BiH - Kipar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- mO k3
#701 Re: BiH - Kipar
@ insomnija jok ba to me ne zanima
- leškarenje
#702 Re: BiH - Kipar
Al fakat ,Tino pokaza par zvrcki za pet minuta sto nismo vidjeli u zadnjih deset utakmica 
Last edited by leškarenje on 10/10/2016 22:46, edited 1 time in total.
-
LSD
#703 Re: BiH - Kipar
Leško, vazda sam cijenio Tinčeka, ali smo se zayebavali sa njim
Realno, necemo mi vidjeti SP sa ovom igrom i ovim igracima, ali smo veceras zasluženo pobjedili ovaj odvratni Kipar
razvalili smo ih , ne znam jesu oni li šanse dobre napravili....60% posjed, pored dva gola imali još 3-4 odlicne šanse, ali Džeko je fulao i brukao se sa nekim driblinzima.
Meša nekako pogodio sastav i taktiku

Realno, necemo mi vidjeti SP sa ovom igrom i ovim igracima, ali smo veceras zasluženo pobjedili ovaj odvratni Kipar
Meša nekako pogodio sastav i taktiku
Last edited by LSD on 10/10/2016 22:46, edited 2 times in total.
- BlueBlood
#704 Re: BiH - Kipar
joj Mese kako zagrli i poljubi Sabica
Dajte gif !!!
Dajte gif !!!
- relativno84
#705 Re: BiH - Kipar
Rutinski
Od prve do zadnje minute vidjelo se da znamo sta hocemo, samo je bilo pitanje minute kada ce neko probiti ovaj bunker, na dosta teskom terenu. Mesa jos jednom pokazao kako se uzimaju bodovi protiv ovih unaprijed otpisanih ekipa. Dijamant potvrdio ko je babo
Bravo momci na trudu i zalaganju, ponovo ste obradovali sve istinske navijace, naravno i rastuzili miseve i sjebali planirano pljuc sijelo

Od prve do zadnje minute vidjelo se da znamo sta hocemo, samo je bilo pitanje minute kada ce neko probiti ovaj bunker, na dosta teskom terenu. Mesa jos jednom pokazao kako se uzimaju bodovi protiv ovih unaprijed otpisanih ekipa. Dijamant potvrdio ko je babo
Bravo momci na trudu i zalaganju, ponovo ste obradovali sve istinske navijace, naravno i rastuzili miseve i sjebali planirano pljuc sijelo
-
Fudo387
#706 Re: BiH - Kipar
Jedva, kad je sve stalo Pjanic i Dzeko stisli zube i razbili ove dosadne kiprane.
U neka doba udje onaj mali i za pet minuta pokaza vise od nekih koji su se metiljali citavu utakmicu.
Ma je l' to Susic ono mora znati lopte.
Medo out Tino in.
U neka doba udje onaj mali i za pet minuta pokaza vise od nekih koji su se metiljali citavu utakmicu.
Ma je l' to Susic ono mora znati lopte.
Medo out Tino in.
- moa
#707 Re: BiH - Kipar
Nema glave, nema repa ovo je cirkus. Lose..
-
Tarzo
#708 Re: BiH - Kipar
edo_79 wrote:VIDI SPAHE![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pod hitno ga u napad prebaciti.
-
splinter
#709 Re: BiH - Kipar
I ja sam to upratio, kontam šta se dešavaBlueBlood wrote:joj Mese kako zagrli i poljubi Sabica![]()
![]()
![]()
Dajte gif !!!
-
sumirprimus
#710 Re: BiH - Kipar
Ono kroz noge i spicokom u stranu mjastorski ko na malom fudbaluleškarenje wrote:Al fakat ,Tino pokaza par zvrcki za pet minuta sto nismo vidjeli u zadnjih deset utakmica
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#711 Re: BiH - Kipar
Jos jedna ovakva pobjeda i unisteni smo.
- nadžak
#712 Re: BiH - Kipar
Ajd dobro je na kraju. Tek od 59. minute smo se probudili kad je Pjanić poslao onu odličnu loptu na lijevu stranu. Do tada brate slabo.
Kad smo krenuli presing igrat onda smo i okrenuli igru u svoju korist. Prvo poluvrijeme da je bila neka druga ekipa ubili bi nas a onda se zatvorili u drugom i mogli bi se mi lagano slikat, vjerovatno.
Drago mi je što je Tino pokazao ( opet) da se na njega MORA računat. Bezveze se momka pljuvalo a igra sa takvom lakoćom da je to ljepota gledat.
Čestitke Pjaniću na loptama i Džeki na svemu. Borio se mnogo, vidjelo se. Promašio par lopti ali neka je.
Izet nosi sa sobom uvijek jednu dozu energije koja je potrebna i za ostale da se malo probude.
Bezveze smo dobili kamaru žutih kartona zbog kojih ćemo morat strahovat u bitnim utakmicama. Bezvezan prigovor Kolašinca protiv Belgije, Medino neoprezno dizanje noge u facu igrača itd. Svi kartoni bezveze. Jedini Milan napravio pametan žuti da prekine kontru Kiprana koji su se sjurili u napad a mi to teđko da bismo ispratili. Vrlo pametan potez.
Čestitke svima na pobjedi i nadam se da ćemo biti još bolji protiv Grčke.
Kad smo krenuli presing igrat onda smo i okrenuli igru u svoju korist. Prvo poluvrijeme da je bila neka druga ekipa ubili bi nas a onda se zatvorili u drugom i mogli bi se mi lagano slikat, vjerovatno.
Drago mi je što je Tino pokazao ( opet) da se na njega MORA računat. Bezveze se momka pljuvalo a igra sa takvom lakoćom da je to ljepota gledat.
Čestitke Pjaniću na loptama i Džeki na svemu. Borio se mnogo, vidjelo se. Promašio par lopti ali neka je.
Izet nosi sa sobom uvijek jednu dozu energije koja je potrebna i za ostale da se malo probude.
Bezveze smo dobili kamaru žutih kartona zbog kojih ćemo morat strahovat u bitnim utakmicama. Bezvezan prigovor Kolašinca protiv Belgije, Medino neoprezno dizanje noge u facu igrača itd. Svi kartoni bezveze. Jedini Milan napravio pametan žuti da prekine kontru Kiprana koji su se sjurili u napad a mi to teđko da bismo ispratili. Vrlo pametan potez.
Čestitke svima na pobjedi i nadam se da ćemo biti još bolji protiv Grčke.
- ljevoruki
#713 Re: BiH - Kipar
Nije bas jedva, Kiprani nisu pogledali na gol i poceli se valjati vec polovinom 1. pol.
Edin i kad je najgori opet bude najbolji, jbg dva gola je dao iako je mogao jos veceras skinuti Sevin rekord.
Vidjecemo kako ce to sve izgledati protiv firauna Grka.
Izet

Edin i kad je najgori opet bude najbolji, jbg dva gola je dao iako je mogao jos veceras skinuti Sevin rekord.
Vidjecemo kako ce to sve izgledati protiv firauna Grka.
Izet
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#714 Re: BiH - Kipar
Ma decko mora igrati u prvih 11 i za Medunjanina je izmislio fudbal....ima sut,,,ima smek...ima zadnji pas sto se veceras moglo vidjeti kad izbaci Pjanica.....i ima mrznju navijaca samo zbog svog prezimenaleškarenje wrote:Al fakat ,Tino pokaza par zvrcki za pet minuta sto nismo vidjeli u zadnjih deset utakmica
- mO k3
#715 Re: BiH - Kipar
Sve je to taktika bila 
- Progressive House
#716 Re: BiH - Kipar
što se meša i šabić ljube

-
sumirprimus
#717 Re: BiH - Kipar
Sjojj nije ni subjektivno klupsko navijacki ccvcrelativno84 wrote:Rutinski![]()
Od prve do zadnje minute vidjelo se da znamo sta hocemo, samo je bilo pitanje minute kada ce neko probiti ovaj bunker, na dosta teskom terenu. Mesa jos jednom pokazao kako se uzimaju bodovi protiv ovih unaprijed otpisanih ekipa. Dijamant potvrdio ko je babo![]()
- shake69
#718 Re: BiH - Kipar
Uh, kako furiozan zavrsetak posljednjih 30 minuta! KOje zalaganje, trka, dodavanje. Sasvim smo pomjerili igru naprijed, Tino i Izet odlicne zamjene a Edin pokazao kako se kapitenski bori za svoju zemlju. Ovo moze i mora bolje, sada kada je pritisak spao i cekamo Grke u novembru. Aferim, momci! 
-
9876543210
#719 Re: BiH - Kipar
Ako mesa jos jednom poljubi sabica....
- forum_selektor
#720 Re: BiH - Kipar
sad imaš logistike da meziš do novembraleškarenje wrote:Al fakat ,Tino pokaza par zvrcki za pet minuta sto nismo vidjeli u zadnjih deset utakmica
- Fajcion
#721 Re: BiH - Kipar
Čuj pojedinaca da Luliću nalaze zamjene

- DaysleepeR
#722 Re: BiH - Kipar
Zorane Šuko pa pitaj ga za igrače pojedinačno, za Hajrovića, za Tinu, za Medunjanina, jebo ga fakultet
- edo_79
#723 Re: BiH - Kipar
hrasno38 wrote:hrasno38 wrote:Ajde ti ufati se prepelica nemoj fudbala ziv bio........Ti si neozbiljan totlano momcino i pricas o necemu o cemu nemas pojma...1 - pogledaj koliko je veceras Edin dodao lopti, koliko je putaz izgradio poziciju za sansu...koliko je puta oteo loptu....koliko je puta izbio loptu glaviom iz naseg peterca.......2 - sta je uradio Milan veceras??? Ispromasivao se.....evo sta je uradio Ibisevic na kraju kada je trebao da pruzi samo nogu na dodavanje Edina....nista ispratio je pogledom. 3 - Edin igra momcino kapitenski po cijelom terenu a i svi su veceras igrali po kakvom terenu. I vase teorije o samo Edinu su nebulozne jer nije bio sam imao je golmana ispred sebe....sam igarc je ono sto je neko vece protiv nas fulio napadac Belgije. Zato se ti i pljuvaci po Edinu ne provaljujte vise po forumu jer ovakvog igraca i covjeka represzentacija nece jos dugo dugo imati.edo_79 wrote:Nećemo se vrijeđati hrasno ... ja nemam ništa protiv Džeksona rekao sam već ... al večeras KARINA .... da ne bi Pjanketa kurčinu bi dao dva gola
1 - Koliko je Edin zicera promašio, što glavom, što nogom, što jedan na jedan s golmanom????
2 - Milan Đurić je napravio presing nakon kog je odbrambeni igrač pogriješio, dao loptu Pjanketu i ovaj proslijedio tvom IDOLU da da go na tanjiru. Ja stvarno ne kontam šta ti imaš protiv Milana, momak koji igra u drugoj italijanskoj ligi je VELIČINA za džeku, momak o sebi pri sebi, nije se digo u oblake, bori se za svaku loptu....
3 - Kapitenski igra po cijelom terenu kad je cijela ekipa iza lopte. Pa koga će imat ispred sebe ako ne protivničkog golmana, SPAHU možda??
Ja shvatam da je on tvoj IDOL al nisi realan nimalo. S ovakvom igrom nemamo nikakve šanse, volio bih da griješim pa da ti se izvinem na kraju al dabogda prijatelju.
I zamolio bih te da mi ne pišeš više da se bavim prepelicama, nemoj me potcjenjivati molim te ni bacat pod noge, ako ja tebe poštujem očekujem isto i od tebe. To što si ti iz Sarajeva a ja iz Maglaja ti ne daje za pravo da mi pišeš, citiram ''Ajde ti ufati se prepelica nemoj fudbala ziv bio........'' jer ovo je omalovažavanje a ja pretpostavljam da ti nisi takav ...............
-
Org
#724 Re: BiH - Kipar
Haha, eno opet ga ljubi. Mogo bi francuz zaplatiti veceras
- leškarenje
#725 Re: BiH - Kipar
Pratim te,samo da znasLSD wrote:Leško, vazda sam cijenio Tinčeka, ali smo se zayebavali sa njim![]()
Realno, necemo mi vidjeti SP sa ovom igrom i ovim igracima, ali smo veceras zasluženo pobjedili ovaj odvratni Kiparrazvalili smo ih , ne znam jesu oni li šanse dobre napravili....60% posjed, pored dva gola imali još 3-4 odlicne šanse, ali Džeko je fulao i brukao se sa nekim driblinzima.
Meša nekako pogodio sastav i taktiku![]()