Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
vryzas
#701 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Cek da pljucnem na novu temu 
- omega369
#702 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Za listicu me ne cudi nista. pogledajte dokumentarac o nastupu mamica u listici pa ce vam biti jasno o kome se tu radi
mislim, ako ima iko na svijetu da to ne zna. Ali, za ovaj horski istup rukovodstva fkz i neutemeljeno prozivanje drugih klubova ocekujem zestoke kazne
mada se to nece dogoditi, ali eto
mada se to nece dogoditi, ali eto
-
F&N
- Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...
#703 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Da mi je drago sto je ustaše pogurao sudija- nije. Pocrkali da Bog da na celu s onim odvratnim im trenerom.
Da mi je žao komšija nije ni to.
Ali ovo je pokazatelj šta nas sve skupa čeka ovu sezonu.
Jel bio ili nije, vidio dvije slike na jednoj jeste offside na drugoj nije, helem tako ti je kako ti je.
Nego nadam se da su im dobre ove komisije sto ih je komitet, na celu zna se s kim, sastavljao. Prije niste tako pljuvali po tim komisijama.
I malo mi je glupo u zadnje vrijeme ajfel nema istupa u medijima da se ne dotice drugih klubova, na ovaj ili onaj nacin pokusavajuci opravdati svoju nesposobnost. Prava ona placipizda.
Da mi je žao komšija nije ni to.
Ali ovo je pokazatelj šta nas sve skupa čeka ovu sezonu.
Jel bio ili nije, vidio dvije slike na jednoj jeste offside na drugoj nije, helem tako ti je kako ti je.
Nego nadam se da su im dobre ove komisije sto ih je komitet, na celu zna se s kim, sastavljao. Prije niste tako pljuvali po tim komisijama.
I malo mi je glupo u zadnje vrijeme ajfel nema istupa u medijima da se ne dotice drugih klubova, na ovaj ili onaj nacin pokusavajuci opravdati svoju nesposobnost. Prava ona placipizda.
- avetinja
#704 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Ofalili smo nešto, samo 4.Logovan wrote:Nema veze, sad ćemo mi za sekundu nakucati na stotine stranica, samo treba neko napisati provokaciju i eto ga.
Što se tiče ofsajda, Savez je ovim potezom htio da kaže "Ko vas jebe. Ne možete nam ništa, jer smo mi Savez."Da su oni dali normalan ugao kamere koji dokazuje da je Gredić džabe slao optužbe na njihovu adresu - uredu. Mi bi rekli da smo pogriješili, i to je to. Al' ne možeš me zajebavati kao da me tretiraš kao budalu. U tome je problem, što oni neće da priznaju da su pogriješili, već nas zajebavaju u zdrav mozak.
- Charuga
- Globalni moderator
#705 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Na moju veliku žalost stara tema se ne može vratiti. Žao mi je onoliko kvalitetnih postova i kvalitetne rasprave, ali šta je tu je .. 
-
vryzas
#706 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Charuga wrote:Na moju veliku žalost stara tema se ne može vratiti. Žao mi je onoliko kvalitetnih postova i kvalitetne rasprave, ali šta je tu je ..
Steta
- omega369
#707 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
plavac majstor

- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#708 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Ma bice pojeo vuk magarca kao i prije sto je bio sa Sarajevom,Sirokim i dr. Vec su se oni culi,rekli su ne brinite pogurat cemo vas kad bude trebalo,ne talasajte. Nazalost to ce biti kompenzacija na tudji racun i tako sve u krug.leškarenje wrote:Pa neka Prečka sutra to kaže na presu, niste u pravu,zajebali ste nas, tuzicemo vas... oho vam se od Uefe,ako smije.
@charuga
Sve mi suze niz ledja idu zbog stare teme.
- SpecialOffer
#709 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Po svemu vidjenom milimetarski ofsajd.
-
vryzas
#710 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
savez je prekuco 
- Charuga
- Globalni moderator
#711 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Ma naravno, svi koji su dobili ban na temi koja je izbrisana će dobiti odštetu od mene za pretrpljeni duševni bol ...leškarenje wrote:Evo da predložim da se skine ban onom malom neodgojenom jer ga je zaradio na temi koja ne postojinemoj mi samo reci da se miješam u rad administracije
-
salle_eh1986
#712 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
do nedjelje ce vec biti da je siroki zakinutSpecialOffer wrote:Po svemu vidjenom milimetarski ofsajd.
-
Latte
#713 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Pohotnom zabranit rad na jedno 6 mjeseci i mirna BiH
-
vryzas
#714 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Na današnjoj vanrednoj sjednici, predsjednik i dva dopredsjednika Komiteta za sudije i suđenje u saradnji sa Odjelom za sudije i suđenje NS/FS BiH su analizirali 7 odigranih utakmica IV kola BHT Premijer lige BiH i donijeli slijedeće odluke i zaključke:
NK Široki Brijeg – FK Željezničar
Glavni sudac Skakić Dragan : 19 minut ispravno isključenje vratara
Asistent I Beljo Davor : 72 minut ispravna odluka kod ofsajda
Asistent II Macić Amer : 61 minut ispravna odluka kod ofsajda
Asistent II Macić Amer : 66 minut pogrešna odluka kod ofsajda
Asistent II Macić Amer : 90+2 minut ispravna odluka kod ofsajda
FK Sloboda – FK Borac
Asistent I Baković Haris : 64 minut pogrešna odluka kod ofsajda
NK Travnik – NK Čelik
Asistent II Prošić Elvis: 21 minut pogrešna odluka kod ofsajda
Suci koji su napravili propuste u suđenju, skidaju se sa utakmica V i VI kola na kojima su bili određeni i neće biti delegirani u narednih mjesec dana. Na ostalim analiziranim utakmicama IV kola nije bilo propusta u suđenju.
Komitet posebno ukazuje na neosnovanost tvrdnji i saopštenja FK Željezničar nakon utakmice ovog kluba u Širokom Brijegu koje se odnose na navodnu odgovornost Direktora takmičenja Elmira Pilava i Rukovodioca za sudijska pitanja Salema Prolića naime, njihove nadležnosti su jasno definisane Organizacionim pravilnikom NS/FS BiH i Pravilnikom o sudijama i suđenju koji definiše da se sve odluke donose u saradnji sa Komitetom za sudije i suđenje koji odgovara IO NS/FS BiH. Članovi Generalnog sekreterijata saveza pružaju administrativnu i tehničku podršku članovima Komiteta i ostvaruju profesionalnu saradnju u skladu sa definisanim nadležnostima, a u interesu razvoja i unapređenja suđenja shodno UEFA sudijskoj konvenciji.
Komitet za sudije i suđenje u saradnji sa Odjelom za suđenje i Sektorom za takmičenje će podnijeti disciplinsku prijavu protiv odgovornih osoba u u svim klubovima koji budu kršili Pravilnik o ponašanju članova nogometne/fudbalske organizacije (Kodeks o ponašanju član 7.).
Komitet za sudije i suđenje zajedno sa Sektorom za takmičenje i Odjelom za sudije i suđenje odbacuje sve pritiske klubova i pojedinaca iznesene u javnosti, potvrđuje svoju opredjeljenost da neće podleći neosnovanim pritiscima, te će nastaviti raditi u skladu sa UEFA sudijskom konvencijom, pravilnicima NS/FS BiH i smjenicama IO NS/FS BiH.

Prolic geodet, Pilav nadzorni

NK Široki Brijeg – FK Željezničar
Glavni sudac Skakić Dragan : 19 minut ispravno isključenje vratara
Asistent I Beljo Davor : 72 minut ispravna odluka kod ofsajda
Asistent II Macić Amer : 61 minut ispravna odluka kod ofsajda
Asistent II Macić Amer : 66 minut pogrešna odluka kod ofsajda
Asistent II Macić Amer : 90+2 minut ispravna odluka kod ofsajda
FK Sloboda – FK Borac
Asistent I Baković Haris : 64 minut pogrešna odluka kod ofsajda
NK Travnik – NK Čelik
Asistent II Prošić Elvis: 21 minut pogrešna odluka kod ofsajda
Suci koji su napravili propuste u suđenju, skidaju se sa utakmica V i VI kola na kojima su bili određeni i neće biti delegirani u narednih mjesec dana. Na ostalim analiziranim utakmicama IV kola nije bilo propusta u suđenju.
Komitet posebno ukazuje na neosnovanost tvrdnji i saopštenja FK Željezničar nakon utakmice ovog kluba u Širokom Brijegu koje se odnose na navodnu odgovornost Direktora takmičenja Elmira Pilava i Rukovodioca za sudijska pitanja Salema Prolića naime, njihove nadležnosti su jasno definisane Organizacionim pravilnikom NS/FS BiH i Pravilnikom o sudijama i suđenju koji definiše da se sve odluke donose u saradnji sa Komitetom za sudije i suđenje koji odgovara IO NS/FS BiH. Članovi Generalnog sekreterijata saveza pružaju administrativnu i tehničku podršku članovima Komiteta i ostvaruju profesionalnu saradnju u skladu sa definisanim nadležnostima, a u interesu razvoja i unapređenja suđenja shodno UEFA sudijskoj konvenciji.
Komitet za sudije i suđenje u saradnji sa Odjelom za suđenje i Sektorom za takmičenje će podnijeti disciplinsku prijavu protiv odgovornih osoba u u svim klubovima koji budu kršili Pravilnik o ponašanju članova nogometne/fudbalske organizacije (Kodeks o ponašanju član 7.).
Komitet za sudije i suđenje zajedno sa Sektorom za takmičenje i Odjelom za sudije i suđenje odbacuje sve pritiske klubova i pojedinaca iznesene u javnosti, potvrđuje svoju opredjeljenost da neće podleći neosnovanim pritiscima, te će nastaviti raditi u skladu sa UEFA sudijskom konvencijom, pravilnicima NS/FS BiH i smjenicama IO NS/FS BiH.
Prolic geodet, Pilav nadzorni
- Charuga
- Globalni moderator
- cvrčak_na_hedonizmu
#716 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Forumski pitari, većina, stali uz bok Proliću i Pilavu. Ne znam zašto
Ko da su im titulu donijeli prošle godine pa ih ovi podržavaju
Tako nekako izgleda, vjerovatno se varam
Đe će div stati uz bok žoharima, ne priliči im tako nešto, naročito kad imaš parolu sam protiv svih
Uhljupi & banditen, divni parovi, ubilo se za realitija
Mislim da im fali još javni sex i imamo happy end cijele priče 
Uhljupi & banditen, divni parovi, ubilo se za realitija
- Baltazar_khan
#718 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Kazniti ajfela ko saviju 
- Charuga
- Globalni moderator
#719 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Treba redom kažnjavati, ima ih prije Gredića. Kad dođe red na one iz Širokog što su se žalili poslije utakmice na Koševu i kad njih kazne onda nek kazne i Almira. Svakako im je obraz ko i šotara ...
- Logovan
-
1946--1987
#722 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Vertikale, horizonti, paralele, stepenice, tribine, trokut
Dokazaste li ista, jel bio ili nije bio jebeni ofsajd
Dokazaste li ista, jel bio ili nije bio jebeni ofsajd
-
1946--1987
#723 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
E cuj da skutore kazneCharuga wrote:Treba redom kažnjavati, ima ih prije Gredića. Kad dođe red na one iz Širokog što su se žalili poslije utakmice na Koševu i kad njih kazne onda nek kazne i Almira. Svakako im je obraz ko i šotara ...
Ko da ih kazni, sami sebe jel
-
LSD
#724 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
cvrčak_na_hedonizmu wrote:Forumski pitari, većina, stali uz bok Proliću i Pilavu. Ne znam zaštoKo da su im titulu donijeli prošle godine pa ih ovi podržavaju
Tako nekako izgleda, vjerovatno se varam
Đe će div stati uz bok žoharima, ne priliči im tako nešto, naročito kad imaš parolu sam protiv svih
![]()
Uhljupi & banditen, divni parovi, ubilo se za realitijaMislim da im fali još javni sex i imamo happy end cijele priče
ne daju oni na svog Prolica i Pilava, gdje ce dati na ljude koji im donesoše titulu lani....gledaj kako se trude da opravdaju ovu krađu, potpisaše odmah izvještaj one komisije
crtanje nekakvih linija im je glavna furka ovih dana
-
Latte
#725 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Ofsajd,sudija 100% ispravno postupio.
Kaznit Gredica zabranom pulsiranja na 6 mjeseci
Kaznit Gredica zabranom pulsiranja na 6 mjeseci