Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Velkoski wrote:ne kontam zašto je klempa veći
grijeh od alkohola ili cigara?
Za pojedince je svinjetina veci grijeh od alkohola,droge,bluda,kladionica zajedno
Pa moze biti da je veci.
Alkohol droga vigare su opijati kojih se covjek tesko moze rijesiti a sex je strast koju covjek moze kontrolisati ali je podlozan kao ljudsko bice da u trenucima slabosti popusti. Na jedenje svinje cuka macki zaba zmija te samo moze navesti bogohuljenje
missko wrote:
Pa moze biti da je veci.
Alkohol droga vigare su opijati kojih se covjek tesko moze rijesiti a sex je strast koju covjek moze kontrolisati ali je podlozan kao ljudsko bice da u trenucima slabosti popusti. Na jedenje svinje cuka macki zaba zmija te samo moze navesti bogohuljenje
pa nije veći, isto je.
dakle, opravdanje je što ljudi nemaju karakter, ok...
i čuj, možda je klempa ukusna, pa se ljudi ne mogu kontrolisati
lijepa u dusi wrote:@Cossack
Na kulgli zemaljskoj ne postoji životinja s manje srama od svinje. To je jedina životinja koja poziva društvo da se pari s njegovim parnjakom.
Takođe sam čuo da svinje slušaju one metalike i bodu se travama
Na kulgli zemaljskoj ne postoji životinja s manje srama od svinje. To je jedina životinja koja poziva društvo da se pari s njegovim parnjakom.
E Boze sacuvaj sta procitah... Pa nije ni cudo sto nam se ljudi smiju, vidi bisera medju muslimanskim redovima
missko wrote:
Pa moze biti da je veci.
pa nije veći, isto je.
To je ono tipa imas Marlboro i Opatiju i Opatija ti zabranjena a ti kazes ja cu je pusiti jer ako je ne budem pusio kao moji susjedi pomislit ce neko da sam zaostao ili da sam neki vjernik
E Boze sacuvaj sta procitah... Pa nije ni cudo sto nam se ljudi smiju, vidi bisera medju muslimanskim redovima
Ovo je samo kopiran tekst sa hrvatskog portala. Prije debilnih ispada ne bi bilo loše da se malo iskoristi i Google.
Nakon citiranja debilnih tekstova, red je da se stavi i izvor. Nisam ni mislila da si ti pisao tekst, smijala sam se napisanom i cinjenici da iko uopste moze citirati ovakav tekst.
Velkoski wrote:ne kontam zašto je klempa veći
grijeh od alkohola ili cigara?
Za pojedince je svinjetina veci grijeh od alkohola,droge,bluda,kladionica zajedno
Pa moze biti da je veci.
Jesi zaboravio na sve druge zivotinje na planeti?
Last edited by kakavdanakneiskustvu on 09/06/2017 09:53, edited 1 time in total.
Nakon citiranja debilnih tekstova, red je da se stavi i izvor. Nisam ni mislila da si ti pisao tekst, smijala sam se napisanom i cinjenici da iko uopste moze citirati ovakav tekst.
Mora da ti je život izuzetno dosadan i monoton dok ti je citiranje teksta toliko smiješno. Izađi malo vani, lijep je dan. Možda doživiš i nešto što je zaista smiješno.
Bio sam svjedok prije par mjeseci situaciji na poslu kad se dvojica kolega dogovaraju sta ce kupiti za dorucak i dogovor je da uzmu i tirolsku ili neku drugu salamu od svinjskog mesa,jedan od njih je bosnjak po naciji,komentar dvojice drugih kolega koji su to culi,a takodje su bosnjaci je bio da ovaj nije normalan zbog toga,istovremeno ta dvojica non stop piju alkohol,ne izlaze iz kladionice,non stop se hvale kako su bili sa drugim zenama a ozenjeni su
Last edited by kakavdanakneiskustvu on 09/06/2017 10:36, edited 1 time in total.
Ne jedem svinjetinu niti meso bilo kojeg sisara koji je svastojed/mesojed (cuko, maca, pacov, svinja, medo, lija, ljudi itd...). To meni nije stvar religije, ukusa, mirisa ili uticaja okoline, samo sam svjestan koliko je nezdravo i koliko iscrpljujemo organizam unosom takvog mesa. A i nekako nije fol jesti svoju kariku u lancu ishrane Riba, racici, puretina...
missko wrote:
Pa moze biti da je veci.
pa nije veći, isto je.
To je ono tipa imas Marlboro i Opatiju i Opatija ti zabranjena a ti kazes ja cu je pusiti jer ako je ne budem pusio kao moji susjedi pomislit ce neko da sam zaostao ili da sam neki vjernik
Ta bi ti teorija držala vodu da ne živimo u zemlji gdje se 95% stanovništva (gore dole u procentima) izjašnjavaju kao vjernici. Ja je ne jedem jer se kurčim, jer tjeram inat, jer mi je bitno šta će drugi misliti, nego što mi je ukusna i što me boli K za religijskim zabranama iz starog i srednjeg vijeka.
missko wrote:
Pa moze biti da je veci.
pa nije veći, isto je.
Ta bi ti teorija držala vodu da ne živimo u zemlji gdje se 95% stanovništva (gore dole u procentima) izjašnjavaju kao vjernici. Ja je ne jedem jer se kurčim, jer tjeram inat, jer mi je bitno šta će drugi misliti, nego što mi je ukusna i što me boli K za religijskim zabranama iz starog i srednjeg vijeka.[/quote]
MyTao wrote:Meni je sve oko svinjetine i vjere zanimljivo... Evo ja sam ateista a iz nekog cudnog razloga ne jedem svinjetinu i cak trazim da se ista ne stavlja u moje jelo kada jedem vani... Iako to nema nikakve veze sa religijom... mislim da je vise zbog nekog nacionalnog identiteta.
Poznajem ateiste jevreje i oni isto tako ne jedu svinjetinu iako skupa ismijavamo religiju... i kod njih nejedenje svinjetine je nesto sto ih cini onim sto jesu... A alcohol svi konzumiramo