Navijaci na EURO 2016

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Edin H.

#701 Re: Navijaci na EURO 2016

Post by Edin H. »

hrle1976 wrote: Rece Rusi i Englezi; ovi su ludji od nas. Frakcije unutar "sistema."
I nasi su se pomarisali u Madjarskoj, kad je Legija zauzela mjesto na tribini koje je BHF smatrao da pripada njima.

Bacili bubanj preko ograde i izmarisali dvojicu.
agnostic_front

#702 Re: Navijaci na EURO 2016

Post by agnostic_front »

Kakva sad Legija? :skoljka:
tututuuuu

#703 Re: Navijaci na EURO 2016

Post by tututuuuu »

Crvena Tifoza wrote:Pokušavam skontati ove hrvatske akademce ali nikako da ukapiram zbog čega ovi idioti protestuju. Imaju savez i reprezentaciju koja ne propušta prvenstva. Može se reći da igraju solidno. Imaju ligu odakle se svake godine proda minimalno jedan igrač direktno u neku od liga petice za fine pare. Šta oni zapravo hoće? Šta bi da im je liga ili savez kao naš? :roll: Imaju igrače koji su standardni u najvećim klubovima Evrope. Ali jok, oni neki lafo navijači, huligani, primitivci. Bacaju topovske udare na teren. Izgleda da još nisu skontali da se rat davno završio, da te neke ratne furke više ne pale. Dobro im je ovaj iznad rekao, ovo su uradili i vratit će se u neku vukojebinu i dvadeset godina pričati kako su oni bacili baklje na teren.

Hrvatsko društvo se pod hitno treba pozabaviti ovim primitivcima. Nije to samo na tribinama. Par puta sam svjedočio kako grupa od dvadesetak primitivaca prođe Stradunom u Dubrovniku u kasne sate pa šutaju strance a posebno one druge boje kože. :roll:
zato sto idioti. Da nije Mamic nasli bi oni neko drugo opravdanje da svoje divljanje nazovu borbom za toboze neki visi cilj. pendrep preko ledja i zatvor, tako bi to trebalo.
zipoo

#704 Re: Navijaci na EURO 2016

Post by zipoo »

Edin H. wrote:
Image
Kako bi ovaj dobio pendrek po celu da ovo uradi na Balkanu. Preko sredine, pukla bi glava ko tikva
Partijaner

#705 Re: Navijaci na EURO 2016

Post by Partijaner »

Par uhapsenih Ruskih huligana ceka na deportaciju.

Image
Freamon Lester

#706 Re: Navijaci na EURO 2016

Post by Freamon Lester »

Zasto se mi iscudjavamo Hrvatima? Pa isto smo mi pravili kad smo skidali kriminalce iz Saveza. Najveca greska koju su napravili sto nisu prekinuli utakmicu protiv Spanije jer bi tad bilo vise medijski pokriveno.

Prica o nekakvim jugoslovenima, ljevicarima i sl. je budalestina, ako se uzme u obzir da nema vecih Ustasa u Hrvatskoj upravo od ovog huliganskog dijela Torcide.
Korisničkoime

#707 Re: Navijaci na EURO 2016

Post by Korisničkoime »

Bosanski_kralj wrote:
Edin H. wrote:"Kad urlaju 'ubij Srbina', crtaju kukaste križeve i uzvikuju 'za dom spremni' zajedno s igračem(ozvučenim) onda nisu problem - sad kad su bacili 4 baklje,sad su problem...fuj,fuj,fuj", napisao je jedan građanin ispod objave Antonije Blaće i pokazao da ima i onih koji su ove osude protumačili malo drugačije. :-)
Hrvatskom društvu je problem par baklji a nije problem što im jedan Šimunić sjedi u stručnom štabu kao pomoćnik Ante Čačića.
HR drustvo nema problem sa neofasistima i ustasama u svojim redovima njima je problem percepcija njih samih od strane inostranstva pogotovo Z.Evrope. Uostalom kao i nama, nama nije problem nazivati selefije i ekstremne muslimane bracom i dobrim ljudima, opravdavati teror.napade s Palestinom ili sa urotama i zavjerama nama je problem da to ovi sa Zapada ne saznaju.
Prodavanje muda pod bubrege vrhunska znanost na Balkanu.
Naravno ne svima.
Rob_Atl

#708 Re: Navijaci na EURO 2016

Post by Rob_Atl »

Freamon Lester wrote:Zasto se mi iscudjavamo Hrvatima? Pa isto smo mi pravili kad smo skidali kriminalce iz Saveza. Najveca greska koju su napravili sto nisu prekinuli utakmicu protiv Spanije jer bi tad bilo vise medijski pokriveno.

Prica o nekakvim jugoslovenima, ljevicarima i sl. je budalestina, ako se uzme u obzir da nema vecih Ustasa u Hrvatskoj upravo od ovog huliganskog dijela Torcide.
Mi smo se borili protiv saveza zbog lopovluka i zvanja svakakvih igraca i igranja protiv irana 7 puta. Ovi se bore protiv kaznjavanja navijaca na domacim utakmicama dinama, hajduka itd. Dvije potpuno razlicite stvari, ne kazem da nema u hr savezu lopovluka, ali ovi sto su protiv saveza nema nikakve veze sa reprezentacijom, oni se bore protiv te neke represije nad navijacima unutar hrvatske. I vjerovatno boysi protiv Mamica.
insomnia78

#709 Re: Navijaci na EURO 2016

Post by insomnia78 »

Madjari se pobili sa redarima
Image
insomnia78

#710 Re: Navijaci na EURO 2016

Post by insomnia78 »

Ovo je bolilo
Image
Image
Image
Edin H.

#711 Re: Navijaci na EURO 2016

Post by Edin H. »

agnostic_front wrote:Kakva sad Legija? :skoljka:
BH Legija. Navijaci BiH koji mahom zive u Austriji.
Edin H.

#712 Re: Navijaci na EURO 2016

Post by Edin H. »

Image

Represija i policijska brutalnost nad madjarskim ljubiteljom fudbala. :(
Maharadza

#713 Re: Navijaci na EURO 2016

Post by Maharadza »

insomnia78 wrote:Ovo je bolilo
Image
Image
Image
Ovo je bilo u stilu "Šta ne mogu pretrčati na drugu tribinu...hold my beer!" :lol: :lol: :lol:
Partijaner

#714 Re: Navijaci na EURO 2016

Post by Partijaner »

:mrgreen:

insomnia78

#715 Re: Navijaci na EURO 2016

Post by insomnia78 »

Edin H. wrote:Image

Orjunas
insomnia78

#716 Re: Navijaci na EURO 2016

Post by insomnia78 »

Partijaner wrote::mrgreen:

Ovo sam danas vidio
:lol: :lol:
tzipiripi

#717 Re: Navijaci na EURO 2016

Post by tzipiripi »

Bosanski_kralj wrote:
Edin H. wrote:"Kad urlaju 'ubij Srbina', crtaju kukaste križeve i uzvikuju 'za dom spremni' zajedno s igračem(ozvučenim) onda nisu problem - sad kad su bacili 4 baklje,sad su problem...fuj,fuj,fuj", napisao je jedan građanin ispod objave Antonije Blaće i pokazao da ima i onih koji su ove osude protumačili malo drugačije. :-)
Hrvatskom društvu je problem par baklji a nije problem što im jedan Šimunić sjedi u stručnom štabu kao pomoćnik Ante Čačića.
Zadnju kaznu su popili zbog ovakvih stvari na ovoj utakmici. I nije samo šačica, ori se stadion.

Kao i ovo https://youtu.be/8f9TWqwkR_Y?t=21m49s
Njihovi glavni ljudi su se pravili mutavi dok se nije počelo pisat o tome. Tek poslije etigle kao osude. Nije bilo pominjanja orjunaša, prijetnji progonom krivaca isl. http://www.jutarnji.hr/sport/s-osjeckih ... nja/35977/
Edin H.

#718 Re: Navijaci na EURO 2016

Post by Edin H. »

insomnia78 wrote:
Partijaner wrote::mrgreen:

Ovo sam danas vidio
:lol: :lol:
Irci prekucali prvenstvo :D

Cuj stand up for the French Police :lol:

A hala ozbiljan: "You can't be here!". :skoljka:
Last edited by Edin H. on 18/06/2016 20:29, edited 1 time in total.
Partijaner

#719 Re: Navijaci na EURO 2016

Post by Partijaner »

Ja sam prosuo tarhanu kad drot rece "go home for the french police" :lol: :lol: :lol: :thumbup:
hrle1976

#720 Re: Navijaci na EURO 2016

Post by hrle1976 »

Ultras nisu huligani tako kaze komentator i voditelj na ARDu. Ljudi su htjeli da sjede skupa na sto polazu pravo. I u buduce treba prvestva napraviti da navijacke grupe imaju svoj kutak, porodice i slicno svoj.
Fudo387

#721 Re: Navijaci na EURO 2016

Post by Fudo387 »

insomnia78 wrote:
Edin H. wrote:Image

Orjunas
Sta god da je, neka je cudna sorta.
Sve mislim na sljedecoj slici ce ga prva pomoc sastavljati od dijelova, a njemu nista, jos ga murija sprangijala.
Svasta...
hrle1976

#722 Re: Navijaci na EURO 2016

Post by hrle1976 »

tzipiripi wrote:
Bosanski_kralj wrote:
Zadnju kaznu su popili zbog ovakvih stvari na ovoj utakmici. I nije samo šačica, ori se stadion.

Kao i ovo https://youtu.be/8f9TWqwkR_Y?t=21m49s
Njihovi glavni ljudi su se pravili mutavi dok se nije počelo pisat o tome. Tek poslije etigle kao osude. Nije bilo pominjanja orjunaša, prijetnji progonom krivaca isl. http://www.jutarnji.hr/sport/s-osjeckih ... nja/35977/

Kad su glupi. Ako je svima stalo do tog pozdrava neka ga onda u parlamentu spovedu kao drzavni pozdrav i Fifa / Ufea nemaju sta vise reci. Jebiga njima je ocigledno stalo do Hikmeta i to treba prihvatiti. Ja se s tom politikom nikako ne slazem ali u HR nisi Hrvat ako nisi za ovo.
Edin H.

#723 Re: Navijaci na EURO 2016

Post by Edin H. »

Partijaner wrote:Ja sam prosuo tarhanu kad drot rece "go home for the french police" :lol: :lol: :lol: :thumbup:

3:00 :D
Bosanski_kralj

#724 Re: Navijaci na EURO 2016

Post by Bosanski_kralj »

hrle1976 wrote: Kad su glupi. Ako je svima stalo do tog pozdrava neka ga onda u parlamentu spovedu kao drzavni pozdrav i Fifa / Ufea nemaju sta vise reci. Jebiga njima je ocigledno stalo do Hikmeta i to treba prihvatiti. Ja se s tom politikom nikako ne slazem ali u HR nisi Hrvat ako nisi za ovo.
Znači da izbjegneš kazne uefe i fife trebaš cijelu državu predstaviti i proglasiti kao njegovateljicu fašizma. :-)
hrle1976

#725 Re: Navijaci na EURO 2016

Post by hrle1976 »

Bosanski_kralj wrote:
hrle1976 wrote: Kad su glupi. Ako je svima stalo do tog pozdrava neka ga onda u parlamentu spovedu kao drzavni pozdrav i Fifa / Ufea nemaju sta vise reci. Jebiga njima je ocigledno stalo do Hikmeta i to treba prihvatiti. Ja se s tom politikom nikako ne slazem ali u HR nisi Hrvat ako nisi za ovo.
Znači da izbjegneš kazne uefe i fife trebaš cijelu državu predstaviti i proglasiti kao njegovateljicu fašizma. :-)
Vecina u HR simpatizira NDH. Neko glasno neko u sebi ali 2/3 sigurno. Najjaci je kod njihove dijaspore pogotovo oni u Australiji i Juznoj Americi a ima i kod onih u Austriji i Njemackoj. A jos jaci je kod Hercegovaca katolika i Dalmatinaca. Mozdna najslabije ga imate u Rijeci i Istri i Dubrovniku. Za Slavoniju kako gdje. Sisak i Zadar leglo nacionalizma i to onog zesceg.
Locked