Dan (i) nakon referenduma u RS

Post Reply
BHCluster

#701 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS

Post by BHCluster »

palermo wrote:
BHCluster wrote:
palermo wrote:Šta je sad ovo.......dobro je i progresivno biti bošnjački iliti muslimanski šovinista :shock:

ohanite sa tim izljevima šovinizma (namjerno ne kažem nacionalizma, jer par ovih zadnjih postova je prešlo tu granicu)
šovinizam prema velikosrpstvi i cetnistvu? :run:
Ne, nego prema Srbima kao narodu.
:lol: :run:
Prpa.ba

#702 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS

Post by Prpa.ba »

Od predratne atmosfere do relaksiranosti jer se makar izvukla rahat patnja, sve u manje od 72 sata. S tim da izraz rahat patnja vise nije validan jer je vezan za trpljenje pravnog nasilja zarad viseg dobra tj. eventualnog ozdravljenja bivse BiH. Sta sad, moramo rahat patiti i u Federaciji jer su nam tu nasi hrvatski partneri? Mozda je vrijeme i za Trokutistan. :lol:
Last edited by Prpa.ba on 28/09/2016 18:30, edited 1 time in total.
palermo

#703 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS

Post by palermo »

BHCluster wrote: :lol: :run:
Ne vidim ništa smiješno.....
Prpa.ba

#704 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS

Post by Prpa.ba »

Federacija BiH je drzava Bosnjaka, Hrvata i nacionalnih manjina koje u njoj zive. :D
PM72

#705 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS

Post by PM72 »

Tresla se gora - rodio se miš.Mile neće biti ni uhapšen ni procesuiran,Salihovića smakli iz tužilaštva,pomešće i one iz Ustavnog suda.izbori još malo i sve će prekriti "ruzmarin i šaš".Do novih izbora...Klasična igranka Mileta i Bakira,pleme im jebem obadvojci.
sinuhe

#706 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS

Post by sinuhe »

KvaziExpert wrote:jel' ovo moguće, meni nešto nema logike :shock:
Stavljen na listu mimo njegovog znanja kao i Krstan Malesevic koji je napustio politiku s pocetkom rata. A logika je u tome da se zadovolje stranci na konto toga sto je bio opozicija u ratnoj skupstini pa ga i iz SDS optuzuju da je bio za potpisivanje svakog mirovnog plana.
PM72

#707 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS

Post by PM72 »

sinuhe wrote:
KvaziExpert wrote:jel' ovo moguće, meni nešto nema logike :shock:
Stavljen na listu mimo njegovog znanja kao i Krstan Malesevic koji je napustio politiku s pocetkom rata. A logika je u tome da se zadovolje stranci na konto toga sto je bio opozicija u ratnoj skupstini pa ga i iz SDS optuzuju da je bio za potpisivanje svakog mirovnog plana.
Nije ova lista sastavljana bez znanja imenovanih.Znam vrlo dobro jednog od pobrojanih.A i sjećam se Miletovog intervjua Danima,još kad se nije ni čulo za njega.Kako je bio samo fin,kulturan,usta punih Bosne ,mira i napretka.
sinuhe

#708 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS

Post by sinuhe »

@PM72 pa dobro ima i Tatjana Mijatovic na toj listi. A Dodik je uvijek fin.
155_mm

#709 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS

Post by 155_mm »

Dodik: Izetbegović je ludak, ubiće me!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
palermo

#710 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS

Post by palermo »

PM72 wrote:Tresla se gora - rodio se miš.Mile neće biti ni uhapšen ni procesuiran,Salihovića smakli iz tužilaštva,pomešće i one iz Ustavnog suda.izbori još malo i sve će prekriti "ruzmarin i šaš".Do novih izbora...Klasična igranka Mileta i Bakira,pleme im jebem obadvojci.
Sadf bi ti ratovao :shock: a ljudi
animus

#711 Re: RE: Re: Dan (i) nakon referenduma u RS

Post by animus »

155_mm wrote:

[emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji38]
Ma nece ga ubiti samo ce ga malo stapom. Nece ni osjetiti. Nije Baja nikad bio kukavica pa ne treba se ni sada plasiti nekog stapa metar dužine.
PM72

#712 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS

Post by PM72 »

palermo wrote:
PM72 wrote:Tresla se gora - rodio se miš.Mile neće biti ni uhapšen ni procesuiran,Salihovića smakli iz tužilaštva,pomešće i one iz Ustavnog suda.izbori još malo i sve će prekriti "ruzmarin i šaš".Do novih izbora...Klasična igranka Mileta i Bakira,pleme im jebem obadvojci.
Sadf bi ti ratovao :shock: a ljudi
:lol: Čuj ja bi ratovao? A ja pričam ima 15 dana da će biti referendum i da će nakon njega samo svanuti novi dan.Ništa spektakularno a njih dvojca smradova dobili izbore i to ubjedljivo jer svaki od njih brani svoje stado od vukova iz protivničkog tabora.

za njih dvojcu iliti Bakira i njegovu viziju Bosne ne bih mrdnuo prstom.gade mi se.
bh.tornjak

#713 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS

Post by bh.tornjak »

155_mm wrote:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
jbt.....pa onaj kurceviti Mile se sasro u gace ko general mu....

Mileeeeee.....trebal´ pelena....????????

:pisnuo: :pisnuo: :pisnuo:
PM72

#714 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS

Post by PM72 »

sinuhe wrote:@PM72 pa dobro ima i Tatjana Mijatovic na toj listi. A Dodik je uvijek fin.
Joj na Tatjanu sam slab. :D dobra starka - garažirana.Čak sam je jednom pratio do Fojnice da plakne onu stvar a mi ketili ko cuke ispred Reumala.
palermo

#715 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS

Post by palermo »

PM72 wrote:
:lol: Čuj ja bi ratovao? A ja pričam ima 15 dana da će biti referendum i da će nakon njega samo svanuti novi dan.Ništa spektakularno a njih dvojca smradova dobili izbore i to ubjedljivo jer svaki od njih brani svoje stado od vukova iz protivničkog tabora.

za njih dvojcu iliti Bakira i njegovu viziju Bosne ne bih mrdnuo prstom.gade mi se.
a ništa onda, ja pomislio ti nezadovoljan raspletom
bh.tornjak

#716 Re: RE: Re: Dan (i) nakon referenduma u RS

Post by bh.tornjak »

animus wrote:
155_mm wrote:

[emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji38]
Ma nece ga ubiti samo ce ga malo stapom. Nece ni osjetiti. Nije Baja nikad bio kukavica pa ne treba se ni sada plasiti nekog stapa metar dužine.

on se boji debljine....
i naravno....ne daj boze da to bude neki "osuneceni" stap

:pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo:
PM72

#717 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS

Post by PM72 »

palermo wrote:
PM72 wrote:

a ništa onda, ja pomislio ti nezadovoljan raspletom
ma kakvi,sve je onako kako sam i mislio.
155_mm

#718 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS

Post by 155_mm »

Tužilaštvo traži saslušanje članova referendumske komisije
e ovo mi se svidja. treba dotuci ovu sitnu boraniju. a micka ostaviti da srbuje o trosku one svoje sirotinje jos koju godinu.
palermo

#719 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS

Post by palermo »

PM72 wrote:
super, i ja sam zadovoljan kako stvari idu.

Nego, samo jedno pitanje, onako interesuje me šta misliš, zašto Bakiru ovo treba u predizborne svrhe........nije zar da SDA ne bi dobila izbore i bez ove furtutme.....
animus

#720 Re: RE: Re: Dan (i) nakon referenduma u RS

Post by animus »

155_mm wrote:
e ovo mi se svidja. treba dotuci ovu sitnu boraniju. a micka ostaviti da srbuje o trosku one svoje sirotinje jos koju godinu.
Treba ovdje dosta stapova pripremiti. Po mogucnosti sto debljih. Kolika je ova komisija trebat ce citav bunt.
Bakire, Bakire gdje ce ti dusa.
palermo

#721 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS

Post by palermo »

Premijer RS Željko Cvijanović rekao je da je najveći i jedini izvor nestabilnosti i destrukcije u BiH i regionu Bakir Izetbegović i politika koju on sprovodi

"Entitet na čijem prostoru je Bakir Izetbegović izabran za člana Predsedništva BiH je oaza diskriminacije, segregacije i bezakonja. U tom entitetu postoji totalna segregacija u školskom sistemu, ali i mesta i zajednice koje žive svoj život izvan dodira važećih zakona i po običajima koji nikad nisu upražnjavani na prostoru zemlje koju on navodno želi održati kao multietničku", konstatovala je Cvijanovićeva.

Ona je rekla da je sramota za jednog političara tog kalibra da u entitetu na čijem prostoru je biran na najvažnije pozicije postoje obrazovne ustanove koje funkcionišu po principu "dve škole pod jednim krovom".

Cvijanovićeva je naglasila da je to primer najsramotnije diskriminacije i razvrstavanja hrvatske i bošnjačke dece, a jednako je otužna i činjenica da ovaj lažni borac za multietničnost nikad nije omogućio srpskoj deci u tom entitetu da izučavaju nacionalnu grupu predmeta.
PM72

#722 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS

Post by PM72 »

155_mm wrote:
Još jedan od dokaza one narodne da kad se volovi bodu trava nastrada.sad će sve svaliti na "članove komisije".A davno je rekao Kardelj da ako nisi u stanju da riješiš problem - formiraj komisiju pa razvuci...
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#723 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS

Post by KatarinaKosaca »

PM72 wrote:
155_mm wrote:
Još jedan od dokaza one narodne da kad se volovi bodu trava nastrada.sad će sve svaliti na "članove komisije".A davno je rekao Kardelj da ako nisi u stanju da riješiš problem - formiraj komisiju pa razvuci...
to je rekao cherchil :wink:
PM72

#724 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS

Post by PM72 »

palermo wrote:
PM72 wrote:
super, i ja sam zadovoljan kako stvari idu.

Nego, samo jedno pitanje, onako interesuje me šta misliš, zašto Bakiru ovo treba u predizborne svrhe........nije zar da SDA ne bi dobila izbore i bez ove furtutme.....
sad će ih dobiti uvjerljivo.Sjebali su Radončića i utjerali ga u šišu.Vjerovatno ga ucjenili a šta je Radončić nego Alijin isprdak,nije pare donio iz Gusinja nego mu on dao.Onda puste drugog sandžakliju da prosere kako će nestati RS pa se mudro ušute.Sad je stado sabijeno,čobani istrenirani a cuke spremne.

Kato,to je čerčil čuo od kardelja.Tito ga ošmeko.
dezurni_ucenik

#725 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS

Post by dezurni_ucenik »

Micko mrzi Sarajevo vise nego sto su mrzili Ratko i Radovan. Padose u vodu price kako Dodik mora biti "veci katolik od Pape", kako on ovo radi samo zbog para. Lik je cetnik 1/1, daj mu priliku da vodi novi rat i bio bi gori od ove dvojice gore navedenih.
Last edited by dezurni_ucenik on 28/09/2016 19:09, edited 1 time in total.
Post Reply