SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Dr. Kuca

#701 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Dr. Kuca »

Kakvi su to degenerici, kakva retardirana generacija djece.
The BEN10

#702 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by The BEN10 »

Dr. Kuca wrote:Kakvi su to degenerici, kakva retardirana generacija djece.
Meni samo nije jasno kakav je profil njihovih roditelja. Ono, o čemu ti ljudi brinu u životu, kakvi su im životni stavovi. Okotiš ga i tek tako ostaviš da ga ulica pretvori u krimosa. To mi nikad neće biti jasno...
Thorgerson

#703 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Thorgerson »

ranger wrote:hahah obrisase sliku s foruma?
EDIT: komentar sa slike-"Brz oporavak mu zeli momak s cwile" :-)
Evo javio mu se i rizo hamidovic sa rijecima podrske.
Bunar Bejdo Ima drugo poluvrijeme a ljudi o tome najmanje razmisljaju jer vise be rijeci od batina ja znam dasi ti moj drug i da je meni teze bilo jer meneje necovjek rijecima tako ubio dase evo nakon sest mjeseci tek oporavljam a neznaju ti koji to cine da imsju dva puvremena brz oporavak zeliti drug iz francuske
Dr. Kuca

#704 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Dr. Kuca »

The BEN10 wrote:
Dr. Kuca wrote:Kakvi su to degenerici, kakva retardirana generacija djece.
Meni samo nije jasno kakav je profil njihovih roditelja. Ono, o čemu ti ljudi brinu u životu, kakvi su im životni stavovi. Okotiš ga i tek tako ostaviš da ga ulica pretvori u krimosa. To mi nikad neće biti jasno...

To se i ja pitam. Vidi ih nemaju 17 18 godina to je vec svo istetovirano.
ranger

#705 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by ranger »

mislim da se radi o domcima citaj no home, no family, no education... dodaj jos ovu karikaturu od drzave i dobijes armiju zgoljavih kriminalaca koji sanjaju da budu celebajramovici
The BEN10

#706 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by The BEN10 »

Pa ne mogu svi delikventi u gradu, a ohoho ih ima, biti homeless.
zigson

#707 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by zigson »

Thorgerson wrote:
Bunar Bejdo Ima drugo poluvrijeme a ljudi o tome najmanje razmisljaju jer vise be rijeci od batina ja znam dasi ti moj drug i da je meni teze bilo jer meneje necovjek rijecima tako ubio dase evo nakon sest mjeseci tek oporavljam a neznaju ti koji to cine da imsju dva puvremena brz oporavak zeliti drug iz francuske
:lol: :lol: :lol:
Thorgerson

#708 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Thorgerson »

The BEN10 wrote:Pa ne mogu svi delikventi u gradu, a ohoho ih ima, biti homeless.
Koliko vidim ovaj ima mater, a ima i kucu.

Naravno ima i takvih, ali ovih zgoljavih istetoviranih furaca ima u svakoj ulici, naselju na izvoz. Zajebane face, pozeri na fejsbuku, oni vidjeniji imaju i utoku, odrednica im je jasna kp dom zenica, samo je pitanje vremena.

Drzava nista ne radi. Jel policiji toliki problem uci na fejsbuk, otvoriti profil vidjeti idiota sa utokom, otic prerovit mu kucu. Oni papire za pistolj nemaju, boga pitaj imaju l licnu kartu i da li su punoljetni.

Pa jedan pistolj zaplijeni, dobru si stvar uradio. A jedan dan precesljat fejsbuk naci ces min 100-ak ovakvih degenerika.
AmirBaa

#709 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by AmirBaa »

Thorgerson wrote:
The BEN10 wrote:Pa ne mogu svi delikventi u gradu, a ohoho ih ima, biti homeless.

Naravno ima i takvih, ali ovih zgoljavih istetoviranih furaca ima u svakoj ulici, naselju na izvoz. Zajebane face, pozeri na fejsbuku, oni vidjeniji imaju i utoku, odrednica im je jasna kp dom zenica, samo je pitanje vremena.

Drzava nista ne radi. Jel policiji toliki problem uci na fejsbuk, otvoriti profil vidjeti idiota sa utokom, otic prerovit mu kucu. Oni papire za pistolj nemaju, boga pitaj imaju l licnu kartu i da li su punoljetni.

Pa jedan pistolj zaplijeni, dobru si stvar uradio. A jedan dan precesljat fejsbuk naci ces min 100-ak ovakvih degenerika.
joj tebe...pa kako ce onda policija stici uzeti cvaju ispod ruke i otici najesti se ili odigrati dobar tiket? Uozbilji se malo...
ranger

#710 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by ranger »

AmirBaa wrote:
Thorgerson wrote:

joj tebe...pa kako ce onda policija stici uzeti cvaju ispod ruke i otici najesti se ili odigrati dobar tiket? Uozbilji se malo...
a joj tebe nije do njih tuzilastvo je krivo
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#711 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Truba »

nemaju zakonsku osnovu za uzimanje nelegalnog pištolja :D
supercali

#712 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by supercali »

Thorgerson wrote:
Ovo insomnia78 :D
mirzet87sa

#713 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by mirzet87sa »

Profil roditelja im je isti kao i oni sami, pa nisam ga ja pravio da odudara. Ovo je generacija degenerika, dovoljno je pogledat ponosne slike iz jagomira gdje se nada da ce dobit papir da je lud/neuracunljiv. Pola ovih "zrtava" sto se pojavi u crnoj hronici su i sami akteri iste pa i nema potrebe da ih neko brani, cudi se.

http://www.avaz.ba/clanak/132760/eldin- ... nu-lobanju
http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /150608089
http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /150831018
Matulović je inače itekako dobro poznat organima gonjenja. Naime, u januaru ove godine uhapšen je u akciji Panorama zbog pripadnosti grupi koja se bavila krađama automobila i iznudama. Prošle godine je u istoj ulici u kojoj je napadnuta djevojka slomio lobanju šesnaestogodišnjem Belminu Moriću i to izudaravši ga palicom po glavi.
sarajevsky wrote:Govna komplet familija. Ćaća im, Željko, pokojni "Ustaša" bio razbojnik, poremećeni psihopata sa Skenderije koji je ravno pola života proveo u đačkom popravnom domu.

U ratu glumio kabadahiju i nazovi borca, pljačkaš. Istog tog sina, Eldina, je kao bebu otresao o zid i zapalio stan, nakon 10 artana i litar brlje.
Kasnije je uspio napraviti i Kristijana i još dvoje djece. Prije nekoliko godina je, izašavši na vikend iz zatvora gdje je bio zbog premlaćivanja policajca, popio flašu votke i pojeo gadan heroin, te je krepao u vlastitom krevetu, pocrnio i nadut.

Brat od oca, Kemo Matulović, još gori kreten. Nedavno izašao iz zeničkog zatvora nakon 4-5 godine zbog razbojništava, sedam prijava za dilanje trave i heroina

http://www.infobiro.ba/article/244564

,i sam lopov i narkomančina, eno ga vucara se po Skenderiji ko zombi, muti sa ekipom u onom pasjem brlogu caffe Bazeni na Platou.U zatvoru tada konačno zaglavio jer je udario i napao ženu kojoj je oteo nekoliko hiljada eura.

http://www.rtvis.tv/latn/?page=98&kat=172&vijest=46246

Upetljan u pljačku Klinike za Nefrologiju prije deceniju i kusur.12 godina dilao vutru, dvije godine hors..Na početku rata postao je RVI tako što ga je pokojni mu brat , sam slučajno upucao u liftu zgrade "Rapid-Mitsubushi" na Skenderiji, kada su krenuli da "traže petu kolonu". Za to i danas ima status RVI. Šljam Zelenih beretki.

Evo izguglah da danas ima još jedno ročište:

http://oss.ba/dokumenti/Rodjeljenja318.pdf

Inače su stari majmuni rođeni u Mostaru, gdje im je ćaća(tj.Eldinov dedo) Slobodan birvaktile redovno bio prebijan od strane titine Milicije, a u ratu bio bandit u HVO.Različita imena sinovima je dao iz zajebancije,a prvu ženu je ostavio da odgaja dva bandita,dok nije umrla od raka mozga pod morfijumom.

Kristijana i Eldina je ćaća dresirao kao kerove, pa su u sred sna, kada on zvizne, skakali i stajali pred njega, u čemu je on uživao narokan trodonima i akinetonom. Odrastali su u užasnim uslovima, jer je stari Ustaša bio fakat jeben psihopata koji je zabavu tražio u bezrazložnom premlaćivanju nekoga ko mu se ne sviđa , ili ko ga pogleda "ružno". Imao je tešku kožnu bolest, i onako malen plav, nabijen, djelovao je grozno.I raja i komšije su ga se bojale.

http://www.avaz.ba/clanak/132760/eldin- ... nu-lobanju

Kad je ćaća konačno krepao od droge i alkohola , mater im se preudala negdje u stari grad, a amidža je padao u svoja govna, pa su tako ostali da se snalaze na uspomenama svog oca. Na Skenderiji ih je u par navrata neko dobro isprepadao i išamarao, pa su amidžin kvart zaobišli.

Dosad imaju oko 80 krivičnih djela. Trenutno je cijela familija na slobodi i neometano zajebavaju Koševo i bliže kvartove.

To zaustavlja samo metak, overdose, ili prisilni bijeg vani.
vješalica

#714 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by vješalica »

Sto ti je kad moron pod hektolitrima alkohola i tonama raznih droga pravi djecu...krizanci kretena i lose droge sa primjesama teskih psihijatrijskih bolescuga
Naslovnica

#715 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Naslovnica »

I haj ti sutra pošalji fino odgojeno i vaspitano dijete u grad sa društvom, u školu, ili ispred zgrade. Puno Alipašino ovakvih debila, pola naselja dileri, druga polovica narkomani, sve nekakve debilne furke...
Neki dan prećutih sasvim bespotrebnu provokaciju sline kojem mogu biti otac, nisam ja tip za tučnjave ni za pucanja, ali tačno čovjek poželi 2-3 Dextera da počiste grad od ove pošasti.
Gdje je kraj ovome, ne znam.
Gonim djecu da uče jezike, kompjutere, i da gone odavde, taman ja morao bubreg prodati.
Ovdje hajra za našeg života nema.
The BEN10

#716 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by The BEN10 »

Fkt je strašno pomisliti sa kakvom bagrom insan dijeli grad. Ma kakav grad, planetu!
Thorgerson

#717 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Thorgerson »

Jbg da ostade Jusko rijesilo bi se to. Al ode covjek mora ceste i autoputeve da gradi. Štaš.
Naslovnica

#718 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Naslovnica »

Thorgerson wrote:Jbg da ostade Jusko rijesilo bi se to. Al ode covjek mora ceste i autoputeve da gradi. Štaš.
Pivu, ti? 8-)
Tomahawk11
Globalni moderator

#719 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Tomahawk11 »

Thorgerson wrote:
Koji je klosar i prevarant ovaj Bunar :-)
ranger

#720 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by ranger »

Tomahawk11 wrote:
Thorgerson wrote:
Koji je klosar i prevarant ovaj Bunar :-)
duusa pokusava nesto pametno rec :D al bas se vidi da se trudi :lol: :lol: :lol:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#721 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Truba »

vješalica wrote:Sto ti je kad moron pod hektolitrima alkohola i tonama raznih droga pravi djecu...krizanci kretena i lose droge sa primjesama teskih psihijatrijskih bolescuga
pravo na djecu je osnovno ljudsko pravo i prirodni zakon koji je iznad svih država ( demokratskih naravno)

to što je zakazao državni aparat/ aparat prinude i odgoja ne treba sad unositi bolesnu ideologiju protiv rađanja djece
dezurni_ucenik

#722 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by dezurni_ucenik »

Naslovnica wrote:I haj ti sutra pošalji fino odgojeno i vaspitano dijete u grad sa društvom, u školu, ili ispred zgrade. Puno Alipašino ovakvih debila, pola naselja dileri, druga polovica narkomani, sve nekakve debilne furke...
Neki dan prećutih sasvim bespotrebnu provokaciju sline kojem mogu biti otac, nisam ja tip za tučnjave ni za pucanja, ali tačno čovjek poželi 2-3 Dextera da počiste grad od ove pošasti.
Gonim djecu da uče jezike, kompjutere, i da gone odavde, taman ja morao bubreg prodati.

Sto ne mogu ove nazovi elite iz centra grada. Eto svi su na AP narkomani i dileri, dok ste vi dole svi gospoda sa Marin dvora koja slusa Cajkovskoga. Inace u centru grada se nikada ne desavaju pucnjave, tuce, kradje :oops: . Kakvo malogradjansko razmisljanje .
JThomas

#723 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by JThomas »

ne mislim da je uopšte na to mislio, mislim da je stavio alipašino jer on živi tamo... :D

jer svakome je jasno da nije tako, ovo nije takav grad, nego potpuno izmiješan u svakom pogledu. opet kažem, neki od najopasnijih i najklošarskijih rejona grada su teoretski strogi centar ili stari grad...
Naslovnica

#724 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Naslovnica »

dezurni_ucenik wrote:
Naslovnica wrote:I haj ti sutra pošalji fino odgojeno i vaspitano dijete u grad sa društvom, u školu, ili ispred zgrade. Puno Alipašino ovakvih debila, pola naselja dileri, druga polovica narkomani, sve nekakve debilne furke...

Sto ne mogu ove nazovi elite iz centra grada. Eto svi su na AP narkomani i dileri, dok ste vi dole svi gospoda sa Marin dvora koja slusa Cajkovskoga. Inace u centru grada se nikada ne desavaju pucnjave, tuce, kradje :oops: . Kakvo malogradjansko razmisljanje .
Dječko, ja sam na AP od 1979, tj od kada je moja zgrada napravljena i useljena, nema potrebe da se ljutiš.
Ja shvatam tvoju poentu, ali to ne mijenja činjenicu da smo postali centar biznisa sa narkoticima, to se više i ne skriva. Dolaze likovi, naručuje dop, dileri odu do stana, donesu robu, primopredaja na sred trga, ko na pijaci.
Ne kažem da toga nema u Centru, ili bilo gdje u Sarajevu, ali ja govorim o svom užem okruženju. Najnormalnije se rekreativno duva po klupama, okolo porazbijane flaše i limenke pive, smeće, urlikanja, ponašanje kakvo više doliči kavezu sa majmunima u zoo vrtu, ali šta ja tu mogu...
insaneinthebrain

#725 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by insaneinthebrain »

kad nece milicija moraju gradjani da uzmu zakon u svoje ruke :thumbup:

http://ba.n1info.com/a94408/Vijesti/Vij ... iciji.html
Post Reply