Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
radostan dan wrote:je li ovog spahu sramota da ovako ofirno navija...ima li iko iz rak-a da reaguje?
evo im kurac za pretplatu, na mene nek ne računaju.
Kakav RAK, niko ovdje ne radi svoj posao, pa ovakvi mogu divljati neometano.
radostan dan wrote:je li ovog spahu sramota da ovako ofirno navija...ima li iko iz rak-a da reaguje?
evo im kurac za pretplatu, na mene nek ne računaju.
Sreca pa bar oni tvoji ispadose.
Bolje ista nego nista.
informer.rs
| 07.07.2018. | 22:23
BRUKA RTS-A: Dok cela Srbija navija za Ruse, javni servis BODRI HRVATE!
Kao da nije bilo dovoljno što se već jednom nesuvislim komentarima stavio na stranu sportske ekipe koja u fudbalsku utakmicu ulazi s pesmom koja slavi klanje Srba, isti komentator RTS-a nastavio je podrškom Hrvatima
Ne mogu Srbi nikako biti gubitnici. Imali igrače u obje reprezentacije. Ako...odnosno kad Hrvatska ispadne od Engleske vjerovatno će
pronaći da Harry Kane vuče srpske korijene.
al to je taj srpski kod.... zavera,.... jadni srbi..... srbe genocidišu i tako to..... himne o klanju srba..... i tako to.... folklor koji kod njih 30g gusla....
meni licno nista posebno nije drago za anamo one - zbog svega sto smo popusili u ratu i sada pusimo u miru zbog njihovih sabotaza.... njihovog likovanja u sred bih veceg nego u ZGu.... i tako dalje - al sad ne bih bio mizeran toliko ni da navijam za neke hadalje protiv njih.... smijesno i sam bih sebi bio mediokritet.... docim to mnogima nije....
Ne mogu Srbi nikako biti gubitnici. Imali igrače u obje reprezentacije. Ako...odnosno kad Hrvatska ispadne od Engleske vjerovatno će
pronaći da Harry Kane vuče srpske korijene.