Blokada puteva
- O'zone
- Globalni moderator
#701 Re: Blokada puteva
Mene samo interesuje kako ljudi svaki put fule sa mjestom i vremenom održavanja protesta.
Svi znaju gdje je sad Federalna vlada, znaju gdje koji ministar živi i fulaju.
-
kakavdanakneiskustvu
#702 Re: Blokada puteva
Bobi wrote:Ama briga njih, da vidiš ove nove Atrose euro6...unutra bolje opremljeni nego neki moteli, grijanje, tv, frizider,kuhalo..saso mange, ne treba njima poseban smjestajkakavdanakneiskustvu wrote:Janjicar wrote:Jel tesko negdje svratiti iznajmiti nocenje, okrenuti se nazad negdje il su vas vezali lancem ?
ja sa prozora gledam kolonu od minimalno 80 šlepera,u zenici,gdje ce svratiti na nocenje sa šleperima,uci u grad?,mislis da ce gazde tim vozacima reci ok,evo od mojih para placeno nocenje,gdje na kraju krajeva sa sleperom,ostaviti da ti neko pokrade sve iz slepera,da izgiubis posao?.
nisu svi bas takvi koje ja vidim sa prozora
-
Horcrux
#703 Re: Blokada puteva
Pa to i nije dalo rezultate, zato je i ovako kulminiralo.omega369 wrote:Dalje, podrzavam legitimnu borbu i nacine za ostvarivanje svojih prava.
- insomnia78
#704 Re: Blokada puteva
Sta je konkretno bezobrazluk?palermo wrote:insomnia78 wrote:A bista brale. Vi onda cekajte da vam visoki predstavnik rijesi situaciju, da vas vlast sama od sebe popusti il svi vandredno zavrsavajte medicinsku i bjezite u njemacku![]()
koji nivo bezobrazluka.....i onda pitaju šta se ima protiv dijaspore....
- Bloo
- Globalna šefica
#705 Re: Blokada puteva
I to baš kad se zakuhalo oko registra i njegove objave...ccccHorcrux wrote:
Cekali su 9 mjeseci, samo da bi u izbornoj godini protestovali. Kako perfidno, zar ne? /s
- Freamon Lester
#706 Re: Blokada puteva
Kaze gospodja oficir Halima da joj nije zao ljudi koji cekaju.

-
palermo
#707 Re: Blokada puteva
Zašto misliš da fule ???O'zone wrote:Mene samo interesuje kako ljudi svaki put fule sa mjestom i vremenom održavanja protesta.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#708 Re: Blokada puteva
Freamon Lester wrote:DA li ste ikada radili. Nisam.
Koga god pita je li radio veli nisam nikad
- supercali
#709 Re: Blokada puteva
Problem je sto ovi borci koji pricaju na tv-u odmah okrenu pricu na licni nivo
A sto se tice zahtjrva sasvim dobar zahtjev da se ukine preko 1000 udruzenja i da se sastavi spisak boraca na nivou federacije
A sto se tice zahtjrva sasvim dobar zahtjev da se ukine preko 1000 udruzenja i da se sastavi spisak boraca na nivou federacije
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#710 Re: Blokada puteva
Čuj ove oficirke na N1, nije joj žao ljudi koji se mrznu u kolonama
I što ih ne podrže.....šta treba, sa malim djetetom u naramku s njima na cestu.
-
channel10
#711 Re: Blokada puteva
Trebalo je dovesti policiju pa ih legitimisati i provjeriti istinitost izjava._BataZiv_0809 wrote:Freamon Lester wrote:DA li ste ikada radili. Nisam.![]()
- omega369
#712 Re: Blokada puteva
Ma sa kojim pravom ugrozavaju obicne ljude??? Danas bagra nije blokirala politicare nego OBICNE GRADJANE i to bez ikakve najave.Horcrux wrote:Pa to i nije dalo rezultate, zato je i ovako kulminiralo.omega369 wrote:Dalje, podrzavam legitimnu borbu i nacine za ostvarivanje svojih prava.
-
Fudo387
#713 Re: Blokada puteva
Licno mi puca qrac, sta ti ili bilo ko drugi ima protiv dijaspore,palermo wrote:insomnia78 wrote:A bista brale. Vi onda cekajte da vam visoki predstavnik rijesi situaciju, da vas vlast sama od sebe popusti il svi vandredno zavrsavajte medicinsku i bjezite u njemacku![]()
koji nivo bezobrazluka.....i onda pitaju šta se ima protiv dijaspore....
A sto to Dzeki na instagram ne stavis, kad si frajer?
- BlueBlood
#714 Re: Blokada puteva
Citam i nevjerujem
"bezobraznici jedni, blokirali, ne može se proći, na posao itd..."
Znate li da ti bezobrazni zele samo ono što im pripada? Zivot! Znate li da vecina tih bezobraznih zivi na rubu egzistencije godinama, bez posla, jer su unistili fabrike, radna mjesta? Znate li da ti bezobrazni, ne mogu kupiti lijekove, jer su odavno oboljeli, od rata, gladi, hladnoce? Znate li da ti bezobrazni bi sada sjedili u krugu svojih najdrazih, da su mocnici?
Da smo pravi ljudi, stali bi svi uz njih, jer zahvaljujuci njima, mi danas imamo posao, a oni NE!!!!
SRAM VAS BILO!

Znate li da ti bezobrazni zele samo ono što im pripada? Zivot! Znate li da vecina tih bezobraznih zivi na rubu egzistencije godinama, bez posla, jer su unistili fabrike, radna mjesta? Znate li da ti bezobrazni, ne mogu kupiti lijekove, jer su odavno oboljeli, od rata, gladi, hladnoce? Znate li da ti bezobrazni bi sada sjedili u krugu svojih najdrazih, da su mocnici?
Da smo pravi ljudi, stali bi svi uz njih, jer zahvaljujuci njima, mi danas imamo posao, a oni NE!!!!
SRAM VAS BILO!
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#715 Re: Blokada puteva
pa sta si mislio da ce tu doc neko normalan...sve besposlicari, propalice i pijandure_BataZiv_0809 wrote:
-
kakavdanakneiskustvu
#716 Re: Blokada puteva
strong69 wrote:Ovo nije način za ostvarivanje prava. Nije. Potpuno je pogrešno. Trebali su blokirati Junkera i ostale danas. Vladu FBiH. Parlament FBiH. Predsjedništvo.
Građani ne smiju biti taoci. NE SMIJU.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#717 Re: Blokada puteva
Koja drskostTomahawk11 wrote:Čuj ove oficirke na N1, nije joj žao ljudi koji se mrznu u kolonama![]()
Isto djeca mame mi kaze ministar rekao da se osnuje pregovaracki stab-svi u glas NECEMO
-
Horcrux
#718 Re: Blokada puteva
Ti gradjani snose dio odgovornosti radi ovakvog stanja. Glasali su kako su glasali, iz izbora u izbore.omega369 wrote:Ma sa kojim pravom ugrozavaju obicne ljude??? Danas bagra nije blokirala politicare nego OBICNE GRADJANE i to bez ikakve najave.Horcrux wrote:Pa to i nije dalo rezultate, zato je i ovako kulminiralo.omega369 wrote:Dalje, podrzavam legitimnu borbu i nacine za ostvarivanje svojih prava.
- liaar
- Grijem se na: na suze
- Vozim: francusku nakazu
#719 Re: Blokada puteva
Pitali su skoro svakog ovog borca, je l' radio neki posao nakon rata, pogodi šta je svaki od njih rekao. REKAO JE NE.BlueBlood wrote:Citam i nevjerujem![]()
SRAM VAS BILO!![]()
-
elcaliente
#720 Re: Blokada puteva
Meni jak uvijek uvod u ovu temu o protestima na tv. Kao protestanti se oprostili od prodice jutros kada su krenuli, kao neznaju dali ce se vratiti.
Pa jel ikada iko umro na tim protestima, jel se ikada iko zapalio od onih sto su se poljevali benzinom, jeli ikada iko umro od glada od onih sto su strajkovali gladzu, vazda prijete i zavlace a nikada nista neurade, niko im vise nevjeruje.
Pa jel ikada iko umro na tim protestima, jel se ikada iko zapalio od onih sto su se poljevali benzinom, jeli ikada iko umro od glada od onih sto su strajkovali gladzu, vazda prijete i zavlace a nikada nista neurade, niko im vise nevjeruje.
-
probook
#721 Re: Blokada puteva
Samo mi nije jasno od kud nekomr pravo da zablokira glavni grad drzave i hiljade ljudi 
- O'zone
- Globalni moderator
#722 Re: Blokada puteva
Pa ako gledaš logično protesti su usmjereni prema vladi Federacije i ministrima te parlamentu. Svi oni danas sabahile raspalili na produženi vikend i nema ih do Ponedjeljka.palermo wrote:Zašto misliš da fule ???O'zone wrote:Mene samo interesuje kako ljudi svaki put fule sa mjestom i vremenom održavanja protesta.
Ko je najebao u čitavoj situaciji? Pa isti ovi borci i narod koji ne može da stigne na odredište.
Ako ko misli da nekoga na političkoj sceni boli K za jednim ili drugim hrdno se vara.
- sabina1
- Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.
#723 Re: Blokada puteva
Pošto krvavo vrijeđaš Fuade , post je prijavljen.Fudo387 wrote:Ranicu se, matere mi.sabina1 wrote:U Sarajevu Fuade , u Sarajevu se vjeruj - borilo .Fudo387 wrote:
Cuj, svi su se borili?
A dje si se ti borila?
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#724 Re: Blokada puteva
Evo i hedije i hurija. Hljebu.
- Freamon Lester
#725 Re: Blokada puteva
Da zapamtite pekara Han iz Zenice je dosla da pomogne...
Kruh ti je...
Ovi reklamu pucaju...
edit. 50 kifli...

edit. 50 kifli...
Last edited by Freamon Lester on 28/02/2018 22:26, edited 1 time in total.