Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post Reply

Novi gradonacelnik Tuzle

Jasmin Imamovic
41
60%
Bahrudin Hadziefendic
15
22%
Alen Gadzo
6
9%
Zlatko Berbic
2
3%
Adnan Burina
1
1%
Amira Malkocevic
1
1%
Nedim Causevic
1
1%
Elmir Mujkanovic
1
1%

Total votes: 68

Mohamad Sissoko

#701 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by Mohamad Sissoko »

Kikibombona wrote:
Etno-religijska skupina dzibera, seoskih varalica, koja je pustila korijenje i kontaminirala svaku instituciju ...

Tuzla je najnormalniji grad u BiH a Tuzlaci najnormalniji ljudi u ovoj drzavi. :thumbup:
Zar ima vece seoske varalice od Jaska iz Islamovca? :mrgreen:
Tuzlaci su glasali i za SBB i SDA i ostale stranke osim SDP-a...tako da nemas pojma o cemu pricas al kiki ko kiki :mrgreen:
nightvision

#702 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by nightvision »

Kikibombona wrote:...
htio sam reci :thumbup: :bih: :lol:
Last edited by nightvision on 05/10/2016 19:21, edited 1 time in total.
nightvision

#703 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by nightvision »

Mohamad Sissoko wrote:Tuzlaci su glasali i za SBB i SDA i ostale stranke osim SDP-a...tako da nemas pojma o cemu pricas al kiki ko kiki :mrgreen:
Jel' i tebi dvadesetak godinica i tvrdis da zadnjih sesnaest zivimo u agoniji? :pisnuo:
nightvision

#704 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by nightvision »

escobar__ wrote:Eskobara zaboli kurac hoće li vladati SDA, SDP, ZaBiH ili neko četvrti sve dok ne živi u kasabi što Tuzla danas realno jeste...
Bujrum kladanj, olovo, teocak, celic, kalesija... Imas toga da biras koliko zelis. Sve sami velegradOVI.
Laertes

#705 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by Laertes »

Kikibombona wrote:Zavidim Tuzlacima sto ne moraju gledati SDA njuske. SDP je smece, smradovi, lopovi... nijedna stranka ne valja u ovoj drzavi, sve ih nabijem na qrac... al' SDA je kategorija za sebe, najgora moguca zgadija, seoski kriminalci... Ne mogu opisati rijecima koliko su mi odvratni.

Poslije nacionalistickih stranaka kod Srba i Hrvata SDA je najodgovornija za ekonomski kolaps BiH. Etno-religijska skupina dzibera, seoskih varalica, koja je pustila korijenje i kontaminirala svaku instituciju u drzavi.

A vidimo kako im razmisljaju simpatizeri... Muka ti sto Jasmin zeli da se Nada i Marko osjecaju ugodno... pa ako ti je muka zbog toga, mogu reci da sam radostan zbog toga... Nimalo me ne cudi sto vidim da su forumasi Sisoko i Eskobar takodjer nezadovoljni. :D Davno sam ih registrovao kao radikalan, nacionalisticki element.

Tuzla je najnormalniji grad u BiH a Tuzlaci najnormalniji ljudi u ovoj drzavi. :thumbup:
Raduje me tvoj optimizam da u ovoj državi ima ikako normalnih ljudi. However, I highly doubt it.
escobar__

#706 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by escobar__ »

nightvision wrote:
escobar__ wrote:Eskobara zaboli kurac hoće li vladati SDA, SDP, ZaBiH ili neko četvrti sve dok ne živi u kasabi što Tuzla danas realno jeste...
Bujrum kladanj, olovo, teocak, celic, kalesija... Imas toga da biras koliko zelis. Sve sami velegradOVI.
To je otprilike način razmišljanja tvojih istomišljenika - zato ste od grada napravili kasabu iz koje se bježi glavom bez obzira. U njemu ostaju samo mediokriteti, oni zakačeni na budžetsku sisu i idioti. Ostatak ga polako napušta. ;)

A svakako da mi potomak onih koji su 1945. iz blata 'šljegli' u grad neće govorit gdje da idem. Prije ćeš se ti vratit u pripizdinu s koje si sišao u Tuzlu nego što ću je ja napustit. :thumbup:
Mohamad Sissoko

#707 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

nightvision wrote:
Mohamad Sissoko wrote:Tuzlaci su glasali i za SBB i SDA i ostale stranke osim SDP-a...tako da nemas pojma o cemu pricas al kiki ko kiki :mrgreen:
Jel' i tebi dvadesetak godinica i tvrdis da zadnjih sesnaest zivimo u agoniji? :pisnuo:
Najgori ste vi opstinski uhljebi i slicni sto im istorija Tuzle krece od 45' :D
sadie_forever

#708 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by sadie_forever »

nightvision wrote:
sadie_forever wrote:sve penzioneri mene samo zanima zasto su oni zadovoljni :D cuj tuzla nikad nije bila bolja :D hajd eto ako je njima dobro,dobro je i meni
Zasto su zadovoljni? Zato sto pamte kad je tuzla bila mrtva kasaba i mrtav grad. Mene samo zanima zasto ti smatras da neko ko je juce postao moze biti objektivan.

pa dobro onda ne zali se ni sto drugi dijelovi BIH glasaju za sda jer i oni su mjerodavni i ocito zele da glasaju za desnicu,ili smatras kako su tuzlanski penzioneri neka vrsta ubermenscha'?
Kikibombona

#709 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by Kikibombona »

Mohamad Sissoko wrote:
Kikibombona wrote:
:D Davno sam ih registrovao kao radikalan, nacionalisticki element.
Sta ti ovo znaci i kakve to dokaze imas kad ovako optuzujes ljude? Nije valjda opet neka vrsta propagande ala kurdski teroristi su fini.
Pa evo, Eskobar je odmah prihvatio moju kvalifikaciju. Ne znam zasto se ti bunis :D

Nisam rekao da ste sovinisti, mada ne iskljucujem ni tu mogucnost.

Vidis kako Kostakurtu boli sto se Dzasmin zeli dopasti Nadi i Marku, pa mu to probudi uspavani patriJotizam... Ima da se dopada Bosnjaci/islam/bosanski, a ne tamo nekim Srbima, Hrvatima, pravoslavcima, katolicima, Bosancima, Ostalima, jugonostalgicarima, titoistima, pederima, dzedajima itd! E to je nacionalizam, u nasem slucaju, etno-religijski nacionalizam. Nacionalizam U nas se temelji na vjeri. Domovina se brani vjerom.

SDA govna naseg novog gradonacelinka, Fuada Kasumovica, odmah napade da je pobjedu proslavio uz sampanjac. E to je taj, etno-religijski nacionalizam koji ne trpi sve sto izlazi iz okvira SDA - IZBiH.

Dabogda vam Dzasmin do smrti vladao i stotu dozivio! :bih: :thumbup: :D :D

A ko zeli udahnuti malo SDA demokratije, Banovici nisu daleko.
Mi smo odlucili nase nacionaliste i radikale slati u Kakanj na terapiju.

Da dodam, cisto da se ne shvati pogresno...

Nacionalisticka ideologija je legitimna kao i svaka druga. U cijelom svijetu imamo radikale i nacionaliste. Meni je samo godrica sto ste opet izgubili.
Mohamad Sissoko

#710 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Kikibombona wrote:
Mohamad Sissoko wrote:
Kikibombona wrote:
:D Davno sam ih registrovao kao radikalan, nacionalisticki element.
Sta ti ovo znaci i kakve to dokaze imas kad ovako optuzujes ljude? Nije valjda opet neka vrsta propagande ala kurdski teroristi su fini.
Pa evo, Eskobar je odmah prihvatio moju kvalifikaciju. Ne znam zasto se ti bunis :D

Nisam rekao da ste sovinisti, mada ne iskljucujem ni tu mogucnost.

Vidis kako Kostakurtu boli sto se Dzasmin zeli dopasti Nadi i Marku, pa mu to probudi uspavani patriJotizam... Ima da se dopada Bosnjaci/islam/bosanski, a ne tamo nekim Srbima, Hrvatima, pravoslavcima, katolicima, Bosancima, Ostalima, jugonostalgicarima, titoistima, pederima, dzedajima itd! E to je nacionalizam, u nasem slucaju, etno-religijski nacionalizam. Nacionalizam U nas se temelji na vjeri. Domovina se brani vjerom.

SDA govna naseg novog gradonacelinka, Fuada Kasumovica, odmah napade da je pobjedu proslavio uz sampanjac. E to je taj, etno-religijski nacionalizam koji ne trpi sve sto izlazi iz okvira SDA - IZBiH.

Dabogda vam Dzasmin do smrti vladao i stotu dozivio! :bih: :thumbup: :D :D

A ko zeli udahnuti malo SDA demokratije, Banovici nisu daleko.
Mi smo odlucili nase nacionaliste i radikale slati u Kakanj na terapiju.

Da dodam, cisto da se ne shvati pogresno...

Nacionalisticka ideologija je legitimna kao i svaka druga. U cijelom svijetu imamo radikale i nacionaliste. Meni je samo godrica sto ste opet izgubili.
Jebi ga druze al najgore je kad ti o nacionalizmu vazi kurdski internet nacionalista. :D
escobar__

#711 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by escobar__ »

Nadam se da se rečenicom da ti je drago "što smo izgubili" ne obraćaš i meni jer nigdje još nisam izrazio podršku projektima SDA kriminalne organizacije?
Korisničkoime

#712 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by Korisničkoime »

Vidim prava gradCka raja iz Tz.na aparatima jer je nazadni Imamovic postao nacelnik oni bi obavjesteni kakvi jesu radije da im nacelnik sjedi u Banovicima i da im Kukic kroji sudbinu grada. Dobre je ba Tuzlaci iovako ste seljaci za pravu gradCku raju iz Sarajeva :-D .
Ko bi da mu Kukic kapu kroji njemu treba oduzeti pravo glasa - trajno.
nightvision

#713 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by nightvision »

Mohamad Sissoko wrote:Najgori ste vi opstinski uhljebi i slicni sto im istorija Tuzle krece od 45' :D
Ocigledno sam dobro zagatao u kasike. :mrgreen:
sadie_forever wrote:pa dobro onda ne zali se ni sto drugi dijelovi BIH glasaju za sda jer i oni su mjerodavni i ocito zele da glasaju za desnicu,ili smatras kako su tuzlanski penzioneri neka vrsta ubermenscha'?
Ne zalim se. Cudim se da neko moze glasati za tu bandu iako nas pljackaju preko dvadeset godina. A izmisljanje kako su samo penzioneri glasali za sdp pije vode samo ako uzmemo u obzir da su jedino penzioneri izasli na izbore. S obzirom da jesu vecinom ali ne i iskljucivo ne mozemo govoriti da su rezultati iskljucivo volja penzionera. To je stav koji desnicari forsiraju u nastojanju da kreiraju misljenje javnog mijenja. Deset puta izgovorena laz postaje istina. Ako nista bar su jednu stvar naucili od svojih ljutih saveznika.
Last edited by nightvision on 05/10/2016 19:55, edited 1 time in total.
escobar__

#714 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by escobar__ »

Korisničkoime wrote:Vidim prava gradCka raja iz Tz.na aparatima jer je nazadni Imamovic postao nacelnik oni bi obavjesteni kakvi jesu radije da im nacelnik sjedi u Banovicima i da im Kukic kroji sudbinu grada. Dobre je ba Tuzlaci iovako ste seljaci za pravu gradCku raju iz Sarajeva :-D .
Ko bi da mu Kukic kapu kroji njemu treba oduzeti pravo glasa - trajno.
U GV Tuzla samo 30tak procenata glasova uzeo je SDP. Jesu li svi ostali (70%) SDAovci (SDA je uzela cca. 17% glasova) koji bi da im Kukić kroji kapu? Jeste li fakat toliko zaglupljeni? Kakav je to jeben level propagande, jebo te...
Kikibombona

#715 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by Kikibombona »

escobar__ wrote:
To je otprilike način razmišljanja tvojih istomišljenika - zato ste od grada napravili kasabu iz koje se bježi glavom bez obzira. U njemu ostaju samo mediokriteti, oni zakačeni na budžetsku sisu i idioti. Ostatak ga polako napušta. ;)

A svakako da mi potomak onih koji su 1945. iz blata 'šljegli' u grad neće govorit gdje da idem. Prije ćeš se ti vratit u pripizdinu s koje si sišao u Tuzlu nego što ću je ja napustit. :thumbup:
Smrt fasizmu - sloboda narodu, druze Eskobar! :D

Imas moje komentare na temi 'Zasto ste napustili BiH', gdje sam u nekoliko komentara napisao kako je polovica mojih drugara u proteklih 10 godina napustila Zenicu, kako ljudi masovno odlaze, kako je lavina pokrenuta, narocito u protekle dvije godine...

Ne mislim da je za to odgovorna lokalna SDA koja godinama vlada gradom. Glavni odgovorni su lideri SDA kartela iz Sarajeva. Oni su ovu drzavu bacili na koljena, zajedno sa svojim pajdasima iz srpske i hrvatske komponente u vlasti. I SDP snosi dobar dio krivice, ali je SDA puno vise ucestvovala u vlasti i snosi puno vecu krivicu.
escobar__

#716 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by escobar__ »

Kikibombona wrote:
escobar__ wrote:

Smrt fasizmu - sloboda narodu, druze Eskobar! :D

Imas moje komentare na temi 'Zasto ste napustili BiH', gdje sam u nekoliko komentara napisao kako je polovica mojih drugara u proteklih 10 godina napustila Zenicu, kako ljudi masovno odlaze, kako je lavina pokrenuta, narocito u protekle dvije godine...

Ne mislim da je za to odgovorna lokalna SDA koja godinama vlada gradom. Glavni odgovorni su lideri SDA kartela iz Sarajeva. Oni su ovu drzavu bacili na koljena, zajedno sa svojim pajdasima iz srpske i hrvatske komponente u vlasti. I SDP snosi dobar dio krivice, ali je SDA puno vise ucestvovala u vlasti i snosi puno vecu krivicu.
Apsolutno se slažem s tobom! :thumbup:

No komentar se odnosio više na ove uhljebe koji Tuzlu predstavljaju k'o New York i tripuju da žive u finansijskom centru Evrope. :mrgreen:
nightvision

#717 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by nightvision »

escobar__ wrote:U GV Tuzla samo 30tak procenata glasova uzeo je SDP. Jesu li svi ostali (70%) SDAovci (SDA je uzela cca. 17% glasova) koji bi da im Kukić kroji kapu? Jeste li fakat toliko zaglupljeni? Kakav je to jeben level propagande, jebo te...
Kakva zamjena teza, dobrica cosic bi pozavidio.
escobar__

#718 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by escobar__ »

nightvision wrote:
escobar__ wrote:U GV Tuzla samo 30tak procenata glasova uzeo je SDP. Jesu li svi ostali (70%) SDAovci (SDA je uzela cca. 17% glasova) koji bi da im Kukić kroji kapu? Jeste li fakat toliko zaglupljeni? Kakav je to jeben level propagande, jebo te...
Zamjena teza, je l'? :lol: :lol: Pa bolan tu priču možeš rasipat na sastancima FOM SDP-a gdje i ne radite ništa osim presipanja iz šupljeg u prazno (kažem iz iskustva, bio dugogodišnji član tih ublehaša)... Ne znam ko ovdje provlači tezu da su svi koji nisu simpatizeri ovog i ovakvog SDP-a po automatizmu SDAovci, ja to sigurno ne radim?
nightvision

#719 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by nightvision »

escobar__ wrote:
nightvision wrote:
Zamjena teza, je l'? :lol: :lol: Pa bolan tu priču možeš rasipat na sastancima FOM SDP-a gdje i ne radite ništa osim presipanja iz šupljeg u prazno (kažem iz iskustva, bio dugogodišnji član tih ublehaša)... Ne znam ko ovdje provlači tezu da su svi koji nisu simpatizeri ovog i ovakvog SDP-a po automatizmu SDAovci, ja to sigurno ne radim?
Rekoh li ja tebi da si sda-ovCA? Samo kazem da stvari tumacis onako kako to tebi godi i ocekujes da ti neko povjeruje. :lol:
escobar__

#720 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by escobar__ »

nightvision wrote: Rekoh li ja tebi da si sda-ovCA? Samo kazem da stvari tumacis onako kako to tebi godi i ocekujes da ti neko povjeruje. :lol:
Jok, neko drugi ko piše pod tvojim nickom na forumu. :lol: Stipu šuplju ba, ponavljaš istu onu priču koju ponavlja svaki SDPovac na kojeg sam naišao zadnjih tri, četiri mjeseca. 70% birača koji nisu glasali za SDP u Tuzli vi nazivate SDAovcima, Banovićanima i seljacima, toliko ste tolerantni, fini i kulturni. Hahahah, ko vas ne zna...

Srećom pa vas znamo i vrlo dobro se sjećamo vašeg prostituisanja u vlasti upravo sa tom i takvom SDA kada ste zajedničkim snagama poharali ono malo šta je ostalo dobrog u državi. Pa nisu svi bolan ovce...
babanovac

#721 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by babanovac »

Stice se dojam, citajuci pojedine, da mladi odlaze samo iz Tuzle. Odlaze iz citave BIH, bjezeci od smrdljive etno-vjerske politike koja je za zdrav um pogubnija od 155-ce. S jednom razlikom, a to je da vidim jako veliki broj banovicana, kako sa zadovoljstvo gledaju balkone stanova na svojim novim adresama. Tuzla je magnet.
Last edited by babanovac on 05/10/2016 20:16, edited 1 time in total.
nightvision

#722 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by nightvision »

escobar__ wrote:
nightvision wrote: Rekoh li ja tebi da si sda-ovCA? Samo kazem da stvari tumacis onako kako to tebi godi i ocekujes da ti neko povjeruje. :lol:
Jok, neko drugi ko piše pod tvojim nickom na forumu. :lol: Stipu šuplju ba, ponavljaš istu onu priču koju ponavlja svaki SDPovac na kojeg sam naišao zadnjih tri, četiri mjeseca. 70% birača koji nisu glasali za SDP u Tuzli vi nazivate SDAovcima, Banovićanima i seljacima, toliko ste tolerantni, fini i kulturni. Hahahah, ko vas ne zna...

Srećom pa vas znamo i vrlo dobro se sjećamo vašeg prostituisanja u vlasti upravo sa tom i takvom SDA kada ste zajedničkim snagama poharali ono malo šta je ostalo dobrog u državi. Pa nisu svi bolan ovce...
Paushalne senzacionalisticke tvrdnje bez i jednog argumenta. Vec opet sve u stilu "deset puta izgovorena laz postaje istina". Ponavljam, dobrica cosic da ti pozavidi. :lol:
nightvision

#723 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by nightvision »

babanovac wrote:Stice se dojam, citajuci pojedine, da mladi odlaze samo iz Tuzle. Odlaze iz citave BIH, bjezeci od smrdljive etno-vjerske politike koja je za zdrav um pogubnija od 155-ce. S jednom razlikom, da vidim jako veliki broj banovicana, kako s zadovoljstvom s ulica Tuzle gledaju balkone stanova na svojim novim adresama. Tuzla je magnet.
Ocigledno je tuzla za nekoga zapadna njemacka. :lol:
escobar__

#724 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by escobar__ »

babanovac wrote:Stice se dojam, citajuci pojedine, da mladi odlaze samo iz Tuzle. Odlaze iz citave BIH, bjezeci od smrdljive etno-vjerske politike koja je za zdrav um pogubnija od 155-ce. S jednom razlikom, da vidim jako veliki broj banovicana, kako s zadovoljstvom s ulica Tuzle gledaju balkone stanova na svojim novim adresama. Tuzla je magnet.
Ti si upravu za Banovićane, puna ih je Tuzla... Što nas svakako opet vodi na još jedan u nizu Imamovićevih bisera u predizbornoj, a to je da će Tuzlu spasiti od seljaka (parafrazirao sam malo)... Hladno se zanemarila činjenica da se upravo za vrijeme njegova mandata zadnjih 16 godina u Tuzlu naselilo pola Banovića, Živinica, Kalesije i Lukavca. :lol: Capisci?

Zato mi nije jasan taj mentalni sklop koji puši te jeftine fore... SDPovi glasači u Tuzli su slika i prilika SDAovaca Banovića - kakvu god foricu im prodaš dobit ćeš izbore, ne moraš se čak ni previše trudit... A za sve ono šta ti ne ide niz dlaku ti optužiš one druge, raja se naloži i mirna Bosna. U prijevodu, telad. :thumbup:

@nightvision: Bez i jednog argumenta? Ti k'o i lider ti (seljo iz Islamovca) izgubio dodir sa stvarnošću pa zaboravio i vlastite komentare napisane samo pola sata ranije? :lol: :lol: :lol: Tragikomično. :lol: :lol: A za prostituisanje sa SDA, ta zato mi ne trebaju argumenti, opštepoznati je to fakt. :lol:
babanovac

#725 Re: Jasmin Imamovic Gradonacelnik Tuzle

Post by babanovac »

nightvision wrote:
Ocigledno je tuzla za nekoga zapadna njemacka. :lol:
Koliko je miliona tona banovickog mrkog investirano u tuzlanske nekretnine, pa to je bruka. Mozda je ipak bolje pustiti Arape?
Nego, pise se, Turcin novi predsjednik Slobode?
Post Reply