Beograd

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
vesela

Post by vesela »

ama je l' ovo ona gogili sto se montira prije izlaska? :shock: ...ona zbog koje su se muska raja na forumu preracunavali za zaostrog? :-)

ma mora da sam u krivu? :roll:
danas

Post by danas »

vesela wrote:ama je l' ovo ona gogili sto se montira prije izlaska? :shock: ...ona zbog koje su se muska raja na forumu preracunavali za zaostrog? :-)
ta je.... :-) :-) :-)
DONY

Post by DONY »

vesela wrote:ama je l' ovo ona gogili sto se montira prije izlaska? :shock: ...ona zbog koje su se muska raja na forumu preracunavali za zaostrog? :-)

ma nije.. :lol: ovo je reinKARINAcija... :lol: :lol:
Vozdra_123

Post by Vozdra_123 »

DONY wrote:

ma nije.. :lol: ovo je reinKARINAcija... :lol: :lol:
je si ti bezobrazan :lol: :lol:
gogili9

Post by gogili9 »

Ja sam ovde civilizovano dosla da diskutujem sa narodom, a vas par iznad mene ste ocigledno u beli svet otisli sa neke cuke, a Sarajevo ste bice videli tek na polasku sa Aerodroma. :D
Duhovitost...to je za vas strani pojam i totalno nedokucivo...'ajde Dony, jes' ti onaj sto dobija one zatrovane vakcine iz sezdeset i neke...ccc, vidis da si mozda i u pravu...bice da su ih na tebi i isprobali...
A vas par zenetina : zena, danas ...mora da su vam zivoti bas uzbudljivi kad me se iz taka setiste, a ja nisam bila tu par meseci...i to nije proslo ni par minuta od mog pojavljivanja, a sve se sjatiste...impresivno... :D
Ma sto kaze moj uskoro muz, sarajlija : beogradjanke su zakon, ba..! :D
Ana_Ana

Post by Ana_Ana »

gogili9 wrote:Ja sam ovde civilizovano dosla da diskutujem sa narodom, a vas par iznad mene ste ocigledno u beli svet otisli sa neke cuke, a Sarajevo ste bice videli tek na polasku sa Aerodroma. :D
Duhovitost...to je za vas strani pojam i totalno nedokucivo...'ajde Dony, jes' ti onaj sto dobija one zatrovane vakcine iz sezdeset i neke...ccc, vidis da si mozda i u pravu...bice da su ih na tebi i isprobali...
A vas par zenetina : zena, danas ...mora da su vam zivoti bas uzbudljivi kad me se iz taka setiste, a ja nisam bila tu par meseci...i to nije proslo ni par minuta od mog pojavljivanja, a sve se sjatiste...impresivno... :D
naravno gogili :D
DONY

Post by DONY »

gogili9 wrote:Ja sam ovde civilizovano dosla da diskutujem sa narodom, a vas par iznad mene ste ocigledno u beli svet otisli sa neke cuke, a Sarajevo ste bice videli tek na polasku sa Aerodroma. :D

o greska, nije reinKARINAcija ,gogi..puna otrova is back... :lol: ,kao sto vidis "tvoji" su se zajebali ..bila je pogresna vakcina :
:lol:

a ovo"zakon' ocito da si isla u istu skolu sa Nemanje Kusturice zenom,te si dobro obucena,kako "balije"prevaspitati... :lol: :lol: :(
Last edited by DONY on 03/11/2006 01:30, edited 1 time in total.
DONY

Post by DONY »

zoom66 wrote:DONY & ostali, jel ima problema? nema? super...:-)

inache....:-)

zoom ti si zakon :) :)
gogili9

Post by gogili9 »

Vidi, vidi Donija...otkako se sa zenetinama ufati...e jesi se okurazio...secam se letos kako si se svima izvinjavao po Forumu...bogme ne bi ti lako i ja se sazalih...neka te bolan ne bio...samo se ti njih drzi. :D
Nego Emir je Kusturica...Emir, mu ime dony ( izem ti nick ), al' 'ajde, vec su te dovoljno za'ebavali zbog njega, pa da ti na muku ne stajem... :D
Nego, gde stadoh...a da...ti verovatno mislis na onog "cuvenog" pevaca, Nino mu valjda nadimak...vidis...skoro pa k'o tvoj nick...On je valjda cas Samir, a cas Nikola...'ebes ga...mora da si na njega mislio.
Gde bi ti dony, cuo za cuvenog nagradjivanog profesora Emira Kusturicu...nije to tvoj fah dony, crni dony, ccc, nije tebi lako, vidim ja..! :D :D :D
Helem

Post by Helem »

Uuuuu,da Zoom nije ovde, evo i ja bi se javio...

Kaze Masa na svoj filozofski nacin.....
DONY

Post by DONY »

@gog.....,ocito imas dobrih problema sa memorijom... :lol: :lol:
Helem

Post by Helem »

DONY, Helem, Shoshana, zoom66...gusto bre, keve mi!!!!!
Shoshana

Post by Shoshana »

gogili9 wrote:...A vas par zenetina : zena, danas ...mora da su vam zivoti bas uzbudljivi kad me se iz taka setiste, a ja nisam bila tu par meseci...i to nije proslo ni par minuta od mog pojavljivanja, a sve se sjatiste...impresivno... :D
QQ, jesam li ovo ja zakasnila :oops: :shock:

Nego, Gogili...(kako ovo da priupitam a da se cika-Zoom ne naljuti)Citam ... selis..u Sarajevo... Dovodis li i kcerku sa sobom?
gogili9

Post by gogili9 »

zoom66 wrote:glede mede, ravnopravnosti spolova i ostalog...:D...gogili, i za tebe vazi isto tanjepi kao i za dony-a...:-)
ok, zoom, samnom nisi nikada imao problema, a jel' ok da malo pripazis i kad njih sedmoro navali na mene? Ja bar licno ne vredjam, kultura mi ne dozvoljava, ali pripogledaj njihove izraze...tek primedba, nista licno!
U svakom slucaju, ti si sef! 8-)
gogili9

Post by gogili9 »

Shoshana wrote:
gogili9 wrote:...A vas par zenetina : zena, danas ...mora da su vam zivoti bas uzbudljivi kad me se iz taka setiste, a ja nisam bila tu par meseci...i to nije proslo ni par minuta od mog pojavljivanja, a sve se sjatiste...impresivno... :D
QQ, jesam li ovo ja zakasnila :oops: :shock:

Nego, Gogili...(kako ovo da priupitam a da se cika-Zoom ne naljuti)Citam ... selis..u Sarajevo... Dovodis li i kcerku sa sobom?
Naravno...dete treba da zivi sa ocem...sto bi tu zoom imao da se ljuti..? :D
Helem

Post by Helem »

Dony, ti si na potezu....
DONY

Post by DONY »

Helem wrote:Dony, ti si na potezu....
nisam.. :lol: ..ona je.. :lol: ..ali to je novinarka..ima dobru latinicu. :-) :-)
sljdeci potez je konj f5...mat.. :lol:
Last edited by DONY on 03/11/2006 02:05, edited 1 time in total.
Shoshana

Post by Shoshana »

Zato sto si zadnji put otisla sa foruma nakon sto su zenetine :D skocile na tebe, jer ti tvoja civilizaranost nije zasmetala da nas upitas da ti nece, ne daj boze, neko sta djetetu nazao uciniti u Sarajevu, kud je iz Beograda.

Pa ono, vi kulturni i civilizirani, a mi djecoubice besposlene....pa kontam, mozda ces je ostaviti u sigurnosti civiliziranog svijeta (op. prev. citaj Beograda :oops: )
Helem

Post by Helem »

:roll: :roll: vela havle...kud je iz Beograda.
Vozdra_123

Post by Vozdra_123 »

Shoshana wrote:Zato sto si zadnji put otisla sa foruma nakon sto su zenetine :D skocile na tebe, jer ti tvoja civilizaranost nije zasmetala da nas upitas da ti nece, ne daj boze, neko sta djetetu nazao uciniti u Sarajevu, kud je iz Beograda.

Pa ono, vi kulturni i civilizirani, a mi djecoubice besposlene....pa kontam, mozda ces je ostaviti u sigurnosti civiliziranog svijeta (op. prev. citaj Beograda :oops: )
SAH - MAT! :D
gogili9

Post by gogili9 »

Shoshana wrote:Zato sto si zadnji put otisla sa foruma nakon sto su zenetine :D skocile na tebe, jer ti tvoja civilizaranost nije zasmetala da nas upitas da ti nece, ne daj boze, neko sta djetetu nazao uciniti u Sarajevu, kud je iz Beograda.

Pa vidis...sada je situacija drugacija...evo da ti civilizovano odgovorim, kad vec ljubazno pitas. Gde ce dete biti sigurnije nego uz oca i familiju mu?
Da sam sudila prema pojedincima sa Foruma, ccc, ali to je vec druga prica. :D
Shoshana

Post by Shoshana »

A, (izvini sto ja ovako direktno pitam - al' reko' svoji smo) jel' to onaj isti tip sto te ostavio iz vjerskih razloga :?
DONY

Post by DONY »

Shoshana wrote:A, (izvini sto ja ovako direktno pitam - al' reko' svoji smo) jel' to onaj isti tip sto te ostavio iz vjerskih razloga :?

MAT. :-) prednost domaceg terena :D :-) :thumbup:
gogili9

Post by gogili9 »

Kulturno i odgovaram...fascinirana sam vasim pamcenjem...vidis i pored najbolje volje ne mogu da se setim koja si ti, al' nema veze.
Nije on mene ostavio iz verskih razloga...rat je poceo...ja sam na glas moze biti razmisljala, pa u svoje sumnje i verske razloge ukljucila. Tako je bilo. Nemoj interpretirati, kako je tebi volja.
Za ovih par meseci i po susretu sa njim su mi mnoge stvari jasnije, a rezultat...?
Pa rezultat je moj dolazak tamo, na Sarajevo mislim i to zvanicno, kao udata zena.
Vidis, mi beogradjanke ti se teze odlucujemo na vanbracni zivot, iliti sto bi muskarci rekli : " na probu..".
Nadam se da sam bila iscrpna u odgovorima, ali ako ima jos pitanja, samo izvolite i tako zavrsavam neke tekstove, te sam pri kompu! :D
gogili9

Post by gogili9 »

Zasto zoom? Pusti ljude. Dok " kulturno " pitaju, ja cu kulturno i odgovarati.
I tako su neki od njihovih postova meni upucenih jos odavno zavrsili u ovdasnjoj stampi!
Locked