ni nogomet, to je kriminal. I neka su ispali, zasluzili su.
A vala i zbog Hiddinkovog licemjerja. Taj covjek mi se zgadio nakon svih onih napada na Henninga, zaboravivsi valjda na 2002. godinu i SP.
daj mi snimak ili sliku dje esien ide djonom na stajnu nogu inieste, ali ovo je vrhunac cuj kradju chelsija opravrdava time nekom tekmom u kojoj je juzna koreja prosla zahvaljujuci sudcima...
Vitamin C

#702 Re: FC Barcelona

Post by Vitamin C »

:)
omar little

#703 Re: FC Barcelona

Post by omar little »

Art-Vandaley wrote:
Bušman wrote:Izgleda da je vecini navijaca Chelsea na forumu najdrazi sport - ragbi. Ok, igrati defanzivno je jedno, ali ubijati igrace protivnickog tima je sasvim drugi par cipela. Ja opet ponavljam da je na S.B - u Essien tri puta djonom isao na Iniestinu stajnu nogu. To nije ni nogomet, to je kriminal. I neka su ispali, zasluzili su.
A vala i zbog Hiddinkovog licemjerja. Taj covjek mi se zgadio nakon svih onih napada na Henninga, zaboravivsi valjda na 2002. godinu i SP.
daj mi snimak ili sliku dje esien ide djonom na stajnu nogu inieste, ali ovo je vrhunac cuj kradju chelsija opravrdava time nekom tekmom u kojoj je juzna koreja prosla zahvaljujuci sudcima...
“When people say it's all very suspicious then I get rather angry,” roared Guus Hiddink on June 23, 2002.

“Italy and Spain should look at themselves and their shortcomings rather than the referee’s.

“It's easy to go on blaming referees or linesmen. Of course they make mistakes, but coaches make mistakes, players make mistakes, and the press make mistakes. They go for you and against you.”
l i c e m j e r j e. cijeli svijet je u nevjerovanju gledao to svjetsko prvenstvo a hiddink se pravio blesav. a, onda nakon utakmice s barcom ide govoriti iste stvari koje su govorile oshtecene reprezentacije. :roll:
Bušman

#704 Re: FC Barcelona

Post by Bušman »

Art-Vandaley wrote:daj mi snimak ili sliku dje esien ide djonom na stajnu nogu inieste, ali ovo je vrhunac cuj kradju chelsija opravrdava time nekom tekmom u kojoj je juzna koreja prosla zahvaljujuci sudcima...
Bas cu ti sad traziti snimak. Dobio je za jedan takav zuti karton. Druga dva mu je Iniesta pobjegao nekako, ali je bilo blizu.
Cafe Camargue

#705 Re: FC Barcelona

Post by Cafe Camargue »

hidrant wrote:
Cafe Camargue wrote:
hidrant wrote: Kako se osjecas kao covjek koji nema pojma o fudbalu?
kako li se ti tek osječaš kao paćenik koji ne zna uživat u fudbalu
Sta je uzivanje u fudbalu?
Ono sto je Barca igrala protiv Chelskija sigurno nije.
Tu utakmicu sam analizirao i mozes o tome citati na temi o LP.

Jasno sam izrazio svoje misljenje o gospodinu Bergkampu.
Naravno da nije, nije bilo uživanje ni gledat ih protiv Getafea u prvenstvu, ni protiv Numancije u prvom kolu, ni protiv Sahtara, ni protiv Wisle... imali su ljudi kikseva i loših utakmica, ali ipak 90% njih odigrali su vrhunski ili u najgorem slučaju odlično :D
A opet mislim da Čelzi ne može nikako u isti koš sa ovim gore pobrojanim "kiksevima", ako ništa drugo onda zbog novca koji troši, a on se opet postavio kao neki mali klub koji ne želi da se nadigrava, već su igrali onako kako bi igrao i bilo koji klub iz naše lige da sutra ode na megdan Barceloni. Al sad ćeš ti reći rezultat je najbitniji, a znaš zašto ćeš to reći? Jer ne znaš uživat u fudbalu.
Distortion

#706 Re: FC Barcelona

Post by Distortion »

Slike sa doceka na sajtu barcelona-bosnia ;)

Barca je ubjedljivo najjaca ekipa na svijetu i tu nema dileme...

englezi zdra'o!
adcor

#707 Re: FC Barcelona

Post by adcor »

Sajoni wrote:Ma kakav Celzi...mala je to ekipa...prvo nek prestignu Notingem Forest pa cemo pricati...
nemoj da zaboravis crvenu zvezdu koja u odnosu na celzi ima osvnojen trofej :lol: :lol: :lol:
dobro je da si spomenu utakmicu koju je sudio kolina. kradja nevidjena...
primus-1

#708 Re: FC Barcelona

Post by primus-1 »

adcor wrote:
Sajoni wrote:Ma kakav Celzi...mala je to ekipa...prvo nek prestignu Notingem Forest pa cemo pricati...
nemoj da zaboravis crvenu zvezdu koja u odnosu na celzi ima osvnojen trofej :lol: :lol: :lol:
dobro je da si spomenu utakmicu koju je sudio kolina. kradja nevidjena...

Honours
9 trophies: Real Madrid
7 trophies: AC Milan
5 trophies: Liverpool
4 trophies: Bayern Munich and Ajax
3 trophies: M. United and Barça
2 trophies: Benfica, Juventus, Inter, Nottingham Forest and Porto
1 trophy: Celtic, Hamburg, Steaua, Olympique Marseille, Feyenoord, Aston Villa, PSV Eindhoven, Red Star and Borussia Dortmund

da dodam,fakticki,,svi klubovi koji su ispred celskija :D :D
mikilauda76

#709 Re: FC Barcelona

Post by mikilauda76 »

Better Man wrote:
mikilauda76 wrote:BARÇA, BARÇA, BAAAAAAAAAARÇA

Kad bi napravili tim od svih igraca sto igraju u engleskoj ligi ne bi bili u stanju pobijediti Barçu. Jednostavno je nemoguce.

Barça, pa 10 stepenica na nize pa sve ostale ekipe.

VISÇA BARCA
Valjaš gluposti. Chelsea ih je poderao, ali zahvaljujući sudiji su prošli u finale. U finalu su pobjedili čisto i zasluženo, ali ko zna šta bi bilo da je Manchester sinoć i ostalih 80 minuta igrao kao prvih 10, a ne kao da im je svjedno za rezultat.

Hehehe, pa ovo sto si napisao je najveca glupost koju nisam odavno procitao. Sta bi bilo kad bi bilo....hehe, haj poklopi se molim te. Cuj, ko zna sta bi bilo da je Manchester sinoć i ostalih 80 minuta igrao kao prvih 10. Eto, ko nisu pokusali. Jednostavno nisu bolan mogli. Koja god se ekipa otvori i hoce da igra (a ne ko supci od Chelsea) nema sta da radi protiv Barcelone. Jednostavno sve ekipe izgledaju trecerazredne.
A sto se tice utakmica protiv Chelsea (koji su blago receno igrali antifutbal), pogledaj jos jednom molim te, i onda mi se javi, i reci ko je bolje igrao.

Ja lika, ljudi moji.....

VISCA BARÇA y los demas que se jodan de envidia
Better Man

#710 Re: FC Barcelona

Post by Better Man »

mikilauda76 wrote:
Better Man wrote:
mikilauda76 wrote:BARÇA, BARÇA, BAAAAAAAAAARÇA

Kad bi napravili tim od svih igraca sto igraju u engleskoj ligi ne bi bili u stanju pobijediti Barçu. Jednostavno je nemoguce.

Barça, pa 10 stepenica na nize pa sve ostale ekipe.

VISÇA BARCA
Valjaš gluposti. Chelsea ih je poderao, ali zahvaljujući sudiji su prošli u finale. U finalu su pobjedili čisto i zasluženo, ali ko zna šta bi bilo da je Manchester sinoć i ostalih 80 minuta igrao kao prvih 10, a ne kao da im je svjedno za rezultat.

Hehehe, pa ovo sto si napisao je najveca glupost koju nisam odavno procitao. Sta bi bilo kad bi bilo....hehe, haj poklopi se molim te. Cuj, ko zna sta bi bilo da je Manchester sinoć i ostalih 80 minuta igrao kao prvih 10. Eto, ko nisu pokusali. Jednostavno nisu bolan mogli. Koja god se ekipa otvori i hoce da igra (a ne ko supci od Chelsea) nema sta da radi protiv Barcelone. Jednostavno sve ekipe izgledaju trecerazredne.
A sto se tice utakmica protiv Chelsea (koji su blago receno igrali antifutbal), pogledaj jos jednom molim te, i onda mi se javi, i reci ko je bolje igrao.

Ja lika, ljudi moji.....

VISCA BARÇA y los demas que se jodan de envidia
U revanšu na Stamford Bridgeu je Chelsea bio neuporedivo bolji i Barcelona se nije tupavo uspjela sastaviti sa loptom. Sve što su uradili je gol u 93 minuti i obilata pomoć sudija. Bili su bolji samo na Nou Campu, a i koliko su bili dobri i u toj utakmici kad nisu uspjeli probiti Chelsea-ovu odbranu. I fudbal nije samo napad već i odbrana. Kad već spominješ trečerazredne ekipe onda su to u Španiji. Manchester illi Chelsea su sve samo ne trećerazredne ekipe. Pitao bih te ja za komentar da je sudija svirao samo 1 penal od 3-4 čista koliko ih je bilo u revanšu za Chelsea.
Last edited by Better Man on 29/05/2009 15:23, edited 1 time in total.
primus-1

#711 Re: FC Barcelona

Post by primus-1 »

joj drug ba tema je fc barsa,celzi je proslo vrijeme,smijesno je uopce zborit o njemu sada,bilo proslo...
ne jedi se dzaba.igrali,izgubili.
novi prvak europe FC BARCELONA.
damirm

#712 Re: FC Barcelona

Post by damirm »

Barca je s 10 igraca bolja od Chelsea, a s 11 definitivno i od Manchester United-a.

Campeone! Campeone! Ole, ole, ole!
abondanzieri

#713 Re: FC Barcelona

Post by abondanzieri »

Messi hoće Ibrahimovića u Barceloni

Evropski prvak Barcelona sprema se ponuditi „bogatstvo“ Interu za Zlatana Ibrahimovića.

Corriere dello Sport javlja da je zvijezda Barcelone, Lionel Messi, pozvao predsjednika Joana Laportu da dovede ovog Bosanca na Nou Camp.

Navodno je Laporta pozitivno odgovorio na mobu Messija, te je spremio Interu ponudu u visini od 17 miliona funti, plus Samuela Eto'oa u zamjenu za Ibrahimovića.

Ibrahimović je ove sezone nekoliko puta medijima izjavio kako bi mogao ovog ljeta napusiti Inter, ali samo u slučaju da pređe upravo u Barcelonu, jer ga drugi klubovi ne interesuju. Bilo bi strašno i samo zamisliti napad u kojem bi se našli Messi, Ibrahimović i Thierry Henry...

Daj Boze da bude nesto od ovog,mada bi mi bilo zao da ode Eto'o :)
musac

#714 Re: FC Barcelona

Post by musac »

Kad bih ja bio predsjednik Barcelone, ne bih dao Ibrahimovicu da se priblizi. Arogantan, sebican, misli da je iznad kluba, itd.

Cuj ukljuciti Eto'oa u deal? Ibrahimovic se nije uspio ni primaknuti golu Manchestera, a Eto'o im zabio golcinu u finalu. I sad dati Eto'oa za njega... bah.
macan prvi

#715 Re: FC Barcelona

Post by macan prvi »

'Unleash Hell': Barca's Gladiator Movie Boost

Barcelona footballers watched clips from the film Gladiator to motivate them before their Champions League final victory, reports have said.
The Spanish club beat Manchester United 2-0 in a dazzling and attacking display in Rome's Olympic stadium on Wednesday night.
Coach Pep Guardiola ended the pre-match warm-up session early to show the players a seven-minute video that included clips from the Ridley Scott movie, the newspaper El Pais said.
The 2000 Oscar-winning film stars Russell Crowe as Roman general Maximus, known as "the Spaniard".

:: 'Brothers, what we do in life... echoes in eternity.'

:: 'Is Rome worth one good man's life? We believed it once. Make us believe it again.'

:: 'There was a dream that was Rome. You could only whisper it. Anything more than a whisper and it would vanish, it was so fragile.'

:: 'Win the crowd and you will win your freedom.'

:: 'At my signal, unleash hell.'

(Quotes from the Gladiator movie)

The character is betrayed and enslaved but rises through the ranks of the gladiatorial arena to avenge the murder of his family.
The video, put together especially for Guardiola by a journalist friend, also featured some of best moves by each of the players during the season.
It concluded with a message from Barcelona's sponsor that appears on the screen.

We are the centre of the field, we have accuracy, we have effort, we are attackers who are defending, we are defenders who are attacking, we have speed, we have the respect of our adversaries, we are each goal that we score, we are the ones who are always looking for the opponent's goal. WE ARE ONE, it said.

El Pais said, when video ended and the lights came up, "some players were crying and their shouts indicated that the aim had been achieved".
It went on that Guardiola then let them enter the stadium without saying another word.

Izvor: skynews.com

NIje ni cudo da su bili onako napucani. :D Svaka cast, Barça je najbolji tim! :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: Mada su oni to za mene makar i ne pobijedili. :D

Image Image
abondanzieri

#716 Re: FC Barcelona

Post by abondanzieri »

Image

:D
Sajoni

#717 Re: FC Barcelona

Post by Sajoni »

Ma ako prodaju Etoa to ce biti steta...Igracina je on velika i korisniji od Ibrakedabre barem duplo....Bas bio volio vidjeti Ibraku kako pomaze odbrani i veznom redu...Samo se gore zabije i ceka loptu...Nikad Etoa ne bih prodao jer je prava gazela.
FrancescoTotti

#718 Re: FC Barcelona

Post by FrancescoTotti »

hidrant wrote:
FrancescoTotti wrote: Bas sam nedavno gledo utakmicu Barc - chelsea onako navece na jednom satelitskom kanalu . Hej Chelsea nije uputio lopte na gol svih 90 min a napravili su samo u prvom poluvremenu preko 40 prekrsaja :lol: Osim one sanse drogbe nakon poklon lopte i to je bilo sve . Penak cist ko suza i dva crvena cista ko suza za igrace Chelsea posebno ono udaranje po licu onog svabulina Balacka ( imo vec zuti ) . Cetri ciste ko suza sanse a dvije Chelsea u obje utakmice . Papa Chelsea , papa MU i ostali englezi ucite se :lol:
Kako se osjecas kao covjek koji nema pojma o fudbalu?
Ma kad mi ti to kazes onda se osjecam fantasticno . Inace mogu ti biti profesor u fudbalu :lol:
FrancescoTotti

#719 Re: FC Barcelona

Post by FrancescoTotti »

Art-Vandaley wrote:
Snimak ! Potrazi utakmicu pa je pogledaj . Obrati na broj faula :lol: Jos jednom kazem Chelsea je trebo dobiti dva crvena cista ko suza plus penal za Barcu . Da ali navijaci Chelsea misle da je samo jedna utakmica odigrana . Cak je i ono bio crveni kad Scoles ide namjerno da slomije igracu naogu a Romaldo je trebo mirne duse dobiti crveni :run:
Art-Vandaley

#720 Re: FC Barcelona

Post by Art-Vandaley »

FrancescoTotti wrote:
Art-Vandaley wrote:
Snimak ! Potrazi utakmicu pa je pogledaj . Obrati na broj faula :lol: Jos jednom kazem Chelsea je trebo dobiti dva crvena cista ko suza plus penal za Barcu . Da ali navijaci Chelsea misle da je samo jedna utakmica odigrana . Cak je i ono bio crveni kad Scoles ide namjerno da slomije igracu naogu a Romaldo je trebo mirne duse dobiti crveni :run:
lazes, jer si isfrustriran apsolutnoj nemoci zabarskih klubova u lp, sta ce jedna jadna liga u kojoj je posjeta na utakmicama nikakva, nema predstavnika u cetvrtfinalu ne zasluzuju ni 3 predstavnika u lš a kamoli 4...
Vitamin C

#721 Re: FC Barcelona

Post by Vitamin C »

FrancescoTotti

#722 Re: FC Barcelona

Post by FrancescoTotti »

daj mi snimak ili sliku dje esien ide djonom na stajnu nogu inieste, ali ovo je vrhunac cuj kradju chelsija opravrdava time nekom tekmom u kojoj je juzna koreja prosla zahvaljujuci sudcima...[/quote]Snimak ! Potrazi utakmicu pa je pogledaj . Obrati na broj faula :lol: Jos jednom kazem Chelsea je trebo dobiti dva crvena cista ko suza plus penal za Barcu . Da ali navijaci Chelsea misle da je samo jedna utakmica odigrana . Cak je i ono bio crveni kad Scoles ide namjerno da slomije igracu naogu a Romaldo je trebo mirne duse dobiti crveni :run:[/quote]
lazes, jer si isfrustriran apsolutnoj nemoci zabarskih klubova u lp, sta ce jedna jadna liga u kojoj je posjeta na utakmicama nikakva, nema predstavnika u cetvrtfinalu ne zasluzuju ni 3 predstavnika u lš a kamoli 4...[/quote]
Ma kako necu biti isfrustriran fudbalom u drzavi koja je na svjetskim prvenstvima bila vise puta u finalu nego engleska u cetfrtfinalu :lol: Kako necu biti isfrustriran fudbalom drzave cije je predstavnik Milan bio vise puta u finalu nekog Ev takmicenja nego svi engleski klubovi :lol:
hidrant

#723 Re: FC Barcelona

Post by hidrant »

FrancescoTotti wrote: Ma kako necu biti isfrustriran fudbalom u drzavi koja je na svjetskim prvenstvima bila vise puta u finalu nego engleska u cetfrtfinalu :lol: Kako necu biti isfrustriran fudbalom drzave cije je predstavnik Milan bio vise puta u finalu nekog Ev takmicenja nego svi engleski klubovi :lol:
Utd.-Inter Cao
Chelski-Juve Cao
Arsenal-Roma Cao
Viole ne mogu ni grupu proci! Cao

Looserpool-Inter Cao
Arsenal-Milan Cao
Arsenal-Juve Cao

Eto malo friskih rezultata!

Chievo,Chievo.....................
Hajmo Chievo ale,ale,aleeeeeeeeeeee
Baltazar_khan

#724 Re: FC Barcelona

Post by Baltazar_khan »

hidrant wrote:
FrancescoTotti wrote: Ma kako necu biti isfrustriran fudbalom u drzavi koja je na svjetskim prvenstvima bila vise puta u finalu nego engleska u cetfrtfinalu :lol: Kako necu biti isfrustriran fudbalom drzave cije je predstavnik Milan bio vise puta u finalu nekog Ev takmicenja nego svi engleski klubovi :lol:
Utd.-Inter Cao
Chelski-Juve Cao
Arsenal-Roma Cao
Viole ne mogu ni grupu proci! Cao

Looserpool-Inter Cao
Arsenal-Milan Cao
Arsenal-Juve Cao

Eto malo friskih rezultata!

Chievo,Chievo.....................
Hajmo Chievo ale,ale,aleeeeeeeeeeee
Barcelona-Chelsea Cao

Barcelona-Manchester United Cao

:D
Bušman

#725 Re: FC Barcelona

Post by Bušman »

Sjeca li se ko 2007. godine kada je Milan bio prvak. Tad je bilo Milan - Manchester Cao. I to kakav Cao :D :D
Post Reply