Ovaj i dan danas nasmije
Leksikon foruma sax i klix
- supercali
#702 Re: Leksikon foruma sax i klix
pa gdje si ti procitao da je sipa povezana sa sistemom bankimoke_017 wrote:Ovo definitivno nije tačno, naše obavještajne agencije nemaju povezan sistem sa bazom banke. Sve je dobra volja banke hoće li nekog klijenta prijaviti policiji.KvaziExpert wrote:software u bankama prati tzv "vezane" transakcije, odnosno prilive većih količina novca bez porijekla, i šalje izvještaje SIPI.julisiz es grant wrote: Hoćeš da kažeš da SIPA prati sve račune koje neko ima u bankama, i kad na neki stiže dosta love, oni provjeravaju?
Mislim da banka to prijavi, ne prati valjda policija sama od sebe bankovne račune.
banka salje izvjestaje
- spreca
#703 Re: Leksikon foruma sax i klix
ma malo se sjecam toga...stari seradostan dan wrote:
Jesak ja...a jes.ti zapamtio onu sa erotskim dozivljajima iz tramvaja, trola, kombija i ostalih gras prevoznih sredstava?
-
radostan dan
#704 Re: Leksikon foruma sax i klix
@komi...supercali wrote:vec sam pomenuo al niko ne odgovori
ko je ono protestvovao ispred neke ambasade zbog "opklade" neke ili je bilo nesto e ne smijes to uraditi i ovaj se naljuti i uradi to
- Capajebo
#705 Re: Leksikon foruma sax i klix
Ja mu halalit necu!Velkoski wrote:Zna li neko što je obrisan Virtualni Džemat s Klixa nekad davno?
-
julisiz es grant
#706 Re: Leksikon foruma sax i klix
Da se samocitiram, sjeća li se neko?julisiz es grant wrote:Pomenusmo dvojicu forumaša rahmetlija na temi.
Ali ja se sjećam da su, mnogo prije njih, i za ovoga javili da je umro:
http://forum.klix.ba/memberlist.php?mod ... e&u=125879
...i to ovako, u Azerbejdžanu ili nečem sličnom.
Bile su i slike njegove na forumu, sa onih protesAta 2008.
- Connaisseur Karlin
#707 Re: Leksikon foruma sax i klix
sad pisem sa americkog keyborad,a psiala sma godinama sa njemackog keyboard,a istina,najgore je pisati sa frnacuskog keyboard_BataZiv_0809 wrote:Pa ko non stop permutira zadnja slovajulisiz es grant wrote:Ama ko bolan...već si to reko, a pojma nemam kome_BataZiv_0809 wrote:De regulisi makar ta zadnja slova.![]()
"sma" umjesto "sam" makar jednom po postu
-
julisiz es grant
#708 Re: Leksikon foruma sax i klix
Te druge dvojice se ne sjećam, tj nisam se susretao sa njihovim postovima.radostan dan wrote:pipijulisiz es grant wrote:Pomenusmo dvojicu forumaša rahmetlija na temi.
fair life
erik2
helsingborg (ili tako nekako)
U stvari taj zadnji je vjerovatno Van Helsing, dugo bolovao od karcinoma i redovno se javljao sa izvještajima o svom stanju. Dok na kraju neko nije javio da je...preselio
Last edited by julisiz es grant on 04/10/2016 22:17, edited 1 time in total.
- jao_situacije
#709 Re: Leksikon foruma sax i klix
ja sam to nekad čitao i prije nego sam se reg.Capajebo wrote:Ja mu halalit necu!Velkoski wrote:Zna li neko što je obrisan Virtualni Džemat s Klixa nekad davno?
ko je obrisao i što
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
- Capajebo
#711 Re: Leksikon foruma sax i klix
Zoom, jer je Mevlid puc'o malo po ambasadijao_situacije wrote:ja sam to nekad čitao i prije nego sam se reg.Capajebo wrote:Ja mu halalit necu!Velkoski wrote:Zna li neko što je obrisan Virtualni Džemat s Klixa nekad davno?
ko je obrisao i što
- Romeo 80
- Grijem se na: Džemper
- Vozim: Azijsku nakazu
#712 Re: Leksikon foruma sax i klix
Kad već pominjemo one koji više nisu među nama, ne mogu se ne podsjetiti Pospanka i njegove knjige Bore oko očijujulisiz es grant wrote:Te druge dvojice se ne sjećam, tj nisam se susretao sa njihovim postovima.radostan dan wrote:pipijulisiz es grant wrote:Pomenusmo dvojicu forumaša rahmetlija na temi.
fair life
erik2
U stvari taj zadnji je vjerovatno Van Helsing, dugo bolovao od karcinoma i redovno se javljao sa izvještajima o svom stanju. Dok na kraju neko nije javio da je...preselio
-
radostan dan
#713 Re: Leksikon foruma sax i klix
Da, helsi...lomio se, patio...bodrili smo ga, dizali, ali nije vise mogao. Borio se, i umorio od borbe. Tuzno...julisiz es grant wrote: Te druge dvojice se ne sjećam, tj nisam se susretao sa njihovim postovima.
Erik2 - muzika, cudi me da nisi naletio na njega. I - tenis-...
- supercali
#714 Re: Leksikon foruma sax i klix
nisi ti koristila dvorak i coleman ocitoConnaisseur Karlin wrote:
sad pisem sa americkog keyborad,a psiala sma godinama sa njemackog keyboard,a istina,najgore je pisati sa frnacuskog keyboard
francuski layout azerty ima samo 3 slova zamjenjena u odnosu na us layout qwerty
-
julisiz es grant
#715 Re: Leksikon foruma sax i klix
Zar je i pospanko pisao na forumu?
- jao_situacije
#716 Re: Leksikon foruma sax i klix
mhm ali kakve veze ima jedno s drugim, nije valjda bio neki nick "mevlid"Capajebo wrote: Zoom, jer je Mevlid puc'o malo po ambasadi
- supercali
#717 Re: Leksikon foruma sax i klix
ne govorim tebi nego moketu ili ko je vec napisao nije tacno ili slKvaziExpert wrote:nisam pročitao, već sam čuo od,.... elem nejsesupercali wrote: pa gdje si ti procitao da je sipa povezana sa sistemom banki
banka salje izvjestaje
- Ajatolah_
#718 Re: Leksikon foruma sax i klix
Ima već nekoliko godina kako je preminuo i Sprečo, davno nekad je otvarao niz tema po Nauka i edukacija gdje je pokušavao osporiti teoriju relativnosti. Sad sam izguglao da mu je prvi nick bio bogumil8, mada imao je sigurno još 3-4 accounta, s obzirom na to da je redovno bio banovan jer dijalog na tim temama nije bio baš na nviou.radostan dan wrote:pipijulisiz es grant wrote:Pomenusmo dvojicu forumaša rahmetlija na temi.
fair life
erik2
-
radostan dan
#719 Re: Leksikon foruma sax i klix
Da...julisiz es grant wrote:Zar je i pospanko pisao na forumu?
- Digla_da_kreci
#720 Re: Leksikon foruma sax i klix
Ko je pitao, komsiluk akcije su isle fino, nikakvih problema nije bilo. Lud i Ponosan je bio zauzet oko ovog projekta i prestao pisati na forumu, kao i vecina vremenom.
@Alchaka isto nema ovdje, mislim pise on na drugom forumu al bio je i ovdje nekad aktuelan.
Ovo mi je nesto poznato. al ne mogu se sjetiti...jel sa LJ&S? de napisi detaljnije ako znasAmiĐa_Idriz wrote:Gdje je onaj što je "poljev'o Kolom"
@Alchaka isto nema ovdje, mislim pise on na drugom forumu al bio je i ovdje nekad aktuelan.
-
radostan dan
#721 Re: Leksikon foruma sax i klix
Uuu jbt, sjecam se toga...veze nemam sa matematikom i fizikom, al.sam pratio zbog bitke i žaraAjatolah_ wrote:Ima već nekoliko godina kako je preminuo i Sprečo, davno nekad je otvarao niz tema po Nauka i edukacija gdje je pokušavao osporiti teoriju relativnosti. Sad sam izguglao da mu je prvi nick bio bogumil8, mada imao je sigurno još 3-4 accounta, s obzirom na to da je redovno bio banovan jer dijalog na tim temama nije bio baš na nviou.radostan dan wrote:pipijulisiz es grant wrote:Pomenusmo dvojicu forumaša rahmetlija na temi.
fair life
erik2
van helsing
sprečo
pospanko
Evo dopunih niz onih koji su otisli...
Last edited by radostan dan on 04/10/2016 22:30, edited 1 time in total.
-
julisiz es grant
#722 Re: Leksikon foruma sax i klix
Ja, onaj čudak. Stariji lik bio, možda se zvao Kemo ili tako nekako...Ajatolah_ wrote:
Ima već nekoliko godina kako je preminuo i Sprečo, davno nekad je otvarao niz tema po Nauka i edukacija gdje je pokušavao osporiti teoriju relativnosti. Sad sam izguglao da mu je prvi nick bio bogumil8, mada imao je sigurno još 3-4 accounta, s obzirom na to da je redovno bio banovan jer dijalog na tim temama nije bio baš na nviou.
- Capajebo
#723 Re: Leksikon foruma sax i klix
ko ce ga znat... i ko god je pit'o razlog brisanja bio je banovanjao_situacije wrote:mhm ali kakve veze ima jedno s drugim, nije valjda bio neki nick "mevlid"Capajebo wrote: Zoom, jer je Mevlid puc'o malo po ambasadi
-
julisiz es grant
#724 Re: Leksikon foruma sax i klix
I moj Pera Trta je zauvijek zaplatio tog dana zbog Mevlida, sad mi je ostao ovaj generalCapajebo wrote:ko ce ga znat... i ko god je pit'o razlog brisanja bio je banovanjao_situacije wrote:mhm ali kakve veze ima jedno s drugim, nije valjda bio neki nick "mevlid"Capajebo wrote: Zoom, jer je Mevlid puc'o malo po ambasadi
- supercali
#725 Re: Leksikon foruma sax i klix
ja koga sam cini mi se upratio je dok je pisao van helsing pipi i fair life
ove ostale nisam cuo za njih do danas
ove ostale nisam cuo za njih do danas