shbc wrote:Fudo Bosna wrote:
To je temeljno ljudsko pravo, i ako večina toga može u USA , Britaniji itd... ne znam šta je BIH, "sekularnija"
, od tih zemalja, to će ako dođe do Međunarodnog suda pasti kao kula od karata, (uz mogućnost traženja odštete svim eventualno oštečenim), ova bruka od VSTV odluke, jer i žena koja je ostala bez kose usred zračenja možda želi da radi na sudu i vrhunski je pravnik a takvi kao ti i netoleratni slični tebi bi im TO ZABRANILI ovim idiotskim odredbama 
Pa i moje temeljno ljudsko pravo u hipotetickom primjeru oblacenja kod privatnika je da imam izbor kako hocu da se oblacim. Ali to opet ne znaci da imam pravne osnove da se zalim zato sto mi je naredio da nosim odijelo jer radim na xy poziciji.
A to za zenu i kemoterapiju... Stvarno? Ne mozes da procesiras u mozgu opcije pored marame kako da radi a da sakrije gubitak kose? Evo mali hint: Saban Saulic.
OGRANIČEN SI, (U SMISLU PREDRASUDA PREMA MUSLIMANKAMA KOJE SE DRŽE SVOJE VJERE KROZ NOŠENJE MARAME) I IMAŠ , (MALO JE REČI), NETOLERANTNE STAVOVE, ČOVJEĆE ; VJERA JE TEMELJNO LJUDSKO PRAVO!
Ja sam protiv geyeva, kao vjernik hoćemo li zabraniti zapošljavanje svih takvih osoba u javnim institucijama?
Hoćemo li fašistima dopustiti da geyeve degeneče jer, Pobogu, meni /tebi/njima geyevi nisu simpa?
Simpatišem kršćane , hrišćane i židove jer su kao i ja islamski vjernik/musliman, i oni pripadnici Abrahamske baštine, hoćemo li , zato što sam ja antiateista i ne simpatišem iste zabraniti ateistima da rade?
Kako objašnjavaš da u mnogim zemljama za koje je BIH , "banana republika", rade policajci siki sa turbanima, (nikom ne smeta), muslimaneke sa maramama policajke, (nikom ne smeta),muslimanke u sudstvu, (normalna pojava), ortodoksni židovi sa svojim imidžom obavljaju javne funkcije, (nikom ne smeta), e tu svoju netoleranciju prosipaj u svojoj familiji !!!