ma mora da sam u krivu?
Beograd
-
Vozdra_123
je si ti bezobrazanDONY wrote:vesela wrote:ama je l' ovo ona gogili sto se montira prije izlaska?...ona zbog koje su se muska raja na forumu preracunavali za zaostrog?
![]()
ma mora da sam u krivu?
ma nije..ovo je reinKARINAcija...
![]()
-
gogili9
Ja sam ovde civilizovano dosla da diskutujem sa narodom, a vas par iznad mene ste ocigledno u beli svet otisli sa neke cuke, a Sarajevo ste bice videli tek na polasku sa Aerodroma.
Duhovitost...to je za vas strani pojam i totalno nedokucivo...'ajde Dony, jes' ti onaj sto dobija one zatrovane vakcine iz sezdeset i neke...ccc, vidis da si mozda i u pravu...bice da su ih na tebi i isprobali...
A vas par zenetina : zena, danas ...mora da su vam zivoti bas uzbudljivi kad me se iz taka setiste, a ja nisam bila tu par meseci...i to nije proslo ni par minuta od mog pojavljivanja, a sve se sjatiste...impresivno...
Ma sto kaze moj uskoro muz, sarajlija : beogradjanke su zakon, ba..!
Duhovitost...to je za vas strani pojam i totalno nedokucivo...'ajde Dony, jes' ti onaj sto dobija one zatrovane vakcine iz sezdeset i neke...ccc, vidis da si mozda i u pravu...bice da su ih na tebi i isprobali...
A vas par zenetina : zena, danas ...mora da su vam zivoti bas uzbudljivi kad me se iz taka setiste, a ja nisam bila tu par meseci...i to nije proslo ni par minuta od mog pojavljivanja, a sve se sjatiste...impresivno...
-
Ana_Ana
naravno gogiligogili9 wrote:Ja sam ovde civilizovano dosla da diskutujem sa narodom, a vas par iznad mene ste ocigledno u beli svet otisli sa neke cuke, a Sarajevo ste bice videli tek na polasku sa Aerodroma.![]()
A vas par zenetina : zena, danas ...mora da su vam zivoti bas uzbudljivi kad me se iz taka setiste, a ja nisam bila tu par meseci...i to nije proslo ni par minuta od mog pojavljivanja, a sve se sjatiste...impresivno...![]()
-
DONY
gogili9 wrote:Ja sam ovde civilizovano dosla da diskutujem sa narodom, a vas par iznad mene ste ocigledno u beli svet otisli sa neke cuke, a Sarajevo ste bice videli tek na polasku sa Aerodroma.![]()
A vas par zenetina : zena, danas ...mora da su vam zivoti bas uzbudljivi kad me se iz taka setiste, a ja nisam bila tu par meseci...i to nije proslo ni par minuta od mog pojavljivanja, a sve se sjatiste...impresivno...![]()
o greska, nije reinKARINAcija ,gogi..puna otrova is back...
a ovo"zakon' ocito da si isla u istu skolu sa Nemanje Kusturice zenom,te si dobro obucena,kako "balije"prevaspitati...
Last edited by DONY on 03/11/2006 01:30, edited 1 time in total.
-
gogili9
Vidi, vidi Donija...otkako se sa zenetinama ufati...e jesi se okurazio...secam se letos kako si se svima izvinjavao po Forumu...bogme ne bi ti lako i ja se sazalih...neka te bolan ne bio...samo se ti njih drzi.
Nego Emir je Kusturica...Emir, mu ime dony ( izem ti nick ), al' 'ajde, vec su te dovoljno za'ebavali zbog njega, pa da ti na muku ne stajem...
Nego, gde stadoh...a da...ti verovatno mislis na onog "cuvenog" pevaca, Nino mu valjda nadimak...vidis...skoro pa k'o tvoj nick...On je valjda cas Samir, a cas Nikola...'ebes ga...mora da si na njega mislio.
Gde bi ti dony, cuo za cuvenog nagradjivanog profesora Emira Kusturicu...nije to tvoj fah dony, crni dony, ccc, nije tebi lako, vidim ja..!

Nego Emir je Kusturica...Emir, mu ime dony ( izem ti nick ), al' 'ajde, vec su te dovoljno za'ebavali zbog njega, pa da ti na muku ne stajem...
Nego, gde stadoh...a da...ti verovatno mislis na onog "cuvenog" pevaca, Nino mu valjda nadimak...vidis...skoro pa k'o tvoj nick...On je valjda cas Samir, a cas Nikola...'ebes ga...mora da si na njega mislio.
Gde bi ti dony, cuo za cuvenog nagradjivanog profesora Emira Kusturicu...nije to tvoj fah dony, crni dony, ccc, nije tebi lako, vidim ja..!
-
Shoshana
QQ, jesam li ovo ja zakasnilagogili9 wrote:...A vas par zenetina : zena, danas ...mora da su vam zivoti bas uzbudljivi kad me se iz taka setiste, a ja nisam bila tu par meseci...i to nije proslo ni par minuta od mog pojavljivanja, a sve se sjatiste...impresivno...![]()
Nego, Gogili...(kako ovo da priupitam a da se cika-Zoom ne naljuti)Citam ... selis..u Sarajevo... Dovodis li i kcerku sa sobom?
-
gogili9
ok, zoom, samnom nisi nikada imao problema, a jel' ok da malo pripazis i kad njih sedmoro navali na mene? Ja bar licno ne vredjam, kultura mi ne dozvoljava, ali pripogledaj njihove izraze...tek primedba, nista licno!zoom66 wrote:glede mede, ravnopravnosti spolova i ostalog......gogili, i za tebe vazi isto tanjepi kao i za dony-a...
U svakom slucaju, ti si sef!
-
gogili9
Naravno...dete treba da zivi sa ocem...sto bi tu zoom imao da se ljuti..?Shoshana wrote:QQ, jesam li ovo ja zakasnilagogili9 wrote:...A vas par zenetina : zena, danas ...mora da su vam zivoti bas uzbudljivi kad me se iz taka setiste, a ja nisam bila tu par meseci...i to nije proslo ni par minuta od mog pojavljivanja, a sve se sjatiste...impresivno...![]()
Ma sto kaze moj uskoro muz, sarajlija : beogradjanke su zakon, ba..!![]()
![]()
Nego, Gogili...(kako ovo da priupitam a da se cika-Zoom ne naljuti)Citam ... selis..u Sarajevo... Dovodis li i kcerku sa sobom?
-
Shoshana
Zato sto si zadnji put otisla sa foruma nakon sto su zenetine
skocile na tebe, jer ti tvoja civilizaranost nije zasmetala da nas upitas da ti nece, ne daj boze, neko sta djetetu nazao uciniti u Sarajevu, kud je iz Beograda.
Pa ono, vi kulturni i civilizirani, a mi djecoubice besposlene....pa kontam, mozda ces je ostaviti u sigurnosti civiliziranog svijeta (op. prev. citaj Beograda
)
Pa ono, vi kulturni i civilizirani, a mi djecoubice besposlene....pa kontam, mozda ces je ostaviti u sigurnosti civiliziranog svijeta (op. prev. citaj Beograda
-
Vozdra_123
SAH - MAT!Shoshana wrote:Zato sto si zadnji put otisla sa foruma nakon sto su zenetineskocile na tebe, jer ti tvoja civilizaranost nije zasmetala da nas upitas da ti nece, ne daj boze, neko sta djetetu nazao uciniti u Sarajevu, kud je iz Beograda.
Pa ono, vi kulturni i civilizirani, a mi djecoubice besposlene....pa kontam, mozda ces je ostaviti u sigurnosti civiliziranog svijeta (op. prev. citaj Beograda)
-
gogili9
Pa vidis...sada je situacija drugacija...evo da ti civilizovano odgovorim, kad vec ljubazno pitas. Gde ce dete biti sigurnije nego uz oca i familiju mu?Shoshana wrote:Zato sto si zadnji put otisla sa foruma nakon sto su zenetineskocile na tebe, jer ti tvoja civilizaranost nije zasmetala da nas upitas da ti nece, ne daj boze, neko sta djetetu nazao uciniti u Sarajevu, kud je iz Beograda.
Pa ono, vi kulturni i civilizirani, a mi djecoubice besposlene....pa kontam, mozda ces je ostaviti u sigurnosti civiliziranog svijeta (op. prev. citaj Beograda)
Da sam sudila prema pojedincima sa Foruma, ccc, ali to je vec druga prica.
-
gogili9
Kulturno i odgovaram...fascinirana sam vasim pamcenjem...vidis i pored najbolje volje ne mogu da se setim koja si ti, al' nema veze.
Nije on mene ostavio iz verskih razloga...rat je poceo...ja sam na glas moze biti razmisljala, pa u svoje sumnje i verske razloge ukljucila. Tako je bilo. Nemoj interpretirati, kako je tebi volja.
Za ovih par meseci i po susretu sa njim su mi mnoge stvari jasnije, a rezultat...?
Pa rezultat je moj dolazak tamo, na Sarajevo mislim i to zvanicno, kao udata zena.
Vidis, mi beogradjanke ti se teze odlucujemo na vanbracni zivot, iliti sto bi muskarci rekli : " na probu..".
Nadam se da sam bila iscrpna u odgovorima, ali ako ima jos pitanja, samo izvolite i tako zavrsavam neke tekstove, te sam pri kompu!
Nije on mene ostavio iz verskih razloga...rat je poceo...ja sam na glas moze biti razmisljala, pa u svoje sumnje i verske razloge ukljucila. Tako je bilo. Nemoj interpretirati, kako je tebi volja.
Za ovih par meseci i po susretu sa njim su mi mnoge stvari jasnije, a rezultat...?
Pa rezultat je moj dolazak tamo, na Sarajevo mislim i to zvanicno, kao udata zena.
Vidis, mi beogradjanke ti se teze odlucujemo na vanbracni zivot, iliti sto bi muskarci rekli : " na probu..".
Nadam se da sam bila iscrpna u odgovorima, ali ako ima jos pitanja, samo izvolite i tako zavrsavam neke tekstove, te sam pri kompu!