Officer Crabtree wrote:Ja ba, Esmeralda i tako to...Tek kada sebi oprostis, moci ces ponovo punim srcem voliti i biti voljen.
Raskid veze
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Gospoda Ministarka
#701 Re: Raskid veze
- uribe
#702 Re: Raskid veze
Djevojku koju poznajes i prije nego sto udes u vezu,jer se krecete u istom drustvu,pijes sa njom kafu,i imas vec formirano misljenje o tipu i karakteru osobe,naravno ne do kraja,ali ne pocinjes od pocetka.Uostalom ona je mene startovala i to vise puta,i nisam ja ludio za njom,sto mi je i priznala,niti ludim sad kada se zavrsilo,jer sam u glavi vec prije poslozio stvari sta ako,odmah na pocetku,naravno onoliko koliko se to moze,ali isto tako svako od nas ima pravo izbora imala ga je i ona,a za posljedice je znala...Znao sam i prije nego sto sam usao u vezu sa njom njenu zivotnu pricu,i posljedicu raskida dugogodisnje veze,cega se plasi,cemu se nada...,tako da koliko god se cinilo da sam u vezu usao na prvu odmah,klizeci,nije bilo tako,cak sta vise usao sam vrlo relaksirajuce sto je ona itekako cijenila,davala do znanja da zbog mog takvog pristup se osjeca super,zeljenom i sta sve ne,u medu vremenu sta se promijenilo u njenoj glavi ne znam to je vjerovatno pitanje za nju,nije da covjeka ne interesuje ali ne gorim od pretjerane zelje da to i saznam .
Prevarila me u pravom smisli rijeci nije,ali namjera, meni je to dovoljno.
A to imena djece,brak,sa tim je bila odusevljena i nije mogla docekati taj dan,zivjela je za to,cak sta vise u jednu ruku je ona bila inicijator razgovora o djeci o njihovim imenima jer je to ispunjavalo nju,davalo podstrek za zivot,a da budem iskren nije ni meni bilo mrsko cak sta vise...,i znam da prvo treba skociti i reci hop,ali isto tako kada bi covjek analizirao svaki postupak, svaku sitnicu ni 5 zivota mu nebi bilo dovoljno,prepustis se zivotu,jer ce na kraju biti kako Onaj gore odredi i On zna sta je najbolje za tebe,ko ima vjeru shvatice sta govorim,a na kugli zemaljskoj se nista sakriti ne moze,tako da...
Uostalom zbog toga sto sam njoj dao to povjerenje na startu,a ona ga izigrala,sada nemam problema da nastavim sa zivotom,njen izbor do nje,vec sam ranije rekao 7 dana tuge,ali cista i mirna savjest.
I jos nesto ljudi kao nesto izgraduju povjerenje,iz dana u dan,iz mjeseca u mjesec,iz godine u godinu i na kraju zavrse na isti nacin kao i ja,kod mene da to je pojednostavljeno,ali to ne znaci da nisam inteligentan,da ne pratim i da ne vidim kada to neko zloupotrebljava ili sa druge strane njeguje i cijeni.U sustini sve je isto kao kada gradis povjerenje,jer ga kroz vezu ustvari i gradis htio ti to ili ne,zivotni je to ciklus ,ali ne postoji na pocetku vrsta pritiska ni u tvojoj ni u njenoj glavi,sta ako,a mozda ili....
A ja vec danas ok,normala...
Prevarila me u pravom smisli rijeci nije,ali namjera, meni je to dovoljno.
A to imena djece,brak,sa tim je bila odusevljena i nije mogla docekati taj dan,zivjela je za to,cak sta vise u jednu ruku je ona bila inicijator razgovora o djeci o njihovim imenima jer je to ispunjavalo nju,davalo podstrek za zivot,a da budem iskren nije ni meni bilo mrsko cak sta vise...,i znam da prvo treba skociti i reci hop,ali isto tako kada bi covjek analizirao svaki postupak, svaku sitnicu ni 5 zivota mu nebi bilo dovoljno,prepustis se zivotu,jer ce na kraju biti kako Onaj gore odredi i On zna sta je najbolje za tebe,ko ima vjeru shvatice sta govorim,a na kugli zemaljskoj se nista sakriti ne moze,tako da...
Uostalom zbog toga sto sam njoj dao to povjerenje na startu,a ona ga izigrala,sada nemam problema da nastavim sa zivotom,njen izbor do nje,vec sam ranije rekao 7 dana tuge,ali cista i mirna savjest.
I jos nesto ljudi kao nesto izgraduju povjerenje,iz dana u dan,iz mjeseca u mjesec,iz godine u godinu i na kraju zavrse na isti nacin kao i ja,kod mene da to je pojednostavljeno,ali to ne znaci da nisam inteligentan,da ne pratim i da ne vidim kada to neko zloupotrebljava ili sa druge strane njeguje i cijeni.U sustini sve je isto kao kada gradis povjerenje,jer ga kroz vezu ustvari i gradis htio ti to ili ne,zivotni je to ciklus ,ali ne postoji na pocetku vrsta pritiska ni u tvojoj ni u njenoj glavi,sta ako,a mozda ili....
A ja vec danas ok,normala...
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#703 Re: Raskid veze
De ba ljudi, lakse malo, ne namecite svoje misljenje nikome.
Svakakvih nas ima, i ono sto je nekome normalno nekome je smijesno, i tako to...
Uribe samo da kazem da ti zavidim kako si ti to brzo poslozio u svojoj glavi i nastavio dalje.
Svakakvih nas ima, i ono sto je nekome normalno nekome je smijesno, i tako to...
Uribe samo da kazem da ti zavidim kako si ti to brzo poslozio u svojoj glavi i nastavio dalje.
-
UnscarD
- Location: Na granici koja polako nestaje, tamo izmedju atoma i bita.
#704 Re: Raskid veze
Mislim da si ti dovoljno pametan da potpuno shvatis sta sam zelio da ti kazem. A da li ces "cuti" to sto shvatas...tvoja stvar, tvoj izbor.Officer Crabtree wrote:Tek kada sebi oprostis, moci ces ponovo punim srcem voliti i biti voljen.Ja ba, Esmeralda i tako to...
Nastranu trabunjanje ko iz lošeg romana, ništa te ne košta razumnije malo krenuti u vezu, nit sam ja rekao da tako suzdržavaš osjećanja, nit' da se kao konj odnosiš prema drugoj osobi (čak šta više ponašanje ne mora biti drugačije)...
Ja samo napisao da ne postoji niti jedan razlog da iz starta misliš da te neko neće povrijediti (a to je to bezrezervno povjerenje na trećem izlasku)... Mo'eš bit idealista, al eto budite, ja neću...
Rekoh, na trećem izlasku ste niko i ništa, pa ko kako sebi skonta...
-
UnscarD
#705 Re: Raskid veze
Gospoda Ministarka wrote:Officer Crabtree wrote:Ja ba, Esmeralda i tako to...Tek kada sebi oprostis, moci ces ponovo punim srcem voliti i biti voljen.
![]()
![]()
![]()
- pustopoljina
#706 Re: Raskid veze
raskid veze je drugaciji od osobe do osobe...i od samog nacina...i od toga da li ga je neko zelio ili ne...
nema tu pravila...isto je i sa povjerenjem...u nekog do kraja veze nemas povjerenja,pitas se do kraja sta je iskreno,a a sta taktika, u nekog nakon sto te 10 puta iznenadi ispravnim postupkom,ispravnijim nego sto bi ti sama postupila,ne sumnjas ni kad ti cijelo selo protiv njega govori.
a raskid kad boli,valja ga preboljeti, kao i neciju smrt...ni neprijatelju za pozeljeti.
nema tu pravila...isto je i sa povjerenjem...u nekog do kraja veze nemas povjerenja,pitas se do kraja sta je iskreno,a a sta taktika, u nekog nakon sto te 10 puta iznenadi ispravnim postupkom,ispravnijim nego sto bi ti sama postupila,ne sumnjas ni kad ti cijelo selo protiv njega govori.
a raskid kad boli,valja ga preboljeti, kao i neciju smrt...ni neprijatelju za pozeljeti.
-
Officer Crabtree
#707 Re: Raskid veze
Hvala, imam i diplomu.Mislim da si ti dovoljno pametan da potpuno shvatis sta sam zelio da ti kazem. A da li ces "cuti" to sto shvatas...tvoja stvar, tvoj izbor.
So what, to bi sad trebao kao da bude pattern ponašanja?I jos nesto ljudi kao nesto izgraduju povjerenje,iz dana u dan,iz mjeseca u mjesec,iz godine u godinu i na kraju zavrse na isti nacin kao i ja.
Čuj, mogu ja sad izać na čaršiju i oženit prvu koja naiđe, i bit presretan u životu, a mogu se zabavljat s curom 5 godina pa da popušim u 5. godini braka kad rodi Kineza. I onda vaka priča postaje relativna?
Čitajuć' sad ovo, pomišljam da je ona uletila u tu vašu vezu zbog toga što je napucana iz prošle duge (ili je ona prekinula jer je vidjela da je momak ažbaha), i u toj dozi nesigunosti i ženskog previranja jedino što joj je nudilo stabilnost je "mirna veza", neki finjak osigurač za budućnost...
Ta priča o djeci, ako joj to daje podstrek u životu, je kukavičije jaje, odnosno samo nadomjestak za nesigurnost u životu koja je opet proizvod neraščišćenih odnosa unutar glave.
Dapače, glumim psihijatra, al meni kad je moja nakon par izlazaka rekla da samnom vidi se u braku i s djecom ja sam to uklalkulisao kratkoročno "Dakle, biće seksa, mora bit"...
Al pazi, Aurori da rečem, to što tebi klikne, možda meni ne klikne. Možda ja vidim da je tebi kliknulo, pa kontam, kliknuta je sad se mogu provodit s njom jedno vrijeme.
Jebiga, neću ni ja svakoj koja mi se svidi fizički a vidim da tu nema budućnost na trećem sastanku reć "Čuj, ne vidim se u braku s tobom, pa da mi ovo prekinemo večeras"... neg malo rekreacije dok ima safta...
Dakle, nismo baš mi u svakom mogućem trenutku u potrazi za bračnim partnerom, neko bi da nešto i zguzi.
Ma, đe bi mi to, ne radi se o mišljenju, neg samo da dokažemo da ima svakakve raje sa svakakvim motivima. Kad to ustanovimo, onda nećemo više idealizirat svaki odnos...De ba ljudi, lakse malo, ne namecite svoje misljenje nikome.
P.S. Ovo nuđenje iskrenosti i povjerenja iz starta kod mene je pak uvijek dolazilo iz slabosti prouzrokovane usamljenošću, nesigurnošću, željom za vezom, željom da me neko voli i da ga ja volim. Pa ono, "dajem se, cijeli uzmi me cijelog", al kurko, kad malo proširiš perspektive onda stani malo i ja konja za utrku imam...
ajd fino posjedismo
- uribe
#708 Re: Raskid veze
Zelio ili ne posloziti to u svojoj glavi to jednostavno moras,neko to uradi prije neko kasnije ali na kraju svi dodemo na isto,vec sam rekao ne zivi se 5 zivota,pa da imas vremena jedan zivot oplakivati svoju sudbinu,sve je sa razlogom,jucer je bilo juce,ali zato postoji uvijek sutra i toga sam se uvijek drzao u zivotu,jer jednostavno mislim da mora biti tako.ladyblue18 wrote:De ba ljudi, lakse malo, ne namecite svoje misljenje nikome.![]()
Ali je evidentna jedna stvar koliko god nekome bilo to smijesno,razumijem drugaciji smo,moje postavljanje na taj nacin je meni donijelo da sad u ovom trenutku kada je gotovo,nemam dileme,jeli moglo biti drugacije,sta bi bilo kad bi bilo,umirem,raspadam se,lupam glavom u zid.Ne uradila je sta je uradila,nije bila vrijedna taj 21 mjesec,sto znaci da ne vrijedi uopste sad traziti razloge, ONA mora zivjeti sa tim,nije do mene.
-
Officer Crabtree
#709 Re: Raskid veze
a šta je uradila ako te nije prevarila? 
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#710 Re: Raskid veze
Uribe, sve je to na mjestu, ali uvijek sam se divila ljudima koji nakon raskida jedne duze veze, jel... tako brzo okrenu novi list.
Jer obicno treba dosta vremena dok se dodje sebi, pogleda realno, i ostale cake...
Jer obicno treba dosta vremena dok se dodje sebi, pogleda realno, i ostale cake...
- uribe
#711 Re: Raskid veze
Ubistvo u pokusaju nije isto sto i ubistvo,ali je namjera,tako da...Officer Crabtree wrote:a šta je uradila ako te nije prevarila?
Da upravu si ali to opet zavisi od osobe do osobe,kako ona to dozivljava i shvata,ne zelim da mislis da je jednostavno nije kao i nista u zivotu,ali sam nacin postavljanja i razmisljanja u zivotu i o zivotu ti u mnogome olaksa stvari.A stvari realno u mom slucaju je bilo vrlo lahko sagledati,ne postoji treca opcija,od samog pocetka nije ni postojala.ladyblue18 wrote:Uribe, sve je to na mjestu, ali uvijek sam se divila ljudima koji nakon raskida jedne duze veze, jel... tako brzo okrenu novi list.
-
Officer Crabtree
#712 Re: Raskid veze
ok, znači, ti si mogao da "okreneš novi list"... a nisi mogao da oprostiš ženi s kojom si planirao provesti cijeli život?Ubistvo u pokusaju nije isto sto i ubistvo,ali je namjera,tako da...
i to da joj oprostiš pokušaj (mada ne znam šta bi to trebalo da znači uopšte), a kamoli prevaru...
ako već tako možeš upravljat svojim emocijama (a ponavljam da sumnjam), onda bolje da si joj oprostio
-
UnscarD
#713 Re: Raskid veze
Polako druze. Problem sa emocijama je sto na pocetku obicno trce ispred razuma a na kraju obicno za razumom debelo kaskaju. Ipak dobro je da se kad-tad sustignuuribe wrote:Zelio ili ne posloziti to u svojoj glavi to jednostavno moras,neko to uradi prije neko kasnije ali na kraju svi dodemo na isto,vec sam rekao ne zivi se 5 zivota,pa da imas vremena jedan zivot oplakivati svoju sudbinu,sve je sa razlogom,jucer je bilo juce,ali zato postoji uvijek sutra i toga sam se uvijek drzao u zivotu,jer jednostavno mislim da mora biti tako.ladyblue18 wrote:De ba ljudi, lakse malo, ne namecite svoje misljenje nikome.![]()
Ali je evidentna jedna stvar koliko god nekome bilo to smijesno,razumijem drugaciji smo,moje postavljanje na taj nacin je meni donijelo da sad u ovom trenutku kada je gotovo,nemam dileme,jeli moglo biti drugacije,sta bi bilo kad bi bilo,umirem,raspadam se,lupam glavom u zid.Ne uradila je sta je uradila,nije bila vrijedna taj 21 mjesec,sto znaci da ne vrijedi uopste sad traziti razloge, ONA mora zivjeti sa tim,nije do mene.
Imat ces ti jos "ups" and "downs" u vremenu koje je pred tobom. Sve je to normalno.
Ja jedino ne bih rekao da nije bila vrijedna jer da se to sve nije desilo, ne bi ti sada bio TI i ne bi ona bila sada ONA. Mozda je to trebalo da se desi da bi ti "prepoznao" neku sljedecu i bolje se postavio a koja ti moze stvarno biti ona zivotna, a mozda je i njoj to trebalo da bi znala sljedeci put bolje da cijeni neke stvari. Sam si rekao. Sve ima svoje razloge.
Probaj izbjeci traziti krivca (mada je za to rano sada ali nekada kasnije) a posto vidim da si vjernik ili jos bolje to pokusavas biti, reci cu ti ono sto vecina vjera nalaze:
Oprosti i bit ce ti oprosteno.
I da me ne shvatis pogresno. Oprostiti ne znaci da treba da budete zajedno.
- uribe
#714 Re: Raskid veze
Najmanje je bitno ovdje pitanje upravljanja emocijam,jer se tu ukljucuje razum,ako si jednom u stanju to da i pomislis da uradis sta je garancija da to ustvari neces i uraditi,pogotovo kad si dosao do te tacke da s nekim imas namjeru da provedes ostatak zivota.Oprostiti ne,vec sam ranije napisao kome jednom izigra vise nece,a to je znala od samog pocetka bila je upucena,nisi u stanju da se drzis jedne elementarne stvari koju veza zahtjeva,kako bi onda bilo u braku,mozda ok a mozda i ne,ali je u pitanju preveliki rizik,i izguljeno povjerenje sa moje strane koje se ne moze povratiti.Onda je sve pogresno,i nema smisla the end.Officer Crabtree wrote:ok, znači, ti si mogao da "okreneš novi list"... a nisi mogao da oprostiš ženi s kojom si planirao provesti cijeli život?Ubistvo u pokusaju nije isto sto i ubistvo,ali je namjera,tako da...
i to da joj oprostiš pokušaj (mada ne znam šta bi to trebalo da znači uopšte), a kamoli prevaru...
ako već tako možeš upravljat svojim emocijama (a ponavljam da sumnjam), onda bolje da si joj oprostio
-
Officer Crabtree
#715 Re: Raskid veze
uh brate, ako ti je išta škola iz desetljeća ljudske civilizacije, to je da nema garancija u životu...
al eto srećom svak od nas bira put
- uribe
#716 Re: Raskid veze
Krivca ne trazim,tako je moralo biti i ja sam to tako i prihvatio,sta znaci traziti krivca kada stvar bude,opterecavati sebe sada ne bitnim stvarima.UnscarD wrote:Polako druze. Problem sa emocijama je sto na pocetku obicno trce ispred razuma a na kraju obicno za razumom debelo kaskaju. Ipak dobro je da se kad-tad sustignuuribe wrote:Zelio ili ne posloziti to u svojoj glavi to jednostavno moras,neko to uradi prije neko kasnije ali na kraju svi dodemo na isto,vec sam rekao ne zivi se 5 zivota,pa da imas vremena jedan zivot oplakivati svoju sudbinu,sve je sa razlogom,jucer je bilo juce,ali zato postoji uvijek sutra i toga sam se uvijek drzao u zivotu,jer jednostavno mislim da mora biti tako.ladyblue18 wrote:De ba ljudi, lakse malo, ne namecite svoje misljenje nikome.![]()
Ali je evidentna jedna stvar koliko god nekome bilo to smijesno,razumijem drugaciji smo,moje postavljanje na taj nacin je meni donijelo da sad u ovom trenutku kada je gotovo,nemam dileme,jeli moglo biti drugacije,sta bi bilo kad bi bilo,umirem,raspadam se,lupam glavom u zid.Ne uradila je sta je uradila,nije bila vrijedna taj 21 mjesec,sto znaci da ne vrijedi uopste sad traziti razloge, ONA mora zivjeti sa tim,nije do mene.![]()
Imat ces ti jos "ups" and "downs" u vremenu koje je pred tobom. Sve je to normalno.
Ja jedino ne bih rekao da nije bila vrijedna jer da se to sve nije desilo, ne bi ti sada bio TI i ne bi ona bila sada ONA. Mozda je to trebalo da se desi da bi ti "prepoznao" neku sljedecu i bolje se postavio a koja ti moze stvarno biti ona zivotna, a mozda je i njoj to trebalo da bi znala sljedeci put bolje da cijeni neke stvari. Sam si rekao. Sve ima svoje razloge.
Probaj izbjeci traziti krivca (mada je za to rano sada ali nekada kasnije) a posto vidim da si vjernik ili jos bolje to pokusavas biti, reci cu ti ono sto vecina vjera nalaze:
Oprosti i bit ce ti oprosteno.
I da me ne shvatis pogresno. Oprostiti ne znaci da treba da budete zajedno.
A za oprost,dobro mi je poznato sta vjera nalaze,ustalom svaki put kada uputim dovu Bogu u njoj se sjetim i nje
- uribe
#717 Re: Raskid veze
U pravu si nizasta u zivotu ne postoji garancija,ali uvijek postoji ali,i mislim da od nje nisam trazio nista puno i nemoguce.Officer Crabtree wrote:uh brate, ako ti je išta škola iz desetljeća ljudske civilizacije, to je da nema garancija u životu...
I hvala Bogu da svako od nas bira svoj put,sto imamo tu mogucnost,ona je izabrala svoj a ja svoj.
- pustopoljina
#718 Re: Raskid veze
ti kako naprica...prosto si je naveo da na taj nacin raskine?
to je kao ono-plavobradi- sve otvaraj,ali nemoj ova vrata...pa ne otvori...
to je kao ono-plavobradi- sve otvaraj,ali nemoj ova vrata...pa ne otvori...
-
UnscarD
#719 Re: Raskid veze
Vuce se taj problem jos od Eve i jabuke 
- pustopoljina
#720 Re: Raskid veze
upravo jedem to omiljeno mi voceUnscarD wrote:Vuce se taj problem jos od Eve i jabuke
- Ghost_Rider_XXX
#721 Re: Raskid veze
Brate iskreno se divim ljudima koji imaju karakter kao sto imas ti.
Cvrsto stojis iza svojih principa i uvjerenja i zivis za njih...
Medjutim koliko je to zaista dobro? I da li ces ikad uspjeti naci osobu koja ce biti u stanju parirati tvojoj rigidnosti?
Realnost je da covjek nije monogamna zivotinja i svima nama prije ili kasnije moze se desiti situacija u kojoj cemo podleci iskusenju.
Nemam pojma sta se tacno desilo izmedju vas, ali mislim da ne treba nista toliko tragicno prihvatati.
Poneki usputni flert, bez nekih vecih kontakata je cak, vjerovao ili ne, vrlo zdrav i podsticajan za vezu i u 99% slucajeva ne znaci nista.
Ja konstantno flertujem, ali sve ostaje samo na tome i jos uvijek nisam prevario. Kazem jos uvijek jer iluzorno je stajati a priori pri tvrdnji za koju nisi sto posto siguran da ces je moci ispuniti.
Da ne budem pogresno shvacen, ne zagovaram ja ovdje da se vas dvoje mirite ili ne mirite vasa stvar. Samo mozda, ali samo mozda, zbog nekog nazivomo ponosa i principa si osudio djevojku, a sve je to mozda bilo jako bezazleno.
Medjutim koliko je to zaista dobro? I da li ces ikad uspjeti naci osobu koja ce biti u stanju parirati tvojoj rigidnosti?
Realnost je da covjek nije monogamna zivotinja i svima nama prije ili kasnije moze se desiti situacija u kojoj cemo podleci iskusenju.
Nemam pojma sta se tacno desilo izmedju vas, ali mislim da ne treba nista toliko tragicno prihvatati.
Poneki usputni flert, bez nekih vecih kontakata je cak, vjerovao ili ne, vrlo zdrav i podsticajan za vezu i u 99% slucajeva ne znaci nista.
Ja konstantno flertujem, ali sve ostaje samo na tome i jos uvijek nisam prevario. Kazem jos uvijek jer iluzorno je stajati a priori pri tvrdnji za koju nisi sto posto siguran da ces je moci ispuniti.
Da ne budem pogresno shvacen, ne zagovaram ja ovdje da se vas dvoje mirite ili ne mirite vasa stvar. Samo mozda, ali samo mozda, zbog nekog nazivomo ponosa i principa si osudio djevojku, a sve je to mozda bilo jako bezazleno.
- uribe
#722 Re: Raskid veze
U zivotu sta god da radis,radis sebi bilo to dobro ili ne.Ponos naravno da je poljuljanj,ali nije oboren kao ajfelov toranj u napadau gerilaca iz kazahstana 2015Ghost_Rider_XXX wrote:Brate iskreno se divim ljudima koji imaju karakter kao sto imas ti.
Flert hmm ok shvatam ispitivanje onoga ko si ustvari,sta zelis i dokle mislis ici,dali je ustvari to ono pravo,razuman sam covjek i svjestan sam covjekovih nedostataka i iskusenja,ali brate ako si citao moj prvi post mogao si primjetiti da nije to bas bilo iz neba u rebra,onaj dio u postu 2-3 mjeseca, sta sam prezivio iako nisam naveo konkretno sta.
Nije bila u pitanju sumlja,neki moj hir,ljubomora,nego cinjenice,a one su neoborive.Jednom sam njoj vec presao preko toga,iako sam joj rekao na pocetku da necu,ljudski je grijesit i oprastati ali nikad ne zaboraviti.Pogazio sam sebe iako sam rekao da necu.Razgovaras,upozoris je da to vise ne radi,tersas manje vise,realno tesko je se kontrolisati,zamolis,ne uslovljavas nego zamolis da ti to vise nikad ne uradi,ona to prihvati sa priznanjem,velikim zaljenjem sto je to uradila sa cvrstim obecanjem.Tek sada vidim da to obecanje za nju ne predstavlja nista.Uradis to drugi put i sta onda,jeli mislis da sam treba opet isto uraditi?Opet pogaziti sebe,zasto,zbog cega,zbog koga.
I da daje ostalo na flertu ok,ali je problem zato sto nije,i nije bilo bezazleno,flert je jedno a namjera kada izades sa nekim na kafu mislim da ces se sloziti sa mnom,da to ipak nije flert,a to prici daje sasvim novu dimenziju,otvara nove vidike,koliko god su zamuceni prvobitnim sokom.
- Ghost_Rider_XXX
#723 Re: Raskid veze
E to je vec druga prica, i naravno potpuno se slazem s tobom. To prevazilazi zaista sve granice te neke igre i flerta itd.
Ako je to vec bilo u par navrata onda ciao bella, uradio bih potpuno isto.
Galvu gore, bice bolje.
Galvu gore, bice bolje.
- uribe
#724 Re: Raskid veze
Razumjeli smo seGhost_Rider_XXX wrote:E to je vec druga prica, i naravno potpuno se slazem s tobom. To prevazilazi zaista sve granice te neke igre i flerta itd.
Galvu gore, bice bolje.
- Op3r4t0r
#725 Re: Raskid veze
Nista se ti ne sikiraj, imao si 21 mjesec vezu, sad ti predstoji 21 mjesec (par mjeseci gore dole) tugovanja od jakog pa s vremenom do iscezlog, a u tom vremenu se nekako i zaborave one lose stvari pa ces onda nakon toga imati jos 21 mjesec (par mjeseci gore dole) lagodu ili nelagodu u srcu kad se ona, njeno ime ili nesto vezano za nju spomene, i tako kad prodju te neke otprilike 4 godine ti ces biti ko novuribe wrote:Razumjeli smo seGhost_Rider_XXX wrote:E to je vec druga prica, i naravno potpuno se slazem s tobom. To prevazilazi zaista sve granice te neke igre i flerta itd.
Galvu gore, bice bolje.