Kad odgleda haman 10 minuta priloga? Hajmo, onda, poceti od VB, dok ja prevedem ovaj prilog.Leverage wrote:Pogledao sam prilog(e) BBC-ja kojeg držim najobjektivnijom i najbalansiranijom televizijom na svijetu i za mene BBC predstavlja osnovni izvor informacija kada su u pitanju vijesti. Vjerujem da su i ostali prilozi britanskih medija spot on, što se tiče američkih uzimam ih s rezervom dok ne pogledam, ali obzirom da ti nisi uočio neku anomaliju vjerujem da su i oni regularni.salik79 wrote: A zasto ti je to bitno? Preveli su o cemu je rijec, prilog s drzavne televizije, ne vidim sta bi to ti jos kao htio. Zelis reci da si sve priloge o siromastvu u USA i VB pomno pregledao? Pa bi sada da znas o cemu i ovi pricaju i da diskutujemo?
Pitao si ima li kakav prilog o siromastvu u Iranu sa iranske TV kuce, ja postavio, i to je to... Ako ti bas, bas, bude tolika zelja da ti se prevede i to cu "srediti".
Na tvom klipu vidim samo nekakvu priču, poput neke ankete, nigdje neke bijede, možda govornici poručuju kako u Iranu zapravo nema siromaštva, šta ja znam.
Sta velis na siromastvo u VB. Kako i da li ga je moguce, u ovakvom sistemu, rjesavati?