1.10.17 raspad Kraljevine Spanije?

Post Reply
spreca

#701 Re: 1.10.17 raspad Kraljevine Spanije?

Post by spreca »

hrle1976 wrote:
volta dzontra wrote:
tipovi iz BiH pricaju raspadnutoj infrastrukturi u RH. jadranski otoci u vrijeme petomjesecne suse imaju vodu non stop....
Nisam bas mislio na vodu nego primjerice da u jednom gradicu od mozda 10-15.000 stanovnika ti treba da prodjes kroz njega tacno 1h i 16 minuta. Znaci govorimo o streki od mozda 3km maks.
Na otocima je uglanom ono sto je"diktator" Tito pravio( Franjo i HDZ jos nisu uspjeli razrusit)......eno na Dugom otoku i dan danas ceste na koje nije ni lopata asfalta stavljena a bolje izgleda nego ceste koje su pravili proslog proljeca.....Slobodno se moze reci da Hrvatska zadnih 25godina nije nista uradila s obzirom na uradjeno sto se tice samog turizma.....samo nemoj te reci da je autoput uradjen......jer autoput je samo mamac u nedodjiju

Ni svi nemaju vodu...jos uvijek Catrnja radi
Last edited by spreca on 01/10/2017 16:12, edited 1 time in total.
dječak sa šibicama

#702 Re: 1.10.17 raspad Kraljevine Spanije?

Post by dječak sa šibicama »

Opet kmecanje i "zabrinutost" za hrvatski Jadran :D :D
Lincoln-Burrows

#703 Re: 1.10.17 raspad Kraljevine Spanije?

Post by Lincoln-Burrows »

spreca wrote: Na otocima je uglanom ono sto je"diktator" Tito pravio( Franjo i HDZ jos nisu uspjeli razrusit)......eno na Dugom otoku i dan danas ceste na koje nije ni lopata asfalta stavljena a bolje izgleda nego ceste koje su pravili proslog proljeca.....Slobodno se moze reci da Hrvatska zadnih 25godina nije nista uradila s obzirom na uradjeno sto se tice samog turizma.....samo nemoj te reci da je autoput uradjen......jer autoput je samo mamac u nedodjiju
Na otocima je ceste radila Austrougarska.
Tito je bio "bravar"
Connaisseur Karlin

#704 Re: 1.10.17 raspad Kraljevine Spanije?

Post by Connaisseur Karlin »

Challenger__ wrote:
Connaisseur Karlin wrote:EU sve zna i mirno posmatra :D :lol:

ako nema opcije za cilizirano rijesenje, fizicko nasilje i gubitak zivota su jos gora opcija, jer ista formira mrznju za narednh 100 godina

narod je definitivno glup :)
Ko? Hrvati ili Katalonci?
Slovenci :D
un1ted
Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676

#705 Re: 1.10.17 raspad Kraljevine Spanije?

Post by un1ted »

Jedan prijedlog za administraciju i sam Klix. Uvedite banovanje korisnika za komentarisanje odredjene teme. Znaci tim banom korisnik ne bi mogao postati samo na temi na kojoj ima ban.

Ukoliko zelite, besplatno cu isprogramirati.
cyprus

#706 Re: 1.10.17 raspad Kraljevine Spanije?

Post by cyprus »

Chmoljo wrote:Isto tako mi nije jasan ibret zbog ovih fosila u madridu koji mjere kukuruz. Nije Franco bio vremenska nepogoda, pobogu. Isto kao da neko misli da je 46 njemacka denacifikovana americkim i britanskim bombama.
Iako je drug hrle to postavio kao aluziju da se to dešava upravo sad i slagao da to rade desetine hiljada ljudi, zapravo je riječ o prošlogodišnjem 'obilježavanju' Frankovog rođendana, na kojem se pojavilo pojavilo oko 200 bolida...

https://www.thelocal.es/20161121/fascis ... -his-death

Kako to hrletu nije prvi put, nego mu je manje-više svaki post takav, možda ne bi bilo loše da administracija nešto učini po tom pitanju, jer tema se zaista ne da čitati od njegovih gluposti...
Connaisseur Karlin

#707 Re: 1.10.17 raspad Kraljevine Spanije?

dječak sa šibicama wrote:Opet kmecanje i "zabrinutost" za hrvatski Jadran :D :D
ja bih svim ne-Hvratima iz BiH oduzela vikendice na Jadranu :D
dječak sa šibicama

#708 Re: 1.10.17 raspad Kraljevine Spanije?

Post by dječak sa šibicama »

Connaisseur Karlin wrote:
Ti si meni uvijek bila diktatorski tip :D
hrle1976

#709 Re: 1.10.17 raspad Kraljevine Spanije?

Post by hrle1976 »

spreca wrote:
hrle1976 wrote:
volta dzontra wrote:
tipovi iz BiH pricaju raspadnutoj infrastrukturi u RH. jadranski otoci u vrijeme petomjesecne suse imaju vodu non stop....
Nisam bas mislio na vodu nego primjerice da u jednom gradicu od mozda 10-15.000 stanovnika ti treba da prodjes kroz njega tacno 1h i 16 minuta. Znaci govorimo o streki od mozda 3km maks.
Na otocima je uglanom ono sto je"diktator" Tito pravio( Franjo i HDZ jos nisu uspjeli razrusit)......eno na Dugom otoku i dan danas ceste na koje nije ni lopata asfalta stavljena a bolje izgleda nego ceste koje su pravili proslog proljeca.....Slobodno se moze reci da Hrvatska zadnih 25godina nije nista uradila s obzirom na uradjeno sto se tice samog turizma.....samo nemoj te reci da je autoput uradjen......jer autoput je samo mamac u nedodjiju

Hrvatska je obicni krs kad je rijec o turizmu. Hajde bolan ko imalo ima ikakvih para taj ne ide u Hrvatsku. Niti ce mu biti zanimljiva. Socijalni turizam samo malo drugacije zapakovan, jer svi Cesi i Slovaci koji idu u Hrvatsku nemaju cestito prebijene pare. Za njih je jedna Italija van mogucnosti. Ja ti mogu ceha, slovaka, pa cak i poljaka nacrtati profil koji ide u HR na more. To sto oni voze fino auto. Nije nista. Vecina zivi u supi ili stanu u raspadnom stanju. Stedi se od 1.8 do 1.6 da bi se otislo u HR na more. Kupi se svega i svacega sto moze da traje danima u CZ i to se doslepa... snicle se nose na plazu i zdreu.
Challenger__

#710 Re: 1.10.17 raspad Kraljevine Spanije?

Post by Challenger__ »

Challenger__ wrote:
Connaisseur Karlin wrote:EU sve zna i mirno posmatra :D :lol:

ako nema opcije za cilizirano rijesenje, fizicko nasilje i gubitak zivota su jos gora opcija, jer ista formira mrznju za narednh 100 godina

narod je definitivno glup :)
Jah...
cyprus

#711 Re: 1.10.17 raspad Kraljevine Spanije?

Post by cyprus »

Evo počelo Barcelona - Las Palmas :D

Meščini prazne tribine...
Connaisseur Karlin

#712 Re: 1.10.17 raspad Kraljevine Spanije?

dječak sa šibicama wrote:
Ti si meni uvijek bila diktatorski tip :D
opasna sam :lol: :kiss:

Bosnjaci-dijaposra su BiH prodali kuce u BiH, a zadrzali vikendice u HR :D
hrle1976

#713 Re: 1.10.17 raspad Kraljevine Spanije?

Post by hrle1976 »

cyprus wrote:
Chmoljo wrote:Isto tako mi nije jasan ibret zbog ovih fosila u madridu koji mjere kukuruz. Nije Franco bio vremenska nepogoda, pobogu. Isto kao da neko misli da je 46 njemacka denacifikovana americkim i britanskim bombama.
Iako je drug hrle to postavio kao aluziju da se to dešava upravo sad i slagao da to rade desetine hiljada ljudi, zapravo je riječ o prošlogodišnjem 'obilježavanju' Frankovog rođendana, na kojem se pojavilo pojavilo oko 200 bolida...

https://www.thelocal.es/20161121/fascis ... -his-death

Kako to hrletu nije prvi put, nego mu je manje-više svaki post takav, možda ne bi bilo loše da administracija nešto učini po tom pitanju, jer tema se zaista ne da čitati od njegovih gluposti...
Slike sam uzeo samo da docaram. I rekao sam da pjevaju trenuto sada. :wink: Tako da decko ti brkas mnogo cega.
Fudo387

#714 Re: 1.10.17 raspad Kraljevine Spanije?

Post by Fudo387 »

Gledam ove snimke, prava titina milicija, nema labavo.
Mislio sam da su Spanci pametniji, zajebo sam se.
Connaisseur Karlin

#715 Re: 1.10.17 raspad Kraljevine Spanije?

Challenger__ wrote:
Challenger__ wrote:
Jah...
aha :D
Lincoln-Burrows

#716 Re: 1.10.17 raspad Kraljevine Spanije?

Post by Lincoln-Burrows »

cyprus wrote:Evo počelo Barcelona - Las Palmas :D

Meščini prazne tribine...
Čini mi se da su prazne
Link: http://cdn.livetvcdn.net/webplayer2.php ... 782963&fwm
spreca

#717 Re: 1.10.17 raspad Kraljevine Spanije?

Post by spreca »

Lincoln-Burrows wrote:
spreca wrote: Na otocima je uglanom ono sto je"diktator" Tito pravio( Franjo i HDZ jos nisu uspjeli razrusit)......eno na Dugom otoku i dan danas ceste na koje nije ni lopata asfalta stavljena a bolje izgleda nego ceste koje su pravili proslog proljeca.....Slobodno se moze reci da Hrvatska zadnih 25godina nije nista uradila s obzirom na uradjeno sto se tice samog turizma.....samo nemoj te reci da je autoput uradjen......jer autoput je samo mamac u nedodjiju
Tito je bio "bravar"
Jasta...Austrougarska asvaltirala ceste po otocima....Na Dugom Otoku se asvalt radio pocetkom 80tih valjda.....a Josip Broz je bio Predsjednik SFRJ....firma u kojoj radis je Tito i narod pravili
okanomalo

#718 Re: 1.10.17 raspad Kraljevine Spanije?

Post by okanomalo »

Lincoln-Burrows wrote:
Tito je bio "bravar"
tile je izgradio vecinu cesta.od samostalnosti tesko da su na otocima ista radili na izgradnji cesta.
Last edited by okanomalo on 01/10/2017 16:29, edited 1 time in total.
spreca

#719 Re: 1.10.17 raspad Kraljevine Spanije?

Post by spreca »

Connaisseur Karlin
opasna sam :lol: :kiss: [/quote][/quote]

Bosnjaci-dijaposra su BiH prodali kuce u BiH, a zadrzali vikendice u HR :D[/quote]
Ja nisam prodao kucu a kupio sam vikendicu u Hr a imami u Rusiji i stan i vikendicu...nehvalim se nego samo da se zna :mrgreen:...nememozes mi nista oduzeti ali mozes dobiti :oops: :lol:
hrle1976

#720 Re: 1.10.17 raspad Kraljevine Spanije?

Post by hrle1976 »

Vatrogasci i Catalanska policija se postavili izmedju Madridske policije i glasaca. Madridska policija nasrnula na vatrogasce...

https://twitter.com/jaumeclotet/status/ ... gr%5Etweet
un1ted
Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676

#721 Re: 1.10.17 raspad Kraljevine Spanije?

Post by un1ted »

Hrletu nista ne vjerovati! Frajer vjerovatno navlaci kozicu dok sve ovo gleda i ceka objavu rezultata da svrsi...al doslovno!
hrle1976

#722 Re: 1.10.17 raspad Kraljevine Spanije?

Post by hrle1976 »

un1ted wrote:Hrletu nista ne vjerovati! Frajer vjerovatno navlaci kozicu dok sve ovo gleda i ceka objavu rezultata da svrsi...al doslovno!

Umij se pa pogledja video na linku.... :oops:
un1ted

#723 Re: 1.10.17 raspad Kraljevine Spanije?

Post by un1ted »

Video je ok, ne sporim, ali sporim da treba vjerovati slovu iz tastature! CIjeli dan navodis neke informacije, niti jedan link ne postavis, a nakon toga izjavis da si slike sa prethodnih protesta stavio radi dramaturgije i oslikavanja trenutnog stanja :lol:
megaman4

#724 Re: 1.10.17 raspad Kraljevine Spanije?

Post by megaman4 »

okanomalo wrote:
Lincoln-Burrows wrote:
Tito je bio "bravar"
tile je izgradio vecinu cesta.od samostalnosti tesko da su na otocima ista radili na izgradnji cesta.
Tito je bio vrlo dobar bravar i odlican drzavnik. Sve sto vidimo okolo je izgradjeno za njegova vakta i putevi, skole, zgrade, fabrike, Poljoprivredna dobra, fakulteti, instituti itd...

Ko je kriv ovima koji nisu znali cuvati infrastrukturu koju je Joza napravio?
hrle1976

#725 Re: 1.10.17 raspad Kraljevine Spanije?

Post by hrle1976 »

un1ted wrote:Video je ok, ne sporim, ali sporim da treba vjerovati slovu iz tastature! CIjeli dan navodis neke informacije, niti jedan link ne postavis, a nakon toga izjavis da si slike sa prethodnih protesta stavio radi dramaturgije i oslikavanja trenutnog stanja :lol:
Citaj sta pistu mediji. Na razlicitim jezicima. Spanija je u rasuli to je najvaznija vijest danas. Katalonija je ovog trena vec drzava za sebe. Ova madriska policija je okupator. Madrid su osudili brojni. Gotova prica. Mis koji obozava fasizam od spanskog ministra se sakrio u podrum.

Moli samo boga da ne dodje do rata.

Sve sto sam pisao je TACNO! jer to mozes naci na internetu. U po madrida se trenutno pjevaju fasisticke pjesme.

Da mi rodjeni otac podrzava Madrid ja cu mu reci da je FASISTA.

Treba Nato da naleti malo povis Madrida kao 1999 povis Beograda pa da se malo istrese. Nisam za pucanje nikakvo ali za ovo jesam. Da malo Frankofili se dozovu pameti. Madrid zadnji bastion fasizma u Europi.
Post Reply