Finale: Francuska - Hrvatska
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
- pizarro
- Edin H.
#703 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Posjeta Miterana Sarajevu je bila najveca moguca politicka prevara.uglavnomja wrote:
mislim imam ja neke simpatije za francuze, i to povelike, upravo zbog ratnih sema i pomoci, i da ne igraju sa cro, bilo bi allez a france , ali izmedju cro i fra - biram cro
-
omar little
#704 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
pokusavam ne uznemiravati fortunu ni na koji nacin.pizarro wrote:dje tebi grb gospodjoomar little wrote:jao, krenulo se sa humorom opet.
- Humljanin
#705 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
channel10 wrote: Sta tebi nije jasno? Jedna posveta i to je to. Shvati ti da su tvoji "preci" ipak malo dublje "zaorali" i da ce se to tesko popraviti i za narednih 50-100 godina. Ja prvi sam navijao za vas do presude UZP-u. Nakon ponasanja glavesina RH nakon te presude i ponasanja njihovih brabonjaka u Hercegovini , pa sve do danas, zelim vam sve najgore. A i to je nista naspram djela i zelja istih tih prema meni, mom narodu i mojoj drzavi. Zato danas navijam za FR i nadam se rastavljanju Hrvatske na proste faktore.
Hvala na lijepim željama
A ako ćeš o "predcima" pazi da ne otvoriš pandorinu kutiju. To je rupa bez dna... Ja znam i previše ljudi koji su bili u logorima ABiH i koji su proživili zvijerske torture. Možemo tako do Osmanlija. I imao bih razloga za mrziti. Ali ja nisam takav. To ne mogu. Ne mogu vratiti vrijeme. Niti mogu odgovarati za nečije zličine koje je počinio netko sa imenom i prezimenom.
Ti slobodno nastavi. I uživaj.
A onda se čudi što su vas Srbi poklali baš zboog te priče o "predcima". Vidim da se i ti na dobrom putu.
Ja to neznam. Ne želim se trovati.
Sretno ti, ja tebi želim sve najbolje i da ti bude kuća daleko, jer si očigledno spreman na sve dok spominješ grijehe "predaka"
- uglavnomja
#706 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
da su rusi culi za tebe prije - bila bi ti u moskvi od prvog dana, birala zdjeliceomar little wrote:pokusavam ne uznemiravati fortunu ni na koji nacin.pizarro wrote:dje tebi grb gospodjoomar little wrote:jao, krenulo se sa humorom opet.zbilja zelim da hrvatska uzme.
- uglavnomja
#707 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
tema otisl u qq
vakat je za metlanje , nadam se da ima neki mod online
- Zejnep
#708 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Onaj za koga ja budem navijala će pobijediti 
- Logovan
- Edin H.
#710 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Jesi li to navijala za Hrvatsku?Zejnep wrote:Onaj za koga ja budem navijala će pobijediti
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
#711 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Dje, šta...koga trebauglavnomja wrote:tema otisl u qq
-
Tipicoti
#712 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Hrvatski humor.....HahaHahaLogovan wrote:
Dobro je da ne igraju protiv Turske.....u pekari ne bi bili ni bureka ni sirnice
- Edin H.
#713 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Bobi wrote:Dje, šta...koga trebauglavnomja wrote:tema otisl u qq
vakat je za metlanje , nadam se da ima neki mod online?
Mozes li vratiti Omarki grb?
-
channel10
#714 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Mislim, sta da kazem. Nije ti puno trebalo da opravdas svu moju pricu. Niko ti nista ruzno nije rekao, a ti odmah pominjis srbe, klanje mog naroda itd. Mislim, mene to nesto puno ne pogadja jer znam s kim imam posla, ali sta ce sve ove silne bosnje sto navijaju za vasHumljanin wrote:channel10 wrote: Sta tebi nije jasno? Jedna posveta i to je to. Shvati ti da su tvoji "preci" ipak malo dublje "zaorali" i da ce se to tesko popraviti i za narednih 50-100 godina. Ja prvi sam navijao za vas do presude UZP-u. Nakon ponasanja glavesina RH nakon te presude i ponasanja njihovih brabonjaka u Hercegovini , pa sve do danas, zelim vam sve najgore. A i to je nista naspram djela i zelja istih tih prema meni, mom narodu i mojoj drzavi. Zato danas navijam za FR i nadam se rastavljanju Hrvatske na proste faktore.
Hvala na lijepim željama
A ako ćeš o "predcima" pazi da ne otvoriš pandorinu kutiju. To je rupa bez dna... Ja znam i previše ljudi koji su bili u logorima ABiH i koji su proživili zvijerske torture. Možemo tako do Osmanlija. I imao bih razloga za mrziti. Ali ja nisam takav. To ne mogu. Ne mogu vratiti vrijeme. Niti mogu odgovarati za nečije zličine koje je počinio netko sa imenom i prezimenom.
A onda se čudi što su vas Srbi poklali baš zboog te priče o "predcima". Vidim da se i ti na dobrom putu.
Sretno ti, ja tebi želim sve najbolje i da ti bude kuća daleko, jer si očigledno spreman na sve dok spominješ grijehe "predaka"
-
Bobi
- Forum administrator
#715 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Ono avatar, pa nek vrati sama, vidiš da je smotana, šta li je ona to čačkalaEdin H. wrote:Bobi wrote:Dje, šta...koga trebauglavnomja wrote:tema otisl u qq
vakat je za metlanje , nadam se da ima neki mod online?
Mozes li vratiti Omarki grb?
- pizarro
#716 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
kakve mocne igrace ima francuska a igraju fudbal kao da imaju samo jednog koji zna lopte a ostalo sve drvosjece.
najgore je sto ce deschampsa sad zalijepiti za trenersku stolicu, nema veze da li uzeli titulu ili ne.
najgore je sto ce deschampsa sad zalijepiti za trenersku stolicu, nema veze da li uzeli titulu ili ne.
- Edin H.
#717 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Ma nisi pratio, kaze ukinula zbog urokaBobi wrote:Ono avatar, pa nek vrati sama, vidiš da je smotana, šta li je ona to čačkalaEdin H. wrote:
Mozes li vratiti Omarki grb?![]()
![]()
.
- AmiĐa_Idriz
#718 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Ovaj će me Hrvatski humor natjerati da počnem navojati za Francusku
- Logovan
#719 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Tipicoti wrote: Dobro je da ne igraju protiv Turske.....u pekari ne bi bili ni bureka ni sirnice

-
Bazinga1234
#720 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Čak 6 igrača u hrvatskoj ekipi + trener porijeklom iz BiH 
- pizarro
#721 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
equipe de france?Zejnep wrote:Onaj za koga ja budem navijala će pobijediti
- insomnia78
#722 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Humljanin wrote:channel10 wrote: Sta tebi nije jasno? Jedna posveta i to je to. Shvati ti da su tvoji "preci" ipak malo dublje "zaorali" i da ce se to tesko popraviti i za narednih 50-100 godina. Ja prvi sam navijao za vas do presude UZP-u. Nakon ponasanja glavesina RH nakon te presude i ponasanja njihovih brabonjaka u Hercegovini , pa sve do danas, zelim vam sve najgore. A i to je nista naspram djela i zelja istih tih prema meni, mom narodu i mojoj drzavi. Zato danas navijam za FR i nadam se rastavljanju Hrvatske na proste faktore.
Hvala na lijepim željama
-
Bobi
- Forum administrator
#723 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Afrika to je cili svit ...

- Riddle
#724 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Upravo zbog stila kojim igraju danas ne moze biti kako neki prizeljkuju, 5:0 i slicno, koliko god da su bolji od Hrvatske. Kod njih ti je ono sporo, dosadno i sistematsko unistavanje protivnika. Kao San Antonio Spursi nekad. Znas da su najbolji, ali oci ti krvare gledajuci ih.pizarro wrote:kakve mocne igrace ima francuska a igraju fudbal kao da imaju samo jednog koji zna lopte a ostalo sve drvosjece.
- insomnia78
#725 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
A ljutite se kad “srbi i hrvati” odbiju igrati za BiH. ‘šnjaci su čudoBobi wrote:Afrika to je cili svit ...![]()