Ubijeni vojnici Oruzanih snaga u Sarajevu

Locked
bubi_mama

#701 Re: Ubijeni vojnici Oruzanih snaga u Sarajevu

Post by bubi_mama »

Deportes wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:
Deportes wrote:Kladionica?
Dugovi?
Narkomanija?

Ne, ne i ne. U pitanju je islamski terorizam.

Nezavisna Republika Srpska je civilizacijski otklon od sve većeg broja ljubitelja džihada. Srbi se boje za svoje bližnje, žele da ih zaštite i prirodno je da želje otcjepljenje. Srbi veze nemaju sa vehabijama i ne žele da imaju bilo kakve veze sa njima. To nek riješava onaj ko ih je doveo u BIH, ko im je pružio priliku da se razgranaju.

Stvarati prijateljstva sa jevrejima od kojih se može samo učiti kako se tretiraju neprijatelji države...
Ma ne vjerujem da imate razlog da se bojite terorista.

Pogotovo ne ako pripadate narodu čiji su lideri prvi poslije Hitlera osuđeni za "kampanju teroriziranja civilnog stanovništva"

Pojedinci iz reda srpskog naroda su u procesu ili su osuđeni. Ako su krivi neka budu osuđeni. Ostatak naroda nije kriv i sve je sasvim u redu, šta je bilo bilo je rat je prošao trebamo se okrenuti budućnosti a mi ovdje bogami vidimo da će baš srpski narod biti prvi na udaru od strane bradatih.

Vehabije su u Bosni našli plodno tlo, tu će željeti napraviti državu za sebe.

Srbi su u ratu u BIH ostvarili određene vojne pobjede, ponosni su na ono što imaju i nemaju se čega bojati. Boje se podjednako kao bilo koji zapadno evropski narod. Islamski terorizam jeste zlo i upitna je sudbina srpskog naroda ako ne dođe do otcjepljenja.
E nece da moze. Htjeli ste dio BiH, dobili ste i sad durajte ista sranja kao i mi. Vidis da se i mi bojimo :mrgreen:
Kikibombona

#702 Re: Ubijeni vojnici Oruzanih snaga u Sarajevu

Post by Kikibombona »

zateznistub wrote:
dust in the wind wrote: ne seri i ti boga ti... zna se dobro da mnogi uzimaju drogu prije tih sranja koja urade. I za njih važi da je piva haram, a droga nije...
Ovo je živa istina

brlja je haram, dok u venu ili u nos moze sta hoces..
Ma dajte ljudi, nadjite mi jednog selefiju koji podrzava drogiranje i ja cu se samobanovati. Oni su ostro protiv toga. Cigara je veliki grijeh, a o drogama da ne govorim. Ja znam dvojicu koji su bili na laksim drogama pa su sada selefije... reze na sve koji puse, a o drogama da ne govorimo...

To sto se drogiraju saudijski princevi je drugi par opanaka.
oridjidji

#703 Re: Ubijeni vojnici Oruzanih snaga u Sarajevu

Post by oridjidji »

FreakyStyley wrote:
almirony wrote:
FreakyStyley wrote: il hevi metalac
kad smo to mi nekoga porafalali :D :D

:evil: :evil:
Image
:lol:
Kad se sjetim kad sam o OX-u pisao kao prijetnji, drugi su se njemu u Centralnom Zatvoru smijali...
DaysleepeR

#704 Re: Ubijeni vojnici Oruzanih snaga u Sarajevu

Post by DaysleepeR »

HadiRa wrote:najbolje bi bilo zabraniti islam u bosni. :)

eno francuzi rade aktivno na tome da ga zabrane kod sebe i istjeraju sve sto je muslimansko :shock: :bih:
To je naravno laz.
Alfons Kauders

#705 Re: Ubijeni vojnici Oruzanih snaga u Sarajevu

Post by Alfons Kauders »

DaysleepeR wrote:

eno francuzi rade aktivno na tome da ga zabrane kod sebe i istjeraju sve sto je muslimansko :shock: :bih:
To je naravno laz.
haman je laz postala fars :D
HadiRa

#706 Re: Ubijeni vojnici Oruzanih snaga u Sarajevu

Post by HadiRa »

DaysleepeR wrote:

To je naravno laz.
ma kakva laz.. samo da nadjem artikal :-D
Janjicar

#707 Re: Ubijeni vojnici Oruzanih snaga u Sarajevu

Post by Janjicar »

oridjidji wrote:
Normalno da ne moze. Najgore je sto ovdje Bosnje sa dna kace, upravo to rade i na ovoj temi. Znanja nidje, a oni bi IZ BiH da uredjuju. Evo da sada krenemo argumentovano pricati o ideoloskom profilu jednog vjersko indoktriniranog teroriste tekfirovca i razlika ideoloskih izmedju njih ili nekoga ko je selefija/vehabija, a nije terorista niti zagovornik terorizma ili ima vanjski imidz kao vehabije , a pripada nekom skroz desnom pravcu poput recimo Nazim Hakanija koji je sufija koji izgleda ovako

Image

pali bi kurcu za usi pricom. Jos mi je gore citati ove diskriminatorno/fasisticka ispuhavanja tipa kako bi oni sve poslali u logore, sprovodili pravdu nekim fasistickim metodama.

O cemu onda da pricamo?
Za njih su sufije i selefije isto :D Muslimani svi teroristi :D

Sufizam je pa mozda jedan od najiskrenijih oblika vjerovanja i dervisi u svakom svom segmentu zivota primjenjuju vjeru.
Nisam upoznao ni jednog da je pokvaren, smutljivac ili nesto drugo.
FreakyStyley

#708 Re: Ubijeni vojnici Oruzanih snaga u Sarajevu

Post by FreakyStyley »

Stari wrote:Ja se ne slazem da se treba objaviti dan zalosti ... nego dan objave .... rata protiv incestoida, poligamista, tlacitelja zena koji su uzgred i teroristi .... Hoceli tu obznanu glasno izgovoriti Senad Hadzifejzovic kao i 1992 na televizoru... ili ce nam se "samo reci" - je manje vazno.

Ali je to = to sta se treba desiti .... na taj nacin ce Bosna i Hercegovina najbolje "prezaliti" svoju vojsku.
Desice se nikad, a mozda ni tad. Ako se kojim slucajem nekad desi, bice kasno.

Oni su ovdje dovedeni i svjesno im se dozvoljava da rade to sto rade. "Braća", jebi ga. :lol: Taj problem se vjecno spinuje i relativizira i sasvim sam siguran da ce tako i ostati. Apsolutno svaki slican dogadjaj je, ma kako poceo, zavrsio na isti nacin, nakon sto je prosao kroz ruke placenickih medija.

Mevlid, Ox, Zvornik, Gornja Maoca, onaj vehabija sto je ubio covjeka jer mu ovaj nije dao svoju 9ogodisnju kcer, odlasci u Siriju. Ovo je sve u zadnjih 4-5 godina, a bilo je toga i prije. Siguran sam da sam dosta i zaboravio.

Ovaj problem samo raste, iz godine u godinu i to ce se nastaviti, jer niko ne zeli da prestane. Steta sto bosanski muslimani ne shvataju da ovo njima najvise skodi. Mada, mozda im i ne skodi, s obzirom na to da nekome ko podrzava napade u Parizu i slicno ova ideologija samo moze biti bliska.
XXS

#709 Re: Ubijeni vojnici Oruzanih snaga u Sarajevu

Post by XXS »

Kikibombona wrote:
zateznistub wrote:
dust in the wind wrote: ne seri i ti boga ti... zna se dobro da mnogi uzimaju drogu prije tih sranja koja urade. I za njih važi da je piva haram, a droga nije...
Ovo je živa istina

Ma dajte ljudi, nadjite mi jednog selefiju koji podrzava drogiranje i ja cu se samobanovati. Oni su ostro protiv toga. Cigara je veliki grijeh, a o drogama da ne govorim. Ja znam dvojicu koji su bili na laksim drogama pa su sada selefije... reze na sve koji puse, a o drogama da ne govorimo...

Oni izgleda govore o vlastitim principima, a vehabiju, ocigledno, nikad nisu upoznali.
Kad dodje do postovanja vjerskih pravila, vehabije su veoma principijelne i striktno se drze svih propisa, bez izuzetaka.
oridjidji

#710 Re: Ubijeni vojnici Oruzanih snaga u Sarajevu

Post by oridjidji »

Freamon Lester wrote:
sinuhe wrote:Veza sa vehabijama je potvrdjena a sad zavisi od toga kako ce se istraga odvijati.
Ma kakviii... narkomannnn. Nije vehabija. Oni su se rodili pravovjerni... :lol:
Prije ce ovaj biti pravoVENI nego pravovjerni.
_drunken_santa_

#712 Re: Ubijeni vojnici Oruzanih snaga u Sarajevu

Post by _drunken_santa_ »

Kikibombona wrote:
zateznistub wrote:
Ovo je živa istina

jedno su eksplicitna pravila jedne grupe a sasvim drugo je ono sto je implicitno dozvoljeno u određenim okolnostima.

trik je znati kada i kako se eksplicitna pravila mogu prekrsiti.

likovi koji su se zaletili u WTC su par dana prije cugali viski u striptiz baru.

nevjerovatno je koliko glorifikujemo fanatike. milion puta je dokazano da svaka grupa ima tajnu stranu koja je upravo suprotna njihovim formalnim nacelima ali koja je sastavnio dio njenog identiteta (pogledati pod masovno silovanje djecaka u katolickoj crkvi, kacevandu, etc.)
dust in the wind

#713 Re: Ubijeni vojnici Oruzanih snaga u Sarajevu

Post by dust in the wind »

brlja je haram, dok u venu ili u nos moze sta hoces..[/quote]

To sto se drogiraju saudijski princevi je drugi par opanaka.[/quote]
Oni izgleda govore o vlastitim principima, a vehabiju, ocigledno, nikad nisu upoznali.
Kad dodje do postovanja vjerskih pravila, vehabije su veoma principijelne i striktno se drze svih propisa, bez izuzetaka.[/quote]

meni se sve čini da se i ti sličnih principa držiš, kao oni.
jao_situacije

#714 Re: Ubijeni vojnici Oruzanih snaga u Sarajevu

Post by jao_situacije »

calculator wrote:
jao_situacije wrote:hoćel francuska ambasdorica izraziti sućut u predsjedništvu ili parlamentu ?
hoćel položiti vijenac na kapiji kasarne u rajlovcu ?
Ne bi trebala, jer djela i posljedice nisu iste. I pobuda i ciljevi su takođe diskutabilni.

Uostalom, zašto se ovdje postavlja ovakvo pitanje, adresa Ambasade R. Francuske javna je i poznata. Slobodno pišite ambasadorici, ona je relevantna za ovakve odgovore
riječ je o principu i stavu i vrijednostima
ušutili se ovi po fb sa trobojkama kad sam ih pitao što ne stave našu zastavu a i dalje im stoji trobojka
mO k3

#715 Re: Ubijeni vojnici Oruzanih snaga u Sarajevu

Post by mO k3 »

i kako to misle da urade ??
Freamon Lester

#716 Re: Ubijeni vojnici Oruzanih snaga u Sarajevu

Post by Freamon Lester »

oridjidji wrote: Prije ce ovaj biti pravoVENI nego pravovjerni.
narkoman Srbinnnn... nisam bolje od tebe ni ocekivao... :izet:
ultima_palabra

#717 Re: Ubijeni vojnici Oruzanih snaga u Sarajevu

Post by ultima_palabra »

Jelde?
http://www.klix.ba/vijesti/svijet/holla ... /151119030
oridjidji

#718 Re: Ubijeni vojnici Oruzanih snaga u Sarajevu

Post by oridjidji »

hrasno38 wrote:http://www.klix.ba/vijesti/bih/otac-ene ... /151119075

poslije ovoga svaka rijec je suvisna
"Samo sam sišao dole da vidim krv. Osjećam se užasno. Nije što mi je dijete, više mi je žao vojske nego njega. Vjerujete li? Kažu mi da se poznavao s ovim jednim vojnikom koji je 81. godište, da su bili skupa u vojsci kod Dudakovića, da su služili vojsku. To je bilo prije deset godina. Rekli su mu da su se poznavali, sjedili skupa u Rajlovcu. Neću ići na dženazu, samo što moram, ali neću. Ljut sam zbog ovog što je uradio, ja sam obišao cijeli svijet... I bio sam isto đavo, bio sam mlad momak, ali nisam ništa ovako pomišljao", kazao je Šahin.

I sta reci nakon svega ovoga?
155_mm

#719 Re: Ubijeni vojnici Oruzanih snaga u Sarajevu

Post by 155_mm »

Deportes wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:
Deportes wrote:Kladionica?
Dugovi?
Narkomanija?

Ne, ne i ne. U pitanju je islamski terorizam.

Nezavisna Republika Srpska je civilizacijski otklon od sve većeg broja ljubitelja džihada. Srbi se boje za svoje bližnje, žele da ih zaštite i prirodno je da želje otcjepljenje. Srbi veze nemaju sa vehabijama i ne žele da imaju bilo kakve veze sa njima. To nek riješava onaj ko ih je doveo u BIH, ko im je pružio priliku da se razgranaju.

Stvarati prijateljstva sa jevrejima od kojih se može samo učiti kako se tretiraju neprijatelji države...
Ma ne vjerujem da imate razlog da se bojite terorista.

Pogotovo ne ako pripadate narodu čiji su lideri prvi poslije Hitlera osuđeni za "kampanju teroriziranja civilnog stanovništva"

Pojedinci iz reda srpskog naroda su u procesu ili su osuđeni. Ako su krivi neka budu osuđeni. Ostatak naroda nije kriv i sve je sasvim u redu, šta je bilo bilo je rat je prošao trebamo se okrenuti budućnosti a mi ovdje bogami vidimo da će baš srpski narod biti prvi na udaru od strane bradatih.

Vehabije su u Bosni našli plodno tlo, tu će željeti napraviti državu za sebe.

Srbi su u ratu u BIH ostvarili određene vojne pobjede, ponosni su na ono što imaju i nemaju se čega bojati. Boje se podjednako kao bilo koji zapadno evropski narod. Islamski terorizam jeste zlo i upitna je sudbina srpskog naroda ako ne dođe do otcjepljenja.
pa i vehabije su pojedinci i takodje bivaju osudjeni. cetnicki teroristicki pokret je u srpskom narodu nasao itekako plodno tlo i napravili su takoreci drzavu za sebe. bosnjaci se boje da ce ponovo kao 42 i 92 biti na udaru bradatih cetnickih teroristickih govana. i upitna je sudbina bosnjackog naroda ako se ne izkorijeni cetnicki terorizam na skoro polovini drzave BiH.

ha sta ka'es jel ova dobra?
karanana

#720 Re: Ubijeni vojnici Oruzanih snaga u Sarajevu

Post by karanana »

sta ima civilizovani?
Freamon Lester

#721 Re: Ubijeni vojnici Oruzanih snaga u Sarajevu

Post by Freamon Lester »

oridjidji wrote:
hrasno38 wrote:http://www.klix.ba/vijesti/bih/otac-ene ... /151119075

poslije ovoga svaka rijec je suvisna
"Samo sam sišao dole da vidim krv. Osjećam se užasno. Nije što mi je dijete, više mi je žao vojske nego njega. Vjerujete li? Kažu mi da se poznavao s ovim jednim vojnikom koji je 81. godište, da su bili skupa u vojsci kod Dudakovića, da su služili vojsku. To je bilo prije deset godina. Rekli su mu da su se poznavali, sjedili skupa u Rajlovcu. Neću ići na dženazu, samo što moram, ali neću. Ljut sam zbog ovog što je uradio, ja sam obišao cijeli svijet... I bio sam isto đavo, bio sam mlad momak, ali nisam ništa ovako pomišljao", kazao je Šahin.

I sta reci nakon svega ovoga?
narkoman Srbin ubio poznanika. A onda u ekstazi malo opalio rafal po autobusu, pa rafal kod sebe u mahali. Cudo jedno ovi narkotici...
joint union

#722 Re: Ubijeni vojnici Oruzanih snaga u Sarajevu

Post by joint union »

Deportes wrote:Ovo je idealni trenutak da se srpski narod predstavi kao žrtva islamskog terorizma na svega par sati od srca Evrope, to se zapadu može objasniti.

Šteta što srpski narod nema malo pametnije političare. Dodik opet koliko toliko, zbog saradnje sa Jevrejima, a srpski i jevrejski narod vežu iste patnje i stradanja. Jevreji su se za svoj komad zemlje izborili nakon 2 svjetskog rata a Srbi u oslobodilačkom ratu 40-50 godina poslije ali bitna je poenta, to su narodi istih sudbina, okruženi sa jako mnogo neprijatelja, a još su i ti neprijatelji iz istog tabora i Srbi i Jevreji se moraju držati zajedno.

Rat je završio, šta je bilo bilo je ali opet ima izuzetno zadojenih koji bi da uđu u neke nove ratove. Srbi nebi, zadovoljni su postojećim a ako se tolerisanje islamskog terorizma nastavi, moraće se poći putem otcjepljenja... Treba težiti ka civilizaciji, prosperitetu i toleranciji - kako kad se stvarala Republika Srpska, tako i danas, kada se ipak za nijansu više Srbi moraju okrenuti zapadnom svijetu jer su tu poluge moći.
A Rusija nista? Sram te bilo, izdajico vEkovnih tekovina.
oridjidji

#723 Re: Ubijeni vojnici Oruzanih snaga u Sarajevu

Post by oridjidji »

Freamon Lester wrote:
oridjidji wrote: Prije ce ovaj biti pravoVENI nego pravovjerni.
narkoman Srbinnnn... nisam bolje od tebe ni ocekivao... :izet:
Golobradi vehabija, dugih tola, skino se sam s droge rece komsija i nauci harfove arapskog kako bi uzimao znanje od Isila...
Kikibombona

#724 Re: Ubijeni vojnici Oruzanih snaga u Sarajevu

Post by Kikibombona »

Janjicar wrote:
oridjidji wrote:
Normalno da ne moze. Najgore je sto ovdje Bosnje sa dna kace, upravo to rade i na ovoj temi. Znanja nidje, a oni bi IZ BiH da uredjuju. Evo da sada krenemo argumentovano pricati o ideoloskom profilu jednog vjersko indoktriniranog teroriste tekfirovca i razlika ideoloskih izmedju njih ili nekoga ko je selefija/vehabija, a nije terorista niti zagovornik terorizma ili ima vanjski imidz kao vehabije , a pripada nekom skroz desnom pravcu poput recimo Nazim Hakanija koji je sufija koji izgleda ovako

Image

pali bi kurcu za usi pricom. Jos mi je gore citati ove diskriminatorno/fasisticka ispuhavanja tipa kako bi oni sve poslali u logore, sprovodili pravdu nekim fasistickim metodama.

O cemu onda da pricamo?
Za njih su sufije i selefije isto :D Muslimani svi teroristi :D

Sufizam je pa mozda jedan od najiskrenijih oblika vjerovanja i dervisi u svakom svom segmentu zivota primjenjuju vjeru.
Nisam upoznao ni jednog da je pokvaren, smutljivac ili nesto drugo.
Ne petljajte!

Ja kao nevjernik sa dna kace imam postovanje za sufije jer su svi koje sam do sada upoznao normalni i tolerantni ljudi. Neke sam i ovdje na forumu upoznao kroz diskusije na temama...

Selefije su na sebe nabacile ljagu radi svoga djelovanja. Normalan covjek kada vidi covjeka obucenog u cetnicku ili ustasku uniformu, odmah ga nesto zavrne u stomaku. Isti osjecaj ima kada vidi lika sa bradom i skracenim tolama. Ljudi ovdje znaju prepoznati selefiju... isto tako znaju prepoznati tradicionalnog bosanskog muslimana koji nosi bradu i takvi nikome normalnom ne smetaju. Selefije imaju poseban stil odjevanja i po pravilu agresivan/nametljiv/ignorantan obrazac ponasanja.

Manite se jeftine propagande!
FreakyStyley

#725 Re: Ubijeni vojnici Oruzanih snaga u Sarajevu

Post by FreakyStyley »

Ne treba zabraniti Islam, niti treba zabraniti ijednu vjeru. Cak stavise, svakog vjernika treba ohrabriti da se izjasni, javno, kao takav. Zatim te ljude treba podvrgnuti testu inteligencije i raznim psiholoskim testovima koji ce nauci pomoci da jednom za sva vremena utvrdi kako je moguce da je neko vjernik u 21. stoljecu.

Ako se nakon takvih testova utvrdi da toj osobi nema pomoci i da ce zauvijek vjerovati u primitivne i iskljucive paranormalne prahistorijske bajke, te vjecno ostati mazohista, onda doticnu treba lisiti prava da odlucuje o sudbini drugih ljudi, jer ne posjeduje sposobnost racionalnog razmisljanja, tj. nema razum. Na primjer, takva osoba ne bi imala pravo glasati na izborima, zabranjeno bi im bilo da svoju ignoranciju prenose na svoje potomke itd.

:thumbup:
Locked