Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Samo za vas, biće sve u redu. Pobjeda će biti registrovana. Ovo je informacija iz prve ruke, delegat me je nazvao i rekao da će biti sve u redu. Pozdrav. Baho”.
Osim ovog pokusaja sa alan fordom sta bi vi uradili da ste na mjestu dva clana predsjednistva?
Kakav potez bi se mogao izvesti?
Jer svo ovo kmecanje samo navodi na zakljucak da ste potajno zeljeli da se preglasa bivol te da mu se omoguci da potegne vitalni nacionalni interes.
cyprus wrote:Sva sreća pa imamo 2:1 u predsjedništvu...
A hladno se i koaliralo sa onim jednim koji bi rezultat pretvorio u 0 : 3, barem nam je tako Zeljkec zabrinuto porucivao iz tornja u kojem se ne placaju racuni, a ni radnici.
bunk wrote:Osim ovog pokusaja sa alan fordom sta bi vi uradili da ste na mjestu dva clana predsjednistva?
Jer svo ovo kmecanje samo navodi na zakljucak da ste potajno zeljeli da se preglasa bivol te da mu se omoguci da potegne vitalni nacionalni interes.
Ne gubi se vrijeme na nesto sto u startu ne mogu na ovaj nacin ni da postignu...bivolu dali vlast i moc odlucivanja...a sad me pitas sta bi ja uradio?
Da je do mene bivo nebi nikad bio u ovoj situaciji.
bunk wrote:Osim ovog pokusaja sa alan fordom sta bi vi uradili da ste na mjestu dva clana predsjednistva?
Ne gubi se vrijeme na nesto sto u startu ne mogu na ovaj nacin ni da postignu...bivolu dali vlast i moc odlucivanja...a sad me pitas sta bi ja uradio?
A misliS da bi Mirko the cool Sharovic to progurao da je na mjestu bivola?
Jer njegovi vec mjesecima skidaju anp sa dnevnog reda VM.
A misliS da bi Mirko the cool Sharovic to progurao da je na mjestu bivola?
Jer njegovi vec mjesecima skidaju anp sa dnevnog reda VM.
Jel Mirko cool sarovic bio za tuzbu protiv hrvatske? Je li SDA izabrala dodikove "delegate" da mogu sve da blokiraju? Jel Mirko sarovic pokrenuo entitetski referendum, jel Mirko Sarovic sprjecavao uknjizenje drzavne imovine...
I na kraju, ako nemaju muda, nebi trebalo ni da se bave politikom... Glasati i biti preglasan nije isto patriotski kao nikako ne glasati...pusti ti to...ako je zakon tu, sta se treba onda dalje polemizirati...ako je problem srbima NATO, problem je i nama finansiranje propalih banaka po PC...ali nejma se muda...zato nemoj mene pitati sta bi radioi....bilo bi onako kako treba ili ponovo u rov, pa kome obojci a kome opanci. Propade cijela generacija ljudi bolan.
tandmand wrote:
Narod hoće NATO a ne formiranje vlasti.
To reci u svoje ime jer smo bez NATO bili i bićemo još dugo, a bez kakve-takve vlasti nismo.
Narod hoće posao, platu, pravnu državu, perspektivu.... Ako to ne može naći u BiH bez obzira na NATO i vlast, ode dalje.
Takva perspektiva se ne vidi nadaleko, svi kopaju i rukama i nogama da odu u Njemačku ili negdje drugo.
Ali onaj minimum sigurnosti koji ljudi očekuju, da im obezbijedi njihova država, je to da onima koji ostanu ovdje bude zagarantovano to da im niko neće zapaliti kuću, protjerati ih i sl. ali isto tako da i oni koji su otišli i koji će otići, da se jednoga dana mogu vratiti na svoje. To nam može garantirati jedino NATO. Bez NATO kišobrana, najbolje što mogu političke elite osigurati u BiH je ostavljenost, bijeda i samoća.
tandmand wrote:
Narod hoće NATO a ne formiranje vlasti.
To reci u svoje ime jer smo bez NATO bili i bićemo još dugo, a bez kakve-takve vlasti nismo.
Narod hoće posao, platu, pravnu državu, perspektivu.... Ako to ne može naći u BiH bez obzira na NATO i vlast, ode dalje.
Takva perspektiva se ne vidi nadaleko, svi kopaju i rukama i nogama da odu u Njemačku ili negdje drugo.
Ali onaj minimum sigurnosti koji ljudi očekuju, da im obezbijedi njihova država, je to da onima koji ostanu ovdje bude zagarantovano to da im niko neće zapaliti kuću, protjerati ih i sl. ali isto tako da i oni koji su otišli i koji će otići, da se jednoga dana mogu vratiti na svoje. To nam može garantirati jedino NATO. Bez NATO kišobrana, najbolje što mogu političke elite osigurati u BiH je ostavljenost, bijeda i samoća.