Kolinda Grabar-Kitarović
-
hizo ramidovic
#701 Re: Kolinda Grabar-Kitarović
Vego, sta bi sa onom pricom o 10000 terorista koji cuce uz hr granicu?
Je li kgk ponudila dokaze?
Ako jeste, dajte link.
Ako nije, je li ponudila izvinjenje?
Ako jeste, dajte link.
-
invincible1921
#702 Re: Kolinda Grabar-Kitarović
Ne branim ja nase oni to naravno nece uradit ja kazem sta bi trebalo. Kad bi se uradilo dosli bi UGRZOENI HRVATI iz BIH kao i drzava HRVATSKA da kaze da su oni iskreni prijatelj BiH i da nemaju pojma otkud nama takve ideje koje iznosimo u pismima i zalbama.Hafis wrote:A nešto sam skeptik. Jedino što znaju je lajati po odanim portalima, a i nisu se baš ni dosad istakli na međunarodnom planu. uostalom, veći radijus kretanja ima Asmir Begović na jednoj utakmici, nego ti tvoji delegati u cijelom mandatu.invincible1921 wrote:nisam iz zavidovica i nemam ga sta ja pisat, imaju institucije u mom sarajevu koje bi to trebale uradit.Hafis wrote:Napiši EU vijeću pismo iz Zavidovića, garant će hin stisnuti kad ga pročitaju.![]()
Sto je najgore mi bi sada kao i u ratu hrvatsku zaista gledali kao prijatelja dok Hrvatska gleda BiH kao nsto sto moze iskoristit u određenoj situaciji i uradit sve da je razori na ovaj ili onaj nacin.
Uostalom BiH se ne mijesa ni u jedan dio hrvatske, bas me zanima sta bi rekao da hipotetcki u Dubrovniku ima jos malo vise Bosnjaka i da se ponasaju ko sto se hrvati ponasaju u BiH ?
-
Hafis
#703 Re: Kolinda Grabar-Kitarović
Izgleda da ne gledamo stvari istim očima. Da bih ti odgovorio, moraš mi prvo navesti kako se to Hrvati u BiH ponašaju.invincible1921 wrote: Uostalom BiH se ne mijesa ni u jedan dio hrvatske, bas me zanima sta bi rekao da hipotetcki u Dubrovniku ima jos malo vise Bosnjaka i da se ponasaju ko sto se hrvati ponasaju u BiH ?
- tandmand
#704 Re: Kolinda Grabar-Kitarović
Najbolji dokaz da se priča primila je propala turistička sezona. Ono Čeha što ima, vozi se magistralom i sve pogledavaju prema Biokovu iza kojeg čuče militanti.hizo ramidovic wrote:Vego, sta bi sa onom pricom o 10000 terorista koji cuce uz hr granicu?
Ako jeste, dajte link.
- Lincoln-Burrows
#705 Re: Kolinda Grabar-Kitarović
Iza Biokova?tandmand wrote:Najbolji dokaz da se priča primila je propala turistička sezona. Ono Čeha što ima, vozi se magistralom i sve pogledavaju prema Biokovu iza kojeg čuče militanti.hizo ramidovic wrote:Vego, sta bi sa onom pricom o 10000 terorista koji cuce uz hr granicu?
Ako jeste, dajte link.
- mO k3
#706 Re: Kolinda Grabar-Kitarović
Alfons Kauders wrote:Novak20 wrote:Ima li gdje podatak koliko je "pravih", etničkih Šveđana u otišlo da se bori za ISIL ?Styling wrote:
Ovo nije tacno. Vise ih je, recimo, otislo is Svedske u ISIL nego iz BiH.
Oplakah
-
The 51st State
#707 Re: Kolinda Grabar-Kitarović
boli kolindu djon, ona baljezga gluposti, a hafisu, novaku i slicnima slabine bride.
- tandmand
#708 Re: Kolinda Grabar-Kitarović
Tu je perec baš tanak. Ima i tanje ali ono kad se pogleda u Biokovo i zamisli kako je granica sa BiH tamo, iza. Upečatljivo.Lincoln-Burrows wrote:Iza Biokova?tandmand wrote:Najbolji dokaz da se priča primila je propala turistička sezona. Ono Čeha što ima, vozi se magistralom i sve pogledavaju prema Biokovu iza kojeg čuče militanti.hizo ramidovic wrote:Vego, sta bi sa onom pricom o 10000 terorista koji cuce uz hr granicu?
Ako jeste, dajte link.
-
swanfilter
#709 Re: Kolinda Grabar-Kitarović
Kakva je razlika između pravih pod navodnicima i etnickih Sveđana?
Inace, treba kontrirati na svaku "komsijsku" nebulozu, sa ove ili one strane, a ima ih da je ritam tesko pratiti, al se svakako mnogo vise treba skoncentrisati na bojkot svega onog sto im puni budzet iz naseg dzepa, a ta brojka za njih nije zanemariva. Stoka sitnog zuba osjeti samo kada po dzepu udaris ...
I izjava ove iz Brisela o iznimno upjesnoj prici Hrvatske mi je isto toliko gadljiva, da ne znam cemu sluzi osim sljepilu Kolinde i cijele ove sadasnje garniture u "komsija" ...
Inace, treba kontrirati na svaku "komsijsku" nebulozu, sa ove ili one strane, a ima ih da je ritam tesko pratiti, al se svakako mnogo vise treba skoncentrisati na bojkot svega onog sto im puni budzet iz naseg dzepa, a ta brojka za njih nije zanemariva. Stoka sitnog zuba osjeti samo kada po dzepu udaris ...
I izjava ove iz Brisela o iznimno upjesnoj prici Hrvatske mi je isto toliko gadljiva, da ne znam cemu sluzi osim sljepilu Kolinde i cijele ove sadasnje garniture u "komsija" ...
-
costacurta
#710 Re: Kolinda Grabar-Kitarović
Parazitiraju...... moustly, malo od rvacke malo od BiH, ustvari FBiH. Po potrebi.Hafis wrote:Izgleda da ne gledamo stvari istim očima. Da bih ti odgovorio, moraš mi prvo navesti kako se to Hrvati u BiH ponašaju.invincible1921 wrote: Uostalom BiH se ne mijesa ni u jedan dio hrvatske, bas me zanima sta bi rekao da hipotetcki u Dubrovniku ima jos malo vise Bosnjaka i da se ponasaju ko sto se hrvati ponasaju u BiH ?
Svo bogatsvo stečeno uglavnom u ratu na pljački a poslije rata švercom, kriminalom i utajom, ima doduše malo od vidjelica ali i to se zadnjih dana po hrvatskim medijima provlači kao prevara.
Monopol distribucijski drže zahvaljujući Franji i poslijeratnom neometanom putovanju u zemlje Europe dok su nama ruke bile vezane.
Ovo se uglavnom odnosi na srednjebosanske Hrvate i većinu Hercegovačkih.
-
invincible1921
#711 Re: Kolinda Grabar-Kitarović
E jbg sad..Tako sto pljuju i ne priznaju drzavu u kojoj zive na svakom koraku. Sto ismijavaju sve sto je drzavotvorno na svakom koraku, sto je za njih sve gdje su oni vecina ustvari hrvatska, a ne BIH...cast izuzetcima.Hafis wrote:Izgleda da ne gledamo stvari istim očima. Da bih ti odgovorio, moraš mi prvo navesti kako se to Hrvati u BiH ponašaju.invincible1921 wrote: Uostalom BiH se ne mijesa ni u jedan dio hrvatske, bas me zanima sta bi rekao da hipotetcki u Dubrovniku ima jos malo vise Bosnjaka i da se ponasaju ko sto se hrvati ponasaju u BiH ?
Onda pored svega toga imas vlast drzave hrvatske koja na svaki.nacin pokusava da diskredituje pa i samo postojanje BiH. Udari te onako hinjski na podu s ledja da ne vidis i onda ti donese banane u bolnicu sa pricom sta bi ko ti je to uradio.
Kao sto rekoh nama ne treba ni cm hrvatske niti ga trazimo, al isto tako svoje necemo dati. Svaki hrvat, srbin, jevrej,rom i svi ostali kojo smatraju drzavu u kojoj zive svojom i postuju je su dobrodosli, a ostali sto se mene tice nek kupe prnje ako im se vec ne svidja.
Imas hrvatski pasos dao ti ga franjo na racun krstenice, ti so gradjanin EU al ti ostajes ovdje. Ok ostanj ne brani ti niko, al onda bgm ces da poatujes to gdje si. (Ne odnosi se na tebe nego opcenito goovorim.)
O kriminalu i iskoristavanju dva pasosa na stetu i hrvatske i BiH ne bih da trosim rijeci.
Da ne idemo dalje...
Last edited by invincible1921 on 01/08/2019 15:49, edited 2 times in total.
- Styling
#712 Re: Kolinda Grabar-Kitarović
Vikinzi u ISIL-u.mO k3 wrote:Alfons Kauders wrote:Novak20 wrote: Ima li gdje podatak koliko je "pravih", etničkih Šveđana u otišlo da se bori za ISIL ?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Oplakah
- mO k3
#713 Re: Kolinda Grabar-Kitarović
da da koji biser

-
swanfilter
#714 Re: Kolinda Grabar-Kitarović
Ma, kaki sve to. Ima tekst na Indexu o Međugorju i koliko love su utukli na Gospi svih ovih godina. Drzavi centa, a sve zbog mira u kuci i Gospe. Da se krene sa tom pricom, a za dobrobit drzave, uporedili bi nas sa Isilovim ravnanjem Palmire ...
- escobar__
#715 Re: Kolinda Grabar-Kitarović
Hm, saznali smo da imamo i legitimne i nelegitimne Šveđane. Pa ja. 
- Lincoln-Burrows
#716 Re: Kolinda Grabar-Kitarović
Ja mislim da su ovi u ISIL-u legitimni Šveđani.
- escobar__
#717 Re: Kolinda Grabar-Kitarović
Samo ovi iz ŠDZ-a su legitimni, ostali jok.
- mO k3
#718 Re: Kolinda Grabar-Kitarović
ti se bolje skloni ....Lincoln-Burrows wrote:Ja mislim da su ovi u ISIL-u legitimni Šveđani.
- Lincoln-Burrows
#719 Re: Kolinda Grabar-Kitarović
To bi vjerojatno rekao zamjenik bošnjačkog člana predsjedništva drug Želja.escobar__ wrote:Samo ovi iz ŠDZ-a su legitimni, ostali jok.
-
costacurta
#720 Re: Kolinda Grabar-Kitarović
VSNjemački ministar vanjskih poslova Heiko Mass zatražio je povodom 75. godišnjice Varšavskog ustanka protiv njemačkih okupatorskih snaga oprost od Poljske za nacističke zločine.
Nakon što je odležao dvije trećine kazne, to jest nepunih sedamnaest godina, Dario Kordić se vratio 2014. u Zagreb, u svoj peterosobni stan na Trešnjevci, stan koji mu je poklonila Republika Hrvatska.
-
hAZNADAR
#721 Re: Kolinda Grabar-Kitarović
Stara HDZ-ovska suplja kako brezobrazni Bosnjaci namiruju na Hrvatima ono sto ne mogu kod Srba. A Hrvati tako bili fer.Novak20 wrote:hAZNADAR wrote:
Dobro si to zamijetio.
Vjerojatno su bošnjačka politika i njeni izvršioci svjesni da nemaju adekvatnog odgovora na politiku RS i ponašanje Dodika pa sve resurse, vrijeme i energiju usmjeravaju na sukob sa hrvatskom politikom.
U principu se sva ova frka svodi samo na izjave ovog ili onog politicara. I na tome je sva ova prasina. A osude dodikovoj reotorici od strane politicara i medija odavno i nisu neka vijest i u tome i jeste paradoks sto se nazalost i navikavamo da je za nekog normalno da sere. Ovaj slucaj sa Kolindom je ipak malo specifican iz mnogo razloga.
Sumnjam da ce doci do bojkota robe iz Hr, bojkota turistickih posjeta, prekida protoka robe, prekida ugovora,.... i dok se to ne desi - svega ti mani me te patetike. Sa srpskom politikom je sukob default sve vrijeme,.. sa hrvatskom ponekad i zato se i cini da je udarnija vijest. A onaj ko suruje sa srpskom politikom i sa njima pravi saveze moze isto postati default. svojom voljom naravno.
- Rampage
#722 Re: Kolinda Grabar-Kitarović
"Legitimni i nelegitimni Šveđani"
Eto šta se dobije kad se svijet gleda razrookim očima
-
mali jomu
#723 Re: Kolinda Grabar-Kitarović
HRVATSKA TRAŽI IZVINJENJE: Oprostit će nam Kolinda što nas je ocrnila
Hrvatski ministar vanjskih i evropskih poslova Gordan Grlić Radman - Pokazalo se, nakon što smo svi prespavali, predsjednica je demantirala i mi stojimo iza tog demanta predsjednice. Čak je i ambasador Izraela Ilan Mor demanatirao, povučeno je sve ono što je napisano. Znači, to je bilo očito i zlonamjerno -
Reakcije iz Bosne i Hercegovine opisao je zabrinjavajućim i neuobičajenim...
https://faktor.ba/vijest/nije-balkanski ... ila-/46342
Hrvatski ministar vanjskih i evropskih poslova Gordan Grlić Radman - Pokazalo se, nakon što smo svi prespavali, predsjednica je demantirala i mi stojimo iza tog demanta predsjednice. Čak je i ambasador Izraela Ilan Mor demanatirao, povučeno je sve ono što je napisano. Znači, to je bilo očito i zlonamjerno -
Reakcije iz Bosne i Hercegovine opisao je zabrinjavajućim i neuobičajenim...
https://faktor.ba/vijest/nije-balkanski ... ila-/46342
- LBVIEW
#724 Re: Kolinda Grabar-Kitarović
Bolest je metastazirala.Rampage wrote:"Legitimni i nelegitimni Šveđani"![]()
![]()
- LBVIEW
#725 Re: Kolinda Grabar-Kitarović
Taj je smrad danas i propovjednik.costacurta wrote:VSNjemački ministar vanjskih poslova Heiko Mass zatražio je povodom 75. godišnjice Varšavskog ustanka protiv njemačkih okupatorskih snaga oprost od Poljske za nacističke zločine.
Nakon što je odležao dvije trećine kazne, to jest nepunih sedamnaest godina, Dario Kordić se vratio 2014. u Zagreb, u svoj peterosobni stan na Trešnjevci, stan koji mu je poklonila Republika Hrvatska.