Koje djevojke treba zaobilaziti?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
moonca

#701 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?

Post by moonca »

Belay Queen wrote:najbolje ti je da izbjegavas sve sto je zenskog roda,nije to za tebe :pusi2:
Ej,nemoj tako.

Dim od cigarete ne podnose svi, pogotovo ako zive u sredini gdje nema puno pusaca.

Ja sam odrasla u kuci pusaca, licno nisma nikada pusila ali mi je uvijek dim smetao kao i miris.

Sada nakon dugo godina- no smoke okoline, ako netko u blizini pusi dok jedem, povraca mi se. Navika je, sve. :-)
Boemica

#702 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?

Post by Boemica »

Belay Queen wrote:najbolje ti je da izbjegavas sve sto je zenskog roda,nije to za tebe :pusi2:
:D
Belay Queen

#703 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?

Post by Belay Queen »

moonca wrote:
Ej,nemoj tako.

Dim od cigarete ne podnose svi, pogotovo ako zive u sredini gdje nema puno pusaca.

Ja sam odrasla u kuci pusaca, licno nisma nikada pusila ali mi je uvijek dim smetao kao i miris.

Sada nakon dugo godina- no smoke okoline, ako netko u blizini pusi dok jedem, povraca mi se. Navika je, sve. :-)
ma hajde bogati,nesto je previse muhanat,imal sta da mu odgovara :pusi2:
Belay Queen

#704 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?

Post by Belay Queen »

Boemica wrote:
:smeker:
Xavier1

#705 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?

Post by Xavier1 »

Black swan wrote:čovjek ima svoje mišljenje
jedna od odlika muškaraca

a ne ko pojedini samo da se uvuku u gaćice forumaša pisat će i što ne misle
Zene bi da im se samo podilazi. Neke su se pronasle u upisima pa im smeta. A meni nije cilj da se ulizujem nekome ovdje nego iskreno govorim.
Xavier1

#706 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?

Post by Xavier1 »

-
moonca

#707 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?

Post by moonca »

Belay Queen wrote:
moonca wrote:
Ej,nemoj tako.

ma hajde bogati,nesto je previse muhanat,imal sta da mu odgovara :pusi2:
Dosta je takvih kao on. Jeste mladja osoba, ali to ne ide uvijek sa trenutnim trendovima. No, vrlo je moguce da ce mu se desiti da ozeni osobu koja ima tetovazu i koja je bivsi pusac. :-)
Boemica

#708 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?

Post by Boemica »

Belay Queen wrote:
Boemica wrote:
:smeker:
Pa upravu je.

Znanstveno je dokazano da su ljudi koji puše loše osobe, nemoralne. Također je veća stopa prevara od strane partnera koji puše. Sve serijske ubice i silovatelji su također bili pušači.

Pa ti vidi ..
moonca

#709 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?

Post by moonca »

Nije to napisao, to je vec provociranje. :roll:
Ramzess Veliki

#710 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?

Post by Ramzess Veliki »

Boemica wrote: Pa upravu je.

Znanstveno je dokazano da su ljudi koji puše loše osobe, nemoralne. Također je veća stopa prevara od strane partnera koji puše. Sve serijske ubice i silovatelji su također bili pušači.

Pa ti vidi ..
Iz iskustva znam da pusenje nema veze sa nemoralom. Varaju i nepusaci, I muskarci I zene, kao sto pusaci mogu biti vrlo vjerni partneri.
Za tetovirane osobe se moze reci da su sklone promiskuitetu, a vecina drogama i alkoholu.
Belay Queen

#711 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?

Post by Belay Queen »

Ramo bolan zajebava se :lol: :lol:
Boemica

#712 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?

Post by Boemica »

Ramzess Veliki wrote:

Pa ti vidi ..
Iz iskustva znam da pusenje nema veze sa nemoralom. Varaju i nepusaci, I muskarci I zene, kao sto pusaci mogu biti vrlo vjerni partneri.
Za tetovirane osobe se moze reci da su sklone promiskuitetu, a vecina drogama i alkoholu.
Nemam pojma, bila sam ironična.

Čovjek sudi o karakteru osobe i koliko je vrijedan kao partner na osnovu pušenja, tetovaža i pirsinga.
Razumijem da ti to lično smeta, cigarete nepušačima posebno, ali da kažeš da se za vezu strogo moraju izbjegavati takvi tipovi osoba :roll:

Al+ dijete, pa ćemo mu halalit :D
Ramzess Veliki

#713 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?

Post by Ramzess Veliki »

Belay Queen wrote:Ramo bolan zajebava se :lol: :lol:
:twisted:
MarlboroGold

#714 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?

Post by MarlboroGold »

Treba mu zipoo čvoku opaliti.
Ramzess Veliki

#715 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?

Post by Ramzess Veliki »

Boemica wrote:
Ramzess Veliki wrote:

Pa ti vidi ..
Nemam pojma, bila sam ironična.

Čovjek sudi o karakteru osobe i koliko je vrijedan kao partner na osnovu pušenja, tetovaža i pirsinga.
Razumijem da ti to lično smeta, cigarete nepušačima posebno, ali da kažeš da se za vezu strogo moraju izbjegavati takvi tipovi osoba :roll:

Al+ dijete, pa ćemo mu halalit :D
Je, u pravu si. Ali mu je bolje da se ne druzi sa tetoviranim djevojkama, iskoristit ce ga seksualno i bacit' ... :sad:
moonca

#716 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?

Post by moonca »

Ovako nekako
Postoje tri različita tipa pušača s obzirom na to što ih motovira na pušenje - objašnjava istraživač tržišta Howard Moskowitz, autor opsežne studije o tome.

1. Ljudi koji puše i uvjereni su da im pušenje pomaže za uživanje u trenucima i općenito životu, vide ga kao užitak.

2. Ljudi koji smatraju da pušenje umiruje njihove živce i pomaže u borbi sa stresom.

3. Ljudi koji naprosto vole sam fizički osjećaj pušenja i ne razmišljaju dublje o tome. Naravno, ovo se tiče samo onih svjesnih razloga povezanih s pušenjem, a ne i kemije te pshiobioloških efekta nikotina. Moskovitz, koji ima doktorat iz eksperimentalne psihologije s Harvarda, razvio je tehniku kojom može odrediti motive za pušenje ljudi te ih je povezao s tri tipa osobnosti.

Prvi opisani tip je netko čiju bi osobnost mogli opisati kao tip koji "živi za danas". Takvi ljudi vjeruju da se svaki trenutak treba iskoristiti, vole si ugađati i općenito su hedonisti.

Drugi pak tip su nervozni, ubrzani ljudi koji zapravo vole rad pod pritiskom i ne znaju se opuštati, dok su treći pak oni praktični - koji su zapravo i najviše povezani s pojmom fizičke ovisnosti.
Ako vidimo razlicitosti i karaktere, sve to dovodi do zakljucka kako ukomponovati sa bliskom osobom(ne pusacem) oko sebe, koja je opet neka cetvrta kategorija. :zoka:
Xavier1

#717 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?

Post by Xavier1 »

Kakvo ba dijete. Punoljetan sam odavno.
Normalno da kao nepusac necu biti sa osobom koja pusi? Sta je tu cudno.
O djevojkama sa tetovazama i pirsinzima imam odredjene predrasude na osnovu licnost iskustva. Znaci ne pricam bezveze.
Ako su se neke pronasle meni je zao. Ali ostajem pri svom misljenju. :oops:
MarlboroGold

#718 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?

Post by MarlboroGold »

Ma nema šanse da se tvoje mišljenje može promijeniti što je konstatovano ne samo za tetovaže i pirsinge. Zabluda je jebena stvar.
Smatram da i ostali trebaju prestati ulaziti sa tobom u bilo kakvu raspravu, jer ista ničemu ne vodi.
Boemica

#719 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?

Post by Boemica »

Xavier1 wrote:Kakvo ba dijete. Punoljetan sam odavno.
O djevojkama sa tetovazama i pirsinzima imam odredjene predrasude na osnovu licnost iskustva. Znaci ne pricam bezveze.
Mentalno malodoban. Ne dijete po godinama.

Nastavi suditi ljude na osnovu svojih izolovanih ličnih iskustava, i proširivati predrasude o drugim ljudima na osnovu nekih njihovih fizičkih karakteristika i/ili određenih "mana" na osnovu ponovo - svojih ličnih izolovanih iskustava.

Nastavi živjeti u svijetu fantazije gdje nakon par mjeseci što upoznaš nekoga možeš znati kakav je i da li će biti dobar partner, nastavi živjeti u svijetu fantazija gdje žene svjesno izaberu živjeti sa nasilnikom, gdje se ljudi ne mijenjaju, i gdje se nakon par razgovora vidi kakav je ko kao osoba.

Ovo drugo, bih iskreno i ja željela, ne da vjerujem da je tako, nego da bude tako, no nažalost, stvarni život je nešto sasvim drugačije.

Nešto sa čim ti, kao što ti rekoše već par puta, očito nemaš previše iskustva :)
Boemica

#720 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?

Post by Boemica »

MarlboroGold wrote:Ma nema šanse da se tvoje mišljenje može promijeniti što je konstatovano ne samo za tetovaže i pirsinge. Zabluda je jebena stvar.
Smatram da i ostali trebaju prestati ulaziti sa tobom u bilo kakvu raspravu, jer ista ničemu ne vodi.

Ladies and gentlmen, meet Havijer, the smrčak of love&sex PF.
Belay Queen

#721 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?

Post by Belay Queen »

Boemica wrote:
MarlboroGold wrote:Ma nema šanse da se tvoje mišljenje može promijeniti što je konstatovano ne samo za tetovaže i pirsinge. Zabluda je jebena stvar.

Ladies and gentlmen, meet Havijer, the smrčak of love&sex PF.
:pisnula: :pisnula: :pisnula: :thumbup:
triconja

#722 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?

Post by triconja »

Boemica wrote:
Pa upravu je.

Pa ti vidi ..
Cuj znanstveno, kakve su to cirilice? :lol:
moonca

#723 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?

Post by moonca »

Boemica wrote:

Nastavi suditi ljude na osnovu svojih izolovanih ličnih iskustava, i proširivati predrasude o drugim ljudima na osnovu nekih njihovih fizičkih karakteristika i/ili određenih "mana" na osnovu ponovo - svojih ličnih izolovanih iskustava.

Nastavi živjeti u svijetu fantazije gdje nakon par mjeseci što upoznaš nekoga možeš znati kakav je i da li će biti dobar partner, nastavi živjeti u svijetu fantazija gdje žene svjesno izaberu živjeti sa nasilnikom, gdje se ljudi ne mijenjaju, i gdje se nakon par razgovora vidi kakav je ko kao osoba.

Ovo drugo, bih iskreno i ja željela, ne da vjerujem da je tako, nego da bude tako, no nažalost, stvarni život je nešto sasvim drugačije.

Nešto sa čim ti, kao što ti rekoše već par puta, očito nemaš previše iskustva :)
Cekaj, pa i ti si karakteristicna sa svojim stavovima.vjerovatno ih on smatra nepotrebnim.
I koje ti iskustvo imas. Mislim da ste istih godina? :-)
triconja

#724 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?

Post by triconja »

moonca wrote:
Boemica wrote:

Cekaj, pa i ti si karakteristicna sa svojim stavovima.vjerovatno ih on smatra nepotrebnim.
I koje ti iskustvo imas. Mislim da ste istih godina? :-)
A koje ti iskustvo imas? :mrgreen:
MarlboroGold

#725 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?

Post by MarlboroGold »

Moonca ubija sa kontrama :D
Post Reply