Tarik Dautovic - nova generacija Bosnjaka

Post Reply
agent_001

#701 Re: Tarik Dautovic - nova generacija Bosnjaka

Post by agent_001 »

shbc wrote:
ultima_palabra wrote: Kako licno misljenje, kad se zaklanja iza mase 'novih Bosnjaka'?

Takve hinje nikad nemaju licno misljenje, uvijek govore ispred nekog kolektiva.
Plus sto recenica "Allahi mi zvace se ulica Alije Izetbegovica, a ne Titova" nije jednako "ja mislim da bi trebalo preimenovati ulicu".

p.s. Jebem ti politiku kad ja moram biti na tvojoj strani na dan derbija :mrgreen:
Ne sječam se da si napadao onog es de pe-ovog fašistu kad je kao kočijaš provao rahmetli predjedniku i ostalim bošnjacima i karakterisao ga kao kolektivno mišljenje crvenih, a kleo se i on i lajao kako kočijaš, što nije slučaj kod malog.
I sad kad bi ja rekao da ovako mislimo mi, iz udruženja peradara, to treba kao značiti da je to stav udruženja.
Ma hajte molim vas, jadni dupli aršini.
Last edited by agent_001 on 19/08/2017 14:14, edited 1 time in total.
Fudo387

#702 Re: Tarik Dautovic - nova generacija Bosnjaka

Post by Fudo387 »

shbc wrote:
Fudo387 wrote:
Jeste da je besmisleno, ali kad si vec navalio, to je jos uvijek i moje bez obzira sta ti o tome mislio. Ako mislis da nije, bujrum ti da me s noge na nogu izbacis kad dodjem kuci.
Nemam te ja sta izbacivati. Nemam nista protiv turista. Dodjete, pojedete cevape, ostavite koju marku u drzavi i svojim putem. Svi sretni.
Im'o ti, nem'o sta protiv, zaboli me qrac.
Glede te pojave potpuno si nebitan.
shbc

#703 Re: Tarik Dautovic - nova generacija Bosnjaka

Post by shbc »

agent_001 wrote:
shbc wrote:
ultima_palabra wrote: Kako licno misljenje, kad se zaklanja iza mase 'novih Bosnjaka'?

Takve hinje nikad nemaju licno misljenje, uvijek govore ispred nekog kolektiva.
Plus sto recenica "Allahi mi zvace se ulica Alije Izetbegovica, a ne Titova" nije jednako "ja mislim da bi trebalo preimenovati ulicu".

p.s. Jebem ti politiku kad ja moram biti na tvojoj strani na dan derbija :mrgreen:
Ne sječam se da si napadao onog es de pe-ovog fašistu kad je kao kočijaš provao rahmetli predjedniku i ostalim bošnjacima i karakterisao ga kao kolektivno mišljenje crvenih, a kleo se i on i lajao kako kočijaš, što nije slučaj kod malog.
I sad kad bi ja rekao da ovako mislimo mi, iz udruženja peradara, to treba kao značiti da je to stav udruženja.
Ma hajte molim vas, jadni dupli aršini.
De piši na našem. Ne razumijem te.
shbc

#704 Re: Tarik Dautovic - nova generacija Bosnjaka

Post by shbc »

Fudo387 wrote:
shbc wrote:
Fudo387 wrote:
Jeste da je besmisleno, ali kad si vec navalio, to je jos uvijek i moje bez obzira sta ti o tome mislio. Ako mislis da nije, bujrum ti da me s noge na nogu izbacis kad dodjem kuci.
Nemam te ja sta izbacivati. Nemam nista protiv turista. Dodjete, pojedete cevape, ostavite koju marku u drzavi i svojim putem. Svi sretni.
Im'o ti, nem'o sta protiv, zaboli me qrac.
Glede te pojave potpuno si nebitan.
Isto kao i tvoje misljenje sta treba u BiH. Umjesto sto se brines da "kosmopolite ne pocnu klati", bolje ti je da se brines da tebe tamo neki Redneck iz Texas-a ne prikolje sto mu ti musliman uzurpiras radna mjesta. Prvo se u svojoj avliji cisti, pa onda gleda tudja.
agent_001

#705 Re: Tarik Dautovic - nova generacija Bosnjaka

Post by agent_001 »

shbc wrote:
De piši na našem. Ne razumijem te.
:lol:
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#706 Re: Tarik Dautovic - nova generacija Bosnjaka

Post by pici »

Fudo387 wrote:
pici wrote:napravit ce buduca generacija eSDeA patrijota na celu su tarikĆetom i zahiragitĆetom od fildzana dzezvu... vidi cete :bih:
Pisaj ga, ubij ga u pojam i napravi budalom dok jos nije ni prohod'o i nadaj da ce mu se sutra posreciti.
Djecu treba skolovati, odgajati, ukazivati mu na greske, a ne omcama prijetiti. Najlakse je od njega formirati budalu, nabij ga nogom u guzicu i spomenu mu glupu mater koja ga rodila, to ti je siguran recept za uspjeh. Al u qrcu.
BOSNJACI SVIH ZEMALJA UJEDINITE SE !!! :bih:
aratet

#707 Re: Tarik Dautovic - nova generacija Bosnjaka

Post by aratet »

Fudo387 wrote:
pici wrote:napravit ce buduca generacija eSDeA patrijota na celu su tarikĆetom i zahiragitĆetom od fildzana dzezvu... vidi cete :bih:
Pisaj ga, ubij ga u pojam i napravi budalom dok jos nije ni prohod'o i nadaj da ce mu se sutra posreciti.
Djecu treba skolovati, odgajati, ukazivati mu na greske, a ne omcama prijetiti. Najlakse je od njega formirati budalu, nabij ga nogom u guzicu i spomenu mu glupu mater koja ga rodila, to ti je siguran recept za uspjeh. Al u qrcu.

On je prije komentara bio formirana budala.
Nemoguce mu je ukazati na greska kad je lik kompletna greska.
Fudo387

#708 Re: Tarik Dautovic - nova generacija Bosnjaka

Post by Fudo387 »

shbc wrote:
Isto kao i tvoje misljenje sta treba u BiH. Umjesto sto se brines da "kosmopolite ne pocnu klati", bolje ti je da se brines da tebe tamo neki Redneck iz Texas-a ne prikolje sto mu ti musliman uzurpiras radna mjesta. Prvo se u svojoj avliji cisti, pa onda gleda tudja.
Ni slicno, a kamo li isto.
Ja spletom okolnosti imam ista prava, i u BiH, i u Texasu.
Redneck u Texasu, bas kao i ti u Bosni, kad je u pitanju moj status, moze me samo za hargiju povuc'.

Imas li jos kakvih teorija, pitanja, nedoumica, ili da ovo privedemo kraju?
problemnatravunu

#709 Re: Tarik Dautovic - nova generacija Bosnjaka

Post by problemnatravunu »

[quote]Sigmund Frojd, najpoznatiji psihijatar i otac psihoanalize ostavio nam je genijalne mudrosti i izreke za sva vremena.

Među njima, tu je i lekcija koju svako treba da zapamti - kako da prepoznate glupe ljude!

Legendarni psihijatar je ljudsku glupost otkrivao veoma brzo, a kako i vi da ih otkrijete, savetuje u jednoj jedinoj rečenici:

"Prvi znak ljudske gluposti je potpuno odsustvo stida", rekao je Frojd.

Dakle, kada se nađete u situaciji da vas je sramota zbog tuđeg ponašanja ili izjave, ili se čudite nekim suludim postupcima - odmah znate sa kim imate posla.

/quote]
uglavnomja

#710 Re: Tarik Dautovic - nova generacija Bosnjaka

Post by uglavnomja »

Kejn wrote:
Thorgerson wrote:
Bosnjaci su nesposobni da upravljaju mjesnom zajednicom, a ne da ovladaju federacijom, kamo li drzavom.
Naravno da nisu iste strane kovanice. Ova prva je organizirala etničko čišćenje i UZP i organizirala bi ga opet da ima snage, ali je nema. SDA je sa druge strane, koliko god bila korumpirana i kriminogena, bila politička fakcija koja je organizirala odbranu međunarodno priznate RBiH. Većina funkcionera su bili članovi SDA. Može se kome ne sviđati ili ne ali to su činjenice. Nisu iste niti će ikada biti. Da sarađuju to je svakom normalno ako se uzme ustroj BiH. Jedino galamdžijama poput SDP-a, šatro ljevice ireufu i Suljagi to nije jasno, ali zato će oni uvjek ostati na klupi, gdje im je mjesto kao opozicija.

Bošnjaci su narod koji se pokazao jako žilavim u okolnistima gdje bi mnogi drugi pokleknuli. Naravno da ćemo ovladati federacijom pitanje nije da li, već kada.

jeste al' u panjevima sda nesto organizovala ...

raja je u tenama odbranila na pocetku sa puskama iz to

dali ovlasti celama, cacama, jukama ... mada je i to upitno, prije ce biti da su prihvatili (morali prihvatiti) cinjenicno stanje jer je jukina vojska za komplet trezorcad 92. bila kao peta americka flota sve sa nato snagama ...

onda pokupili nesto oficira, trecerazrednih, iz jna sa titulama - i to je to, vlast na papiru, realno NISTA!!!!

zelene beretke :D kamp za ranjenike u zaostrogu, borili se svrakici sa mora, iz zagreba i iz turske ... sve pod kontrolom sda, to stoji :thumbup:

ali ima jedna stvar u kojoj je sda bila fantasticno uspjesna: odbrana naroda od poslanih donacija poslije rata :thumbup: to su odradili sa manje od 1% greske ... u srebrenici ni taj 1%, ali to su namirile munire po vogoscama :P

zemlja ili dio zemlje kojom ovladaju bosnjaci ce proci kao bolnica kosevo - sama sebi svrha, placanje podobnih iz budzeta, a pacijenti - izvol'te razgulit negdje drugo pa se lijecite :zzzz:
LBVIEW

#711 Re: Tarik Dautovic - nova generacija Bosnjaka

Post by LBVIEW »

commendatore wrote:
LBVIEW wrote:
commendatore wrote:
nije bilo u Jugoslaviji kozmopolitizma.... hahahahahhaha

evo jedan primjer - moji starci su u firmi imali u Jugoslaviji strasnoj kasu uzajamne pomoci u koju se pomalo ulagalo od plate ali posudjivalo bez kamata..... eto jarane.... jugoslavija je bila mrak.... zao mi je samo sto nije pojela vise hamelja koji je sad ispliv'o .... :mrgreen:
Sto, javio se latentni koljac i wannabe intelektualac.
Sinko, da te prosvijetlim- kozmopolitizam nije sinonim za solidarnost.
pomijeso si loncice a i proizvoljno baljezgas - nemoj me ti matere ti prosvjetljavat s vama je svjetlo oslo u tri pcke materine, nemamo ni predstavnika na eurosongu :lol:

neka ima kozmopolitizma u Sanjin-Sara-Sefic-Sandzak-Seljajevo eri :zjev:
Ko ti je kriv sto ne poznajes osnovne pojmove, a pokusavas se kao raspravljati. :mrgreen:
LBVIEW

#712 Re: Tarik Dautovic - nova generacija Bosnjaka

Post by LBVIEW »

orinoco wrote:
LBVIEW wrote: Btw., ovaj Tarik jest lujka, al' mi je drago sto prca ove "Jugose". :D
Drag je on tebi svakako, priča što i ti misliš :-)
Ma libo me taki i za Sugom i za bravarom - svi , osim par sarajevskih NVO lezihljebovica su s istim davno rakrstili.
Probaj na tu temu povesti diskusiju izvan par lokala u Sarajevu, pa ces cuti sto ljudi misle.
Btw., spomeni i kako Alija nije htio mir je odbio Cutiljerov sporazum, kako i priici forumskom jugonostalgicaru.
bersK

#713 Re: Tarik Dautovic - nova generacija Bosnjaka

Post by bersK »

Javio sam mu se kulturno i napisao pofin roman (bez ikakvih prozivanja i psovki). Decko napise hladno "Eih ne mogu ti ja ovo citati, puno si ti toga napiso." Nemos covjeku objasnit da je zajebo sefa i stanicu, uporan lik kako nista pogresno nije reko. Kazes mu da mu vise niko ne vjeruje i da pokusa podici Trump Tower usred SG-a, niko ga vise nece bendati i bice sumnjicavi. Ma jok, napisa rodjo uvijek ce bit onih sto sumnjaju, a ja imam ljude koji mi vjeruju. Jebo te insan zatucani. Mali je bas glup.
Kejn

#714 Re: Tarik Dautovic - nova generacija Bosnjaka

Post by Kejn »

uglavnomja wrote:

Mojne te sranjske priče lafo ljudi izašli na ulice sa tenama i počeli vaditi puške i tenkove iz džepova. Vrhovni zaovjednik oružanih snaga je bio Alija Izetbegović, predsjednik SDA.
commendatore

#715 Re: Tarik Dautovic - nova generacija Bosnjaka

Post by commendatore »

L u c i f e r wrote:
commendatore wrote:
putokaz1 wrote:Svaka vlast ima pravo da mijenja imena ulica
Vlast se bira na izborima
90% onih koji ne izađu na izbore NE VOLE SDA
Bujrum izađite na izbore i sklonite ove s vlasti smao VI(Neizlazači na izbore) to možete
koga odabrat kad ima 342141412 stranaka i buljuk glasova ode u sve te
A posle izbora ih sda inako pokupuje za burek i bozu...
pa upravo tako.... i pivu ko pije :lol:
commendatore

#716 Re: Tarik Dautovic - nova generacija Bosnjaka

Post by commendatore »

LBVIEW wrote: Ko ti je kriv sto ne poznajes osnovne pojmove, a pokusavas se kao raspravljati. :mrgreen:
jel ti sad bogatiji zivot sto si me provalio sinko moj? :lol: jebote cega se vi dojebete ne popustate.... :-)
General War

#717 Re: Tarik Dautovic - nova generacija Bosnjaka

Post by General War »

Kejn wrote:
uglavnomja wrote:

Mojne te sranjske priče lafo ljudi izašli na ulice sa tenama i počeli vaditi puške i tenkove iz džepova. Vrhovni zaovjednik oružanih snaga je bio Alija Izetbegović, predsjednik SDA.
HAHAHAHA :-)
orinoco

#718 Re: Tarik Dautovic - nova generacija Bosnjaka

Post by orinoco »

LBVIEW wrote:
orinoco wrote:
LBVIEW wrote: Btw., ovaj Tarik jest lujka, al' mi je drago sto prca ove "Jugose". :D
Drag je on tebi svakako, priča što i ti misliš :-)
Ma libo me taki i za Sugom i za bravarom - svi , osim par sarajevskih NVO lezihljebovica su s istim davno rakrstili.
Probaj na tu temu povesti diskusiju izvan par lokala u Sarajevu, pa ces cuti sto ljudi misle.
Btw., spomeni i kako Alija nije htio mir je odbio Cutiljerov sporazum, kako i priici forumskom jugonostalgicaru.
Jah, eto treba da klanjam SDA i Aliji Izetbegoviću, grobarima Bosne i Hercegovine :lol: :lol:

De pusti se te seljačke priče, čuj jugonostalgija, pa zato treba diskreditirati i veličati SDA :lol:
HAVANA

#719 Re: Tarik Dautovic - nova generacija Bosnjaka

Post by HAVANA »

Kejn wrote:
uglavnomja wrote:

A kako je bilo,reci nama mladim da znamo?
Fudo387

#720 Re: Tarik Dautovic - nova generacija Bosnjaka

Post by Fudo387 »

HAVANA wrote:A kako je bilo,reci nama mladim da znamo?
Koje si ti patike zaduzio?
Nike ili adidas? :D
muha_sa

#721 Re: Tarik Dautovic - nova generacija Bosnjaka

Post by muha_sa »

Fudo387 wrote:
volio bih i ja znat kako je bilo
Matzan

#722 Re: Tarik Dautovic - nova generacija Bosnjaka

Post by Matzan »

muha_sa wrote:
Fudo387 wrote:
volio bih i ja znat kako je bilo
Meni je prič'o neki tip iz Minhena da je bilo teško.
Fudo387

#723 Re: Tarik Dautovic - nova generacija Bosnjaka

Post by Fudo387 »

muha_sa wrote:volio bih i ja znat kako je bilo
Pa ja, ti se bolje sjecas prvog svjetskog rata. :D
muha_sa

#724 Re: Tarik Dautovic - nova generacija Bosnjaka

Post by muha_sa »

nije svoje razgovjetno cuo jer radioamateri nisu dobro frekvenciju naštimali :?
Dasi

#725 Re: Tarik Dautovic - nova generacija Bosnjaka

Post by Dasi »

Kejn wrote:Mojne te sranjske priče lafo ljudi izašli na ulice sa tenama i počeli vaditi puške i tenkove iz džepova. Vrhovni zaovjednik oružanih snaga je bio Alija Izetbegović, predsjednik SDA.
Jebem ti zivot, pa sto nam nisi javio u ratu da nam je Alija i tenkove kupio?! Da si bar Nusretu Šišiću Dedi javio da se ne pati sa vodovodnim cijevima.
Post Reply