Dolazi sezona kisha, pa mislim, ... jel` ...
Bosanska piramida Sunca vol.4
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
wels wrote: Nema tih kisha koje bi poplavile hiljade milijardi tona teshko "brdo"
- wels
pape wrote:wels wrote: Nema tih kisha koje bi poplavile hiljade milijardi tona teshko "brdo"Stani malo, ... pa rek`o je oncle da je nece otkrivati zbog poplava, .... zbog Visokog i uzeg zavicaja mu u njega, ...
Govedarica mu "ulio povjerenje" svojim zakljuccima.
I odlucio cijelo brdo razotkrit.
- kekec
Dobar biznis: Prodavati visocanima camce, za "ne daj boze".pape wrote:wels wrote: Nema tih kisha koje bi poplavile hiljade milijardi tona teshko "brdo"Stani malo, ... pa rek`o je oncle da je nece otkrivati zbog poplava, .... zbog Visokog i uzeg zavicaja mu u njega, ...
Poplava se moze ocekivati vrlo brzo imajuci u vidu tempo dokazivanja
postojanja piramide. Samo sto nisu provirile, a onda, eto poplave.
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
Harrys wrote:pape,nisam dugo bio ovdje,ima li sta novo?
![]()
Dakle, ... ubrzo ce poplava, a onda slijedi i ukrcavanje, ...
-
bc_chupo
HAHA... VIDIO SI TI SVE NEGO TI NISI ZELIO DA VIDIS....terapija wrote:Tupsonu jedan bio sam 4x na Visocici. Vidio sam -nistamrgud@ wrote:Ima, ima veze, itekako... nije u pitanju vjerovanje ili ne u piramide tupsoni jedni nego cinjenice... Eto vas ko Govedarica, sjedite tu i blejite u monitore i lajete ko psi, niko od vas koji lajete nije otisao pa vidio licno!ztluhcs wrote: Kakve jebene veze ima "muslimanluk" i "srpluk" sa piramidama? Jel to neka odluka donešena da nisi musliman ni Bošnjak ako ne vjeruješ u piramide? Daj ba odhebite sa tim glupim argumentima...
Ebali vas srbi! Njima ne smijete nista reci, sutite ko p..., tupsoni
-
bc_chupo
LAZES TI SI IZ REP.SRPSKE I KRIVO TI STO I TAM NEMA PIRAMIDA...Gospon Macola wrote:Ako je tebi ova ubleha "bosanska", onda to ide tebi na cast. Ona "moja" sigurno nije. A Bosanac sam 100%.semm wrote:Kamarat , te kosti koje bacaš ,zaboravi . Kako bi nas prijatno iznenadio da si postavio ovo pitanje ?Zašto patrijarh i kardinal nisu posjetili ovo iskopavanje.Šta god da je Bosansko je. I na kraju da li je priroda ili djelo ljudi porjeklo je božije volje i stvaranja.Časne mi pionirske.Gospon Macola wrote: Tamo gdje je bio Reis, muslimanska je. Tamo gdje nije bio, neka se utrkuju Puljic i onaj patrijarh Pavle.
-
bc_chupo
Ma bolan tu smo mi arku napravili da mozemo anti piramidase da odvedemo odavde i da onda uu miru iskopamo PIRAMIDUpape wrote:Harrys wrote:pape,nisam dugo bio ovdje,ima li sta novo?
![]()
Pa gdje ti zivis, ....
.... jos se cuva u tajnosti, ali .... u visockoj mahali se sapce da su "vidjeoci i vidjelice" piramide sada vidjeli i neku arku.
![]()
Dakle, ... ubrzo ce poplava, a onda slijedi i ukrcavanje, ....... pa ti sad vidi, ....
![]()
-
mrgud@
Ne bolan nego cemo mi biti u arci i mahati im a oni ce govoriti "ma nije poplava i finito, fine, kraj!"bc_chupo wrote:Ma bolan tu smo mi arku napravili da mozemo anti piramidase da odvedemo odavde i da onda uu miru iskopamo PIRAMIDUpape wrote:Harrys wrote:pape,nisam dugo bio ovdje,ima li sta novo?
![]()
Pa gdje ti zivis, ....
.... jos se cuva u tajnosti, ali .... u visockoj mahali se sapce da su "vidjeoci i vidjelice" piramide sada vidjeli i neku arku.
![]()
Dakle, ... ubrzo ce poplava, a onda slijedi i ukrcavanje, ....... pa ti sad vidi, ....
![]()
![]()
![]()
-
Harrys
pape wrote:Harrys wrote:pape,nisam dugo bio ovdje,ima li sta novo?
![]()
Pa gdje ti zivis, ....
![]()
![]()
- wels
Harrys wrote:pape wrote:Harrys wrote:pape,nisam dugo bio ovdje,ima li sta novo?
![]()
Pa gdje ti zivis, ....
![]()
![]()
Hvala pape,samo nije mi jasno hoce li poplava poplaviti i piramide ili ce samo raja koja je u dnu nahebati u blatu a oni koji su na vrhu ostati suhi].
![]()
Samo da ne ostanu i suha k....
- seljak_cojek
Niti su Maje mogle napraviti ovako nešto, što ni uz pomoć današnje tehnolgije nije moguće.DobroJutroKolumbo wrote:Ni Egipcani u tom periodu nisu mogli nacrtati tako nesto...

-
tataratira
ma Srbi su ih i zakopaliPrazina wrote:Fantasticno!!!!
Vecina antipiramidasa su Srbi koliko vidim, pa i doticni Gavrilo Grahovac!!!!!
Srbi su jos prije 90 tih umislili- postvili hipotezu da su nebeski narod i to jos dan danas tvrde, a nemaju nikakvih dokaza!!!!!
Semir Osmanagic ima hipotezu i svaki dan otkriva nove dokaze, ali oni i dalje to osporavaju!!!!!![]()
-
tataratira
a nasa "napredna civilizacija" gurala betonske blokove u brdo i nisu se znali ni potpisati na njih...seljak_cojek wrote:Niti su Maje mogle napraviti ovako nešto, što ni uz pomoć današnje tehnolgije nije moguće.DobroJutroKolumbo wrote:Ni Egipcani u tom periodu nisu mogli nacrtati tako nesto...
- seljak_cojek
ili mi ne znamo pročitati "potpis".tataratira wrote:a nasa "napredna civilizacija" gurala betonske blokove u brdo i nisu se znali ni potpisati na njih...seljak_cojek wrote:Niti su Maje mogle napraviti ovako nešto, što ni uz pomoć današnje tehnolgije nije moguće.DobroJutroKolumbo wrote:Ni Egipcani u tom periodu nisu mogli nacrtati tako nesto...