SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
SmokingMan

#701 Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017

Post by SmokingMan »

I da se Safet vrati,poslije 2 kiksa bilo bi isto kao i sa Mešom.Pa bi onda bilo,daj Duša Bajevića,Bielsu,zvanog "Ludi",Nikolu Nikića,ovog onog.Ma hajte. :oops:
Logovan

#702 Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017

Post by Logovan »

dječak sa šibicama wrote:a cuj Visce "Grci su dosli da nas nerviraju, da se brane 90 minuta, provociraju, mi smo se iznervirali zbog toga" :lol: :lol: :lol:
To rekao? :shock: :shock:

Ma mrš više amateru debilni.
Tomahawk11
Globalni moderator

#703 Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017

Post by Tomahawk11 »

relativno84 wrote:
Tomahawk11 wrote:Uf, sad cemo i tu pricu. Ma hajde, bas su pitari krivi sto Mesa pojma nema.
Bezveze ti prica, ali eto, ko sam ja da te ometam. Samo nastavi.
Mesa je kriv sto sudija svjesno ili ne osteti nas za penal i pobjedu :?
Mesa je kriv sto neki igraci igraku preko neke stvari jer znaju da nema alternative za njih :?
Suplja prica.
Pa valjda si gledao citavu utakmicu.
Usao je u istu sa dva napadaca i ubacio treceg, pa ga izbacio. Cirkus.
Besica kasno ubacio.
Vecinu utakmice smo igrali...gluho bilo.
Ko je igrao preko neke stvari? Pjanic, Dzeko? Ko?
nema me tamo

#704 Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017

Post by nema me tamo »

ExNihilo wrote:Višća je izuzetno malouman igrač.

Bjezi ba 2 puta ga gledao u Turskoj i ono sto sam vidio je toliko dobro da moze igrat mozda u top 20 kluba svijeta..

Svi kad dodju u repku postani retadirani, NAJGORE STO KAD GLEDAMO UTAKMICU ISTO KAO DA GLEDAMO DJECU NEKU NA IGRALISTU..

PA LIKOVI NE MOGU DA NAM UTAKMICU UCINE ZANIMLJIVOM GODINAMA.
ovo_malo_duse

#705 Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017

Post by ovo_malo_duse »

channel10 wrote:Evo kaze covjek da su dva igraca zavrsila u bolnici. Dodaj tu jos Besica i to je to. Sudija nas jebo za dva penala i to je to.

A sad nastavite pljuvanje po zeljinim igracima i selektorima, jer trenutno nema igraca sarajeva u repci pa ovi drugi ne mogu dobiti odgovor.

Hvala i prijatno
Nemogu da psujem posace me u banovice. Dabogda ti Zelji do sudnjeg dana Mesa bio trener. Ne vrti se de svijet oko zelje .
Mesa kupio prnje I zabij tog francuza u sebi u dupe I povedi ga sa sobom.

Ma nece nema on morala da da otkaz. Vidio se iz izjave. Morat ce s otjerat na kraju.
ExNihilo

#706 Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017

Post by ExNihilo »

Šta radi ovih dana Ćiro? :mrgreen:
Billy The Pljuc

#708 Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017

Post by Billy The Pljuc »

Ja bih ovo nazvao:

Zbogom Francuska!

Zbogom Rusija!

Zbogom Mesha!

Nadao sam se da ce biti nekog pomaka sa novim selektorom ali se ispostavilo nakon onog debakla sa Irskom da mu je trebalo otkazati saradnju. Ispade mi gori od Safeta kojeg ne mogu smisliti a s kojim smo ipak odigrali neke stvarno dobre utakmice. S Meshom za ovaj period koji je na poziciji ja fakat ne mogu da izdvojim nijednu, ama bas nijednu utakmicu gdje smo razvaljivali i igrali onako kako bi trebalo da igramo s obzirom na igracki kadar. Postavka igre i izmjene su mu katastrofa, jos jednom je pokazao da ne umije najvaznije utakmice dobiti. Mislim nidje veze, u utakmici u kojoj mu igra samo pobjeda frajer vrsi maltene sve tri izmjene u odbrani i nema opravdanja ni sto je prvu bio primoran da izvrsi. Nikakva igra, nisam vidio apsolutno nista vrijedno pomena i nigdje nekog zalaganja i izgaranja osim bespotrebnih faulova i nerviranja ni oko cega. Bas ih je "nabrijao" i sad nas nema ni na mapi i ove kvale su gotove za nas.

Na stranu sudija i propustanje da nam svira nalpe, bio je al je vrijeme kriticno bilo, da smo imali takvu situaciju ranije u toku utakmice vjerovatno bi i svirao. Ovako fakat nemam koga drugoga kriviti osim Meshu, ocekivao sam da ce se krenuti u drugom poluvremenu al nidje veze.

Sto se mene tice ja sam zavrsio s pracenjem fudbalske reprezentacije, nemam vise ni energije ni zivaca da pratim. Pametan nisam a s obzirom na savez i ko sjedi u njemu ne vjerujem da cemo ikada imati pravog selektora u pravo vrijeme. Ova generacija je zavrsila svoje i mi smo svoj zenit dozivjeli i prosli s njom i sad se vracamo u vode fudbalskih liliputanaca. Jbga steta...
Tomahawk11
Globalni moderator

#709 Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017

Post by Tomahawk11 »

SmokingMan wrote:I da se Safet vrati,poslije 2 kiksa bilo bi isto kao i sa Mešom.Pa bi onda bilo,daj Duša Bajevića,Bielsu,zvanog "Ludi",Nikolu Nikića,ovog onog.Ma hajte. :oops:
Ima covjek siguran posao u Turskoj, ne treba mu ovo.
Mada je to bezze prica.

Evo sutra snimak ovog u 15:00 :lol: :lol: :roll:
House

#710 Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017

Post by House »

PENAL! zašto je bošnjak kurate sreće?
p206

#711 Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017

Post by p206 »

nema me tamo wrote:
ExNihilo wrote:Višća je izuzetno malouman igrač.

Bjezi ba 2 puta ga gledao u Turskoj i ono sto sam vidio je toliko dobro da moze igrat mozda u top 20 kluba svijeta..

Svi kad dodju u repku postani retadirani, NAJGORE STO KAD GLEDAMO UTAKMICU ISTO KAO DA GLEDAMO DJECU NEKU NA IGRALISTU..

PA LIKOVI NE MOGU DA NAM UTAKMICU UCINE ZANIMLJIVOM GODINAMA.
ispravka
jedan lik - trener

Meša je ko čovjek dobar, ali trenerski limitiran do bola... mislim da je krajnje vrijeme da dovedemo nekog ko je kao trener nešto postigao na ozbiljnom nivou... samo da je Vaha manji šupak sve bi bolje izgledalo
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#712 Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017

Post by hrasno38 »

Tomahawk11 wrote:
Itsoktobealone wrote:Oj Safete vrati se, sve ti je oprošteno :-) :-)
:mrgreen:
Nije mu nista oprosteno jer je i on kloc kao i Mesa samo kloc koji je imao Misimovica....cim ga nije imao dobio je po picki u svim utakmicama...na kraju krajeva da je valjao ne bi bio smjenjen!!!
peepeep

#713 Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017

Post by peepeep »

Što se mene tiče - zdra'o reprezentacijo. Niste vrijedni živaca.
Samprotivsviju

#714 Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017

Post by Samprotivsviju »

relativno84 wrote:
Tomahawk11 wrote:Uf, sad cemo i tu pricu. Ma hajde, bas su pitari krivi sto Mesa pojma nema.
Mesa je kriv sto sudija svjesno ili ne osteti nas za penal i pobjedu :?
Mesa je kriv sto neki igraci igraju preko neke stvari jer znaju da nema alternative za njih :?
Suplja prica.
Jebo ba penal, pa ako ce penal biti razlika izmedju uspjeha i neuspjeha...e onda smo stvarno losi

Trener je odgovoran za predstavu ekipe na terenu, ova ekipa je takva kakva je...nemozemo kupiti novu, ako je ne mozes motivisati u najbitnijoj utakmici....onda ga zajebi
sunceKOtepsija

#715 Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017

Post by sunceKOtepsija »

NajdraziVodjaa wrote:
Logovan wrote:
NajdraziVodjaa wrote: I da Stevanovic a i Duljevic su Robben i Di Maria za onog limitiranog kloca Viscu...
Nemoj tako pričati o igraču koji godinama igra u nekom Sporu, koji tamo žari i pali među kvazi igračima. :oops:

Kad sam ja govorio da je on bezveze igrač, da nemamo nikakve koristi od njega, ali džaba, daj ti nama Višću, ima 10 golova u Turskoj ligi.
Najvece smece od igraca dolazi iz te lige, liga pretplacenih bivsih zvijezda koje se zajebavaju i limitiranih igraca koji ne mogu prismrditi ni najprosjecnijim klubovima liga petice. Mislim sta jos ima da se kaze o ligi u kojoj Avdija Vrsajevic udje u neki idealni tim ili tako nesto? :lol:

A sto se tice Visce sta reci o liku koji je kao krilo i vazi za satro brzog igraca a kilavi stoper ga otrese u sprintu hladno :lol: Opet kazem i Stevanovic i Duljevic su za njega pojam krilnog igraca.
ako moze bez turkofobije bar na ovoj temi... :roll:
ExNihilo

#716 Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017

Post by ExNihilo »

Oprošten je qrc Safetu.
NoWayOut

#717 Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017

Post by NoWayOut »

Meni je Meša "umro" kao trener kad su mu u repki poceli debitovati igraci sa 30god, ozivljavaju im karijere a zapravo bi trebali da se oproste od iste. Umjesto da guraju djecu Cimirota,Bajica, Hodzica, Duljevica, ima ih jos. Da momci sticu iskustvo igrajuci za repku pa mozda i naprave jaci transfer preko repke, pa ce ti se to vratiti da ces onda dobiti jos boljeg i iskusnijeg igraca, ali jok kod nas sve naopako, ma bezveze se nerviram.
channel10

#718 Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017

Post by channel10 »

Tomahawk11 wrote:
channel10 wrote:Evo kaze covjek da su dva igraca zavrsila u bolnici. Dodaj tu jos Besica . Sudija nas jebo za dva penala i to je to.

A sad nastavite pljuvanje po zeljinim igracima i selektorima, jer trenutno nema igraca sarajeva u repci pa ovi drugi ne mogu dobiti odgovor.

Hvala i prijatno
Uf, sad cemo i tu pricu. Ma hajde, bas su pitari krivi sto Mesa pojma nema.
Samo pisem na osnovu onoga sto sam procitao ovdje. Necu o tome jer sam sve rekao. Sto se tice Mese, puno toga je do njega jer mu je falio pored Pjanica neki dobar tehnicar da razvale grcku vezu i odbranu. Prvo uvodi Kodru, pa onda Besica. Na klupi mu sjede Medunjanin i Prcic (oba dobra tehnicara). Koliko nas je sudija jebo, jebo nas je i Mesa.
Tomahawk11
Globalni moderator

#719 Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017

Post by Tomahawk11 »

hrasno38 wrote:
Tomahawk11 wrote:
Itsoktobealone wrote:Oj Safete vrati se, sve ti je oprošteno :-) :-)
:mrgreen:
Nije mu nista oprosteno jer je i on kloc kao i Mesa samo kloc koji je imao Misimovica....cim ga nije imao dobio je po picki u svim utakmicama...na kraju krajeva da je valjao ne bi bio smjenjen!!!
Nismo nikad ovako lose igrali, bar to.
A smijenjen je, jer je savezu trebao novi pijun. Gurali bi oni Safeta i dan danas, al haj kontaju da zamazu oci javnosti.
Jedino sto je dobro to sto ova govna iz saveza nece vidjeti pare od plasmana na SP.
hrasno38

#720 Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017

Post by hrasno38 »

It_is_a_Leclerc wrote:Jel se može barem jedno zadržati minimum dostojanstva, jadnici jadni, ili mora uvijek kme kme sudija, sudija, provociralo nas...

Pa dajte se ugledajte na Begovića, svjetskog čovjeka, kako i u porazu ostane dostojanstven i sportaš.
Daj zivota ti ne filozofiraj normalno da ces kukakti na sudiju kada ti skoro u 90-toj minuti ne svira penal cist kao suza!!! ali zato ih nama sviraju kada im kurcu cejf kao na primjer protiv Francuske ili da ne spominjem sramote sa rukom Anryia itd itd.
Tipicoti

#721 Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017

Post by Tipicoti »

I da smo dobili penal, ko zna da li bi pogodili.
hrasno38

#722 Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017

Post by hrasno38 »

ljevoruki wrote:
relativno84 wrote:Kraj sezone dosta umora, povrede, sudija, Mesa nije mogao vise.
Mesa je izgubio ove kvalifikacije, jbg trener je uvijek taj koji se krivi kad se ne ostvari cilj.
Dok god ne budemo imali mudonju da ostavi Vedu na klupi i da sansu mladim igracima paticemo se ovako.
Mislim da je zasluzio da dobije otkaz jos veceras, postavka i izmjene :-) su mu bile za zatvora.
Nije tacno!!!! Mesa je izgubio prvo mjesto ali kvalifikacije tj baraz nikako!!
dezurni_ucenik

#723 Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017

Post by dezurni_ucenik »

hrasno38 wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:Jel se može barem jedno zadržati minimum dostojanstva, jadnici jadni, ili mora uvijek kme kme sudija, sudija, provociralo nas...

Pa dajte se ugledajte na Begovića, svjetskog čovjeka, kako i u porazu ostane dostojanstven i sportaš.
Daj zivota ti ne filozofiraj normalno da ces kukakti na sudiju kada ti skoro u 90-toj minuti ne svira penal cist kao suza!!! ali zato ih nama sviraju kada im kurcu cejf kao na primjer protiv Francuske ili da ne spominjem sramote sa rukom Anryia itd itd.

Aj ne seri igrali smo ko levati zadnji. Uvijek nam neko drugi kriv :oops:
Naslovnica

#724 Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017

Post by Naslovnica »

NoWayOut wrote:Meni je Meša "umro" kao trener kad su mu u repki poceli debitovati igraci sa 30god, ozivljavaju im karijere a zapravo bi trebali da se oproste od iste. Umjesto da guraju djecu Cimirota,Bajica, Hodzica, Duljevica, ima ih jos. Da momci sticu iskustvo igrajuci za repku pa mozda i naprave jaci transfer preko repke, pa ce ti se to vratiti da ces onda dobiti jos boljeg i iskusnijeg igraca, ali jok kod nas sve naopako, ma bezveze se nerviram.
Potpis.
micko green eyes

#725 Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017

Post by micko green eyes »

Jel ono Visca (a k a eustahije brzic) rece da su ih Grci iznervirali, ko biva razvlacili, glumili itd.. Pa moje djete od 8 god kaze kako ovi bijeli uvijek dosadno igraju. Ljudi moji Grci vec 13 god istu taktiku imaju, a mi ih imamo malte ne u svakim kvalifikacijama, pa valjda smo skontali kakvi su.
Pozitivno iz ove tekme je mali Kodro, kunem se da mali je spreman da bude uz Dzeku. Dzekson dobar ko uvijek ali jebiga nemoze vazda on da donese 3 p. Sunjic je bio skroz Ok, zasto izmjena? Jajalo bezveze, al frajer dobije 90 min standardno, a ni Palermo "titanik" mu neda vise od 30 min po tekmi, plafon 30.
E moj Mesa...
Jedna iritantna stvar kod nas je i bila da nismo isli na sve ili nista, sve ode sporo, bas kako Grci zele. 90+ minut mi se dodajemo oko centra, staticno oko 16 i onda centarsut na samog Dzeku? Pa gdje su ostali??? 93 fucking minut?
Locked