Denisu ne trebaju glasači ŽK za pobjedu, kao ni Željku glasači Bećirovića.
Jedini koje ovdje na forumu ta realnost žulja su "glasači ŽK" koji se slomiše čuvajući lik, djelo i ponajviše fotelju Bakira I.
Pa ne kontam što si se ti onda kao glasač ŽK zadao u čuvanje Bakira, kada je Željku po tvome win-win.Teletubbies wrote: ↑24/05/2022 19:09 Pa ne trebaju Bakiru Željkovi, kao ni Željku Bakirovi glasovi. Pa to se pokazalo x puta.
SDA članstvo - dovoljno za Bakira.
Patriote Bosne i Hercegovine - dovoljno za Željka.
Automatski je jasno sa kakvim je ciljem potureno kukavičje jaje iz SDP-a.
Gdje ja čuvam Bakira?kluz franjo wrote: ↑24/05/2022 19:11 Pa ne kontam što si se ti onda kao glasač ŽK zadao u čuvanje Bakira, kada je Željku po tvome win-win.
JohnnyS wrote: ↑24/05/2022 14:18 Ponovimo, svi oni koji su zabrinuti zbog ulaska HDZa u predsjedništvo, samo neka glasaju za Komšića umjesto za kandidata SDA, gospodin Bećirović će sigurno biti probosanski orijentiran i proBiH opcija ima minimalno 2:1. Nikad nije bilo jednostavnije da je glas protiv kandidata SDA glas za Bosnu i Hercegovinu, sigurno će pravi domoljubi znati to prepoznati
Pa za koga je onda kukavicje jaje ako i Bakir i Zeljko imaju dovoljno da bi bili izabrani? Za Hadzikadica?Teletubbies wrote: ↑24/05/2022 19:09 Pa ne trebaju Bakiru Željkovi, kao ni Željku Bakirovi glasovi. Pa to se pokazalo x puta.
Ne bih ja sada u vaše intimne stvari... (mala šala)Teletubbies wrote: ↑24/05/2022 19:12Gdje ja čuvam Bakira?kluz franjo wrote: ↑24/05/2022 19:11 Pa ne kontam što si se ti onda kao glasač ŽK zadao u čuvanje Bakira, kada je Željku po tvome win-win.
A sta je i Zeljko nego parazit?Teletubbies wrote: ↑24/05/2022 18:29 Slažem se.
Zato ako ima imalo patriota u ovoj državi glasaće za Željka Komšića a ne za stoljetnog parazita.
Stoput ponavljam, i opet cu. Ne odlucuje Zeljko o 'propasti' drzave, vec vise sile. Hrvati ako hoce, oni ce se dici za svoj entitet. I sa Zeljkom i bez njeg.
oprosti, ti mi naleti na ruku
jazuj moj ti jazuk svi zabrinuti komsini glasaci al svi samo bakira provlace kao jednog i jedinog kandidataLogin77777 wrote: ↑24/05/2022 21:29 @tramvajtrojka isplatil se citati ovo sve od jucer? Vidim dosta novi stranica. Jesi ove sdaovce doveo u red?![]()
Stvarno ne kontaš, šta nam teletabis želi reći?shbc wrote: ↑24/05/2022 19:23Pa za koga je onda kukavicje jaje ako i Bakir i Zeljko imaju dovoljno da bi bili izabrani? Za Hadzikadica?Teletubbies wrote: ↑24/05/2022 19:09 Pa ne trebaju Bakiru Željkovi, kao ni Željku Bakirovi glasovi. Pa to se pokazalo x puta.
I upravo zato se Bakiru ne smije dozvoliti ponovni ulazak u predsjednistvo, jer su on i Covic "prirodni partneri" u vlasti, (citat Bakira I., op.a.) (citaj: kriminalu, lazima i rusenju drzave).
Źeljko Komšic mora uci u predsjednistvo. To je jedina bitna stvar. Covic i Dodik u predsjednistvu su smrt za BiH. Jedina opcija je Ž.K. ostalo sve je propast.Teletubbies wrote: ↑24/05/2022 18:29 Slažem se.
Zato ako ima imalo patriota u ovoj državi glasaće za Željka Komšića a ne za stoljetnog parazita.
Na temi bošnjački član predsjedništva se kaže da je jedino bitno da ŽK uđe u predsjedništvo, ajde brate da se više zna čiji je....dulekrele wrote: ↑24/05/2022 22:09Źeljko Komšic mora uci u predsjednistvo. To je jedina bitna stvar. Covic i Dodik u predsjednistvu su smrt za BiH. Jedina opcija je Ž.K. ostalo sve je propast.Teletubbies wrote: ↑24/05/2022 18:29 Slažem se.
Bakir u predsjednistvu nije uopste bitan. Kao da ni ne sjedi ako bude sjedio Vojvoda Covic i ruska pudlica Dodik. Niko ga nece nista zivo pitati. Ova dvojica ce ga preglasavati gdje god mogu i sve blokirati. Ako ti je to ok i da ti je interes samo da Bakira sjebu onda ti nisi dobre glave. Za Bakira nikad ne glasati ali zato imamo mi koji smo protiv SDA drugu opciju a to je u ovom trenutku Komsic. Bitniji je probosanski hrvatski clan i ne dozvoljavanje Covicu da zasjedne nego jebeni Bakir. Izbor Denisa i Željka zajedno je realno nemoguc sto bi bilo fantasticno. U ovom trenutku Željko je potrebniji nego Denis u predsjednistvu..Dozer wrote: ↑24/05/2022 22:08I upravo zato se Bakiru ne smije dozvoliti ponovni ulazak u predsjednistvo, jer su on i Covic "prirodni partneri" u vlasti, (citat Bakira I., op.a.) (citaj: kriminalu, lazima i rusenju drzave).
Sve sto Covic i HDZ drze i imaju, dala im je SDA i Bakir. To ne vide i ne kontaju samo idioti.