Njemacka.kiki-miki wrote:Ko ce osvojiti prvenstvo?
Zbog cega bi svojo zeni/ djevojci oprostili prevaru?
Nema tog razloga.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Njemacka.kiki-miki wrote:Ko ce osvojiti prvenstvo?
Dojčlandkiki-miki wrote:Ko ce osvojiti prvenstvo?
Zato što sam popustljiv ....kiki-miki wrote:
Njemachka, oba putakiki-miki wrote:Ko ce osvojiti prvenstvo?
25berenice wrote:Koliko godina imate? Nije trik pitanje. Da znamo suchim imamo posla
Ja i ko Saian... Njemacka - oba putakiki-miki wrote:Ko ce osvojiti prvenstvo?
24berenice wrote:Koliko godina imate? Nije trik pitanje. Da znamo suchim imamo posla
O tome sam i ja govorila, samo nek se bradavice ocrtavaju, mogu biti i jedinice.almir90 wrote:Ja s ovom kad bi sjeo negdje u kafić, heb'o bi sam sebe ako bi mogao upratiti više od rečenice šta bi mi rekla.![]()
Ne's yebat.berenice wrote:Koliko godina imate? Nije trik pitanje. Da znamo suchim imamo posla
A bradavice se zasilje ko olovka u prvačića. Ih...Connaisseur Karlin wrote:zimi to obavezno uradimannoy wrote:Joj ja ne mogu zamislit hodat bez grudnjaka
posao ?berenice wrote:Koliko godina imate? Nije trik pitanje. Da znamo suchim imamo posla
O, dje si vizijo, ljubavi nesudjena?! Pa sto ti treba da mi u startu unistis svaku nadu?nightvision wrote:Ne's yebat.berenice wrote:Koliko godina imate? Nije trik pitanje. Da znamo suchim imamo posla
A ko ce ga znati? Sve ima veze sa svim.heat wrote:posao ?berenice wrote:Koliko godina imate? Nije trik pitanje. Da znamo suchim imamo poslato ce se nesta raditi ?
Njemackakiki-miki wrote:Ko ce osvojiti prvenstvo?
Oprosti mi, morao sam progovoriti kao glas razuma i tvoje vlastite savjesti.berenice wrote:O, dje si vizijo, ljubavi nesudjena?! Pa sto ti treba da mi u startu unistis svaku nadu?
15, još malo 16.berenice wrote:Koliko godina imate? Nije trik pitanje. Da znamo suchim imamo posla
Ne pratim, pa ne znam.kiki-miki wrote:Ko ce osvojiti prvenstvo?
nije ovo tačno... postoje i posebni mentalno oboljeli slučajeviNe bi se prevara ni desila da jedan partner nije zadovljan s drugim
Dobro, na takve slučajeve nisam ni računao.Velkoski wrote:nije ovo tačno... postoje i posebni mentalno oboljeli slučajeviNe bi se prevara ni desila da jedan partner nije zadovljan s drugim![]()
23berenice wrote:Koliko godina imate? Nije trik pitanje. Da znamo suchim imamo posla
kiki-miki wrote:Ko ce osvojiti prvenstvo?
32 jos koji mjesecberenice wrote:Koliko godina imate? Nije trik pitanje. Da znamo suchim imamo posla