Norveska - BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
zenny

Post by zenny »

pa hocel neko napokon reci sta bi trebalo uraditi po ovom pitanju jer nije ovo problem samo BHFa...
Tvrtko_I

Post by Tvrtko_I »

miki22 wrote:
zzzzz wrote:Pa za mene to nije nikakav incident, incident je kad Englez ubije Francuza u vozu jer ga je zamijenio sa argentiskim navijacem, incident je kad Turci izbodu engleske navijace, incident je kad Nijemac komira i skoro ubije francuskog policajca......

Mislim da dobro pretjerujute sa ovim "incidentima", pogotovo ovim zadnjim u Oslu, koji je imao svoj jasan i opravdan cilj
Šta se svi krijemo i zamagljujemo, cilj bih f. je čista jednonacional na reprezentacija kraj priče.
Jesi to pokupio iz Dodikovog govora??

Evo ja cu se prvi "ograditi" od tvog zamagljivanja. Apsolutno me ne interesuje vjerska pripadnost niti jednog igraca. Hocu da igra za svoju zemlju a jel se zove Janko ili Marko ili Sabahudin me nije briga. SEKUNDE.
[/b]
brico al i buregdzija

Post by brico al i buregdzija »

Tvrtko_I wrote:
kakva je razlika izmedju tamosnje situacije i sutacije u kojoj su bili oni jadni norveski kontroleri sto su morali da kupe govna bacita sa tribina.
ti si dobro puk'o buraz jel da ?

cuj kakva je razlika
hahaha

pa ti samo izgleda znas valjati gluposti jadomiru. znaci, kad nas neko gadja kamenjem i bakljama onda je to genocid, etnocid, incident, kriminal itd..a kada mi gadjamo vlastite igrace, kontrolere druge drzave itd onda je to "dobro koordinirana akcija" sa ispravnom svrhom..u p.m. i dupli standard i sve...po meni huligan i krimanalac nemaju nacionaliteta, to je sve ista bagra, bio on bosnjak , srbin, hrvat, pa cak i moj rodjeni brat..SAMO ZALOSNO DA SE TAKVI KRIJU IZA BOSANSKE ZASTAVE..
Last edited by brico al i buregdzija on 26/03/2007 14:29, edited 1 time in total.
Como_Sarajevo

Post by Como_Sarajevo »

brico al i buregdzija wrote:
zzzzz wrote:Pa za mene to nije nikakav incident, incident je kad Englez ubije Francuza u vozu jer ga je zamijenio sa argentiskim navijacem, incident je kad Turci izbodu engleske navijace, incident je kad Nijemac komira i skoro ubije francuskog policajca......

Mislim da dobro pretjerujute sa ovim "incidentima", pogotovo ovim zadnjim u Oslu, koji je imao svoj jasan i opravdan cilj
za mene je incident kada vlastiti "navijaci" gadjaju bakljama covijeka koji brani mrezu njihove zemlje.

znaci po tvoj nekoj mangupskoj logici, u beogradu na marakani nije bilo incidenata,zato sto niko nije poginuo? kakva je razlika izmedju tamosnje situacije i sutacije u kojoj su bili oni jadni norveski kontroleri sto su morali da kupe govna bacita sa tribina. nedo bog da je neko od njih pogodit, sta da je pogodit neko od nasih igraca? kao sto je i bio cilj od pojedinaca mangupa sa tribina
Ebem li ti selo Nahorevo :D
b4k3

Post by b4k3 »

To sto se Gusho nasao tu gdje jeste je kriva kovanica sudije i izabir strane. Druga stvar, niko od nasih igraca nije pogodjen, prema tome sta pricate o nekakvom "gadjanju". Petnaesta stvar, kad se vi ne budete zalili svake sedmice da je neko nekom siljio tekmu. i da su domacini opet pobijedili, da je sudija ponistio ciste golove, ili da je Modrici sviran penal u 88. minutu za 1:0 kod kuce, onda cemo mirno razgovarati o BHF-u. Do tada, vi koji ionako pratite repku samo kad igra na Kosevu( ukoliko prethodnu nije zijanila, jer vas je protiv Litvanije bilo jaaaaako malo), cak ni u Zenicu ne idete, sutite. Sjecam se akcije HZ sa izlijepljenim plakatama Usanovica, Pasalica, itd, kao iza resetaka slikani...pa nista ne uradise...smirila se prasina. Mai primio malo para i sve se stisalo. Zato pustite momke koji zele nesto da odrade, kad nije moglo milom 2 godine, valjda ce silom. A vi mamine maze, i dalje koshpe uz tekmu i ostanite kuci, tribine nam ne kvarite, ionako dolazite na tekme repke sa Liverpoolovim salom, i Bayernovim dresom!
Barbarez

Post by Barbarez »

Kao prvo: Glupost je neunistiva!

A te gluposti u naseme narodu je i previse. Do prije koji mjesec su BHF bili najljepsi i najbolji sinovi nacije i svi su ih hvalili do nebesa. Sada nikome ne valjaju jer kao fol "predstavljaju nas kao divljake". Aha....Pa valja i bolje da me ti "divljaci" predstavljaju nego Jelic, Dominkovic, Colakovic, ostali (po)cetnici (neo)ustase i prodane balijske duse sto ce ve potpisati za dvije dobre vecere u nekome hotelu. Da je srece i da smo mi narod koji je sazrio ono sto se desilosinoc u Oslu desilo bi se na svakoj utakmici i repke i kupa BiH i Premijerlige BiH. Tek tada bi bilo sanse da se kutarisemo ovih budala i idiota iz saveza. Ali ne. Mi smo davno pokazali da smo najneslozniji narod na svijetu i zato nam ni ne treba bolje biti. Zato nam Velez igra na livadi, Zeljo je na samoj liniji totalnoga raspada a Bog me ne ubio ako Zrisnjki opet ne bude prvak ono sasvim slucajno.....

Zato SVAKA cast BHF-u, svaka cast Sasi Papcu, Mirsadu Besliji, Zlatanu Bajramovicu, El Ninu Milenkovicu i ostalimmomcima koji nece da pokaze svoju rijec. Oni su za mene idoli.
Stari

Post by Stari »

zenny wrote:pa hocel neko napokon reci sta bi trebalo uraditi po ovom pitanju jer nije ovo problem samo BHFa...

Sve dotle dok se BHF javno ne ogradi i rezervise u odnosu na one koji su sa njihovim obiljezjima (na salovima , kapama, trenerkama) pravili pizdarije ...to je samo problem BHF i nikog drugog.

A kad se (i ako se ) ograde....e to onda postaje problem pojedinacne odgovornosti svakog od onih klipana koji su to i to radili ...ponaososb.
b4k3

Post by b4k3 »

@mostarac

Cuj ovoga....zar nisi vidio da su indijanci koji su ostali da gledaju tekmu na sjeveru mahali sa plavim balonima na kojima je pisalo BURGER KING. Eto, to su takvi kao ti, sto pojma nemaju sta je furka navijaca. A on bi balone i kurtone puhao, pa jos samo da im odemo i pustimo golubove mira....Njemu su kurtoni kreativnost. Sto ti tata nije bio kreativan pa te u gumu istres'o.
Last edited by b4k3 on 26/03/2007 14:34, edited 1 time in total.
Barbarez

Post by Barbarez »

mostarac wrote:
cHupjahalic@ wrote:

zapali baklju, pogodi nekoga u glavu pa ces vidjeti sta se desava. :roll:

poruka je svakome jasna, ali postupak nije opravdavajuci za ovo sto se desilo u Oslu i tacka.
pa bas to. Da je baklja pogodila Gusu u glavu i BHF bi danas drugacije pricali, kao nismo mi htjeli i bla bla. Ma boli njih za Gusu i bilo koga ko je igrao za repku. Vazno je da ispolje svoje frustracije, a zar jeftinije i produktivnije ne bi bilo da su se podijelili letci svima na stadionu ili kondomi sa natpisom NFSBIH, ali jebiga za to treba biti kreativan, a bogami i civilizovan
Pa kada si tako kreativan i civilizovan eto ti podijeli kurtone sa natpisom Zrinjski po mostaru i digni ih na jarbolpa se nadaj da ce se Velez na takav nacin vratiti pod bijeli brijeg. Hoce sigurno. Linija manjega otpora je naravno jedino rijesenje,zar ne? E pa brato ta linija manjega otpora nas je sj..... vec nekoliko puta zadnjih 15 godina!
GandalfSivi

Post by GandalfSivi »

Kamo srece da ste potrosili ovu barem pola vremena na kritiku NSBiH od onoga sto trosite na kritiku BHF. Vi isto kao da ste sad pali sa Marsa. Najdraza recenica mi je bila "Ima skupstina, pa nek ih ona smjeni". Tu sam vec oplakao. Pa znate li vi ko uopste sjedi u toj skupstini. Recimo ispred Sarajevskog kantona nema predstavnika Sarajeva i Zelje, nego u skupstini sjede predstavnici Vrbanjuse i Famosa. Zasto? To ostavlam vama da pogodite. Jos bih samo podvukao Mikijevo valjanje gluposti, ali to njega jedino i mogu ocekivati. Ljudi koji se kunu u Sergeja Barbareza hoce jednonacionalnu reprezentaciju. Pazi da ti i golubovi po Mostaru ne postanu jedno-nacionalni, pa onaj koji se olaksa po tebi ce sigurno biti Bosnjacki golub.
@Mostarac, dugo pratim tvoje postove, i moram reci da me je iznenadio primitivizam koji prosipas na ovu temu. Uvrede tipa "ako znaju citati" i "debili" vise govore o tvojoj, nego o njihovoj kulturi. Ipak su mi najdrazi ovi koji su se frisko registrovali da bi branili Savez. Opet mi teorije zavjere idu kroz glavu. Nebitno. Nisam mogao bolje ni ocekivati. Uvijek se nadje neko ko ce kritikovati. Vidim ja, svi ste mnogo pametni, samo i niste nesta od akcije. Ovi momci iz BHF se trude i zato im svaka cast. Mnogi od njih rizikuju i zatvor i protjerivanje iz zemlje nakon ovoga sto su uradili. A ponavljam jos jednom, nikakvog belaja nije bilo na utakmici. Momci su napravili bakljadu, izbacili transparente i onda napustili utakmicu.
Pa po vama nikad niko nebi smjeo napraviti bakljadu. Ovo fakat postaje presmijesno.
Como_Sarajevo

Post by Como_Sarajevo »

Tvrtko_I wrote:
kakva je razlika izmedju tamosnje situacije i sutacije u kojoj su bili oni jadni norveski kontroleri sto su morali da kupe govna bacita sa tribina.[/b]
E jope ebem li ti selo Nahorevo :D
Tvrtko_I

Post by Tvrtko_I »

Tvrtko_I wrote:
kakva je razlika izmedju tamosnje situacije i sutacije u kojoj su bili oni jadni norveski kontroleri sto su morali da kupe govna bacita sa tribina.
ti si dobro puk'o buraz jel da ?

cuj kakva je razlika
hahaha

pa ti samo izgleda znas valjati gluposti jadomiru. znaci, kad nas neko gadja kamenjem i bakljama onda je to genocid, etnocid, incident, kriminal itd..a kada mi gadjamo vlastite igrace, kontrolere druge drzave itd onda je to "dobro koordinirana akcija" sa ispravnom svrhom..u p.m. i dupli standard i sve...po meni huligan i krimanalac nemaju nacionaliteta, to je sve ista bagra, bio on bosnjak , srbin, hrvat, pa cak i moj rodjeni brat..SAMO ZALOSNO DA SE TAKVI KRIJU IZA BOSANSKE ZASTAVE..
NE majstore. Zalosno je da neko kaze ovo

ova akcija nije bila hrabrost, vec jad i bjeda. lahko je muda pokazivat u norveskoj putem vandalizma, ciji pocinioci su isti oni ciji su roditelji davno odbacili bosansko drzavljanstvo i primili norvesko, njemacko, svedsko, dansko, austrijsko, svajcarsko, belgijsko itd itd itd..tada nije bilo ni rijeci o patriotizmu. steta sto ste drzavljani tih stranih drzava, pa vas i nemogu deportovati nazad u bosnu kad napravite neki belaj, zasticeni ste vise nego ijedna vrsta ugrozene zivotinje ove planete...steta..

i da onda ima obraza da prica o genocidu, pravdi ili bilo cemu drugom.
brico al i buregdzija

b4k3 wrote:To sto se Gusho nasao tu gdje jeste je kriva kovanica sudije i izabir strane. Druga stvar, niko od nasih igraca nije pogodjen, prema tome sta pricate o nekakvom "gadjanju". Petnaesta stvar, kad se vi ne budete zalili svake sedmice da je neko nekom siljio tekmu. i da su domacini opet pobijedili, da je sudija ponistio ciste golove, ili da je Modrici sviran penal u 88. minutu za 1:0 kod kuce, onda cemo mirno razgovarati o BHF-u. Do tada, vi koji ionako pratite repku samo kad igra na Kosevu( ukoliko prethodnu nije zijanila, jer vas je protiv Litvanije bilo jaaaaako malo), cak ni u Zenicu ne idete, sutite. Sjecam se akcije HZ sa izlijepljenim plakatama Usanovica, Pasalica, itd, kao iza resetaka slikani...pa nista ne uradise...smirila se prasina. Mai primio malo para i sve se stisalo. Zato pustite momke koji zele nesto da odrade, kad nije moglo milom 2 godine, valjda ce silom. A vi mamine maze, i dalje koshpe uz tekmu i ostanite kuci, tribine nam ne kvarite, ionako dolazite na tekme repke sa Liverpoolovim salom, i Bayernovim dresom!

guso nije pogodit?

http://www.youtube.com/watch?v=5G8SZ8Cr0xI&NR

da pitam sljedece pitanje. zasto su morali bacati baklje na teren? zasto u p.. coravu...???zasto nije samo bio dovoljan onaj transparent gdje jasno pise ko i sta je NSBIH...
isfahan

Post by isfahan »

Cilj ne opravdava sredstvo. Cilj JESTE maknuti idiote iz NS BiH, ali sredstvo ni u kom slucaju nije ono sto je uradio dio Fanaticosa u Norveskoj, pogotovo mi se gadi da su neki bacali baklje pored Guše... odvratno fakat

Selektoru i momcima svaka cast na pobjedi. Cinjenica jest da su Norvezani daleko od neke jake repke, cinjenica je i da su nasi precesto izgledali bezglavo , ali je isto tako cinjenica da ti momci nisu imali vremena za uigravanje, da je ovo tek test za mnoge igrace, za njihov ostanak ili odlazak iz repke. Ima dovoljno vremena do sljedece tekme da se puno stvari popravi. Do tada se nadam da ce i buntovnici shvatiti da bojkot nece pera odbiti uhljupima iz vrha Saveza i da cemo protiv Turske biti puno jaci i igracki i po uigranosti ekipe.
DobroJutroKolumbo

Post by DobroJutroKolumbo »

zorro1 wrote:
DobroJutroKolumbo wrote:Pocnite gledati Americki football uz kokice i hot dog... A ko je popularizovao fudbal nego navijacke skupine...Ne pricam o navijackim skupinama kod nas...nego o navijackim skupinama u cijelom svijetu...Hocu bolan da idem na utakmicu da psujem ko "covjek" , da se ispraznim, a ne da gledam hocel' me kakva teta upozoriti na moj "rjecnik"... Moj sine ne znas ti sta je globalizacija i fudbal...kad bude karta 100 KM pitacu te ja...kad budes gledao samo 10 evropskih klubova u LIGI PRVAKA I KUPU i na televiziji koji imaju pare , kad budes gledao u Evropi, EURO 2020.godine sa samo 6-10 najbogatijih reprezentacija , bice tebi jasno o cemu ja pricam... BHF NEK STE ZAPALILI STADION SVE I DA NAM JE U SAVEZU SVE U NAJBOLJEM REDU, SVAKA CAST JOS JEDNOM!!! :D :D :D :D :lol: :lol: :lol:
E moj kolumbo ja vec placam kartu vise od 100km ova protiv norveske je kostala 475 norveski kruna ti izracunaj ako mozes i umijes, a da sam na tvom mjestu ja bi zabrinuo jer tebi je mozda i 15km skupa ulaznica
Na zalost ne mogu da izracunam , mrsko mi je gledati kursnu listu jos bi morao da ukljucim digitron pa da to sve preracunam sto je veoma slozena matematicka operacija ili nedaj boze napamet da racunam! :P :P :lol: :lol: :lol: :-) :D Da veoma sam zabrinut jer za nase uslove u BiH karta od 15 KM je skupa!!! Ali hvala "kurcu na udarcu" pa ima Vas Munibovih , Pasalicevih i Jelicevih agenata koji mogu kupiti kartu od 100 KM i vise i pokusavaju temu skrenuti na drugu stranu nebi li se mi koji smo u BiH ,posvadjali sa ovima u dijaspori koji istinski vole svoju drzavu!!!

NE ,NE I NE, NECES USPJETI I DALJE TVRDIM DA SI "AGENT" IZ SAVEZA KOJI TREBA DA MALO PRCKA I CACKA PO INTERNETU I BACI MALO VATRICE , E NECE ICI PICKICE!!! Starim clanovima foruma bi porucio da malo obrate paznju na nove clanove foruma na ovoj temi i na njihove izjave...presmijesno kako se stvorise najednom...:D :D :D
:lol: :lol: :lol:
BHF SVAKA CAST MOMCI!!! :lol:
Corto Maltese

Post by Corto Maltese »

za mene je incident kada vlastiti "navijaci" gadjaju bakljama covijeka koji brani mrezu njihove zemlje.
To nije incident nego izdaja.
alphonse kauders

Post by alphonse kauders »

mostarac wrote:
radijator wrote:@hrasno38
ona bakljada samo nekom wannabe evropejcu može bit sramota, ja se ne stidim svog balkanskog porjekla, ni temperamenta, ni mentaliteta, niti želim da razmišljam proevropski, pa da me stid bude jedne obične bakljade, da je to kao neki šamar za naciju, da smo se osramotili pred evropom, i sl... pu pu pu, ne mogu da shvatim ljude koji tako razmišljaju. ako ne kontaš, ova bakljada može jedino prouzročiti finansijsku kaznu za lopove iz saveza, pa ako ti smeta što će lova otići uefi umjesto čolpi na bazene, onda ili su ušanovićev rod ili si se jednostavno rodio u pogrešnoj zemlji u pogrešno vrijeme, a tu ti niko ne može pomoć.
pitanje elementarnog kucnog odgoja je da se u tudjoj kuci ponasas po njenim obicajima, a kako norvezani nisu tifozi tog tipa onda je logicno da se ponasas kako je njihov obicaj, jer si u njegovoj kuci.

@alphonse kauders:
Tacke 2 i 3 nisu u kontradikciji nikako. Baka nije valjao, a igraci su stajali iza njega, a zajedno su izgubili od grcke i madjara i nerjeseno odigrali u moldaviji. A koga nema bez njega se moze. Igrala je ova repka i bez bajramovica i spahica i nosila se sa jakim ekipama, pa ce tako igrati i bez njih. Po meni su njima zauvijek vrata reprezentacije zatvorena pa taman da su ko ronaldinho.

Pa onda ne bi trebao igrati ni Misimović ni Berberović ni Hrgović ni Bajić ni Bartolović, a bogami ni Musić jer su i oni stajali iza Blaža Sliškovića...
Sva sreća pa se ne pitaš ti kome će, a kome neće biti zatvorena vrata reprezentacije..
Btw. Blaž Slišković je pored toga što je katastrofa trener samo sprovodio pijačarske naloge Pašalića i sitnih menadžerčića i normalno je da će se neko poput Bajramovića ili Sergeja (naviklih na profesionalizam, Haso je davno skontao da se ovom bagrom neće zahebavati)pobuniti protiv takvih stvari, pa makar bilo to i neigranjem..
Tvrtko_I

Post by Tvrtko_I »

Corto Maltese wrote:

To nije incident nego izdaja.
:)

Sta je drzanje ruke na srcu kad svira himna tudje zemlje?
Patriotizam? :)

Licno sumnjam da je iko gadjao Gusu namjerno ali sta znas. Manijaka ima svugdje. Ali ovo o izdaji je do sada najjace :)
Deset u pola

Post by Deset u pola »

Zašto sam sretan zbog ove pobjede?
Zato što smo dokazali da postojimo, ovima što nas okružuju, od naših prvih komšija, pa do susjednih država.
Drago mi je samo zbog onog traktoriste iz Laktaša i njegovog pijuna Jelića, koji su se radovali golu Srbije protiv zemlje u kojoj (dobro) žive, dok je čak i domaćinima bilo neugodno gledati tu servilnost i podanički mentalitet.
Ako neko ovo ne vidi, nego mu je u svemu ovome najvažniji Savez, ja ga žalim.
Državnost se gradi i ovakvim stvarima. Možda, na ovim prostorima i najviše.
Zato, ohladite više vi koji govorite o Savezu. Savez se ruši na izborima. Samo i jedino tako.
A znate i sami kako ste glasali.
Barbarez

Post by Barbarez »

Tvrtko_I wrote:
Tvrtko_I wrote: ti si dobro puk'o buraz jel da ?

cuj kakva je razlika
hahaha

NE majstore. Zalosno je da neko kaze ovo

ova akcija nije bila hrabrost, vec jad i bjeda. lahko je muda pokazivat u norveskoj putem vandalizma, ciji pocinioci su isti oni ciji su roditelji davno odbacili bosansko drzavljanstvo i primili norvesko, njemacko, svedsko, dansko, austrijsko, svajcarsko, belgijsko itd itd itd..tada nije bilo ni rijeci o patriotizmu. steta sto ste drzavljani tih stranih drzava, pa vas i nemogu deportovati nazad u bosnu kad napravite neki belaj, zasticeni ste vise nego ijedna vrsta ugrozene zivotinje ove planete...steta..

i da onda ima obraza da prica o genocidu, pravdi ili bilo cemu drugom.
Aha. A u kojoj Skandinavskoj zemlji se to nalazi grad Zenica?

Ja da znam dosta faca je dobilo degenek od policijskih idiota u Zenici na tekmi protiv madjarskeili grcke ne sjecam se sada. E razlika je moj dobri Tvrtko sto ti na zapadu policija ne smije nista sve dok nisu isugrni da si za nesto kriv (to se zove pravna drzava ako nisi nikada cuo za taj pojam) a kod nas ti policija moze kosti slomiti ako im neko dadne 10 maraka da te prebiju.

Ali naravno. BHF je kriv za sve. Izmedju ostaloga i zbog toga sto Jelic ne da privatnim kompanijama da uloze pare u neke stadione u BiH jer sta ce Velezu ili Zelji moderan stadion. Bolje je da ima Mrkonjic Grad stadion za 15.000 ljudi.

Boze kako smo slijepi :-(
brico al i buregdzija

Deset u pola wrote:Zašto sam sretan zbog ove pobjede?
Zato što smo dokazali da postojimo, ovima što nas okružuju, od naših prvih komšija, pa do susjednih država.
Drago mi je samo zbog onog traktoriste iz Laktaša i njegovog pijuna Jelića, koji su se radovali golu Srbije protiv zemlje u kojoj (dobro) žive, dok je čak i domaćinima bilo neugodno gledati tu servilnost i podanički mentalitet.
Zato, ohladite više vi koji govorite o Savezu. Savez se ruši na izborima. Samo i jedino tako.

I to sve jos na isti dan kada su "belo - plavi" orlovi ocerupani u kazakstanu. nije moglo biti bolje.

heroji nisu bili na tribinama u norveskoj, vec na terenu.na tribinama, svaka cast onima koji su bodrili nasu repku i koji su pluca oderali pjevajuci, su bili izfrustrirani momci koje jos trese pubertet a i izgleda im fali nacionalni identitet...
b4k3

Post by b4k3 »

b4k3 wrote:To sto se Gusho nasao tu gdje jeste je kriva kovanica sudije i izabir strane. Druga stvar, niko od nasih igraca nije pogodjen, prema tome sta pricate o nekakvom "gadjanju". Petnaesta stvar, kad se vi ne budete zalili svake sedmice da je neko nekom siljio tekmu. i da su domacini opet pobijedili, da je sudija ponistio ciste golove, ili da je Modrici sviran penal u 88. minutu za 1:0 kod kuce, onda cemo mirno razgovarati o BHF-u. Do tada, vi koji ionako pratite repku samo kad igra na Kosevu( ukoliko prethodnu nije zijanila, jer vas je protiv Litvanije bilo jaaaaako malo), cak ni u Zenicu ne idete, sutite. Sjecam se akcije HZ sa izlijepljenim plakatama Usanovica, Pasalica, itd, kao iza resetaka slikani...pa nista ne uradise...smirila se prasina. Mai primio malo para i sve se stisalo. Zato pustite momke koji zele nesto da odrade, kad nije moglo milom 2 godine, valjda ce silom. A vi mamine maze, i dalje koshpe uz tekmu i ostanite kuci, tribine nam ne kvarite, ionako dolazite na tekme repke sa Liverpoolovim salom, i Bayernovim dresom!

guso nije pogodit?

http://www.youtube.com/watch?v=5G8SZ8Cr0xI&NR

da pitam sljedece pitanje. zasto su morali bacati baklje na teren? zasto u p.. coravu...???zasto nije samo bio dovoljan onaj transparent gdje jasno pise ko i sta je NSBIH...
Eh ovako...na http://--- NO LINKS ---, imas izjavu Gushinu....a pogledaj malo bolje i vidjet ces da nije pogodjen, a grimasa mu je od prethodnog faula, ili pada. Drugo. Ti da imalo pratis rad BHF-a zadnjih makar godinu dana, znao bi koliko se transparenata pisalo, i pisalo, i crtalo, i na francuskom, i na nasem, i na engleskom, vise mi je transova na vrh glave. Sta se dobija bakljadom?! U Briselu je bila isto bakljada, ali nije prekinuto nista, a svi su se divili, ovdje se islo na prekidanje tekme, i na sto vecu kaznu nasem savezu, da bi oni imali manje love za taliti i ukrasti. Niko vise ne prica o 400 000 odnesene love iz kase (pronevjerene) i 600 000 utaje poreza...
zenny

Post by zenny »

brico al i buregdzija wrote: da pitam sljedece pitanje. zasto su morali bacati baklje na teren? zasto u p.. coravu...???zasto nije samo bio dovoljan onaj transparent gdje jasno pise ko i sta je NSBIH...
vidim da ne pratis sve tekme reprezentacije; na tekmi protiv francuske su bili ovi isti natpisi za savez, na tekmi protiv grcke ili madjarske, nisam siguran, je bio onaj natpis "barbarezu progovori" ili tako nesto, cinjenica je da nas natpisi nece nigdje odvesti... tekmom protiv norveske i ovim "skandalom" za nas problem se proculo u evropi a vi pricajte sta hocete...
mostarac

Post by mostarac »

GandalfSivi wrote:Kamo srece da ste potrosili ovu barem pola vremena na kritiku NSBiH od onoga sto trosite na kritiku BHF. Vi isto kao da ste sad pali sa Marsa. Najdraza recenica mi je bila "Ima skupstina, pa nek ih ona smjeni". Tu sam vec oplakao. Pa znate li vi ko uopste sjedi u toj skupstini. Recimo ispred Sarajevskog kantona nema predstavnika Sarajeva i Zelje, nego u skupstini sjede predstavnici Vrbanjuse i Famosa. Zasto? To ostavlam vama da pogodite. Jos bih samo podvukao Mikijevo valjanje gluposti, ali to njega jedino i mogu ocekivati. Ljudi koji se kunu u Sergeja Barbareza hoce jednonacionalnu reprezentaciju. Pazi da ti i golubovi po Mostaru ne postanu jedno-nacionalni, pa onaj koji se olaksa po tebi ce sigurno biti Bosnjacki golub.
@Mostarac, dugo pratim tvoje postove, i moram reci da me je iznenadio primitivizam koji prosipas na ovu temu. Uvrede tipa "ako znaju citati" i "debili" vise govore o tvojoj, nego o njihovoj kulturi. Ipak su mi najdrazi ovi koji su se frisko registrovali da bi branili Savez. Opet mi teorije zavjere idu kroz glavu. Nebitno. Nisam mogao bolje ni ocekivati. Uvijek se nadje neko ko ce kritikovati. Vidim ja, svi ste mnogo pametni, samo i niste nesta od akcije. Ovi momci iz BHF se trude i zato im svaka cast. Mnogi od njih rizikuju i zatvor i protjerivanje iz zemlje nakon ovoga sto su uradili. A ponavljam jos jednom, nikakvog belaja nije bilo na utakmici. Momci su napravili bakljadu, izbacili transparente i onda napustili utakmicu.
Pa po vama nikad niko nebi smjeo napraviti bakljadu. Ovo fakat postaje presmijesno.
ja navijacku subkulturu odlicno poznajem i moram reci da ja tu jos nisam nasao nijedan jedini pozitivan elemenat, dakle kod ljudi koji se furaju na tu subkulturu. isto tako BHF ne mogu imati monopol na ljubav prema reprezentaciji jer oni sami ne navijaju za tu reprezentaciju, a sto se tice zrinjskog to je problem koji prelazi domene sporta i nema nikakvu vezu sa istim osim kao sa povodom

@alphonse kauders: sve njih je muzurovic pozvao i nisu se odazvali i nakon toga njihova prica treba da bude zavrsena, a niko od njih nije imao muda da progovori o bilo cemu, a Baka ako je dobijao naloge onda je trebao reci da nece biti selektor pod tim uslovima i izaci i javno progovoriti, ali ne, on se utalio sa njima.

Dakle Muzurovic je covjek koji je dosao u repku da je digne iz pepela kao sto je vec jednom uradio i ne vidim nikakav razlog zasto ne bi imao nasu podrsku. I ponovo kazem, da je onaj cin koji su napravili pojedini igraci samo pokusaj opravdanja njih samih pred javnoscu zbog katastrofa protiv grcke, madjrske i moldavije, jer ako je ovakva neuigrana repka mogla dobiti norvesku na Ulevalu, onda se zaista postavlja pitanje kako to da madjarska utrpa cetiri komada na Bilinom Polju, a za to nikako nisu krivi ni usanovic ni pasalic ni jelic, nego oni koji su istrcali i onaj koji ih je sa klupe predvodio.
DobroJutroKolumbo

Post by DobroJutroKolumbo »

Deset u pola wrote:Zašto sam sretan zbog ove pobjede?

I to sve jos na isti dan kada su "belo - plavi" orlovi ocerupani u kazakstanu. nije moglo biti bolje.

heroji nisu bili na tribinama u norveskoj, vec na terenu.na tribinama, svaka cast onima koji su bodrili nasu repku i koji su pluca oderali pjevajuci, su bili izfrustrirani momci koje jos trese pubertet a i izgleda im fali nacionalni identitet...
A TI SI "INTERNET AGENT" BROJ DVA , SAMO DA MI JE ZNATI KOGA PREDSTAVLJAS ILJU , MUCU , PASU ILI JELU ILI SVIJU ZAJEDNO!!! :D :lol: :lol:
Locked