Zahiragić opet jaše

Post Reply
piupiu

#701 Re: Zahiragić opet jaše

Post by piupiu »

zeina wrote:Patetika je za one koji nisu iskusili strahote rata...da ste ti, tvoj otac ili bilo ko do koga ti je stalo bili na prvoj liniji pitala bih te da li ti je do mirovnog sporazuma ili ti se jos puca i kalkulise o politici stavljajuci mir pod znak pitanja, lako je pricati poslije borbe ili pametovati iz sigurne, udobne stolice
U pravu si, nije dobra riječ - mada se ne odnosi na ratne traume, nego na suštinu njegovog izlaganja.
Connaisseur Karlin

#702 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Connaisseur Karlin »

Bodkin wrote:
Connaisseur Karlin wrote: Mogao je sastaviti listu kompanija i posao koji rade sa isitm kompanijama,a ovako , njegova izjava nema argumentiranu podrsku. Uostlaom,mogaoje objasniti kako i zasto uspjesno funkcionira poslovna kooperaija ,jer danas se mngoi poslovi baziraju na internet relacijama,razlicitm vremenskim zonama i sl. Pomjeranje sastanka radi dzume a raditi sa multinacionalnim kompanijama je laz. :-D
E cuj ne zakazuju se sastanci petkom :D
ma najbolje je uzeti PTO (private time off) svaki petak :D
kakavdanakneiskustvu

#703 Re: Zahiragić opet jaše

Post by kakavdanakneiskustvu »

_BataZiv_0809 wrote:Pa pobogu nije Tunjo u Geteborgu pisao rezolucije.
:thumbup:
ispade tunjo maltene četnik
Connaisseur Karlin

#704 Re: Zahiragić opet jaše

zeina wrote: Mozda jeste banalan, ali je i dalje argument, najgore je kad pocnu pametovati oni koji nisu imaki nikakvih dodirnih tacaka sa ratom
a ti i Zahiragic ste bili punoljetni u ratu?
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#705 Re: Zahiragić opet jaše

Post by _BataZiv_0809 »

kakavdanakneiskustvu wrote:
Kad sam cuo da ga je ovaj bolid prozvao ocekivao sam da je to radi stvari tipa dogovor sa Slobom kojeg su on i Adil beg napravili, a njegov heroj Alija kasnije ponistio.
ultima_palabra

#706 Re: Zahiragić opet jaše

Post by ultima_palabra »

_BataZiv_0809 wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:
Kad sam cuo da ga je ovaj bolid prozvao ocekivao sam da je to radi stvari tipa dogovor sa Slobom kojeg su on i Adil beg napravili, a njegov heroj Alija kasnije ponistio.
Nije još došao do te lekcije.
HAVANA

#707 Re: Zahiragić opet jaše

Post by HAVANA »

Vi jos uvijek ovom papcicu poklanjate nepotrebnu paznju.Samo mu na ruku idete.
dale cooper

#708 Re: Zahiragić opet jaše

Post by dale cooper »

broj dva wrote:3:28
"cinjenica je da nase sestre subotom na vece izlaze u kafice i slusaju nemoralnu muziku"
Nadam se da misli na Thomspona, Baju Knindzu i ostale fasistoide ali me strah da tu ubacuje sve sto nisu ilahije i kaside.
Ali i to na stranu, zamisli student (vodja studentske unije) kome smetaju subotnji izlazci (smeta li mu kad braca izadju ili samo sestre ?) i koji zeli da dzamije budu punije.
Pa je li on tu da siri vjeru ili da se bori za prava studenata, u koja spada i pravo da se razvale subotom i da slusaju nemoralnu muziku.
Zemlja sa ovakom omladinom se ne treba brinuti za svoju budcnost, buducnosti nema..
Nemoralnu muziku? Koja je to? A koja je moralna? :zoka:
dale cooper

#710 Re: Zahiragić opet jaše

Post by dale cooper »

Jel' ovo approved by Zahiragić ? :mrgreen:
supercali

#711 Re: Zahiragić opet jaše

Post by supercali »

Cinjenica je da on izlazi subotom da bi sta povalio
Ne moze mi niko reci da on nije izlazio subotom u slogu i sl
Nije sigurno isao da kupi ljude u dzamiju
Bodkin

#712 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Bodkin »

dale cooper wrote:
"cinjenica je da nase sestre subotom na vece izlaze u kafice i slusaju nemoralnu muziku"
Nadam se da misli na Thomspona, Baju Knindzu i ostale fasistoide ali me strah da tu ubacuje sve sto nisu ilahije i kaside.
Ali i to na stranu, zamisli student (vodja studentske unije) kome smetaju subotnji izlazci (smeta li mu kad braca izadju ili samo sestre ?) i koji zeli da dzamije budu punije.
Pa je li on tu da siri vjeru ili da se bori za prava studenata, u koja spada i pravo da se razvale subotom i da slusaju nemoralnu muziku.
Zemlja sa ovakom omladinom se ne treba brinuti za svoju budcnost, buducnosti nema..
Cuj nemoralna muzika :D da ga pitamo na kojoj muzici su mu starci odrasli i nazalost napravili njega jedno vece :D
kudrilo

#713 Re: Zahiragić opet jaše

Post by kudrilo »

Smiješno je ko sve priča o moralu i vjeri danas. Zaista smiješno, pogotovo kad znate neke stvari koje se javnosti ne predstavljaju.
Pa glavni posao Studentskog parlamenta kod nas je samo da organizuje studentske pohode, toga zaista ima, ali im ne bih marke dao s obzirom da znam na koji način to rade i koliko se mnogi pokušavaju ugurati u to da bi "hajrovali".

Studenti se većinski ne bore s problemima ili se bore pojedinačno, jer znaju da ove studentske predstavnike najmanje interesuju studenti. Ispadneš državni neprijatelj kad kažeš da je veći problem od vjerskih sloboda to što se svako "njesra" profesora na UNSA pravda "profesorskom slobodom", pa tako svaki profa shvata Bolonjski proces na svoj način, određuje "procente" koliko raje mu smije, a koliko ne smije proći na ispitu, taman svi tačno ili netačno uradili ispit, te kalkulišu koliko će "zgrnuti" na ljetnim školama. Tačno znaš na svakom fakultetu ko je nepošten (ne ko je zahtjevan, već nepošten), sve se to zna već godinama, ali maksimalno što se "isposluje" od strane "predstavnika studenata" kod takvih idiota je eventualni dodatni rok, jer se ide linijom manjeg otpora, gdje ćeš udariti na srž problema, to se ne smije.

Asistenti rade profesorske poslove, asistiraju na ogromnom broju predmeta, a općenito i profesori i asistenti se zapošljavaju i uzimaju pozicije po već uhodanim "procedurama", pa se onda dva profesora sa dva različita fakulteta dogovore da vlastitu djecu "gurnu" ovom drugom kao asistente, u fazonu "ti meni svog/svoju, ja tebi svog/svoju". A istih prezimena na pojedinim fakultetima ko u priči.

Mislim da se i takvim pitanjima trebaju baviti PREDSTAVNICI STUDENATA, jer blago nama ako možemo raspravljati imamo li ispit u vrijeme džume ili nemamo ili da li je vikend kršćanski nametnut ili je to izvanvjerska tradicija.
HAVANA

#714 Re: Zahiragić opet jaše

Post by HAVANA »

Bodkin wrote:
dale cooper wrote:
Cuj nemoralna muzika :D da ga pitamo na kojoj muzici su mu starci odrasli i nazalost napravili njega jedno vece :D
samog_sira

#715 Re: Zahiragić opet jaše

Post by samog_sira »

Connaisseur Karlin wrote:
m_l wrote:
DŽUMA PO GLAVI STUDENTA

Vedran JAKUPOVIĆ 15.10.2016.

Nakon završetka studija, dobio sam priliku raditi u multinacionalnim kompanijama u kojima se itekako pazilo na vjerska prava i slobode uposlenika. Sastanci su petkom, ako ih je bilo, zakazivani ili rano ujutro ili popodne,
Mogao je sastaviti listu kompanija i posao koji rade sa isitm kompanijama,a ovako , njegova izjava nema argumentiranu podrsku. Uostlaom,mogaoje objasniti kako i zasto uspjesno funkcionira poslovna kooperaija ,jer danas se mngoi poslovi baziraju na internet relacijama,razlicitm vremenskim zonama i sl. Pomjeranje sastanka radi dzume a raditi sa multinacionalnim kompanijama je laz. :-D
Jebo Zahiragica ne mogu ga ocima, ali ovo boldano je itekako istina, kada ti je jedan od glavnih klijenata komapnija iz Saudije i sl. ne da nema sastanaka nego se haman i ne radi petkom... Moras se prilagodjavati klijentu vjeruj mi, al te zato nedjeljom naguze :-D
sunceKOtepsija

#716 Re: Zahiragić opet jaše

Post by sunceKOtepsija »

Image
Image
Horcrux

#717 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Horcrux »

sunceKOtepsija wrote:Image
Image
Nekad su studenti revolucije dizali... Nekad...
MOSALJOZE

#718 Re: Zahiragić opet jaše

Post by MOSALJOZE »

Jede govna
Nisam ga jednom zatekao u walteru do ujutru,i sad prosipa šuplju.I ne,nije to bilo prije 2-3 godine nego prije par mjeseci...
O'zone
Globalni moderator

#719 Re: Zahiragić opet jaše

Post by O'zone »

Ako studenti koje on "predstavlja" nisu u stanju da ga odjebu šta mi da radimo?
KB9

#720 Re: Zahiragić opet jaše

Post by KB9 »

Horcrux wrote:
sunceKOtepsija wrote:Image
Image
Nekad su studenti revolucije dizali... Nekad...
sad se reklamiraju preko mrtvih :)
kudrilo

#721 Re: Zahiragić opet jaše

Post by kudrilo »

Znao je i po aparatima lupat kad mu je Lutrija BiH imala srce. Odje*at ga "ne možemo" jer je politički i nametnut. Veće sile od studentskih.

Dalje, demantovat ću sam sebe iz onog što sam napisao na ovoj temi prethodno. Studentski parlament izgleda veze nema sa ovim Studentskim pohodima. Totalno odvojeno. Razlog zbog kojeg sam vjerovao da Studentski parlament UNSA vodi ove pohode (i prevario se) je ono ŠTO PIŠE NA STRANICI STUDENTSKIH POHODA:
Studentski pohodi promovišu zdrav život i u svojim aktivnostima ne podržavaju poroke i ostale negativne pojave u društvu.
Glavni partner u realizaciji studentskih pohoda, kao i u upravljanju cijelim projektom je Studentski parlament Univerziteta u Sarajevu.
Cijeli ovaj projekat ustvari vodi par ljudi, među kojima ima nekih koji su članovi Studentskog parlamenta, ali ovo im je ustvari samo privatni biznis koji pravdaju parlamentom.
Horcrux

#722 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Horcrux »

Nista ne govori kako studenti brinu o problemima koji ih se ticu, kao jedna lagana setnja do Trebevica.

Connaisseur Karlin

#723 Re: Zahiragić opet jaše

samog_sira wrote:
Connaisseur Karlin wrote: Mogao je sastaviti listu kompanija i posao koji rade sa isitm kompanijama,a ovako , njegova izjava nema argumentiranu podrsku. Uostlaom,mogaoje objasniti kako i zasto uspjesno funkcionira poslovna kooperaija ,jer danas se mngoi poslovi baziraju na internet relacijama,razlicitm vremenskim zonama i sl. Pomjeranje sastanka radi dzume a raditi sa multinacionalnim kompanijama je laz. :-D
Jebo Zahiragica ne mogu ga ocima, ali ovo boldano je itekako istina, kada ti je jedan od glavnih klijenata komapnija iz Saudije i sl. ne da nema sastanaka nego se haman i ne radi petkom... Moras se prilagodjavati klijentu vjeruj mi, al te zato nedjeljom naguze :-D
kako amerikanci nemaju ovakvih problema :)
m_l

#724 Re: Zahiragić opet jaše

Post by m_l »

Hahaha...kad kliksovi lEvicari pocnu pricati o necijoj nekulturi i oholosti. A veca koncentracija primitivaca na jednom mjestu, a da konstantno djeluju, ne postoji u bh cyber prostoru.

Argumenti na temi idu ovako, samo pocetak:

"Pjeva li ovaj mali? Liči mi na buduću Zvezdu Granda."
"Odakle se ovi pacijenti pojave samo?"
"pišam mu se na onu ružnu SDA njušku."
"...primitivne SDA mindercadi"
"balvan"
"seljacic"
"papak"

i sl.
fatamorgana

#725 Re: Zahiragić opet jaše

Post by fatamorgana »

m_l wrote:Hahaha...kad kliksovi lEvicari pocnu pricati o necijoj nekulturi i oholosti. A veca koncentracija primitivaca na jednom mjestu, a da konstantno djeluju, ne postoji u bh cyber prostoru.

Argumenti na temi idu ovako, samo pocetak:

"Pjeva li ovaj mali? Liči mi na buduću Zvezdu Granda."
"Odakle se ovi pacijenti pojave samo?"
"pišam mu se na onu ružnu SDA njušku."
"...primitivne SDA mindercadi"
"balvan"
"seljacic"
"papak"

i sl.
Dole SDA I njeni lakeji! :lol:
Post Reply