Valjda će vidjeti ovo, pa da preimenuje temu u Marvel/DC univerzum ili tako neštoYamcha wrote:
Dok čekamo - je li iko pogledao Titans?
Počeo sam je gledati, djeluje mi dobra. Puno bolja produkcija nego CW serije
Moderator: _BataZiv_0809
Valjda će vidjeti ovo, pa da preimenuje temu u Marvel/DC univerzum ili tako neštoYamcha wrote:
KB9 wrote:flash nije bila losa serijca kolko se sjecam, bas su je opasno usrali?
Sta je cudno?biggrin wrote:
a DC i kriza...pa trenutno u svijetu serija bolje stoje od marvela
Averus wrote:
Arrow ne gledam
Flash tako nekako ga i ja percipiram, s tim da je meni odmah na početku bio super
Supergirl ne gledam
Eh, Legends of Tomorrow i ovdje se slažem sa konstatacijama, s tim da mislim da je tek od treće sezone uhvaćen pravi ritam serije, gdje ni ona sama sebe ne shvata za ozbiljno i gdje faktički postaje komedija. Konsantin...nisam seriju gledao, al nakon njegovog pojavljivanja u legendama nešto sam kontao da pogledam i tu jednu sezonu...da ipak preskočim?
spree wrote:Bio je hulkbuster
E:e jbg zakasnih
u legendama je trenutno najbolji lik, zato sam i mislio da je i njegova serija odlična. ipak sa tog trona će ga, po svemu sudeći, skinuti Cisko koji bi svojim dolaskom/odlaskom mogao jednu seriju dovesti na rub egzistencije, a drugoj donijeti repromaterijal za popločavanje puta do zvijezdaAverus wrote:Meni na prvu nije leg'o, ali se dobro uklopio i priča je prejaka
Ali se u jednoj epizodi pokazao kao jebena glumčina jbt
1. CW = drama. To se moraš pomiriti da je tako ako ćeš gledati njihove serijeQler wrote:Mene malo nervira u CW Flashu sto je uvijek neka melodrama, uvijek je u nekom crnjaku... vjecito popisan... nije nimalo zajebant kao u stripovima...
Jepmali_balon wrote:Tek sad odgledah avengerse do kraja i ono poslje odjavne...kad nick furry salje poruku....jel ono salje poruku kapetnici marvel....