I nasi su se pomarisali u Madjarskoj, kad je Legija zauzela mjesto na tribini koje je BHF smatrao da pripada njima.hrle1976 wrote: Rece Rusi i Englezi; ovi su ludji od nas. Frakcije unutar "sistema."
Bacili bubanj preko ograde i izmarisali dvojicu.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
I nasi su se pomarisali u Madjarskoj, kad je Legija zauzela mjesto na tribini koje je BHF smatrao da pripada njima.hrle1976 wrote: Rece Rusi i Englezi; ovi su ludji od nas. Frakcije unutar "sistema."
zato sto idioti. Da nije Mamic nasli bi oni neko drugo opravdanje da svoje divljanje nazovu borbom za toboze neki visi cilj. pendrep preko ledja i zatvor, tako bi to trebalo.Crvena Tifoza wrote:Pokušavam skontati ove hrvatske akademce ali nikako da ukapiram zbog čega ovi idioti protestuju. Imaju savez i reprezentaciju koja ne propušta prvenstva. Može se reći da igraju solidno. Imaju ligu odakle se svake godine proda minimalno jedan igrač direktno u neku od liga petice za fine pare. Šta oni zapravo hoće? Šta bi da im je liga ili savez kao naš?Imaju igrače koji su standardni u najvećim klubovima Evrope. Ali jok, oni neki lafo navijači, huligani, primitivci. Bacaju topovske udare na teren. Izgleda da još nisu skontali da se rat davno završio, da te neke ratne furke više ne pale. Dobro im je ovaj iznad rekao, ovo su uradili i vratit će se u neku vukojebinu i dvadeset godina pričati kako su oni bacili baklje na teren.
Hrvatsko društvo se pod hitno treba pozabaviti ovim primitivcima. Nije to samo na tribinama. Par puta sam svjedočio kako grupa od dvadesetak primitivaca prođe Stradunom u Dubrovniku u kasne sate pa šutaju strance a posebno one druge boje kože.
Kako bi ovaj dobio pendrek po celu da ovo uradi na Balkanu. Preko sredine, pukla bi glava ko tikvaEdin H. wrote:

HR drustvo nema problem sa neofasistima i ustasama u svojim redovima njima je problem percepcija njih samih od strane inostranstva pogotovo Z.Evrope. Uostalom kao i nama, nama nije problem nazivati selefije i ekstremne muslimane bracom i dobrim ljudima, opravdavati teror.napade s Palestinom ili sa urotama i zavjerama nama je problem da to ovi sa Zapada ne saznaju.Bosanski_kralj wrote:Hrvatskom društvu je problem par baklji a nije problem što im jedan Šimunić sjedi u stručnom štabu kao pomoćnik Ante Čačića.Edin H. wrote:"Kad urlaju 'ubij Srbina', crtaju kukaste križeve i uzvikuju 'za dom spremni' zajedno s igračem(ozvučenim) onda nisu problem - sad kad su bacili 4 baklje,sad su problem...fuj,fuj,fuj", napisao je jedan građanin ispod objave Antonije Blaće i pokazao da ima i onih koji su ove osude protumačili malo drugačije.
Mi smo se borili protiv saveza zbog lopovluka i zvanja svakakvih igraca i igranja protiv irana 7 puta. Ovi se bore protiv kaznjavanja navijaca na domacim utakmicama dinama, hajduka itd. Dvije potpuno razlicite stvari, ne kazem da nema u hr savezu lopovluka, ali ovi sto su protiv saveza nema nikakve veze sa reprezentacijom, oni se bore protiv te neke represije nad navijacima unutar hrvatske. I vjerovatno boysi protiv Mamica.Freamon Lester wrote:Zasto se mi iscudjavamo Hrvatima? Pa isto smo mi pravili kad smo skidali kriminalce iz Saveza. Najveca greska koju su napravili sto nisu prekinuli utakmicu protiv Spanije jer bi tad bilo vise medijski pokriveno.
Prica o nekakvim jugoslovenima, ljevicarima i sl. je budalestina, ako se uzme u obzir da nema vecih Ustasa u Hrvatskoj upravo od ovog huliganskog dijela Torcide.

BH Legija. Navijaci BiH koji mahom zive u Austriji.agnostic_front wrote:Kakva sad Legija?

Ovo je bilo u stilu "Šta ne mogu pretrčati na drugu tribinu...hold my beer!"insomnia78 wrote:Ovo je bolilo
OrjunasEdin H. wrote:
Represija i policijska brutalnost nad madjarskim ljubiteljom fudbala.
Ovo sam danas vidioPartijaner wrote:![]()
Zadnju kaznu su popili zbog ovakvih stvari na ovoj utakmici. I nije samo šačica, ori se stadion.Bosanski_kralj wrote:Hrvatskom društvu je problem par baklji a nije problem što im jedan Šimunić sjedi u stručnom štabu kao pomoćnik Ante Čačića.Edin H. wrote:"Kad urlaju 'ubij Srbina', crtaju kukaste križeve i uzvikuju 'za dom spremni' zajedno s igračem(ozvučenim) onda nisu problem - sad kad su bacili 4 baklje,sad su problem...fuj,fuj,fuj", napisao je jedan građanin ispod objave Antonije Blaće i pokazao da ima i onih koji su ove osude protumačili malo drugačije.
Irci prekucali prvenstvoinsomnia78 wrote:Ovo sam danas vidioPartijaner wrote:![]()
![]()
Sta god da je, neka je cudna sorta.insomnia78 wrote:OrjunasEdin H. wrote:
Represija i policijska brutalnost nad madjarskim ljubiteljom fudbala.
tzipiripi wrote:Zadnju kaznu su popili zbog ovakvih stvari na ovoj utakmici. I nije samo šačica, ori se stadion.Bosanski_kralj wrote:Hrvatskom društvu je problem par baklji a nije problem što im jedan Šimunić sjedi u stručnom štabu kao pomoćnik Ante Čačića.Edin H. wrote:"Kad urlaju 'ubij Srbina', crtaju kukaste križeve i uzvikuju 'za dom spremni' zajedno s igračem(ozvučenim) onda nisu problem - sad kad su bacili 4 baklje,sad su problem...fuj,fuj,fuj", napisao je jedan građanin ispod objave Antonije Blaće i pokazao da ima i onih koji su ove osude protumačili malo drugačije.
Kao i ovo https://youtu.be/8f9TWqwkR_Y?t=21m49s
Njihovi glavni ljudi su se pravili mutavi dok se nije počelo pisat o tome. Tek poslije etigle kao osude. Nije bilo pominjanja orjunaša, prijetnji progonom krivaca isl. http://www.jutarnji.hr/sport/s-osjeckih ... nja/35977/
Partijaner wrote:Ja sam prosuo tarhanu kad drot rece "go home for the french police"![]()
![]()
![]()
Znači da izbjegneš kazne uefe i fife trebaš cijelu državu predstaviti i proglasiti kao njegovateljicu fašizma.hrle1976 wrote: Kad su glupi. Ako je svima stalo do tog pozdrava neka ga onda u parlamentu spovedu kao drzavni pozdrav i Fifa / Ufea nemaju sta vise reci. Jebiga njima je ocigledno stalo do Hikmeta i to treba prihvatiti. Ja se s tom politikom nikako ne slazem ali u HR nisi Hrvat ako nisi za ovo.
Vecina u HR simpatizira NDH. Neko glasno neko u sebi ali 2/3 sigurno. Najjaci je kod njihove dijaspore pogotovo oni u Australiji i Juznoj Americi a ima i kod onih u Austriji i Njemackoj. A jos jaci je kod Hercegovaca katolika i Dalmatinaca. Mozdna najslabije ga imate u Rijeci i Istri i Dubrovniku. Za Slavoniju kako gdje. Sisak i Zadar leglo nacionalizma i to onog zesceg.Bosanski_kralj wrote:Znači da izbjegneš kazne uefe i fife trebaš cijelu državu predstaviti i proglasiti kao njegovateljicu fašizma.hrle1976 wrote: Kad su glupi. Ako je svima stalo do tog pozdrava neka ga onda u parlamentu spovedu kao drzavni pozdrav i Fifa / Ufea nemaju sta vise reci. Jebiga njima je ocigledno stalo do Hikmeta i to treba prihvatiti. Ja se s tom politikom nikako ne slazem ali u HR nisi Hrvat ako nisi za ovo.