Innovation wrote:
http://www.klix.ba/vijesti/bih/reuf-baj ... /160914043
Dobar intervju, dobre i suvisle ideje.
Innovation wrote:
Pismeno, elokventno i uvjerljivo.
pa zato što je sada bečirević ugledni član sda i svom pulenu i stranačkom kolegi pomaže malo u kampanji i medijskom eksponiranju_BataZiv_0809 wrote:Mnogo je simptomaticno da svaka vijest vezana za Opcinu Centar, projekte, saradnju....uvijek ima Ajnadzica kao istaknutu licnost.
Becirevica ni na mapi.
konkurencija je takva da, koliko god sam se i sam na ovoj temi sprdao na reufov račun - ne bih bio siguran da ne bih glasao za njega, da sam u centru.Banksy wrote:Innovation wrote:
Mozes li pojasniti ovaj komentar?dzakailibu wrote: kakva jdna pedofilicarska forma
Zasto se jucer nisu dogovorili oko jednog kandidata, gdje je zapeloBanksy wrote:Innovation wrote:
Nije nužno pedofiličarska, no djeci nipošto nije mjesto u političkim kampanjama.Innovation wrote:Mozes li pojasniti ovaj komentar?dzakailibu wrote: kakva jdna pedofilicarska forma
VjecitiStudent wrote:djeci nipošto nije mjesto u političkim kampanjama.
Upravo tako. Rado bih zaokružila Mijovića, no zasad ga nigdje nisam ni vidjela ni čula, a uz to, pitanje je - njegovo, a i svih drugih, neovisnih kandidata - bude li izabran, čijim rukama namjerava sprovesti svoje ideje.JThomas wrote:konkurencija je takva da, koliko god sam se i sam na ovoj temi sprdao na reufov račun - ne bih bio siguran da ne bih glasao za njega, da sam u centru.Banksy wrote:Innovation wrote:
ne bih volio da ovo bude shvaćeno kao pohvala na reufov račun i unaprijed se ograđujem od takvog tumačenja mog posta. ovo puno više govori o drugima nego o njemu
u kontesktu politickih aktivnosti zloupotreba djece moze se nazvati u kolokvijalnom smislu pedofilija isto kao koristenje mrtvih nekrofilija. u smislu u kojem sam napisao ne imputiram sexualnu nego zloupotrebu koristenja djece za svoje prljave strasti ulaska u vlast.VjecitiStudent wrote:Nije nužno pedofiličarska, no djeci nipošto nije mjesto u političkim kampanjama.Innovation wrote:Mozes li pojasniti ovaj komentar?dzakailibu wrote: kakva jdna pedofilicarska forma
uh kad katarina pročita ovoBanksy wrote:
Upravo tako. Rado bih zaokružila Mijovića, no zasad ga nigdje nisam ni vidjela ni čula, a uz to, pitanje je - njegovo, a i svih drugih, neovisnih kandidata - bude li izabran, čijim rukama namjerava sprovesti svoje ideje.
Tako da u ponudi između Rešidata, Kamočaja, Bukve i Bajrovića, Bajrović i GS ubjedljivo vode. Ako ništa, isturili su najjačeg kandidata kao konkurenciju Ajnadžiću. Svi ostali, bez ikakve sumnje, igraju za njega.
Vidjećemo još...
lijep stavmalakh wrote:
uh kad katarina pročita ovo
ali da se i ja malo nadovežem. ja ću lično glasati za rešidata, a o tome zašto sam glasao ćemo pričati poslije izbora kada budu konačni rezultati. ne želim nikome voditi kampanju, niti biti nečiji agitator, pa ni na ovom forumu, ali činjenica da dževad bečirević radi direktno protiv rešidata mi je samo još jedan u nizu razloga što ću glasati za njega.
za vijeće se dvoumim, ali po svemu sudeći ja i ti ćemo biti na istoj strani...KatarinaKosaca wrote:lijep stavmalakh wrote:
uh kad katarina pročita ovo
ali da se i ja malo nadovežem. ja ću lično glasati za rešidata, a o tome zašto sam glasao ćemo pričati poslije izbora kada budu konačni rezultati. ne želim nikome voditi kampanju, niti biti nečiji agitator, pa ni na ovom forumu, ali činjenica da dževad bečirević radi direktno protiv rešidata mi je samo još jedan u nizu razloga što ću glasati za njega.Posto cemo imati dva listica za OV svakako NS. Za nacelnika sam se dvoumila izmedju nevazeceg listica i Bekana. Pa cu, najvjerojatnije Bekana. Ne znam zasto....da nekom ode glas
Samo izvoli. Vodit će opštinu k'o ekskurziju.malakh wrote:uh kad katarina pročita ovoBanksy wrote:
Upravo tako. Rado bih zaokružila Mijovića, no zasad ga nigdje nisam ni vidjela ni čula, a uz to, pitanje je - njegovo, a i svih drugih, neovisnih kandidata - bude li izabran, čijim rukama namjerava sprovesti svoje ideje.
Tako da u ponudi između Rešidata, Kamočaja, Bukve i Bajrovića, Bajrović i GS ubjedljivo vode. Ako ništa, isturili su najjačeg kandidata kao konkurenciju Ajnadžiću. Svi ostali, bez ikakve sumnje, igraju za njega.
Vidjećemo još...
ali da se i ja malo nadovežem. ja ću lično glasati za rešidata, a o tome zašto sam glasao ćemo pričati poslije izbora kada budu konačni rezultati. ne želim nikome voditi kampanju, niti biti nečiji agitator, pa ni na ovom forumu, ali činjenica da dževad bečirević radi direktno protiv rešidata mi je samo još jedan u nizu razloga što ću glasati za njega.
avaz je poznat da pljuje po onima kojih se radončić "ne boji" i to na onako perfidan način...Silent Shout wrote:
Samo izvoli. Vodit će opštinu k'o ekskurziju.
Na PR krizu koju realno ima nakon današnjeg satrapskog članka u Avazu, on postavlja Severinin video "Uzbuna" na svom FB (kao prepali se SDA i SBB njegove kandidature)!
Šta možemo očekivati kao rješenje problema u saobraćaju?! Severinin "Gas-gas"?