Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima, ali i građanima

Locked
JBT

#701 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima, ali i građanima

Post by JBT »

sledge wrote:Kada se bosanski Hrvati i Srbi odreknu zastava susjednih zemalja i prihvate zvaničnu plavo-žutu kao svoju zastavu, tada ću se i ja odreći ljiljana i prihvatiti VARTU kao svoju jedinu zastavu!
Svi bi da druge mijenjaju, pa tek onda, eventualno, da sebe mijenjaju.
To su rovovski polozaju i tu napretka nema.
Niko nece svojim licnim primjerom da povuche naprijed. A samo se tako dolazi do promjena na bolje.
Po nekima bi najbolje bilo da ukinemo "nametnutu" zastavu i da svako iz svog tora mashe "svojom" zastavom. Kao, tako cemo ici naprijed, a ne zajednicki pod jednom zastavom.
Mi bi da svi budu Bosanci i Hercegovci, da vole BiH i da je smatraju svojom, a mi se prvi bunimo kad se neko na popisu kaze da je Bosanac i Hercegovac, smatra se izdajnikom plemena. Na izborima se na pitanje "Koje ste nacionalnosti?" izjasnjavamo onim sto nam je etnicka pripadnost, a ne nacionalnost, tad nismo Bosanci i Hercegovci. Ne valja nam Bosansko Hrecegoacka zastava, ne valja nam himna, ne valja nam nishta sto je Bosanskohercegovacko, a hocemo da se Srbi i Hrvati zovu Bosancima i Hercegovcima.
Pa sta mi na kraju krajeva hocemo?
Ako necemo zajedno, ako hocemo u svadji i mrznji da nastavimo blejati iz svojih torova i propadati sve dublje u blato i siromastvo i beznadje, hajmo se onda dijeliti, hajmo spasavati ovu djecu i saljimo ih u svijet gdje ce moci napredovati i gdje ce stvoriti sebi nesto u zivotu vrijedno zivljenja i ljudskog dostojanstva. Hajmo pustiti da se ovo sve urushi i da ga nema vishe. Hajmo sve to dati djavolu.
JBT

#702 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima, ali i građanima

Post by JBT »

CSKA wrote:Petnaestogodisnjaci zreliji od matorih djuturuma,Bosna :sax:

Puno, puno zreliji.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#703 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima, ali i građanima

Post by hrasno38 »

Bodkin wrote:A jesu se lesinari uhvatili @hrasnog. Prava psihologija copora
Hehehe a posto sam ja mazohista primam na prsa njihove atake a neke primam i na nesto drugo:)
mk ultra
Grijem se na: Ugalj
Vozim: Bahato
Horoskop: Maćak

#704 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima, ali i građanima

Post by mk ultra »

JBT wrote:
sledge wrote:Kada se bosanski Hrvati i Srbi odreknu zastava susjednih zemalja i prihvate zvaničnu plavo-žutu kao svoju zastavu, tada ću se i ja odreći ljiljana i prihvatiti VARTU kao svoju jedinu zastavu!
Svi bi da druge mijenjaju, pa tek onda, eventualno, da sebe mijenjaju.
To su rovovski polozaju i tu napretka nema.
Niko nece svojim licnim primjerom da povuche naprijed. A samo se tako dolazi do promjena na bolje.
Po nekima bi najbolje bilo da ukinemo "nametnutu" zastavu i da svako iz svog tora mashe "svojom" zastavom. Kao, tako cemo ici naprijed, a ne zajednicki pod jednom zastavom.
Mi bi da svi budu Bosanci i Hercegovci, da vole BiH i da je smatraju svojom, a mi se prvi bunimo kad se neko na popisu kaze da je Bosanac i Hercegovac, smatra se izdajnikom plemena. Na izborima se na pitanje "Koje ste nacionalnosti?" izjasnjavamo onim sto nam je etnicka pripadnost, a ne nacionalnost, tad nismo Bosanci i Hercegovci. Ne valja nam Bosansko Hrecegoacka zastava, ne valja nam himna, ne valja nam nishta sto je Bosanskohercegovacko, a hocemo da se Srbi i Hrvati zovu Bosancima i Hercegovcima.
Pa sta mi na kraju krajeva hocemo?
Ako necemo zajedno, ako hocemo u svadji i mrznji da nastavimo blejati iz svojih torova i propadati sve dublje u blato i siromastvo i beznadje, hajmo se onda dijeliti, hajmo spasavati ovu djecu i saljimo ih u svijet gdje ce moci napredovati i gdje ce stvoriti sebi nesto u zivotu vrijedno zivljenja i ljudskog dostojanstva. Hajmo pustiti da se ovo sve urushi i da ga nema vishe. Hajmo sve to dati djavolu.
:thumbup:

mislim da ni većina bošnjaka ne poštuje ovu državu ni 2% :mrgreen:
hrasno38

#705 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima, ali i građanima

Post by hrasno38 »

Patriotska_Liga wrote:
hrasno38 wrote: Sinko ti si jedan polupismeni nadobudni srednjoskolac .....koji uzgred nije skonto da sam samo ja do sada na ovoj temi napisao 10 puta da se radi o zastavi Armije BiH i postavio video gledje se jasno vidi. It u sva prica sa tobom zavrsava. Sjedi 1!
Nisam detaljno čitao tvoje postove, vjerovatno iz razloga što smatram da nisi nešto spektakularno bitan niti da imaš nešto pametno reći. Ostali pišu isključivo o zastavi RBiH, a ti pričaš sam sa sobom.

Ako sam ja nekakav nadobudni srednjoškolac utoliko gore po tebe jer vjerujem da ti još teže pada da budeš ovako intelektualno poništen od strane jednog nadobudnog srednjoškolca. Srećom po tebe mnogo sam stariji i obrazovaniji pa ni tvoja intelektualna katastrofa koju si doživio u ranijim raspravama nije neka velika sramota za tebe s obzirom na tvoje oskudno opšte znanje i nemogućnost da pravilno rasuđuješ i u punom kapacitetu učestvuješ u složenim društveno-političkim raspravama.
E pa mozes onda misliti koliko si intelektualno nadmocan kad citavo vrijeme imam osjecaj da pricam sa nekim kome je sperma navalila u mozdane vijuge pa ga puca sve zivo......nema sta intelektualno sam katastrofiran...vjerovatno od studenta iz Travnika, Kiseljaka itd itd...... :skoljka:
statixx

#706 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima, ali i građanima

Post by statixx »

Ljudi se borili pod ljiljanima da bi mi mogli slaviti u Sarajevu i Zenici pod tom zastavom... :lol:

Pa valjda su se borili za cjelovitost ove zemlje i da ti sva ljudska prava i slobode budu zagarantovana na svakom pedlju ove zemlje, da mozes otici u BL i slaviti, pa zasto da ne i zivjeti. Prava i slobode su ti zagarantovane Ustavom, ali za to vec treba hrabrosti, lakse je gravitirati prema centru zamisljenog Bosnjakistana i vjerovati kako si tu vazan, a stvarnost je takva da i tu svaki jebeni zakon moras progurati kroz Dom naroda FBiH u kojem svako od ta tri naroda moze da te zeza, ako mu je cejf.
BHCluster

#707 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima

Post by BHCluster »

Mister Yes wrote:
BHCluster wrote: Sto se tice mahanja zastavama ja misli da ovo sve objasnjava: Član 10 –Sloboda izražavanja - Evropska konvencija o ljudskim pravima.
Dušo draga, imaš pravo da mašeš ljiljanima. Niko ti to ne spori. Isto kao što imaš pravo maštati o filđan državi. Ni to ti niko ne spori.
Pitanje je samo zašto ti preferiraš podjeljeno društvo a ne da li imaš pravo da to preferiraš. :roll:
Nadravno da se spori ali lakse se je prviti lud. I uopste ne preferiram podjeljeno drustvo nego uvazavam sve razlicitosti ove drzave. Ovo oko fildan drzave te ne kontam jer to dokaz neke tvoje superiornosti ili kompenziras neki manjak. :run:
zenit dozic

#708 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima, ali i građanima

Post by zenit dozic »

statixx wrote:Ljudi se borili pod ljiljanima da bi mi mogli slaviti u Sarajevu i Zenici pod tom zastavom... :lol:

Pa valjda su se borili za cjelovitost ove zemlje i da ti sva ljudska prava i slobode budu zagarantovana na svakom pedlju ove zemlje, da mozes otici u BL i slaviti, pa zasto da ne i zivjeti. Prava i slobode su ti zagarantovane Ustavom, ali za to vec treba hrabrosti, lakse je gravitirati prema centru zamisljenog Bosnjakistana i vjerovati kako si tu vazan, a stvarnost je takva da i tu svaki jebeni zakon moras progurati kroz Dom naroda FBiH u kojem svako od ta tri naroda moze da te zeza, ako mu je cejf.
I kakve veze imaju ljiljani sa ovim što si ti sad nadrobio :?

Jebote dokle je došlo da na probosanskom portalu se moraš pravdat za ljiljane :( hej za ljiljane pod kojima smo ginuli za ovu zemlju od Čede Domuza ,dede Rade Zoranovića, da bi se ovi koji su izvršili agresiju kao osjećali više Bosanci :run:
I onda se čudimo što nas zovu glupi Bosanci, bukve i medvjedi i što nam se historija stalno ponavlja.
Uvijek sagni šiju, nemoj talasat, nemoj okretat vodu na njihov mlin itd itd :zzzz:

I mi što branimo ljiljane smo kao islamski teroristi, zadrti a oni su kao europljani i intelektualci.

PS. Otiđite Vikiću i recite mu to što nama govorite o ljiljanima pa vidite šta će reći na to Image

http://www.dailymotion.com/video/x2awbw ... kosa_music
Last edited by zenit dozic on 19/08/2015 22:25, edited 1 time in total.
BHCluster

#709 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima

Post by BHCluster »

mouton noir wrote:
Pa preferira jer pripada onoj nacionalistickoj oligarhiji koja vlada, koja je dobila zaposlenje na osnovu nacionalizma i podjela i kojima odgovara ovakvo podijeljeno stanje. Da se vratim na naslov teme, mladi kosarkasi su udarili samar ne samo politicarima nego i svima onima koji su za njih glasali i profitiraju od njihove vlasti.
Pogodio si kao prstom u neshto alono bash. :lol:
BHCluster

#710 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima

Post by BHCluster »

House wrote:
BHCluster wrote:Image

Evo vidite molim vas gdje se Musa slikao, sramota! Jos jedan razlog zasto srbi odnosno hrvati nece da navijaju za reprezentaciju BiH odmah ga treba izbaciti iz reprezentacije.

:lol: :thumbup:

ukinimo džamije,ljiljane,ime "bosna i hercegovina",bošnjake,bosanski jezik...a dozvolimo da oni mašu trobojkama,šahovnicama

tad' će srbi i hrvati biti zadovoljni :) ole!
Pa na to im se svodi sva prica, samo sto nisu dovoljno hrabri i jaki da to javno iznesu.
Patriotska_Liga

#711 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima, ali i građanima

Post by Patriotska_Liga »

Zato su hrabri da laju ovdje iza nicka. Gdje god se nose zastave nema ih da laju.
statixx

#713 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima, ali i građanima

Post by statixx »

zenit dozic wrote:I kakve veze imaju ljiljani sa ovim što si ti sad nadrobio :?
Nikakve.
Patriotska_Liga

#714 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima, ali i građanima

Nigdje ne spominje kako joj smetaju ljiljani. Čini se da ljiljani najviše smetaju samoproglašenim patriotama s ovog foruma.
hrasno38

#715 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima, ali i građanima

Post by hrasno38 »

Patriotska_Liga wrote:Nigdje ne spominje kako joj smetaju ljiljani. Čini se da ljiljani najviše smetaju samoproglašenim patriotama s ovog foruma.
Ajd ti to nama objasni intelektualac iz Patriotske lige ....simpatican covjek do bola....bas me tvoji postovi zabavljaju.....nek sta kaze Kirba???? Hoce li primiti zlatne momke i dat im koju markicu iz nepresusne sehare ili trenutno nije u mogucnosti zbog radova na hacijendi. Jebi ga ipak je sin velikog babe bez kojeg ne bi bilo BiH ali ne bi ni hacijende :D :run:
zenit dozic

#716 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima, ali i građanima

Post by zenit dozic »

Patriotska_Liga wrote:Nigdje ne spominje kako joj smetaju ljiljani. Čini se da ljiljani najviše smetaju samoproglašenim patriotama s ovog foruma.
Ma neka im smetaju, neka crknu od muke
Image
Herb

#717 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima, ali i građanima

Post by Herb »

Grickaju se muda kad se pojave ljiljani, jel tako salonci?
zenit dozic

#718 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima, ali i građanima

Post by zenit dozic »

hrasno38 wrote:
Ajd ti to nama objasni intelektualac iz Patriotske lige ....simpatican covjek do bola....bas me tvoji postovi zabavljaju.....nek sta kaze Kirba???? Hoce li primiti zlatne momke i dat im koju markicu iz nepresusne sehare ili trenutno nije u mogucnosti zbog radova na hacijendi. Jebi ga ipak je sin velikog babe bez kojeg ne bi bilo BiH ali ne bi ni hacijende :D :run:
Kakve veze ima trezoraš sa ljiljanima, jesu li možda ljiljani njegovi ili babini mu ? Njegva privatna zastava ili stranačka :?:
Herb

#719 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima, ali i građanima

Post by Herb »

Mis mekinjas wrote:Danas sam isto rekla i na drugim forumima oko zastava, a pocela sam ovdje ovaj fight.

Sve sto mogu zakljuciti kako vec i napisah. Svi su isti samo sebe drukcije nazivaju.

I svi se vezu za svoju zastavu.
Niko, ali niko nije osvrnuo se na nosenje tudje zastave koja izaziva oprecne reakcije kod druga dva naroda.
I srbi i hrvati kao ovdje muslimani jednako reaguju, sta fali da nosamo zastave. :lol: niko ni s glave nece da se osvrne da nije ljiljane, 4C i NDH sahovnicu normalno vaditi na svadbama, sportskim takmicenjima i proslavama.
Sto ce reci da ljiljanu ne smeta cetnik i ustasa. Cetniku, ne smeta ljiljan i ustasa. A bice ustasi, ne smetaju cetnici i balije. Sve isto stanje, drugo pakovanje.
I tako, kakav mir, kakvi kurci palci.

Bosna vec odavno nema nikakav kapacitet da bude drzava. Politicari nemaju kapacitet da se zovu politicarima. A narod, narod je posebna prica. Toliko zadrtog idiotizma, otrovanog, otrovnog, primitiivnog nema nigdje u svijetu.

Vec se naravno zaboravio uspjeh ovih djecaka. Vecina ne moze sad prepricati detalje prvenstva. Kosmickom pravdom ili nepravdom su rodjeni tu gdje jesu, i ko zna u sta ce izrasti. Mozda u dozivotne prijatelje, mozda u zadrte neprijatelje opet. Za dobro lijepih stvari, nadam se da ce ici jedan drugom u kuce na Bajrame, Slave i Bozice.
I pobijediti opet.
Svi smo isti tralalalala
Svi smo ubijali tralalalala
Patriotska_Liga

#720 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima, ali i građanima

hrasno38 wrote:
Ti zaista očekuješ da neko iole ozbiljan odgovori na ovo tvoje neartikulisano piskaranje? Tvoj život se sveo na popisivanje zvanične i nezvanične imovine Bakira Izetbegovića, a tvoje intelektualne sposobnosti su otprilike kao i njegove.
hrasno38

#721 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima, ali i građanima

Post by hrasno38 »

Hehehehe koji pokusaji improvizacije i navodjenje vode na svoj mlin a niko ziv osim onih od kojih se to zaista ocekuje a to su vecinom srbi iz RS-a nije osporio normalnu zastavu sa ljiljanima vec zastavu A BiH ali kako to da razlikuju bekani koji kazu za nekoga da je "cetnik" a jadni bili da vide pravog cetnika usrali bi se u gace. Da vam prica cika Hrasno koliko ih je zapaljeno...ono bas cetnika i niskih specijalaca u 11 Plavih...ma necu salim se da uticem na vase djetinjstvo ionako ste pukli ko fosne....a tek kavih prica ima cika @Dozer da vam se strava saljeva poslije njih.
Necemo mi uticati na vas razvoj ali vi za svaki slucaj kupite maskirna odjela pa se kurcite po ulicama da ste specijalci.....ha ja cirkusa sunce ti jebem. Sve ratnik do ratnika i branioc ljiljana a nisu u stanju da se u miru izbore za najosnovnija prava u obicnom zivotu.
hrasno38

#722 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima, ali i građanima

Post by hrasno38 »

zenit dozic wrote:
hrasno38 wrote:
Kakve veze ima trezoraš sa ljiljanima, jesu li možda ljiljani njegovi ili babini mu ? Njegva privatna zastava ili stranačka :?:
pa kako nema kad ovdje napisase da nije bilo Alije ne bi bilo ni BiH a onda automatski ne bi bilo ni ljiljana!!!
hrasno38

#723 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima, ali i građanima

Post by hrasno38 »

Patriotska_Liga wrote:
hrasno38 wrote:
Ti zaista očekuješ da neko iole ozbiljan odgovori na ovo tvoje neartikulisano piskaranje? Tvoj život se sveo na popisivanje zvanične i nezvanične imovine Bakira Izetbegovića, a tvoje intelektualne sposobnosti su otprilike kao i njegove.
Ma jok ja cekam ove salonce, neozbiljne da prosirimo vidike citajuci vase ozbiljne visokointelektualne napise i fakultetsko znanje steceno po raznoraznim vukuojebinama u cilju napredka u strankama iz kojih dolazite. Ja mislio samo jedan Sarajlic samo jedan Radeljas kad ono ovi ispadose intelktualne vertikale za raznorazne kvazi-patriote:)
JBT

#724 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima, ali i građanima

Post by JBT »

Herb wrote:Grickaju se muda kad se pojave ljiljani, jel tako salonci?

Prijatelju, tebi se Dodik raduje. Tebi i Ljiljanima u Titovoj se najvishe Dodik raduje. A ni Karadzicu nije mrsko. Oni vole da je tako i da se pechati torovska podjela i spinovanje ratnim zastavama sa sve tri strane.
Ono sto ujedinjuje, sto sve stavlja pod jedno, Bosanskohercegovacko, to je njima rak rana.
Kad to shvatis ti i par "patriota" ovdje, onda mozda i budemo bar za centimetar blizi jakoj i prosperitetnoj BiH koja nece biti crna rupa Europe. Kao sto to nije kada vidimo onu sliku Njegosa i Muse na vrhu te iste Europe.
Potencijala imamo u svim sferama zivota, ali ne, mi vishe volimo harakiri. I, kao i obicno, kad neko uporno sijece granu na kojoj sjedi i on i par miliona ljudi, obicno taj koji sijece ima i zaradu i padobran. Ostali su samo topovsko meso u ostvarivanju materijalne koristi onoga koji sijece. Zato i ne treba cuditi ako do tog "shvatanja" ne dodje.
zenit dozic

#725 Re: Mladi košarkaši udaraju šamarčine nazadnim političarima, ali i građanima

Post by zenit dozic »

hrasno38 wrote: pa kako nema kad ovdje napisase da nije bilo Alije ne bi bilo ni BiH a onda automatski ne bi bilo ni ljiljana!!!
Bogami ponekad se pitam jel imaš stvarno toliko godina koliko ti gluposti koji veze s temom nemaju napišeš.

Prvo si se uhvatio ljiljana koji takođe nemaju veze s temom, pa evo sad trezoraša i babe mu, a da ne komentarišem ovo boldano jer stvarno nije vrijedno komentara :skoljka:
Locked