Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
za Banksy je to losa vijest, a svaka losa vijest o Komsicu je za nju dobra vijest.
Nije bio nigdje, zapravo.
Za slaboinformiranu, a turbopatriotsku dijasporu svaka vijest o Komšiću je za padanje na glavu, ali za ljude koji žive u Bosni, sve to, sva njegova tarbunjanja i vucaranja po milionskim sinekurama, su apsolutno beskorisna, sve kao i dosad.
Ubuduće, ako možeš, molim te, mene popusti, a drži se teme. Hvala.
Ako hoces da te popuste oni s kojima ne zelis diskutirati, fino ne dolazis na forum i sve medresa.
I ja bih dijelio tvoje misljenje o Komsicu kad bi mi ti samo imenovala jednog... jednog jedinog dosadasnjeg ili sadasnjeg clana predsjednistva koji je po tvom misljenju uradio nesto drugo.
I prilicno sam siguran da bi ti radije glasala za Covica.
Kako se doznaje od glasnogovornice bivšeg predsjednika Stipe Mesića, Mesić i Komšić našli su se kratko na neformalnom ručku. Bio je to prijateljski susret nakon kojega se Komšić vratio natrag u Sarajevo.
Komšo u Zagreb, Komšo iz Zagreba. Ispade da je htio eskivirati jučerašnji sastanak sa Nikšićem i Kojovićem.
BHCluster wrote:
U pravu si, ono pred izbore 6 mjeseci sasvim dovoljno da se drustveno i politicki dokaze.
Ko god se vrati u Bosnu i Hercegovinu i počne dijeliti probleme ljudi koji ovdje žive, dobro je došao, taman da je jučer stigao
Sta on zna o problemima ljudi koji zive ovdje? Ono NS ga predstavio kao mogucu reality show zvijezdicu i to je to. Svoj kapacitet je jucer pokazao na HRT-u.
Na krilima bošnjačke desnice, SDA službenik završava posao.
Novoizabrani član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić pozvao je predsjednicu Hrvatske Kolindu Grabar Kitarović i premijera Hrvatske Andreja Plenkovića da nakon formiranja novog saziva Predsjedništva BiH dođu u službeni posjet BiH, ali to se vjerojatno neće dogoditi, izjavio je visoki državni dužnosnik za Jutarnji list.
- Nema nikakve šanse da premijer ili predsjednica prihvate Komšićev poziv jer sve što on radi ruši Daytonski sporazum. U Daytonu je BiH dogovorena kao država sastavljena od dva entiteta i tri konstitutivna naroda koji biraju svoje predstavnike, a Komšićev izbor ruši spomenutu konstitutivnost. Zato s njim nema smisla razgovarati jer pri izradi Daytonskog sporazuma nikome nije padalo na pamet da je moguće ovako izigravati dogovor o ustroju BiH, izjavio je ovaj utjecajni političar.
A na naše pitanje ne prijeti li onda opasnost zastoja u komunikaciji između Hrvatske i BiH, dobili smo potvrdan odgovor: - Izgleda da moramo biti rezolutni jer je to jedini način da u Europskoj uniji shvate da je u pitanju veliki problem, i počnu ga rješavati. Prisiljeni smo na ovo.
BHCluster wrote:
U pravu si, ono pred izbore 6 mjeseci sasvim dovoljno da se drustveno i politicki dokaze.
Ko god se vrati u Bosnu i Hercegovinu i počne dijeliti probleme ljudi koji ovdje žive, dobro je došao, taman da je jučer stigao
Sta on zna o problemima ljudi koji zive ovdje? Ono NS ga predstavio kao mogucu reality show zvijezdicu i to je to. Svoj kapacitet je jucer pokazao na HRT-u.
To je čovjek koji ima neko međunarodno i diplomatsko iskustvo, i svakako da je ličnost koja bi mogla najviše doprinijeti nekim pozitivnim procesima u okvirima predsjedništva Bosne i Hercegovine... Tu prvenstveno mislim na vanjsku politiku, a vjerujem da ni na unutrašnjoj ne bi odmogao...
Ali jebiga kad se ne cijeni to, nego tarlahanje Ništa, uživat ćemo sad četiri godine u tarlahanju...
Last edited by cyprus on 07/11/2018 10:30, edited 1 time in total.
Nevjerovatno kako Komsic laganini raskrinkava fasisticku politiku i ideologiju HDZa, ko Messi, dva poteza i motaj kablove... a NS botovi to predstavljaju valjda kao poraz sta li lol