Oni vrlo dobro poznaju vlastitu ciljnu grupu: ljudi loseg obrazovanja, koji nerado ukljucuju mozak.insomnia78 wrote:Pa da. Zasto ne bi bilo. Izvor je kredibilan
Takvi su spremni progutati ovu glupost.
Oni vrlo dobro poznaju vlastitu ciljnu grupu: ljudi loseg obrazovanja, koji nerado ukljucuju mozak.insomnia78 wrote:Pa da. Zasto ne bi bilo. Izvor je kredibilan
Pandakonda wrote:Ma vjerovatno jeste, Macron podržava izbjeglice ali sumnjam da je toliko lud da mjenja knjige iz historijehrle1976 wrote:
Ovo naka zajebancija ?Jedino što bi moglo biti realno je ovo za utaju poreza preko kajmanskih ostrva.
Našli mu đedovu postekiju u e-mailuinsomnia78 wrote:Kako ti se zvao djedo Emanuele?
![]()
![]()
![]()
Krokodajl wrote:Našli mu đedovu postekiju u e-mailuinsomnia78 wrote:Kako ti se zvao djedo Emanuele?
![]()
![]()
![]()
Kako ono.
Sa tri prsta hurmu jede
Sa tri prsta iz sufare dersi
Sa tri prsta i za sebe glasa
Sa tri prsta islam vraća
![]()

insomnia78 wrote:Ne cujem dobro, ne cujem dobro
Slovenci imaju tolar, Hrvati kunu, samo BiH nema valute na svjetskom trzisu vec samo nesto smrznuto unutar BiH.Lincoln-Burrows wrote:Bilo bi nezgodno da Le Pen pobjedi, EU bi bila dovedena u pitanje a
Hrvatska (i BiH) bi vjerojatno prešle u Deutchland sferu, Euro bi zamjenila
dobra stara Marka, ne znam što bi Slovenci imali za valutu,
Orban diže zid sa svih strana, NATO ostaje kao poveznica za većinu,
ideja EU federacije biva pokopana.
Lincoln-Burrows wrote:Bilo bi nezgodno da Le Pen pobjedi, EU bi bila dovedena u pitanje a
pici wrote:Lincoln-Burrows wrote:Bilo bi nezgodno da Le Pen pobjedi, EU bi bila dovedena u pitanje a
odavno smo u dojc sferi samo nece niTko da nam obznani